Visgraat tegels, de trend van dit moment

Nieuwbouw, verbouw of het opfrissen van het interieur? We kijken hierbij graag naar de nieuwste trends, maar ook naar duurzaamheid en betaalbaarheid. Bij Bebo Parket komen deze drie samen. Hier vind je een enorme diversiteit aan tegels in ongelofelijk veel kleuren en maten. Voor ieder is hier een tegel naar zijn of haar persoonlijke voorkeur te vinden. Vloer en wandtegels van verschillende gerenommeerde merken tegen verbazingwekkende lage prijzen. In onze showroom tonen wij je een heel scala aan voorbeeldvloeren en wanden waaronder de trend van dit moment, namelijk de visgraat vloer.

De populaire visgraat tegel 

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe vloer, wandbekleding of lambrisering laten mensen steeds vaker hun oog vallen op tegels. En dat is niet verwonderlijk. Tegels hebben namelijk veel voordelen. Zo zijn tegels onderhoudsvrij en zeer stevig. Bij Bebo Parket kan ieder zijn of haar eigen, unieke, tegelvloer of tegelwand creëren. Je kunt kiezen uit materiaal, de kleur, het soort voeg en de maat van de tegel en je kunt kiezen in welk patroon je de tegel wil leggen. Visgraat is nu erg populair.

 Visgraat tegels zijn veelzijdig inzetbaar

Visgraat tegels zijn veelzijdig inzetbaar. De visgraatpatroon zorgt voor een klassieke look, helemaal als je kiest voor een donkere houtsoortlook. Heb je een strak huis en wil je warmte toevoegen, dan is een matte eiken visgraat tegel ook heel gaaf. Visgraat tegels zijn super inzetbaar in de woonkamer, badkamer of plaats visgraat tegels in de keuken. De tegels worden op een speciale manier gelegd en je kunt dus niet van tegels in een in een rechthoekig formaat, naar tegels in een visgraatpatroon. Tegels zijn er in veel soorten en maten, die elk hun eigen sfeer weten op te roepen. Onze verkoop medewerkers leggen graag het een en ander uit.

De voordelen van visgraatpatroon

Een tegel gelegd in visgraatpatroon zorgt niet alleen voor een speels effect, het creëert ook een ruimtelijk gevoel. Daarnaast brengt het rust, maar dat ligt ook aan het soort hout waar je voor kiest. Een visgraatpatroon komt terug in elegante interieurs, maar eigenlijk is het tijdloos en past het in ieder interieur. Juist in een modern en strak interieur is een speels effect op de vloer heel mooi. Daarnaast hebben tegels in een visgraatpatroon voordelen die andere tegels ook hebben. Denk bijvoorbeeld aan de bestendigheid tegen warmte, geleiding van de warmte van een vloerverwarming en de zojuist benoemde voordelen als het gemakkelijke onderhoud en vochtbestendigheid.

Keramisch parket visgraat

Het visgraatmotief roept vaak beelden op van onbetaalbare parketvloeren in chique villa’s, landgoederen of kastelen. Bewerkelijk in onderhoud en voor velen een onbereikbare droom. Met ons keramisch parket is het een heel ander verhaal. Bebo Parket heeft een groot aantal keramische parket planken die haast niet van echt houten parket te onderscheiden zijn. Schuren en lakken behoren met dit keramisch visgraat parket tot het verleden. Zoals alle tegels bij Bebo Parket is ook deze soort scherp geprijsd. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee hoe wij uw droomvloer kunnen verwezenlijken, of vraag vrijblijvend een offerte aan.