Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Mozaïek parket

Mozaïek parket kan je herkennen aan de haaks verlijmde blokjes. Het is een karakteristieke legwijze dat een unieke uitstraling creëert. Naast een mooie uitstraling is mozaïek parket ook nog eens erg praktisch en kent het vele voordelen. Bekijk mozaïek parket bij ons in de showroom of vraag onze medewerkers naar meer informatie! Houten vloeren koop je goedkoop bij Bebo Parket en worden aan huis bezorgd, bekijk ons assortiment!

Mozaïek parket van Bebo Parket

Wat is mozaïek parket?

Mozaïek parket is parket dat in blokken wordt gelegd. Hierdoor krijgt het een mozaïek patroon. Mozaïek parket is een goed en betaalbaar alternatief voor vloeren in grote openbare ruimtes en bedrijven. Het heeft karakter en creëert een unieke uitstraling in iedere ruimte. Mozaïek parket is in verschillende patronen te leggen.

Voordelen van mozaïek parket

  • Werkt niet of nauwelijks
  • Afwerking naar keuze
  • Minimaal loopgeluid, stille vloer
  • Uit te bereiden bij bijvoorbeeld aanbouw
  • Lange levensduur

Leggen van mozaïek parket

Mozaïek parket wordt meestal in blokpatroon gelegd. De blokken liggen om en om waardoor er een blokpatroon wordt gevormd. Deze blokken worden volledig verlijmd op de ondervloer, in tegenstelling tot tapis en bourgogne parket. Dit komt omdat elk strookje een kleine afmeting heeft en daardoor niet extra verlijmd hoeft te worden. Na het leggen wordt mozaïek parket geschuurd, gestopt en afgewerkt.

Lees hier de meest gestelde vragen

Wat kost mozaïek parket?

De prijzen voor mozaïek parket variëren afhankelijk van de houtsoort, de dikte van de toplaag, de afwerking en het legpatroon. Over het algemeen ligt de prijs van mozaïek parket tussen de €30 en €100 per vierkante meter.

Hoe kan ik mozaïek parket zelf leggen?

Mozaïek parket leggen is een complexe klus die meestal wordt overgelaten aan een ervaren parketteur. Als je toch besluit om het zelf te doen, is het belangrijk om een goede voorbereiding te treffen en nauwkeurig te werken.

Waarom zou ik mozaïek parket verkiezen boven tegels?

Mozaïek parket heeft als voordeel dat het een natuurlijke uitstraling heeft en warmte en comfort biedt aan de ruimte. Daarnaast is het duurzaam en gaat het lang mee. In vergelijking met tegels heeft mozaïek parket een warmere uitstraling en voelt het aangenamer aan de voeten.

Kan ik mozaïek parket schuren?

Ja, je kunt mozaïek parket prima schuren. Het is echter wel afhankelijk van de dikte van de toplaag en de staat van de vloer. Het is een complexe klus die meestal wordt overgelaten aan een professional.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!