Rood laminaat

Een rode laminaatvloer voor wie van gewaagd houdt. Bij Bebo parket vind je het ruimste assortiment met de laagste prijsgarantie.

Voorbeelden rood laminaat

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van rood laminaat. Kom naar onze fabriek om het totale assortiment te ervaren.

Rood hoogglans laminaat

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

icm ondervloer & plinten

Wij hebben al laminaat vanaf

€1.98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag

Sfeerimpressie rood hoogglans laminaat

Een rode hoogglans laminaatvloer heeft een uniek decor. Het is een speelse vloer en de spiegeling van het hoogglans oppervlak geeft een ruimtelijk gevoel. Rood hoogglans laminaat staat ruimtelijk in combinatie met lichte wanden. Het geeft een karaktervol en luxueuze indruk. Een hoogglans rode laminaatvloer is ook een perfecte vloer voor winkel en bedrijfspanden. Rood laminaat

Deze week fabrieks leegverkoop

Wij ruimen op = op

Uitstraling rood laminaat

Een rode laminaatvloer is een echte blikvanger. De spiegeling van het hoogglans geeft een ruimtelijk gevoel. In combinatie met een modern interieur straalt het echte luxe uit. Een rode vloer met lichte wanden doet de kamer ruimer lijken. Rood is een warme kleur en geeft uw interieur karakter. Voor advies staan onze medewerkers altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Waar te leggen

Een rode laminaatvloer is in elke gewenste ruimte te leggen; zowel in uw woning als in bijvoorbeeld een bedrijfspand. Het staat prachtig in een moderne huiskamer en tevens kan het een winkel een opvallend unieke uitstraling geven. Met de juiste ondervloer is het laminaat overal te leggen. Daarnaast zijn er bij deze rode hoogglans laminaatvloer bijpassende plinten verkrijgbaar voor een perfecte afwerking.

Eigenschappen rood laminaat

Een rode laminaatvloer heeft naast een unieke uitstraling nog meer voordelen:

    • Gemakkelijk kliksysteem.
    • Geen lijm nodig bij het leggen.
    • Prettig loopcomfort.
    • Geluiddempende werking.
    • Duurzaam laminaat.
fabrieksverkoop laminaat vloeren deze week
Kom naar de fabriek

Veel gezochte laminaat vloeren