PVC-vloer met betonlook

Een PVC-vloer met betonlook is één van de grootste interieurtrends op dit moment. Dat is ook niet zo gek: een PVC-vloer kent vrijwel alleen maar voordelen en is zeer gemakkelijk in onderhoud. Tevens kun je dit soort vloeren in elke gewenste kleur en decor krijgen, dus ook in betonlook. Ook op zoek naar een PVC-vloer met betonlook? Bebo Parket heeft een ruim aanbod voor gegarandeerd de laagste prijs. 

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek

Betonlook PVC-vloer

Een betonlook PVC-vloer zie je de laatste tijd vaak verschijnen in interieurbladen en woonbladen, maar ook op Instagram en Pinterest wemelt het van de prachtige sfeerplaatjes van betonlook PVC-vloeren. PVC-vloeren waren van zichzelf al populair, maar een PVC-vloer met betonlook is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen omdat de betonlook perfect te combineren is met veel verschillende soorten interieurs. Of je nou een landelijk interieur hebt, een strak modern interieur, een jaren-90-interieur, een puur industrieel interieur; een betonlook PVC-vloer past overal! De betonlook heeft de fijne eigenschap dat het heel rustig oogt en tegelijkertijd een modern en licht gewaagd tintje heeft. 

Prijs van PVC-vloer met betonlook

Betonlook PVC vloerDe prijs van PVC-vloeren met betonlook kunnen variëren. Dit ligt aan de kwaliteit van de vloer: kies je voor projectkwaliteit, dan heeft de vloer een dikkere slijtlaag en zal de levensduur van de vloer ook aanzienlijk langer zijn. De meest gekozen PVC-vloeren hebben een slijtlaag van 0,3 millimeter, maar de PVC-vloeren van Bebo Parket met betonlook hebben standaard een slijtlaag van 0,55 millimeter. De betonlook PVC-vloeren hebben dus een lange levensduur en het zal erg moeilijk worden om een krasje te maken op deze vloeren. Probeer het maar eens, je krijgt er tenslotte toch 15 jaar garantie bij. 

Naadloze betonlook PVC-vloer

De betonlook PVC-vloeren van Bebo Parket hebben geen vellingkant ofwel v-groef, waardoor er een egaal vloeroppervlak ontstaat. Eenmaal geplaatst, zie je geen verschil met een echte betonvloer. Je geniet echter wel van de voordelen van een PVC-vloer. Enkel de voordelen van een betonlook vloer! PVC-vloeren kennen eigenlijk alleen maar voordelen, zo zijn ze eenvoudig te reinigen, kunnen ze tegen een stootje, zijn ze ook te plaatsen in de badkamer en zijn ze perfect te combineren met vloerverwarming. Daarnaast hebben ze een enorm lange levensduur, het is dus een vloer voor het leven. De betonlook PVC-vloer is zeker een aanwinst voor je interieur. 

Vinyl vloer met betonlook

Bebo Parket garandeert de laagste prijs voor PVC-vloeren met betonlook, maar als je liever een vinyl-vloer met betonlook hebt, dan ben je hier ook aan het goede adres. Ons assortiment is zeer ruim, zowel in PVC-vloeren als vinylen vloeren met betonlook. Als je snel en goedkoop een boost wil geven aan je interieur, dan is een vinyl-vloer met betonlook de perfecte oplossing. 

Betonlook vinyl-vloer

De betonlook vinyl-vloer heeft z’n weg naar heel veel huishoudens gevonden. Vanwege de prijs-kwaliteitverhouding is de vloer enorm in populariteit gestegen. De kwaliteit wordt steeds beter en dankzij moderne technieken blijven de kosten laag. Een vinyl-vloer met betonlook is de snelste en gemakkelijkste optie voor een geheel nieuw en hip interieur. Neem gerust contact op als je vragen hebt over ons aanbod met betonlook vloeren, we helpen graag met vrijblijvend advies. Bekijk ons aanbod betonlook vloeren! 

Deze week PVC Vloeren al vanaf €4,98 pm2!