Bebo Legservice

Bent u op zoek naar een mooie vloer, of heeft u een mooie vloer die nog gelegd moet worden? Dan kunt u terecht bij legservice van Bebo Parket. Bebo Parket is de grootste legservice van Nederland. Wij bieden u de beste legservice en leggen in heel Nederland en België. U kunt altijd gebruik maken van onze legservice, waar en wanneer u wilt. Alleen bij ons vindt u de best opgeleide vakmannen onze vakmannen zijn door de jaren heen uitgegroeid tot echte professionals. Hierdoor bent u gegarandeerd van goede klantenservice en kwalitatief hoge legkwaliteit.

Elke soort vloer

Wij kunnen elke soort vloer voor u leggen. Zo leggen wij vloeren (verwijderen) onder andere houten vloeren, laminaat, parket vloeren, pvc vloeren, tapijt en tegels. Wanneer u een vloer wilt laten leggen is het belangrijk dat u een goede basis vloer heeft. Wanneer dit niet het geval is, zal de basis vloer eerst geëgaliseerd moeten worden. Ook dit is afhankelijk van de soort vloer die u wilt laten leggen, omdat de ene vloer minder goed tegen hoogte verschillen kan dan de andere vloer. Soms is een goede ondervloer de oplossing. Beide handelingen kunnen wij u bieden en voor u waarmaken.

Verschillende leg methodes

Elke vloer kan op een andere wijze gelegd worden. Sommige vloeren worden verlijmd, andere vloeren worden zwevend gelegd. De leg methode is afhankelijk van de vloersoort. Bij ons is elke gewenste methode mogelijk. Daarnaast kunnen wij u vloer ook in de gewenste patronen leggen. Bij iedere vloersoort zijn andere leg patronen te gebruiken. Bij een houten vloer kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een visgraatpatroon. Vraag onze medewerkers voor de mogelijkheden!

Afwerking van uw vloer

Wij zorgen volledig voor de afwerking van uw vloer. Zo heeft u zelf geen werk meer aan uw vloer en kunt u er direct van genieten wanneer wij hem voor u hebben gelegd. Bij ons is alles mogelijk en dankzij onze ervaren leggers kunnen wij uw persoonlijke wensen waarmaken. Wij zorgen er voor dat u bij ons de beste service krijgt!

oliën
leggen
leggen

Houten vloer legservice

Het leggen van een houten- of parketvloer is een zware klus die het best kan over worden gelaten aan professionals. Een houten vloer is op verschillende manieren te leggen. Denk hierbij aan het zwevend leggen of verlijmd leggen. Tevens is hout een natuurproduct waar zorgvuldig mee gewerkt dient te worden. Onze experts in houten vloeren leggen iedere dag de gewenste vloer voor de klant. Daarnaast zijn onze vakmannen ook gespecialiseerd in verschillende legmethoden, denk bijvoorbeeld aan het visgraat motief. Onze vakmannen leveren de beste kwaliteit en service.

Laminaat legservice

Bebo parket is gespecialiseerd in laminaat legservice. Onze vakmannen gaan graag voor u aan de slag met uw laminaat en realiseren een perfect gelegde laminaatvloer. Onze vakmannen hebben jarenlang ervaring en zijn elke dag werkzaam door heel Nederland. Daarnaast kunt u met onze laminaat legservice erop rekenen dat de gehele vloer netjes wordt afgewerkt. Niet alleen het laminaat wordt gelegd, maar ook de ondervloer en de plinten.

Overige vloeren leggen

Naast het leggen van laminaat- en houten vloeren bieden wij ook een PVC legservice en kurkvloer legservice. Deze vloeren dienen met zorgvuldigheid en expertise gelegd te worden. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in het leggen van iedere soort vloer. Bij Bebo legservice kunt u dan ook rekenen op de beste kwaliteit en uiteraard heeft u altijd garantie op de gelegde vloer.

Onderhoudsservice

Naast het leggen van vloeren staan wij ook voor u klaar wanneer het gaat om de onderhoud van uw vloer. Vooral een houten vloer heeft eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Bebo Parket schuurt uw vloer geheel stofvrij en zet hem vervolgens voor u opnieuw in de gewenste afwerking. Heeft u schade aan uw vloer? Dan staan wij ook voor u klaar.

Kom naar de fabriek