Bebo Legservice

Ben je op zoek naar een mooie vloer, of heb je een mooie vloer die nog gelegd moet worden? Dan kun je terecht bij legservice van Bebo Parket. Bebo Parket beschikt over de grootste legservice van Nederland. Wij bieden je de beste legservice en leggen in heel Nederland en België. Je kunt altijd gebruik maken van onze legservice, waar en wanneer je wilt. Alleen bij ons vind je de best opgeleide vakmannen onze vakmannen zijn door de jaren heen uitgegroeid tot echte professionals. Hierdoor ben je gegarandeerd van goede klantenservice en kwalitatief hoge legkwaliteit.

Elke soort vloer

Wij kunnen elke soort vloer voor je leggen. Zo leggen wij vloeren (verwijderen) onder andere houten vloeren, laminaat, parket vloeren, pvc vloeren, tapijt en tegels. Wanneer je een vloer wilt laten leggen is het belangrijk dat je een goede basis vloer heeft. Wanneer dit niet het geval is, zal de basis vloer eerst geëgaliseerd moeten worden. Ook dit is afhankelijk van de soort vloer die je wilt laten leggen, omdat de ene vloer minder goed tegen hoogte verschillen kan dan de andere vloer. Soms is een goede ondervloer de oplossing. Beide handelingen kunnen wij je bieden en voor je waarmaken.

Verschillende leg methodes

Elke vloer kan op een andere wijze gelegd worden. Sommige vloeren worden verlijmd, andere vloeren worden zwevend gelegd. De leg methode is afhankelijk van de vloersoort. Bij ons is elke gewenste methode mogelijk. Daarnaast kunnen wij je vloer ook in de gewenste patronen leggen. Bij iedere vloersoort zijn andere leg patronen te gebruiken. Bij een houten vloer kun je bijvoorbeeld kiezen voor een visgraatpatroon. Vraag onze medewerkers voor de mogelijkheden!

Afwerking van uw vloer

Wij zorgen volledig voor de afwerking van je vloer. Zo heb je zelf geen werk meer aan je vloer en kun je er direct van genieten wanneer wij hem voor je hebben gelegd. Bij ons is alles mogelijk en dankzij onze ervaren leggers kunnen wij je persoonlijke wensen waarmaken. Wij zorgen er voor dat je bij ons de beste service krijgt!

oliën
leggen
leggen

Houten vloer legservice

Het leggen van een houten- of parketvloer is een zware klus die het best kan over worden gelaten aan professionals. Een houten vloer is op verschillende manieren te leggen. Denk hierbij aan het zwevend leggen of verlijmd leggen. Tevens is hout een natuurproduct waar zorgvuldig mee gewerkt dient te worden. Onze experts in houten vloeren leggen iedere dag de gewenste vloer voor de klant. Daarnaast zijn onze vakmannen ook gespecialiseerd in verschillende legmethoden, denk bijvoorbeeld aan het visgraat motief. Onze vakmannen leveren de beste kwaliteit en service.

Laminaat legservice

Bebo parket is gespecialiseerd in laminaat legservice. Onze vakmannen gaan graag voor je aan de slag met je laminaat en realiseren een perfect gelegde laminaatvloer. Onze vakmannen hebben jarenlang ervaring en zijn elke dag werkzaam door heel Nederland. Daarnaast kun je met onze laminaat legservice erop rekenen dat de gehele vloer netjes wordt afgewerkt. Niet alleen het laminaat wordt gelegd, maar ook de ondervloer en de plinten.

Overige vloeren leggen

Naast het leggen van laminaat- en houten vloeren bieden wij ook een PVC legservice en kurkvloer legservice. Deze vloeren dienen met zorgvuldigheid en expertise gelegd te worden. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in het leggen van iedere soort vloer. Bij Bebo legservice kun je dan ook rekenen op de beste kwaliteit en uiteraard heb je altijd garantie op de gelegde vloer.

Onderhoudsservice

Naast het leggen van vloeren staan wij ook voor je klaar wanneer het gaat om de onderhoud van je vloer. Vooral een houten vloer heeft eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Bebo Parket schuurt je vloer geheel stofvrij en zet hem vervolgens voor je opnieuw in de gewenste afwerking. Heb je schade aan uw vloer? Dan staan wij ook voor je klaar.

Kom naar de fabriek
Bekijk het assortiment van Beboparket