Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Recensies

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Laminaatvloer in Enschede

10/10

Bebo parket was constant goed bereikbaar, bij elk mailtje dat we stuurde hadden we een snelle reactie en ook wanneer we belde werd er altijd opgenomen. De service is goed en alle gemaakte afspraken werden nagekomen. Alle werkzaamheden (zowel het leveren als het leggen) zijn goed uitgevoerd, we zijn erg tevreden. Kortom, in alle opzichten vakwerk. Roel uit Arnhem.

Eiken planken gelegd in Lochem

10/10

In de winkel een vloer gekocht en deze hebben wij direct meegenomen. We zijn de vloer zelf gaan leggen, dit was prima te doen door het makkelijke kliksysteem. De vloer ligt er erg mooi bij en we zijn er erg blij mee. Fam. Velserbroek uit Deventer.

Laminaatvloer gelegd in Arnhem

10/10

Ook wij zijn erg tevreden over onze vloer van Bebo parket. Het contact verliep allemaal erg soepel, vooraf met mailtjes en via de telefoon al vriendelijk en goed geholpen, ook in de winkel zijn wij van goede adviezen voorzien. Door de vriendelijke hulp waren we er al snel achter dat we de vloer bij Bebo parket zouden bestellen. Naast de goede service hebben ze natuurlijk ook er scherpe prijzen en ontzettend mooie vloeren. Kortom, een aanrader. Merel uit Hengelo.

Laminaatvloer in Deventer

10/10

We hebben echt zeldzaam zo’n goede service gekregen als bij Bebo parket, niet alleen de scherpe en mooie vloeren waren goed, ze hebben erg vriendelijk personeel en de broodjes en koffie staan gratis voor je klaar. Bij de bouw van ons nieuwe huis zijn we veel bedrijven tegengekomen die zich niet aan de afgesproken data hielt, Bebo was een van de weinige die dat wel deed, we kregen zelfs een paar dagen van tevoren de precieze tijdstippen te horen. Ik kan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, uitstekende service en een goed advies Bebo parket aanraden. Barry uit Amsterdam.

Laminaat in Hengelo

10/10

Een zeer prettige ervaring met Bebo parket gehad. We waren al bij verschillende andere bedrijven geweest en hebben hier een aantal offertes al meegekregen, die van Bebo parket zat ruim onder die andere. De vloer is geleverd en gelegd, beide verliep volgens planning. De vloer ligt er nu keurig in en we zijn er erg blij mee. Bebo parket nog erg bedankt voor de fijne service. Daphne uit Den Haag.

Houten planken in Amsterdam

10/10

We zijn dik tevreden over de manier van werken bij Bebo parket, erg vriendelijke mensen, mooie prijzen en ook erg mooie vloeren. Toen we de vloer besteld hadden duurde het maar 2 dagen voordat het binnen was, een goeie service! Een topbedrijf! Kortom, een aanrader. Jos uit Apeldoorn.

Eiken lamelparket in Den Haag

10/10

We zijn in de winkel wezen kijken voor laminaatvloeren, veel mooie vloeren gezien, hierdoor waren we nog erg aan het twijfelen. De verkoper bood ons staaltjes aan waardoor wij thuis de juiste keus hebben kunnen maken. We hebben nu voor ons de perfecte vloer, we zijn er erg blij mee! Een aanrader! Fam. Heuvel uit Geesteren.

Laminaatvloer in Apeldoorn

10/10

We hebben bij Bebo parket mooie vloeren gezien en hier mooie eiken planken uitgekozen. We hebben alles door Bebo parket laten doen, zowel het leveren als het leggen. De vloer is ondertussen gelegd en dit is keurig gedaan. Ze werken erg netjes en geven goed advies. Als je een vloer nodig hebt dan zal je met dit bedrijf in ze moeten gaan. Van der Pot uit Emmen.

Laminaatvloer in Geesteren

10/10

Een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen, vriendelijke mensen, mooie vloeren en vooral scherpe prijzen. Kortom, een aanrader. Rein uit Assen.

Houten planken in Emmen

10/10

We hadden een nieuwe laminaatvloer nodig, we hadden al een aantal vloerenzaken bezocht voordat we bij Bebo parket terecht kwamen. We vonden Bebo parket via het internet en waren erg verrast door de mooie prijzen. We zijn naar de winkel toe gegaan en hebben hier een mooi laminaat gevonden. We hebben hier offerte gekregen, in de offerte waren alle randartikelen berekend en ze zaten honderden euro’s onder andere vloerenbedrijven. De vloer is netjes en strak gelegd! Als je een goede vloer wil voor een mooie prijs dan moet je bij Bebo parket zijn. Renate uit Heeze.

Laminaatvloer in Assen

10/10

We hadden 100m2 grenen bij Bebo parket besteld, we hebben gebruik gemaakt van een combi aanbieding waar alle randartikelen bij zaten en onder andere het leggen. De vloer ligt er nu in, het is super gelegd en dat nog wel in een dag. We zijn er blij met onze nieuwe vloer en alle diensten die geleverd zijn. Hier is de klant de koning, topbedrijf! Familie Griep uit Lelystad.

Laminaatvloer in Heeze

10/10

We zijn bij Bebo parket in de winkel geweest, hier hebben we een vloer gekocht en gelijk afspraken gemaakt voor het leggen. We namen het laminaat direct mee zodat het nog even kon acclimatiseren, hierna kwamen de leggers om de vloer te leggen. De vloer ligt er nu keurig in en we zijn er erg blij mee. Een echte aanrader.

Grenen massieve vloer in Lelystad

10/10

Via kennissen kregen we te horen dat we bij Bebo parket voor een leuk prijsje een vloer konden halen. We zijn naar de winkel gegaan en hier waren inderdaad mooie houten planken voor leuke prijzen. Alles was goed geregeld, goede service, als wij nog een keer een vloer nodig hebben dan zullen we hier zeker weer heengaan. Wij hebben namelijk een perfecte vloer. Pim uit Schiedam.

Laminaat gelegd in Eindhoven

10/10

Wij hadden een nieuwe vloer nodig en hadden al een aantal keer van de zaak Bebo parket gehoord. We zijn toen naar de winkel gegaan en waren verrast over de lage prijzen. We hebben nu een mooie laminaatvloer liggen, deze heeft een hoge kwaliteit voor een lage prijs, we zijn er erg blij mee. Geen klachten hier, ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Jan uit Oldenzaal.

Eiken lamelparket in Schiedam

10/10

Een topbedrijf, op alle punten hebben ze het goed voor elkaar, hun producten, hun prijzen, de service die ze verlenen en de uitstekende legservice. Alles top! Onze dank. Linda uit Volendam.

Laminaatvloer in Oldenzaal

10/10

We zijn bij Bebo parket geweest en hebben hier een mooi laminaat gekocht, dit hebben we voor een scherpe prijs meegekregen, we zijn erg blij met de prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom, een aanrader. De Boer uit Bergentheim.

Eiken lamelparket in Volendam

10/10

Bij ons nieuwe huis hadden we ook een nieuwe vloer nodig, we hebben alleen wel kinderen dus we hadden wel een hoge kwaliteit nodig. Dit hebben we bij Bebo parket voor een leuke prijs kunnen krijgen, we zijn er erg blij mee. Quinten uit Leiden.

Laminaatvloer in Bergentheim

10/10

Een vloer in de showroom gekozen en hierbij gelijk een leverdatum en een legdatum gekozen. Ze kwamen de afspraken netjes na en kwamen op de afgesproken momenten langs. De vloer ligt er nu in en hij is schitterend. Zou dit bedrijf zeker aan raden voor het leveren en leggen van een vloer. Lisa uit Houten

Laminaat leveren in Leiden

10/10

Prima service, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, we zijn uitstekend voorzien van adviezen in de winkel en de vloer is keurig gelegd. Kortom, een aanrader voor iedereen. Maikel uit Enkhuizen.

Houten eikenplanken in Houten

10/10

Wij hebben bij Bebo parket een vloer gekocht en ook door dit bedrijf laten leggen. Alles is keurig en netjes verlopen. Een echte aanrader voor iedereen die een kwaliteitsvloer wil voor een betaalbare prijs, bij dit adres moet je wezen. Familie de Hoog.

Laminaatvloer in Enkhuizen

10/10

Via via kregen we te horen over de leuke aanbiedingen van Bebo parket. We zijn toen naar de winkel gegaan om een vloer te kopen. In de winkel hebben we veel soorten planken gezien en samen met de verkoper hebben we een mooie uitgezocht. We hebben toen bij de administratie afspraken gemaakt voor het leveren en het leggen, al deze afspraken werden netjes nagekomen. Wanneer u een vloer nodig heeft zult u hier moeten wezen, hier krijgt u geen spijt van. Loes uit Rotterdam.

Laminaatvloer in Rozendaal

10/10

We hebben binnen een maand onze laminaatvloer laten leveren en leggen door Beboparket. Ze hebben ons geholpen met de maten opnemen van de woning en aangegeven welke plank we goed zouden kunnen gebruiken . Natuurlijk moest er ook een vloer gelegd worden in onze gekochte woning. De vloer die we in onze eerdere woning hadden gelegd vonden we zo mooi, dat we hebben gekozen voor dezelfde vloer, maar dan in een andere kleur. De vloer werd heel snel geleverd door Beboparket en we mochten er zelfs voor kiezen dezelfde legger te krijgen, aangezien deze precies en snel te werk ging. Wederom een super mooi resultaat. Een echte aanrader wie houd van kwaliteit en een prachtig resultaat. Bedankt Beboparket! Sadolin uit Heerhugowaard

Houten planken gelegd in Rotterdam

10/10

Ik heb hier maar èèn woord voor, geweldig!! Beboparket werkt volgens afspraak, waar iedereen een voorbeeld aan kan nemen. De vloer en de leggers kwamen keurig op tijd en het werd zeer netjes gelegd. Top service! Als u wil gaan voor snelle service en een perfect resultaat, moet u de vloer kopen bij Beboparket. Tony uit Hoek van Holland.

Leveren en leggen van laminaat in Bilthoven

10/10

We hebben al eerder zaken gedaan bij Beboparket, voor onze begane grond. Dit was ons destijds zo goed bevallen, dat we hebben besloten de eerste verdieping ook door hun te laten doen. Super snelle en goede service, uitstekend gelegd, geweldig mooi laminaat! We zijn echt super tevreden met onze tweede Beboparket vloer. Ik raad iedereen zeker aan een kijkje te nemen op de site en bij hun langs te gaan. Kwaliteit en laagste prijs gegarandeerd! Dina uit Velserbroek

Laminaatvloer in Velserbroek

10/10

Er is vandaag een vloer bij mij gelegd, die ik heb gekocht bij Beboparket. Ik ben kort geleden langs geweest. Het was een heel stuk rijden, maar zeker de moeite waard! Ik mocht staaltjes meenemen om te kijken wat bij de meubels paste. Toen ik eruit was heb ik meteen gebeld en kon het de volgende dag al worden geleverd! De communicatie met de medewerkers, zowel telefonisch, als per mail liep echt geweldig. De informatie was erg duidelijk. Het leggen van de vloer geen heel snel en het werd secuur en professioneel gedaan. Het eindresultaat is echt prachtig. Sonja uit Amsterdam.

Laminaat leggen in Rotterdam

10/10

Onze vloer is netjes, deskundig en goed gelegd. Het contact met de medewerkers van Beboparket was super snel en prettig. Als je een mooie vloer wil, moet je zeker in de showroom kijken bij Beboparket, waar je uitgebreid keuze hebt voor de laagste prijs. Ik had geen idee hoe je de aantal m2 moest berekenen, maar toen ik mijn plattegrond van het huis had meegenomen, rekenende ze het netjes voor me uit. Super geholpen. Mw. Stoffel uit Drempt

Laminaatvloer met plaatsing in Leiden

10/10

Buitengewone prijzen, service en super goed bij Beboparket. We hebben onze begane grond laten leggen en de leggers legden de vloer heel secuur, alsof deze van zichzelf zouden zijn. Je verwacht al snel van zo’n groot bedrijf dat ze het gaan afraffelen, maar dit was zeker niet het geval. Ze waren snel, maar echt een super resultaat. Wanneer we de bovenverdieping ook gaan leggen, weten we wie we gaan bellen! De laminaatvloer is echt prachtig en niet van echt hout te onderscheiden. Bedankt Beboparket! Suzanne uit Barendrecht

Laminaat leggen in Velserbroek

10/10

We zijn ontzettend tevreden over het advies en de legservice die Beboparket geleverd heeft. Er werd goed gecommuniceerd met elkaar en konden ons goed informeren. De afspraken zijn keurig nagekomen. De Beboparket leggers waren keurig op tijd en zijn snel en adequaat te werk gegaan. Ik adviseer iedereen om met Beboparket om de tafel te gaan zitten en goed advies te ontvangen. Wij vonden het ontzettend prettig om zaken met Bebo te doen! Nancy uit Hoofddorp

Laminaat geleverd in Brabant

10/10

Even in het kort over Beboparket: Geweldig geholpen, laagste prijs, super mooie vloer en secuur gelegd. We zijn erg blij dat we de vloer gekocht hebben en laten leggen door Beboparket. Aan de hand van de plattegrond die we hadden meegenomen naar de showroom, heeft èèn van de medewerkers de aantal m2 voor ons uitgerekend. Dit vonden we erg prettig, aangezien we hier zelf geen ervaring mee hebben. We hebben een offerte laten opmaken en waren meteen verrast door de lage prijs. Toen we de definitieve keuze hadden gemaakt, besloten we een mailtje te sturen. Hier kregen we direct reactie op en nog dezelfde week werd de vloer geleverd. Met 2 weken kon de vloer al gelegd worden, die er in korte tijd al helemaal strak in lag. Super geregeld! Joke uit Bilthoven

Huiskamer gelegd in Oss

10/10

Ik heb de vloer gekocht en laten leggen door Beboparket. Ik ben zeer tevreden over de vloer en alles ging volgens afspraak. Wil uit Oss5 sterren Bebo Parket

Laminaatvloer leggen in Zoetermeer

10/10

Wij wilden een laminaatvloer bestellen en laten leggen, dus besloten we op internet te gaan zoeken. Beboparket kwam meteen bovenaan, dus we besloten hier langs te gaan. Een medewerker liep met ons door de hele showroom, zodat we een goede keuze konden maken. Tot slot gaf hij een vrijblijvende offerte en staaltjes mee, zodat we thuis er nog even over na konden denken. De vloer is inmiddels gelegd, echt een plaatje! Ik kan iedereen Beboparket aanraden. Henny uit Zoetermeer5 sterren Bebo Parket

Laminaat in Noordwijk

10/10

We hadden met spoed een nieuwe vloer nodig en dit kon allemaal heel snel geregeld worden, topservice. We hebben houten planken in de whitewash besteld, na 3 dagen stond het bij ons thuis. Warbroek uit Wagenberg.

Laminaat in Breda

10/10

We zijn super blij met de vloer die we bij Bebo parket hebben besteld. Al het contact met het bedrijf verliep zeer soepel. De klant is hier koning en dat is bij lang niet alle bedrijven zo. We raden het aan al onze familie en vrienden aan! Wanneer we weer een vloer nodig hebben zullen we hier weer bestellen. Morshuis uit Arnhem.

Houten planken leggen in Wagenberg

10/10

Wij zijn zeer positief over onze aankoop bij Bebo parket. Een mooi laminaat gevonden en deze besteld, de levering gebeurde keurig op het afgesproken moment. Alles wat wij besteld hebben zat netjes bij de levering. Ook het leggen hebben wij door dit bedrijf laten doen en hier zijn we zeer blij mee, de vloer ligt er schitterend bij! Dit allemaal ook nog voor hele mooie prijzen. Gijs en Sanne uit t ‘Harde.

Hele woning voorzien van laminaat in Arnhem

10/10

We zijn zeer te spreken over de goede service van Bebo parket. In de winkel zijn wij voorzien van goed advies, koffie en broodjes. Op basis van het goede advies hebben wij mooie eiken lamelparket delen gekocht. Deze hebben wij door Bebo parket in de weissgrund laten zetten, werkelijk waar een prachtige vloer. De vloer ligt er nu netjes in en we krijgen er veel complimenten over. We zijn zeer tevreden. Een aanrader voor iedereen! Sandra uit Wilp-Achterhoek.

Laminaatvloer in t ’Harde

10/10

Een aantal weken terug bij Bebo parket een vloer gekocht, deze gelijk meegenomen zodat hij een beetje aan de ruimte kon wennen. Na een aantal dagen zijn de leggers van Bebo parket langsgekomen om de vloer te leggen. De vloer ligt er nu in, dit is zeer netjes gebeurd. We zijn heel tevreden over het resultaat van het leggen, dit bedrijf heeft alles netjes voor elkaar. Charlot uit Nieuw-Vennep.

Volledige begane grond in Wilp-Achterhoek

10/10

Van het bezoek in de winkel tot aan het leggen van de vloer had Bebo parket alles goed voor elkaar. In de winkel voorzien van goed advies waardoor wij een mooie vloer hebben gekozen. Na de aankoop verliep de levering perfect, na een aantal dagen wennen aan de ruimte is de vloer door het bedrijf gelegd, ook dit is keurig gebeurd. Het ziet er goed uit! Een echte aanrader. Karin uit Lelystad.

Vloer in Nieuw-Vennep

10/10

We begonnen onze zoektocht naar een nieuwe vloer op het internet, al gauw kwamen wij op de site van Bebo parket terecht. We werden door zeer aantrekkelijke prijzen gelokt, even een belletje gedaan of dit allemaal klopte, wanneer je een ondervloer en plint erbij bestelde mocht je gebruik maken van deze mooie prijzen. De prijs met de ondervloer en plint was ook nog ruim onder de prijzen van anderen dus hadden wij het besluit gemaakt om een bezoek aan de winkel te brengen. In de winkel hebben wij een mooi lamelparket gekocht waarbij wij deze ook wouden laten leggen. We zijn zeer blij door met Bebo parket in zee te zijn gegaan. De vloer ligt er schitterend bij. Een echte aanrader! Koos uit Diemen.

Kantoor voorzien van eiken lamelparket in Lelystad

10/10

We hebben een nieuwe vloer bij Bebo parket gehaald en zijn er heel tevreden mee. In de winkel het laminaat besteld en deze laten leveren, de levering verliep keurig, we kregen netjes een dag van tevoren een belletje over hoe laat de levering er zou zijn. We kunnen niet anders zeggen dan dat we super tevreden zijn. Een super bedrijf dat aan iedereen aan te raden is. Rick uit Den Haag.

Houten planken gelegd in Diemen

10/10

We zijn heel blij met de planken die wij hebben gekocht bij Bebo parket. Mooie grote planken die spotgoedkoop zijn. Deze planken hebben wij door Bebo parket in de olie laten zetten. Verder hebben wij ook de andere benodigdheden gehaald, daarnaast hebben wij ook het leggen door Bebo parket laten doen. De vloer ligt er nu in en ligt er prachtig bij, zeer vakkundig gelegd. Wij zijn heel tevreden. Bosman uit Eindhoven.

Laminaatvloer in Den Haag

10/10

Ik kwam al gauw via google bij Bebo parket uit. Het eerste mailcontact dat ik met het bedrijf had verliep goed, duidelijke antwoorden op mijn vragen waarnaar ik de beslissing heb genomen om een bezoek aan de winkel te brengen. De prijzen waren zeer aantrekkelijk waardoor we wel zeker wisten dat we hier gingen slagen. We hadden al gauw een mooi lamelparket gevonden. We konden zelf een dag voor levering kiezen wat voor ons ideaal was. De vloer die wij hebben ontvangen was zeer makkelijk zelf te leggen omdat dit gewoon zwevend kon. Wij zijn heel tevreden met de vloer. Leonie uit Amsterdam.

Een heel huis voorzien van grenen vloerdelen in Eindhoven

10/10

We hadden in de winkel een mooi Kronotex laminaat gekozen, we hebben de vloer direct meegenomen. De vloer is een 2 weken later gelegd, dit is zeer vakkundig gebeurd, wij zijn heel tevreden. Er werd heel netjes met klanten omgegaan, zowel in de winkel als door de leggers. Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf. Jordi uit Rijnsburg.

Houten planken geleverd in Amsterdam

10/10

We zijn zeer te spreken over de service van Bebo parket. We hebben in de winkel een laminaat gekocht en hier gelijk afspraken voor het leveren en het leggen gemaakt. Alle afspraken die wij hebben gemaakt zijn netjes nagekomen. Een aanrader voor iedereen! Van Santen uit Groesbeek.

Laminaatvloer in Rijnsburg

10/10

We zagen op het internet hele leuke aanbiedingen voor houten planken, het was voor ons voor boven dus hier wouden we een niet al te dure vloer. We vonden de grenen planken erg mooi en deze planken bleven ruim binnen ons budget. We zijn erg blij met de vloer. Zeker een aanrader voor aankomende klanten. Jolanda uit Lelystad.

Laminaatvloer in Groesbeek

10/10

Een aantal maanden geleden hebben wij een laminaatvloer bij Bebo parket gehaald, we waren zeer te spreken over de prijs/kwaliteitsverhouding. We hebben de vloer ook laten leggen en dit is zeer vakkundig gedaan, de vloer ligt er schitterend bij. Mijn complimenten voor dit bedrijf! Ron uit Houten.

Grenen planken in Lelystad

10/10

We zijn net als velen andere zeer tevreden over de diensten van Bebo parket. Mooie planken in de winkel gekocht. Vloer uitstekend en professioneel gelegd door de leggers. Een aanrader aan iedereen die een vloer nodig heeft.

Laminaatvloer in Houten

10/10

We zijn superblij met onze nieuwe vloer. We vonden het advies in de winkel zeer prettig, alles werd netjes met ons doorgenomen. We hebben alle randartikelen afgenomen zodat onze vloer tot in de details goed kon worden gelegd. Bij alle vragen die wij hadden werd er goed meegedacht. De vloer is keurig in 1 dag gelegd en we zijn super blij met het resultaat. Een echte aanrader! Paul uit Wijk.

Houten planken gelegd in Duiven

10/10

We zijn zeer tevreden over onze nieuwe laminaatvloer. In de winkel het laminaat besteld en hier gelijk een lever/legdatum afgesproken. Alle gemaakte afspraken werden netjes nagekomen, we ook vooraf gebeld over de precieze tijdstippen dat ze kwamen. Topservice! Bebo parket bedankt. Barry uit Driebergen.

Houten planken leveren en leggen in Wijk bij Duurstede

10/10

We hebben vele sites bezocht maar vonden die van Bebo parket toch het aantrekkelijkst qua prijzen. Vooraf een aantal vragen via de mail en de telefoon gesteld, deze werden allemaal keurig beantwoord. We hebben in de winkel een laminaat uitgezocht dat niet gelijk leverbaar was (deze moest besteld worden). De vloer werd een aantal dagen voor het leggen geleverd omdat deze nog moest acclimatiseren. Voordat de vloer geleverd werd is er nog netjes gebeld om het precieze tijdstip van het leveren door te geven. De vloer is nu gelegd en dat is werkelijk waar schitterend gedaan! We raden aan iedereen aan om hier heen te gaan. Gerrits uit Arnhem.

Laminaat leggen in Driebruggen

10/10

We zijn bij Bebo parket langs geweest om een mooi laminaat te kopen. In de winkel hadden wij al gauw een mooi laminaat uitgekozen, we waren erg verbaast over de mooie prijzen. We hebben ook de beslissing genomen om het te laten leggen, we zijn erg blij met deze beslissing, de vloer is schitterend gelegd. Het contact verliep allemaal erg prettig. De prijs was super, dit hebben wij nergens goedkoper gevonden. Een echte aanrader. Van der Vlist uit Beverwijk.

Een hele woning voorzien van laminaat in Arnhem

10/10

In de winkel een mooi laminaat gekocht en laten bezorgen, dit verliep allemaal vlekkeloos, netjes voor de tijd gebeld over hoe laat ze de vloer kwamen brengen. Een hele mooie vloer en een goede service. Een echte aanrader. Bart uit Elburg.

Leggen van grenen planken op een bovenverdieping in Beverwijk

10/10

We hebben een bestelling bij Bebo parket in de winkel gedaan, het laminaat moest besteld worden maar kon na een aantal werkdagen al geleverd worden. De vloer ligt er nu in en hij is schitterend, wij zijn heel tevreden. Richard uit Spijkenisse.

Laminaatvloer leggen in Elburg

10/10

We zijn zeer te spreken over de service, de klantvriendelijkheid en de levering. Ook zijn we zeer te spreken over de prijzen waarvoor we de vloer en de randartikelen hebben aangeschaft. Kim uit Nieuw-Vennep.

Laminaat leveren in Spijkenisse

10/10

In de winkel voorzien van goed advies en flinke klantvriendelijkheid, we werden voorzien van broodjes en koffie. Verder verliep het contact voor het leggen en leveren zeer goed, allemaal zeer vriendelijke mensen. Wanneer wij nog een keer weer een vloer nodig hebben dan zullen we hier ook weer bestellen. Richard uit Echt.

Houten planken geleverd in Nieuw-Vennep

10/10

We hebben voordat we een bezoek aan de winkel hebben gebracht eerst een paar mailtjes met het bedrijf gehad, deze werden snel beantwoord en ook zeer goed. Door de goeie informatie en de mooie prijzen hebben we hierdoor besloten om een bezoek aan de winkel in te plannen. In de winkel hadden we al gauw een mooie vloer gevonden, deze hebben we gelijk mee naar huis genomen. We zijn de vloer zelf gaan leggen, door het goede kliksysteem was dit zeer makkelijk. Het is geweldig hoe dit bedrijf zakendoet, snel, vriendelijk en voordelig. De service en de prijzen zijn geweldig, ik zal Bebo parket aan al mijn vrienden en kennissen aanraden. Brijder uit Nieuw-Vennep.

Laminaatvloer in Echt

10/10

Dit bedrijf weet wat klantvriendelijkheid is, vanaf het eerste mailcontact al vriendelijk en goed geholpen. In de winkel voorzien van mooie prijzen, koffie en broodjes. We moesten met spoed de vloer gelegd hebben en dit hebben ze allemaal netjes voor ons geregeld, topservice! Yvonne uit Haarlem.

Laminaat leggen benedenverdieping in Nieuw-Vennep

10/10

We hadden een aantal bedrijven bij ons in de buurt bezocht, hier vonden we het allemaal nogal prijzig dus zijn we verder gaan kijken op het internet en kwamen al snel bij Bebo parket terecht. Hier vonden we de prijzen zeer interessant en hebben in onze agenda gelijk een bezoek ingepland. Hier hebben we een mooi laminaat gekocht, deze werd keurig geleverd, geen beschadigen. We hebben het laminaat zelf gelegd, dit was prima te doen door het makkelijke kliksysteem. De vloer ligt er nu ins en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Een echte aanrader. Minnaard uit Rotterdam.

Laminaat leggen in Haarlem

10/10

We hebben onze hele benedenverdieping voorzien van een nieuw laminaat, zowel het leveren als het leggen is keurig door Bebo parket gedaan. Vooraf contact gehad, zowel telefonisch als via de mail, hier werden we vriendelijk, snel en goed bij geholpen. We hebben in de winkel een laminaat uitgekozen en verder hebben wij alles door Bebo parket laten regelen. De vloer ligt er nu in en het ligt er prachtig bij, we zijn zeer tevreden met het resultaat. We raden het iedereen aan om hier een vloer te bestellen, we hebben nergens anders zulke mooie vloeren voor zulke mooie prijzen kunnen krijgen. Mart uit Goes.

Laminaat in Rotterdam

10/10

We hadden met spoed een nieuwe vloer nodig dus gingen is zoeken op het internet, we lazen uit andere recensies dat Bebo-parket vloeren snel kon leveren voor mooie prijzen, dit was voor ons een reden om helemaal naar Vriezenveen te gaan. Hier hebben we een mooie vloer uitgekozen die 2 weken later al is gelegd door het bedrijf. De vloer ligt er nu schitteren in, we zijn zeer tevreden. Zeker een aanrader voor andere. Lida uit Heemstede

Laminaatvloer in Goes

10/10

Na wat speurwerk op het internet kwamen we op de website van Bebo parket, deze hadden zeer mooie vloeren voor zeer mooie prijzen op de site staan, hierdoor hebben wij besloten om een bezoek aan de winkel te gaan plegen. Voor dat we dit gingen doen hebben we eerst nog iets informatie via de mail verkregen, onze vragen werden snel, goed en vriendelijk beantwoord. In de winkel mooie houten planken gezien die wij in de krijtwit hebben laten oliën. De vloer kon in een paar dagen al geleverd worden en een week later kwamen de leggers om de vloer te leggen. De vloer ligt er nu keurig in, we zijn zeer tevreden. We gaan Bebo parket zeker aan familie en vrienden aanraden. Anja de Bruin uit Diemen.

Houten planken gelegd in Heemstede

10/10

Een aantal jaar geleden hebben wij een vloer bij Bebo parket gekocht, hij ligt er nog steeds als nieuw bij, we zijn er super blij mee! We hebben toen ook zeer prettig contact met het bedrijf gehad, alles verliep toen vlekkeloos. We hebben toen 90 vierkante meter besteld en dit hebben ze netjes in 1 dag gelegd, ook de afwerking van de plinten is toen gelijk gedaan. Een topbedrijf dat alles goed voor elkaar heeft. Al met al een super service en zeker een aanrader. Dommel uit Capelle aan den IJssel.

Woning in voorzien van parket in Diemen

10/10

We hadden korte termijn een nieuwe vloer nodig en zijn zelf niet heel handig dus wouden het ook graag laten leggen. We zijn bij Bebo parket in de winkel geweest en hebben hier een mooi laminaat uitgekozen. Deze is een paar dagen later geleverd en een week later zijn ze de vloer gaan leggen, ondanks dat het heel snel is gelegd is het keurig gedaan, we zijn echt super blij met de vloer. Al met al een prima service en een vlotte afhandeling. Een aanrader!! Yvonne uit Bergen op Zoom.

Houten planken gelegd in Capelle aan den IJssel

10/10

Vanaf het eerste telefonische contact zijn wij goed en vriendelijk geholpen. Dit bedrijf weet wat service is en hebben daarnaast hele mooie vloeren. Fam Pikker uit Amersfoort.

Laminaatvloer leveren en leggen in Bergen op Zoom

10/10

We hebben onze hele benedenverdieping voorzien van nieuwe laminaatvloer. We zijn bij Bebo parket in de winkel geweest en hebben hier een mooie vloer uitgekozen, deze hadden wij een aantal dagen later al bij huis staan. Alles is netjes volgens afspraak verlopen, verder ook geen krasje door het transport, zeer professioneel. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Wij zijn zeer tevreden, zeker een aanrader. Francesca uit Heerhugowaard.

Laminaatvloer leveren in Amersfoort

10/10

Zeer prettige communicatie met dit bedrijf, via de mail, telefonisch en met de verkoper in de winkel. Daarna is de vloer geleverd en zeer netjes gedaan, het verliep allemaal zeer soepel. Het leggen is zeer goed en zeer snel gedaan, topservice. Een echte aanrader! Remco uit Amsterdam.

Laminaatvloer in Heerhugowaard

10/10

We hebben bij Bebo parket een vloer gekocht, we zijn bij dit bedrijf gekomen door de mooie prijzen die ze op het internet hebben staan. Om zeker van de voorraad te zijn eerst gebeld, aan de telefoon zeer goed en vriendelijk geholpen bij onze vragen. We zijn de vloer zelf gaan leggen omdat ons dit met het kliksysteem redelijk makkelijk leek en de vloer ligt er nu mooi in. We gaan dit bedrijf zeker aan kennissen, vrienden en familie aanraden. Pedro uit Almere.

Laminaat leggen in Amsterdam

10/10

Ik heb een quickstep vloer bij Bebo parket besteld, deze was hier velen malen goedkoper dan bij andere winkels. We hadden de vloer in een paar werkdagen in huis, dit kwam ons zeer goed uit. We zijn super blij met de vloer, Bebo parket bedankt! Van der Aa uit Strijen.

Levering laminaatvloer in Almere

10/10

Na een aantal bezoeken bij verschillende bedrijven zijn we via het internet uiteindelijk terecht gekomen bij Bebo parket. Hier hebben wij een mooie vloer gevonden, we zijn zeer te spreken over de prijs/kwaliteitsverhouding. De levering is op tijd en zonder enige schade geleverd. De vloer is netjes gelegd, de afwerking met de plinten is ook super gedaan en na de tijd is alles netjes opgeruimd. We zijn zeer tevreden met de vloer, Bebo parket bedankt! Zeker een aanrader. Peter uit Ter Haar.

Laminaatvloer gelegd in Strijen

10/10

We hebben bij Bebo parket een mooi laminaat gevonden en hebben hierbij gebruik gemaakt van een combi aanbieding waarbij de ondervloer, de plint en het leggen meegerekend was. We waren zeer te spreken over de mooie prijs en we zijn nu zeer te spreken over hoe mooi de vloer er inligt. We zijn super tevreden over de kwaliteit van het gelegde laminaat. Ik ben zeer blij met mijn keuze door bij dit bedrijf te bestellen. Ik beveel dit bedrijf dan ook met plezier aan anderen aan, iedereen die een vloer zoekt moet hier wezen voor een mooie prijs! Ontzettend bedankt Bebo parket. Jeroen uit Berkel en Rodenrijs.

Gehele benedenverdieping gelegd in Ter Aar

10/10

We waren op zoek naar mooie houten planken en een laminaat dat hier erg bij in de buurt kwam. We kwamen bij het zoeken al gauw op de site van Bebo parket en hebben een paar belletjes gedaan, ik kreeg heel vriendelijk zeer goeie informatie. We hebben toen de beslissing genomen om naar Bebo parket te gaan om nieuwe vloeren te kopen. Hier werden we zeer vriendelijk geholpen en hebben wij 2 mooie vloeren gevonden. Zeer prettig contact gehad met dit bedrijf! Ik kan aankomende klanten adviseren om hier de vloer weg te halen. Linda uit Middenmeer.

Laminaat gekocht en laten leggen in Berkel en Rodenrijs

10/10

We zijn op google begonnen met onze zoektocht naar laminaat, al gauw kwamen we op de site van Bebo parket, hier stonden zeer leuke prijzen voor mooie laminaatvloeren. We zijn toen naar de winkel toegegaan om hier een keuze te maken. We hebben toen een mooi laminaat gekozen, we waren heel blij met de prijs/kwaliteitsverhouding. We hebben de vloer ook laten leggen, de vloer ligt er nu schitterend bij, we zijn zeer tevreden. Karel uit Amsterdam.

Houten planken en laminaat in Middenmeer

10/10

We zijn bij Bebo parket op bezoek geweest om een nieuwe vloer uit te zoeken en later die dag hadden we een nieuwe vloer. De vloer ligt er nu in en ligt er keurig bij, we zijn zeer tevreden. Een aanrader! Hans en Loes uit Loppersum.

Laminaatvloer leggen in Amsterdam

10/10

We hadden een nieuwe vloer nodig en hiervoor begonnen we onze zoektocht op het internet, al gauw kwamen we op de site van Bebo parket. We vonden de prijzen zo interessant dat we besloten hebben om helemaal naar Overijssel te gaan om de winkel te bezoeken. In de winkel hadden we al gauw een mooi laminaat gevonden voor een zeer mooie prijs. De vloer ligt er nu al een tijdje in en we zijn ook zeer te spreken over de kwaliteit. We zullen ook zeker jullie bedrijf aanbevelen bij andere mensen. Sabrina van Roon uit Hoofddorp.

Vloer bezorg in Loppersum

10/10

Toevallig hoorde ik van onze buurman over Bebo parket, hij was zo te spreken over dit bedrijf dat we hebben besloten om hier heen te gaan om te kijken voor een nieuwe vloer. Eerst op de site gekeken om een beetje een idee te krijgen, alvast een paar vragen via de mail gesteld en deze werden netjes en vriendelijk geholpen. In de winkel werden we ook super geholpen, geweldige service! We zullen ook zeker dit bedrijf bij ander aanbevelen. Joost uit Haarlem.

Laminaat in Hoofddorp

10/10

We waren op zoek naar een nieuwe vloer en zijn hiervoor begonnen met zoeken op het internet. Bij het zoeken kwamen we telkens op de site van Bebo parket, een belletje gedaan en we wisten dat we hier wel zouden slagen. Een week later zijn we naar Vriezenveen gegaan om een vloer uit te kiezen. Toen we er een hadden gekocht werd deze netjes een aantal dagen later bij ons thuis bezorgd. Gewoon perfecte service en echt een aanrader om hier uw vloer te bestellen. Paul uit Doornspijk.

Laminaatvloer in Haarlem

10/10

We zijn gaan zoeken naar een nieuwe vloer op het internet, toen we op de site van Bebo parket kwamen zagen we mooie prijzen en zeer goede recensies waardoor we besloten hebben om naar de winkel toe te gaan. In de winkel een aantal afspraken gemaakt over het leveren en het leggen, deze afspraken zijn keurig nagekomen, een zeer professioneel bedrijf. Ook fantastisch werk geleverd bij het leggen, een echte aanrader. Steven uit Zaandam.

Laminaat in gehele huis in Doornspijk

10/10

Wij moesten onze vloeren op de bovenverdiepingen vervangen, hiervoor wouden we niet al te veel geld uitgeven omdat we hier toch nauwelijks komen. Op het internet kwamen we al gauw op de site van Bebo parket. Na enkele mailtjes wisten we alles over de aanbiedingen en de soorten laminaat, toen hebben we de beslissing genomen om naar de winkel te gaan. Hier een mooie vloer gekocht en verder is alles volgens afspraak geregeld, uitstekend werk geleverd. Kortom, een aanrader! Steunebrink uit ’s-Hertogenbosch.

Laminaat leggen in Zaandam

10/10

Via marktplaat zijn wij terecht gekomen bij Bebo parket, een paar belletjes gedaan en alle aanbiedingen klopte waardoor we naar de winkel zijn gegaan. In de winkel hebben wij veel advies gekregen, over de ondervloer en de verschillende soorten laminaat waardoor we een mooie vloer hebben gekozen. We hadden de vloer op korte termijn nodig, dit was geen enkel probleem, de vloer hadden wij 2 dagen later in huis en een aantal dagen later kwamen de leggers al langs om de vloer te leggen. Dit is keurig gelegd, echt vakwerk! Bebo parket bedankt. Jan van den Eijnden uit Montfoort.

Laminaat bovenverdiepingen in ’s-Hertogenbosch

10/10

Ons gehele huis is gelegd door Bebo parket. Qua prijs zijn ze scherp, het is kwalitatief goed en is schitterend gelegd. De levering verliep soepel, alles was compleet en netjes op het aangegeven tijdstip aanwezig. Alles is naar alle tevredenheid gelegd. Goede vakmannen die hun vak verstaan. Ria en Nico Bos uit Utrecht.

Benedenverdieping in Montfoort

10/10

Vanaf de eerste mailtjes die netjes en vriendelijk beantwoord werden wisten wij dat we hier een vloer zouden halen, erg vriendelijke mensen maar toch een erg professioneel bedrijf. We zijn zeer tevreden over de manier van zaken doen bij dit bedrijf! De heren die de vloer hebben gelegd waren ook zeer beleefd. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen en dat gaan we ook zeker doen. Telgenhof uit Noordwijkerhout.

Volledige woning gelegd in Utrecht

10/10

We hebben bij Bebo parket in de winkel een mooi lamelparket gevonden die wij door het bedrijf in de abdij kleur hebben laten zetten. Een paar dagen later hadden we deze in huis liggen, de vloer moest nog acclimatiseren en daarna kwamen de leggers al om de vloer te gaan leggen. Ze hebben de vloer keurig gelegd en ook de afwerking met de plinten in dezelfde kleur is schitterend gedaan. De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend. Emanuel Knol uit Valkenburg.

Laminaat in Noordwijkerhout

10/10

We zijn bij de winkel langs geweest en hebben hier een aantal mooie vloeren gezien, hiervan mochten wij wat proefplankjes meenemen omdat wij dit graag even bij ons meubilair wouden houden. Thuis hebben wij de beslissing gemaakt en daarna hebben we gelijk een bestelling gedaan, een aantal dagen later hadden we het laminaat al in huis. Het heeft een makkelijk kliksysteem waardoor we besloten hebben om dit zelf te gaan leggen, dit was prima te doen en het ligt er nu keurig in. Echt een aanrader! Sandra uit Dinxperlo.

Houten plankenvloer gelegd in Valkenburg

10/10

We bestellen graag in een winkel zelf maar Bebo parket was een behoorlijk eind weg voor ons, door de mooie prijzen toch maar besloten om te gaan, dit is het zeker waard geweest. We hebben een mooi lamelparket voor een hele scherpe prijs besteld, deze hebben ze in hun fabriek laten behandelen en daarna hebben ze hem geleverd. Eenmaal in huis moest hij alleen nog acclimatiseren voordat hij gelegd kon worden. We zijn de vloer zelf gaan leggen en dit bleek zelfs makkelijker dan gedacht, de vloer ligt er nu schitterend bij. Top zaak! Lubberink uit Amsterdam.

Laminaat laten leveren in Dinxperlo

10/10

Ik ben goed behandeld in de winkel en heb zeer goed advies gekregen. We hebben een kwalitatief goed laminaat voor een hele lage prijs gekocht, we zijn er erg blij mee. We gaan dit bedrijf ook zeker aanraden bij andere. Scholten uit Amstelveen.

Houten planken geleverd in Amsterdam

10/10

Ik ben bij verschillende winkels geweest maar hier werd het me allemaal toch te duur, weer verder gekeken op het internet en hier kwam al een aantal keer Bebo parket voorbij. Door de verre afstand zijn we hier in eerste instantie niet heen gegaan, we hebben toen toch maar de beslissing genomen om hier helemaal heen te gaan. Hier waren we zeer verrast over de mooie prijzen en zijn hier ook zeker geslaagd. Een mooi laminaat voor een hele leuke prijs. De vloer is heel netjes en strak gelegd en we zijn super blij met het resultaat. Ik zou iedereen adviseren om met dit bedrijf in zee te gaan. Maurice uit Zaandam.

Laminaatvloer in Amstelveen

10/10

We hebben een vloer besteld en laten leggen door Bebo parket. We zijn heel blij met het resultaat, super netjes gelegd. Een aanrader voor iedereen die een vloer nodig heeft. Bert uit Herveld.

Laminaatvloer in Zaandam

10/10

Het contact via de mail was gelijk goed bij Bebo parket, hierdoor kregen we een prettig gevoel bij dit bedrijf en hadden wij al snel de beslissing gemaakt om hier de vloer te gaan halen. Alle vragen via de mail en telefoon werden snel en goed behandeld. In de winkel ook zeer goed geholpen en hier daardoor een mooie laminaatvloer gekocht. De levering was ook keurig, alles was goed verpakt en er waren geen beschadigingen, verder was hij netjes op tijd. Top bedrijf om zaken mee te doen. Remco uit Bergen op Zoom.

Laminaatvloer in Herveld

10/10

De klant is koning bij dit bedrijf, we kregen koffie, broodjes en kregen vriendelijk goed advies. Zo hoort het en daar kunnen andere bedrijven nog veel van leren. Daarnaast hebben ze mooie vloeren voor hele leuke prijzen. Kortom, een aanrader indien u laminaat wil aanschaffen. Vlinder uit Voorschoten.

Laminaatvloer en randartikelen in Bergen op Zoom

10/10

Op advies van mijn vriendin zijn wij in contact gekomen met het bedrijf Bebo parket, we waren op zoek naar een leuke vloer voor niet al te veel geld. Eerst via de mail en telefonisch informatie opgevraagd, hierbij hebben goed en vriendelijk antwoord gekregen. We zijn toen naar de winkel gegaan en hier werden we erg goed geholpen. We hebben hier een mooi laminaat gekregen en deze is ook keurig gelegd. We zijn heel tevreden, we gaan dit ook zeker aan onze vrienden en familie aanraden wanneer zij een vloer nodig hebben. Keemink uit Hoensbroek.

Laminaatvloer leggen in Voorschoten

10/10

Bij Bebo parket een vloer gehaald, in de winkel voorzien van goed advies waardoor wij al snel de keuze hadden gemaakt. We hebben alles hier gelijk in de winkel kunnen regelen, we hebben zelf dagen kunnen kiezen voor het leveren en het leggen. De afspraken zijn toen snel en duidelijk gemaakt. De vloer ligt er nu in en hij is schitterend. Absoluut een aanrader om met dit bedrijf zaken te gaan doen. Bertus uit Ede.

Hongaarse punt laminaat gelegd in Hoensbroek

10/10

Van het uitkiezen van de vloer tot het laten leggen van de vloer verliep het goed bij dit bedrijf, geen enkel puntje om op te merken. Het bedrijf is erg klantgericht en geeft erg goede adviezen. Kortom, een aanrader indien u een vloer nodig heeft. Miranda uit Amsterdam.

Laminaatvloer op de gehele benedenverdieping in Ede

10/10

We zijn op google gaan zoeken naar vloeren, al gauw kwamen we op de site van Bebo parket terecht. Hier staan mooie vloeren op voor leuke prijzen, op basis hiervan zijn we in de auto gestapt om naar de winkel te gaan. Hier werden we goed geholpen en hebben we gelijk een vloer gekocht, deze hebben we gelijk meegenomen. De vloer is later gelegd en dit is prachtig gebeurd, de afwerking is ook zeer strak. Dit alles is voor een zeer strakke prijs. Een echte aanrader. Ron uit Waalwijk.

Laminaat gelegd in Amsterdam

10/10

We zagen veel goede recensies van Bebo parket voorbijkomen en kregen ook van bekende al wat positieve opmerkingen. Door dit allemaal te hebben gezien/gehoor hebben wij besloten om naar de andere kant van het land te gaan voor een vloer. In de winkel hebben we goed advies gekregen en een goede duidelijke prijs. De vloer is later ook gelegd, ook dit is zeer professioneel gedaan. Kortom, een aanrader. Poortvliet uit Purmerend.

Laminaatvloer geplaatst in Waalwijk

10/10

We zagen bij Bebo parket op de site een mooie aanbieding inclusief de vloer, ondervloer, plint en het leggen. Behalve dat het een hele mooie prijs heeft is het ook een hele mooie vloer. Een echte aanrader, dus wacht niet langer en ga naar Bebo parket. Mark uit Nieuw-Vennep.

Laminaatvloer leggen in Purmerend

10/10

Ik kan alleen maar positieve dingen kwijt over Bebo parket. Bij binnenkomst voorzien van koffie en broodjes, daarna wat goed advies gekregen van een verkoper, op basis van dit advies hebben wij een keuze kunnen maken. We hebben toen een offerte laten maken en kregen over alle materialen keurig advies, hierdoor wisten we zeker dat we de goede keuze hadden gemaakt. De vloer ligt er nu top in voor een betaalbare prijs. We zijn zeer blij met de prijs/kwaliteitsverhouding. Een echte aanrader! Meijvogel uit Bovenkarspel.

Laminaatvloer in Nieuw-Vennep

10/10

We hadden met spoed een nieuwe vloer nodig en gingen hiervoor op het internet zoeken. Al snel kwamen we op de site van Bebo parket die aangaven veel aanbod te hebben voor leuke prijzen en alles op voorraad. We zijn naar de winkel gegaan en hebben direct een mooi laminaat meegenomen. We zijn zeer blij met de prijs/kwaliteitsverhouding! Het kliksysteem van het laminaat was zeer makkelijk waardoor we de beslissing hebben genomen om het zelf te gaan leggen. De vloer ligt er ondanks het zelf leggen keurig in. We zijn heel tevreden! Valerie uit Spijk.

Laminaatvloer in Bovenkarspel

10/10

We zijn zeer tevreden met de vloer die we bij Bebo parket hebben besteld. De levering van de vloer was keurig op tijd, top dat zo’n druk bedrijf alle afspraken netjes nakomt! De leggers kwamen ook op de afgesproken momenten en hebben de vloer er keurig en snel ingelegd. Een echte aanrader dit bedrijf, als ik zelf nog een keer een vloer nodig zal hebben ga ik hier ook weer heen. Mike Albers uit Amsterdam.

Laminaat in Spijk

10/10

Op het internet gezocht naar vloeren en al redelijk snel op de site van Bebo parket terecht gekomen. We hadden eerst wel wat vragen dus hebben we even een mail naar het bedrijf gestuurd, onze vragen werden snel en keurig beantwoord waardoor we de beslissing hebben genomen om naar de winkel te gaan. In de winkel hebben we een mooie vloer uitgekozen en hebben deze direct in de auto gegooid. Ik heb hem zelf gelegd en dat ging op zich prima, dit kwam doordat het een heel makkelijk kliksysteem had. We zijn blij met de prijs/kwaliteitsverhouding. De vloer ligt er nu mooi in. Al met al een snelle service via mail en in de winkel. Justin uit Wijchen.

Volledig appartement voorzien van eiken planken in Amsterdam

10/10

Onze vloer ligt er nu in en we zijn super blij! We hebben de vloer bij Bebo parket gekocht en hebben alles door dit bedrijf laten doen, het behandelen, het leveren en het leggen. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de vloer ligt er nu super in. We zijn heel blij met de diensten die dit bedrijf geleverd heeft, duidelijke communicatie, zowel onderling als met ons. Ze bieden kwaliteit aan voor een scherpe prijs. Een echte aanrader! Erik uit Utrecht.

Laminaatvloer gelegd in Wijchen

10/10

We zochten voor ons nieuwe appartement een mooie houten vloer. Op het internet gekeken en zagen de leukste prijzen toch wel bij Bebo parket verschijnen. Hier telefonisch een aantal vragen gesteld die netjes en goed beantwoord werden. We hebben toen de beslissing genomen om naar de winkel te gaan. Hier een mooie vloer gevonden en gelijk een lever/leg datum afgesproken. Goede communicatie met dit bedrijf en alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Ze bieden kwaliteit voor scherpe prijzen. De vloeren zijn supermooi gelegd! Wij zijn heel tevreden! Lubberink uit Gorinchem.

Houten grenen planken gelegd in Utrecht

10/10

We hebben een offerte aangevraagd en op basis van deze offerte hebben wij besloten om naar de winkel toe te gaan. Hier een mooie eiken vloer voor op de begane grond gekozen en mooi laminaat voor de andere 2 verdiepingen. De eiken vloer hebben wij laten leggen en we zijn erg tevreden met het resultaat. Het laminaat zijn wij zelf gaan leggen, dit was prima te doen en deze ligt er ook mooi in. Kwaliteit voor een mooie prijs, dit komt tegenwoordig niet vaak meer voor, maar deze mensen dus wel. Aanrader! Ron uit Lent.

Eiken planken gelegd in Gorinchem

10/10

Via het internet hadden we wat vloeren gezien, deze moesten wij wel eerst komen bekijken in de winkel. Toen wij deze in het echt hadden bekeken hebben wij gelijk een keuze gemaakt. Gelijk een dag afgesproken voor het leveren van de vloer, we werden netjes een dag voor levering gebeld over het tijdstip van het leveren. De vloer is keurig geleverd, mijn complimenten. Gerard uit Rotterdam.

Vloeren leggen op 3 verdiepingen in Lent

10/10

We hadden veel grote ruimtes die voorzien moesten worden met laminaat, we hebben dit laten leggen en het ligt er nu super strak bij. Zeer vakkundige leggers die weten wat ze doen, ook de afwerking met de plinten is super gedaan. Dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn! Een aanrader! Jeroen uit Badhoevedorp.

Laminaatvloer geleverd in Rotterdam

10/10

We hadden een nieuw huis gekocht en moesten deze voorzien van vloeren, deze wouden wij graag laten leggen omdat we daar zelf weken mee bezig zouden zijn. We kwamen de site van Bebo parket mooie combi-aanbiedingen tegen met het leggen erbij in. We zijn de vloeren in de winkel gaan bekijken en we vonden deze ook erg mooi, we hebben toen offertes laten maken en we vonden de prijs ook erg scherp, in de winkel toen gelijk afspraken gemaakt voor het leveren en het leggen. Alles werd keurig op het afgesproken moment geleverd en een week later kwamen de leggers om de vloeren te leggen. De vloeren liggen er nu in en ze zien er super uit, het is erg strak gelegd en de afwerking van de plinten is ook zeer strak gedaan. Alles is voor ons gedaan, een echte topservice. Kortom, een super zaak. Wij gaan het zeker aanraden bij vrienden en familie. Nienke uit Loenen.

Laminaat leggen in Badhoevedorp

10/10

We begonnen met zoeken op het internet, al gauw kwamen we Bebo parket tegen. Ik had waterschade gehad en mocht van de verzekering een nieuw laminaat kiezen. We hebben goed advies gehad in de winkel en op basis hiervan hebben wij een keuze kunnen maken. We hebben de vloer ook laten leggen door Bebo parket, echte vakmannen die alles strak hebben gelegd, wij zijn zeer tevreden. Kortom, een aanrader! Frans uit Utrecht.

Volledig huis voorzien van laminaat uit Loenen

10/10

Na een flinke zoektocht zijn wij door kennissen bij Bebo parket gekomen, onze kennissen waren zeer te spreken over de goede service en de mooie prijzen. We hebben hier een mooi laminaat kunnen vinden en hebben besloten om deze ook te laten leggen. De vloer ligt er nu in en we zijn er heel blij mee, het is super strak gelegd! Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Een echte aanrader! Hilde uit Venlo.

Laminaatvloer in Utrecht

10/10

We hebben een prachtige vloer bij Bebo parket gekocht. In de winkel veel aan het twijfelen geweest maar voor ons toch de perfecte vloer gekozen. De vloer is nu geleverd en gelegd, dit is keurig op de afgesproken momenten gebeurd. We zijn zeer tevreden met de resultaten van het leggen. Ik zal hier zeker nog een keer een vloer bestellen. Een echte aanrader. Kees Hoogenstrijd uit Amersfoort.

Appartement voorzien van laminaat in Venlo

10/10

We hebben in de winkel bij Bebo parket mooie eiken planken uitgekozen, deze hebben wij in de whitewash laten zetten door het bedrijf. We hebben de vloer een aantal dagen geleden ontvangen en hij is schitterend. De kwaliteit is precies zoals we het verwacht hadden, de vloer was voorzien van een mes en groef systeem waardoor hij erg makkelijk te leggen was. De vloer was erg makkelijk om te leggen en hij ligt er nu ook schitterend bij. Geweldig bedrijf! Daan uit Moordrecht.

Laminaatvloer gelegd in Amersfoort

10/10

We hebben een mooi Kronotex laminaat gekocht, deze was in de aanbieding inclusief ondervloer en plint. We hebben de vloer nu ontvangen en zijn zeer te spreken over de prijs/kwaliteitsverhouding. We hadden nog een aantal vragen achteraf, ook aan de telefoon werden we zeer vriendelijk geholpen. De vloer ligt er nu net in en het resultaat is schitterend. We zijn zeer tevreden met de vloer. We zullen dit bedrijf zeker aanraden! Keizer uit Zwijndrecht.

Eiken planken laten leggen in Moordrecht

10/10

We kregen advies van vrienden van ons om is op de site van Bebo parket te kijken. We zagen zeer mooie prijzen op de site staan, we hebben toen gebeld om te vragen over de kwaliteit van het laminaat, ons leek de prijs/kwaliteitsverhouding wel heel interessant waardoor we besloten hebben naar de winkel toe te gaan. Hier een mooi laminaat kunnen vinden. De vloer hebben wij gelijk meegenomen naar huis en een aantal dagen later zijn wij de vloer gaan leggen. De vloer ligt er nu prachtig in. Van Berkel uit Groningen.

Laminaat geleverd in Zwijndrecht

10/10

We hadden een nieuwe vloer nodig en zijn gaan zoeken op het internet naar een goede leverancier. We kwamen al gauw op de site van Bebo parket. Onze ruimtes hebben veel hoekjes en obstakels maar dit was geen probleem voor de leggers, de vloer ligt er nu keurig in. Een topbedrijf, snelle levering, een goede service en een goede legservice. Kan het iedereen aanraden. Van Leeuwen uit Utrecht.

Laminaatvloer in Groningen

10/10

Een vloer besteld bij Bebo parket, deze is snel en op het aangegeven tijdstip geleverd. We zijn zeer blij met onze vloer, wanneer wij mensen op bezoek hebben beginnen ze vaak over hoe mooi de vloer is. Wanneer ik weer een vloer nodig zal hebben zal ik hier zeker weer bestellen. We raden het zeker aan anderen aan om hier een vloer te halen. Guus uit Zoetermeer.

Laminaatvloer leggen in Utrecht

10/10

Een paar weken terug is ons laminaat geleverd door Bebo parket. Het laminaat ligt er nu in en we zijn er super blij mee. De leggers hebben de vloer er strak ingelegd en het resultaat was geweldig. Goede communicatie, zowel onderling als met de klant. We kunnen dit iedereen aanraden. Sandra uit Tiel.

Laminaatvloer leveren in Zoetermeer

10/10

Ik heb een laminaatvloer laten leggen van 98m2 door Beboparket in ons appartement. Hele goede communicatie via de email. De vloer kwam precies op het moment dat was afgesproken en de vloer is geweldig door de Beboparket leggers gelegd. Super gedaan en een geweldige service! Guus uit Maastricht.

Laminaatvloer leggen in Tiel

10/10

We hebben binnen een maand onze laminaatvloer laten leveren en leggen door Beboparket. Ze hebben ons geholpen met de maten opnemen van de woning en aangegeven welke plank we goed zouden kunnen gebruiken. Natuurlijk moest er ook een vloer gelegd worden in onze gekochte woning. De vloer die we in onze eerdere woning hadden gelegd vonden we zo mooi, dat we hebben gekozen voor dezelfde vloer, maar dan in een andere kleur. De vloer werd heel snel geleverd door Beboparket en we mochten er zelfs voor kiezen dezelfde legger te krijgen, aangezien deze precies en snel te werk ging. Wederom een supermooi resultaat. Een echte aanrader wie houdt van kwaliteit en een prachtig resultaat. Bedankt Beboparket! Sadolin uit Heerhugowaard.

Laminaatvloer in ons appartement in Maastricht

10/10

Ik heb hier maar èèn woord voor, geweldig!! Beboparket werkt volgens afspraak, waar iedereen een voorbeeld aan kan nemen. De vloer en de leggers kwamen keurig op tijd en het werd zeer netjes gelegd. Topservice! Als u wil gaan voor snelle service en een perfect resultaat, moet u de vloer kopen bij Beboparket. Tony uit Hoek van Holland.

Laminaat leveren en leggen in Heerhugowaard

10/10

We hebben meerdere concurrerende offertes gekregen, maar niks kon tippen aan Beboparket. We hebben hier zeer goede ervaringen mee. Geweldige communicatie wat betreft levering van de vloer. Vervolgens werd de vloer door de leggers van Beboparket zeer professioneel geplaatst. Niets anders dan complimenten! Mw. Konings uit Amsterdam.

Hele begane grond in Hoek van Holland

10/10

Beboparket: in èèn woord FANTASTISCH! Ontzettend snelle reacties op mijn mails, perfecte service, supersnel geleverd en absoluut de laagste prijsgarantie. We hebben besloten ons mooi geleverde laminaatvloer zelf te gaan leggen. Eèn pakket was echter beschadigd, maar Beboparket heeft dit geweldig opgelost! We kregen meteen een nieuw pak, kosteloos toegestuurd gekregen. We genieten nu van een supergave vloer. Ontzetten bedankt en we komen zeker weer als we een nieuwe vloer nodig hebben. Graag tot ziens! Judith uit Doesburg.

Laminaatvloer leggen en plaatsen in Amsterdam

10/10

We hebben ontzettend plezierige en snelle contacten gehad met een medewerker van Beboparket. We werden goed geadviseerd en hebben gekozen voor een laminaatvloer van een prachtig design, helemaal naar onze zin! De vloer werd geleverd door een externe leverancier van Beboparket, die een probleem veroorzaakte. Ik heb direct Beboparket opgebeld, die ons heel snel hielp het probleem op te lossen. Beboparket is enorm betrokken bij zijn klanten. Wij hebben de service als uitstekend ervaren, geweldig! Niels uit De Meern.

Laminaatvloer in onze woonkamer in Doesburg

10/10

Snelle reacties op onze mails en vervolgens erg prettige communicatie met het personeel van Beboparket. Onze bestelling werd prima en snel afgehandeld en de laminaatvloer is perfect gelegd! We hadden wat teveel besteld, maar dit kon gewoon retour. We zijn super tevreden. Corrie en Ron uit Bilthoven.

Laminaat gekocht en gelegd in De Meer

10/10

We zijn super tevreden over de service van Beboparket. Onze vloer was snel, strak en netjes gelegd. Een echte aanrader om contact op te nemen bij Beboparket. U zult dan wel merken dat er meteen vanaf het begin snelle en goede communicatie is. We hebben nu een prachtige vloer, uitstekend gelegd. We zullen Beboparket bij iedereen aanraden! Margit uit Amersfoort.

Leveren en leggen van laminaat in Bilthoven

10/10

We hebben al eerder zakengedaan bij Beboparket, voor onze begane grond. Dit was ons destijds zo goed bevallen, dat we hebben besloten de eerste verdieping ook door hun te laten doen. Supersnelle en goede service, uitstekend gelegd, geweldig mooi laminaat! We zijn echt super tevreden met onze tweede Beboparket vloer. Ik raad iedereen zeker aan een kijkje te nemen op de site en bij hun langs te gaan. Kwaliteit en laagste prijs gegarandeerd! Dina uit Velserbroek.

Aanschaf laminaat en leggen in Amersfoort

10/10

Na telefonisch contact te hebben opgenomen met Beboparket, hebben we meteen een afspraak gemaakt om langs te komen en de laminaatvloer uit te kiezen. De plattegrond hebben we meegenomen en de aantal m2 werd netjes door de medewerker uitgerekend. We hebben gekozen voor de laminaatvloer, inclusief ondervloer, plinten en leggen voor slechts 13,98 per m2! We mochten een staaltje meenemen om te kijken of de laminaatvloer bij onze meubels paste, wat gelukkig meteen het geval was. We hebben een afspraak gemaakt voor de levering, wat toen we ’s ochtends belde, de volgende dag nog netjes voor onze deur stond. Het leggen is snel en professioneel gedaan en het resultaat is in èèn woord super! We zijn dus zeer tevreden en willen zeker mensen aanraden naar Beboparket te gaan. Ze hebben hun eigen vakkundige leggers, die snel en secuur te werk gaan. Dhr. Janssen uit Rotterdam.

Laminaatvloer in Velserbroek

10/10

We hebben een laminaatvloer uitgekozen bij Beboparket, die echt stukken goedkoper is dan bij de andere winkels en websites waar ik gekeken heb. De vloer werd al binnen twee werkdagen geleverd, terwijl bij andere concurrenten dit heel lang kan duren. De vrachtwagenchauffeur heeft de vloer netjes afgeleverd tot aan de deur. Telefonisch werd ik ook zeer vakkundig te woord gestaan. Na ’s avonds een mail te hebben gestuurd, werd ik meteen de volgende ochtend teruggebeld. Kortom, ik ben erg tevreden! De kwaliteit van de vloer is super en ziet er echt super uit. Dankjewel Beboparket! Tom uit Den Bosch.

Laminaat met legservice in Rotterdam

10/10

Er is vandaag een vloer bij mij gelegd, die ik heb gekocht bij Beboparket. Ik ben kortgeleden langs geweest. Het was een heel stuk rijden, maar zeker de moeite waard! Ik mocht staaltjes meenemen om te kijken wat bij de meubels paste. Toen ik eruit was heb ik meteen gebeld en kon het de volgende dag al worden geleverd! De communicatie met de medewerkers, zowel telefonisch, als per mail liep echt geweldig. De informatie was erg duidelijk. Het leggen van de vloer geen heel snel en het werd secuur en professioneel gedaan. Het eindresultaat is echt prachtig. Sonja uit Amsterdam.

Laminaatvloer in Den Bosch

10/10

Echt een super aanrader om te kopen bij Beboparket. Echt een prachtige vloer en alles is goed verlopen. We zijn er super blij mee. Alle vloeren stonden netjes uitgestald in hun showroom, ontelbaar veel keuze. Top geholpen! Myriam uit Andijk.

Aanschaf laminaatvloer gelegd in Amsterdam

10/10

Als je eenmaal met Beboparket in zee gegaan bent, wil je niet meer terug. Dus ook de tweede keer hebben voor de tweede verdieping 2 kamers laten leggen door Beboparket. We hebben de plattegrond meegenomen, toen werd netjes uitgerekend hoeveel we nodig hebben. De vloer beneden was in de hoek wat beschadigd, dit hebben de leggers van Beboparket meteen opgelost toen ze de vloer kwamen leggen, super! Harm en Joanna uit Rotterdam.

Laminaat leggen in Andijk

10/10

Beboparket heeft een super resultaat geleverd voor onze laminaatvloer, inclusief plaatsing ervan. We zijn in de showroom goed geholpen en hebben een mooie laminaatvloer uitgekozen, die vakkundig geplaatst is. De leggers hebben enorm hard en secuur gewerkt, het resultaat is echt prachtig. We zullen Beboparket zeker aanbevelen. Ans uit Leiden.

Laminaat leggen in Rotterdam

10/10

Onze ervaring met Beboparket is dat het echt allemaal perfect gegaan is. Zowel het bezorgen als leggen ging allemaal heel snel en secuur. Hoewel de leggers helemaal uit Vriezenveen moesten komen, was het geen probleem om op hun vrije zaterdag even weer langs te komen om de plinten te monteren. Beboparket, bedankt hiervoor! Ik zou Beboparket zeker aanraden. Fred uit Assendelft.

Laminaatvloer met plaatsing in Leiden

10/10

Onze vloer is netjes, deskundig en goed gelegd. Het contact met de medewerkers van Beboparket was supersnel en prettig. Als je een mooie vloer wil, moet je zeker in de showroom kijken bij Beboparket, waar je uitgebreid keuze hebt voor de laagste prijs. Ik had geen idee hoe je de aantal m2 moest berekenen, maar toen ik mijn plattegrond van het huis had meegenomen, rekenende ze het netjes voor me uit. Super geholpen. Mw. Stoffel uit Drempt.

Laminaatvloer in hele huis in Assendelft

10/10

Buitengewone prijzen, service en super goed bij Beboparket. We hebben onze begane grond laten leggen en de leggers legden de vloer heel secuur, alsof deze van zichzelf zouden zijn. Je verwacht al snel van zo’n groot bedrijf dat ze het gaan afraffelen, maar dit was zeker niet het geval. Ze waren snel, maar echt een super resultaat. Wanneer we de bovenverdieping ook gaan leggen, weten we wie we gaan bellen! De laminaatvloer is echt prachtig en niet van echt hout te onderscheiden. Bedankt Beboparket! Suzanne uit Barendrecht.

Laminaatvloer plaatsen in Drempt

10/10

We gingen verhuizen naar Lelystad en besloten op marktplaats te gaan zoeken naar een bedrijf die een laminaatvloer goedkoop konden leveren en leggen. Beboparket stond meteen bovenaan, dus we besloten hier een kijkje te nemen. We waren meteen enthousiast en een medewerker van Bebo hielp ons goed. Hij dacht goed mee met dingen waar wij van tevoren niet eens bij nagedacht hadden. Vragen die we nog hadden werden meteen per mail snel en goed behandeld. Alles werd precies nagekomen en de vloer werd op de afgesproken tijd geleverd en gelegd. De leggers hadden een hoog werktempo en wij hebben nu een perfect gelegde vloer. Ze hebben alles opgeruimd achtergelaten. Superfijn dat ze nakomen wat ze beloofd hebben en dat voor zo’n lage prijs! We raden iedereen Beboparket aan! Dhr. van Schijndel uit Lelystad.

Laminaat in Barendrecht

10/10

Onze laminaatvloer hebben we gekocht bij Beboparket en ook door hun laten leggen. Echt een geweldige en snelle service. Ze bieden de laagste prijsgarantie, goede kwaliteit en ook keurig gelegd. Wij raden deze parketzaak zeker aan. We hebben nu zo’n mooie vloer op de begane grond, dat we hebben besloten ook de eerste verdieping te kopen en te laten leggen door Beboparket. We komen binnenkort zeker weer langs! Helen uit Velserbroek.

Laminaat leveren en leggen in Lelystad

10/10

We hebben een positieve ervaring bij Beboparket. Zo positief dat we hebben besloten de laminaatvloer ook bij Beboparket te bestellen voor mijn ouders. Beboparket heeft een snelle en goede service! Sander uit Herkingen.

Laminaat leggen in Velserbroek

10/10

We zijn ontzettend tevreden over het advies en de legservice die Beboparket geleverd heeft. Er werd goed gecommuniceerd met elkaar en konden ons goed informeren. De afspraken zijn keurig nagekomen. De Beboparket leggers waren keurig op tijd en zijn snel en adequaat te werk gegaan. Ik adviseer iedereen om met Beboparket om de tafel te gaan zitten en goed advies te ontvangen. Wij vonden het ontzettend prettig om zaken met Bebo te doen! Nancy uit Hoofddorp.

Laminaatvloer geleverd in Herkingen

10/10

We hebben duidelijke, snelle en goede communicatie gehad per mail en telefonisch. Goede service en snel geleverd en gelegd. Topkwaliteit, iedereen was erg professioneel. Tijdens onze housewarming hebben we veel bezoek gekregen, die allemaal erg enthousiast waren over de vloer. We hebben veel complimenten ontvangen! Dhr. Bloemenberg uit Zevenaar.

Laminaatvloeren in Hoofddorp

10/10

Kort geleden heeft Beboparket een supermooie laminaatvloer gelegd in ons appartement. We zijn hier echt heel tevreden mee! Je kunt wel zien dat de medewerkers en leggers van Beboparket veel ervaring hebben. De medewerkers weten alles over de vloeren en de leggers werken heel secuur, maar toch ook erg snel. Kenmerkende eigenschappen zijn dus dat ze erg deskundig zijn, er wordt snel en netjes gewerkt, supersnelle service en echte Twentse gastvrijheid en vriendelijkheid. Toen we langskwamen stond er koffie en een hapje eten voor ons klaar en er werd uitgebreid de tijd genomen voor ons. De prijs/kwaliteitsverhouding is echt super. Wij bevelen Beboparket van harte aan! Jeroen uit Hoofddorp.

Laminaat gelegd in Zevenaar

10/10

Echt een topservice bij Beboparket! De vloer is keurig gelegd, we zijn er echt super blij mee. Er werd snel en vakkundig te werk gedaan, echt top! Ans uit Apeldoorn.

Laminaat in appartement in Hoofddorp

10/10

Alles was tot in de puntjes geregeld. Beboparket heeft een goede service verricht. De medewerkers waren erg deskundig. De vloer is door de leggers mooi gelegd. Beboparket heeft een verzorgd stukje werk geleverd! Bert uit Dordrecht.

Laminaat gelegd in Apeldoorn

10/10

Snelle en duidelijke communicatie met Beboparket! Op de mail werd snel gereageerd, waarbij ze je uitgebreid advies konden geven. Al snel waren we eruit welke vloer we wilden hebben en belde om de vloer te bestellen. De vloer kon de volgende werkdag al geleverd worden! Bedankt voor de duidelijke en snelle levering, we zijn er erg blij mee. Judy uit Heenvliet.

Laminaatvloer leggen in Dordrecht

10/10

Er is een prachtige vloer bij ons gelegd door de leggers van Beboparket. Om 7uur stonden de twee leggers al voor de deur en om 1 uur was ons hele huis al gelegd! Erg snel en secuur gelegd! We kwamen een paar plintjes te kort, maar met 1 telefoontje werden de plinten de volgende dag al na geleverd. Voor een hele lage prijs hebben we een supermooie vloer geleverd gekregen en is deze ook super gelegd. Ik kan het iedereen aanraden! Jeanna uit Weesp.

Laminaat leveren in Heenvliet

10/10

Ik werd zeer vriendelijk en gastvrij geholpen bij Beboparket. Ik kwam langs en koffie en thee stond al voor me klaar. De vloer werd keurig op tijd geleverd en op de dag van het leggen waren ze al op tijd aanwezig. De vloer was in no time gelegd. Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe vloer en dat zeker voor deze lage prijs! Mw. Zwang uit Oosthuizen.

Leveren en leggen van vloer in Weesp

10/10

Naar aanleiding van onze mail werd al snel naar ons toe gebeld. We kregen van een medewerker van Beboparket duidelijke informatie en hadden er meteen een goed gevoel bij. We bestelden de vloer en de afhandeling was snel geregeld. Superprijs/kwaliteit verhouding, ik kan iedereen adviseren hier hun vloer te kopen. Fijn om zaken te doen met Beboparket! Liselotte uit Brabant.

Begane grond gelegd in Oosthuizen

10/10

Erg goede prijs/kwaliteitverhouding bij Beboparket! Onze laminaatvloer heb ik nergens goedkoper gezien. We zijn erg tevreden over het leggen van de laminaatvloer. We hebben daarom besloten ook de beneden verdieping te doen. Iedereen die een laminaatvloer nodig heeft raden we aan om een bezoekje te brengen aan de showroom van Beboparket. We zijn erg prettig geholpen! Mw. Beltman uit Spijkenisse.

Laminaat op bovenverdieping in Spijkenisse

10/10

Ik kan Beboparket aan iedereen van harte aanbevelen. We werden erg vriendelijk en vakkundig geholpen. De afspraken werden nagekomen en door de medewerkers werd goed meegedacht welke vloer het meest geschikt was. De vloerenlegger heeft de vloer snel en strak gelegd. We krijgen veel positieve reacties, top! Marcel uit Den Haag.

Laminaatvloer leggen in Bilthoven

10/10

Onze vloer is prachtig gelegd door èèn van de leggers van Beboparket. De vloer ligt er netjes in, helemaal super! Natuurlijk zijn we ook tevreden over de geleverde vloer en de service voorafgaande. De vloer werd de volgende werkdag na bestelling al geleverd! We zijn super blij met onze nieuwe vloer. We willen nog èèn kamer voorzien van een nieuwe vloer, die we zonder meer gaan aanschaffen bij Beboparket. Dus graag tot ziens! Dhr. van den Engh uit Waalre.

Laminaatvloer gelegd in Den Haag

10/10

We gingen door een enorm hectische tijd door de grote verbouwing. Alles wat mis kon gaan ging mis (stukadoor kwam te laat, waardoor de vloer niet op tijd geëgaliseerd kon worden, wat weer zorgde voor vertraging, enzovoort). Wat een verademing toen we ineens ontzettend goed geholpen werden door Beboparket! We hadden al een legdatum afgesproken, die we door de vertraging moesten verzetten. Voor Beboparket was dit geen probleem en konden we de legdatum gewoon verzetten. Wat fijn dat de vloer er op afgesproken tijd was en de leggers op de afgesproken tijd aanwezig. Dit zorgde echt weer voor vertrouwen in deze hectische tijd. Het contact met Beboparket was echt super en toen de vloer erin lag, waren we helemaal enthousiast. Echte legkunstenaars van Beboparket! Pietje precies en toch snel gelegd. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Goede service, voordelig en een pracht vloer, wat wil je nog meer? Prins uit Gouda.

Laminaat leveren en leggen in Waalre

10/10

Complimenten voor Beboparket! Samen met een medewerker van Beboparket spraken we de plattegrond door, onder genot van een kopje koffie, en maakte de medewerker een mooie offerte voor ons op. De verkoper nam de tijd voor ons en deze Quickstep vloer hebben we nergens goedkoper gezien! Super service en kwaliteit. Leggen werd gedaan door echte vaklui! Complimenten voor Beboparket! Yvonne uit Den Haag.

42m2 laminaat leggen in Gouda

10/10

We zijn erg positief over Beboparket. Een bedrijf die zijn afspraken nakomt. De vloer werd de volgende dag al geleverd en het leggen was in èèn dag klaar! Ik had niet verwacht dat binnen 2 weken mijn vloer er al in zou liggen. Mijn complimenten! Mark uit Rotterdam.

Laminaat gekocht/gelegd in Den Haag

10/10

Alles is prima verlopen bij Beboparket. Het contact met de medewerkers liep erg goed. We zijn erg tevreden van het brengen tot leggen van de vloer. Echte vaklui! Jolien uit Stevensbeek.

Vloer geleverd in Rotterdam

10/10

We hebben overal in de buurt gezocht naar een mooie vloer, maar nergens was het zo voordelig als bij Beboparket. We besloten daarom de trip te wagen en dit is echt de moeite waard geweest! De keuze was al snel gemaakt, dus besloten we te bellen om met de offerte in te stemmen. We werden vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en prikten een datum voor leveren en leggen. De vloer kon meteen geleverd worden en met 2 weken al gelegd. 90m2 in een dag supersnel en strak gelegd! We willen Beboparket hartelijk bedanken voor deze perfecte service en super gelegde vloer. Helemaal naar onze smaak! Dijkers uit Lichtenvoorde.

Vloer plaatsen in Stevensbeek

10/10

Wij als leken hadden geen idee welke vloer geschikt zou zijn en hoe de aantal m2 berekend moest worden. We besloten daarom rond te kijken en ons te laten informeren. We kwamen uit bij Beboparket, waarbij èèn van de medewerkers ons uitgebreid te woord stond en vakkundig kon vertellen over de vloeren. Ook rekende hij het aantal m2 voor ons uit. We hadden meteen een goed gevoel en bestelde de vloer meteen en lieten deze door Bebo parket ook leggen. De leggers waren enthousiast en gingen nauwkeurig te werk. Echt een super resultaat! Marijke uit Zoetermeer.

Laminaat in hele woning in Lichtenvoorde

10/10

Mijn complimenten aan de medewerkers van Beboparket. Snelle service telefonisch en per mail. Ik stuurde de plattegrond op per mail, waarop ik meteen een reactie kreeg met de aantal m2 dat ik moest hebben. Ik heb een vloer uitgekozen en besteld. Ik ben echt dolenthousiast hoe de vloer erin ligt! Ik krijg dan ook veel complimenten. Echt een super goede service. Ik ben een zeer tevreden klant en voor een nieuwe vloer raad ik iedereen Beboparket aan! Adriana uit Amsterdam.

Begane grond gelegd in Zoetermeer

10/10

We zijn erg tevreden over de service bij Beboparket. We zijn enthousiast en deskundig geholpen in de showroom. We hebben de vloer besteld en konden deze op de door ons gewenste dag aan huis laten leveren. Prima firma! Marjo uit Gouda.

Appartement leggen in Amsterdam Zuid

10/10

Ik heb een laminaatvloer gekocht voor de hele benedenverdieping. Dit heb ik in de aanbieding gekocht bij Beboparket voor een super lage prijs! Echt een geweldige vloer, ik ben er heel blij mee. Ik kan eenieder aanraden om naar Beboparket te komen. Ze helpen je met uitrekenen hoeveel m2 je nodig hebt en er word gelijk een vrijblijvende offerte voor je opgesteld. De vloer werd ook naar wens geleverd en van tevoren krijg je ook nog een telefoontje hoe laat ze er zullen zijn. Dan hoef je tenminste niet de hele dag thuis te zitten wachten. Overgebleven laminaat kon ook gewoon retour. In èèn woord, top! Mieke uit Hoofddorp.

Laminaat bezorgd in Gouda

10/10

Ik heb mijn vloer gekocht bij Beboparket. Ze zijn hier zeer klantvriendelijk. Ze doen ook wat ze beloven en komen netjes hun afspraken na. We hebben een supermooie vloer, die netjes gelegd is en nauwkeurig is afgewerkt! Edith uit Diemen.

Laminaatvloer in Hoofddorp

10/10

Super service bij Beboparket! Alle afspraken worden nagekomen, mijn ervaring is echt super. Er werd geholpen met maten opnemen. Het leveren en leggen was ook prima geregeld. Ik kreeg gelijk een vrijblijvende offerte mee. We konden het laminaat wat we over hadden ook retour brengen. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen! Dhr. van Dijk uit Langbroek.

Laminaat leggen in Diemen

10/10

Ik heb de vloer gekocht en laten leggen door Beboparket. Ik ben zeer tevreden over de vloer en alles ging volgens afspraak. Wil uit Oss.

Laminaat hele woning in Langbroek

10/10

Wij wilden een laminaatvloer bestellen en laten leggen, dus besloten we op internet te gaan zoeken. Beboparket kwam meteen bovenaan, dus we besloten hierlangs te gaan. Een medewerker liep met ons door de hele showroom, zodat we een goede keuze konden maken. Tot slot gaf hij een vrijblijvende offerte en staaltjes mee, zodat we thuis er nog even over na konden denken. De vloer is inmiddels gelegd, echt een plaatje! Ik kan iedereen Beboparket aanraden. Henny uit Zoetermeer.

Huiskamer gelegd in Oss

10/10

Al vanaf het eerste telefonische contact zijn wij zeer vriendelijk geholpen. We hebben in de winkel een mooi laminaat gekozen dat wij al na een aantal dagen in huis geleverd hadden. De vloer ligt er nu in en we zijn er super blij mee. Zeer handige en vriendelijke leggers, ze werkten heel precies, echte vaklui! De vloer ligt er perfect bij! Dat ik voor dit bedrijf heb gekozen was zeker een topkeuze. De Jong uit de Bilt.

Laminaatvloer leggen in Zoetermeer

10/10

Op het internet begonnen met zoeken naar een nieuwe vloer, al snel kwamen wij op de site van Bebo parket terecht. Hier zagen wij mooie prijzen voor eiken vloeren. We hebben toen een bezoek in onze agenda gezet. In de winkel hadden we al snel een keuze gemaakt, mooie eiken planken in een bruine tint. Een supermooie vloer! We hebben ook gebruik gemaakt van de legservice van het bedrijf, ze hebben alles netjes in een dag gelegd. We zijn super blij met onze nieuwe vloer en wij raden het iedereen aan om bij Bebo parket de vloer te halen. Wijnmalen uit Vlaardingen.

Laminaatvloer in De Bilt

10/10

We hoorden van bekende van ons over Bebo parket, ze waren hier zeer over te spreken. We zijn de site gaan bekijken en door ook hier vele positieve reacties te zien hebben we besloten om naar de winkel toe te gaan. In de winkel werden we ontvangen met broodjes en koffie, een geweldige service. Verder werden wij voorzien van goed advies waardoor we al gauw een keuze hadden gemaakt. Ook bij het leggen van de vloer hebben we gemerkt dat het een erg professioneel bedrijf is, zeer vakkundige mensen die leggers. We zijn heel blij met onze bestelling, we raden dit ook zeker aan andere toe. Familie Berg uit Dodewaard.

Volledig huis voorzien van eiken planken in Vlaardingen

10/10

We hebben een vloer bij Bebo parket gekocht, we zijn erg te spreken over de prijs/kwaliteitsverhouding. In de winkel zijn we lang bezig geweest met het zoeken naar de juiste vloer, maar dit kwam meer door het vele aanbod dat ze hebben. Net als velen anderen ben ik erg tevreden met mijn vloer, mocht ik nog een keer een nieuwe nodig hebben dan kom ik zeker weer bij Bebo parket. Daphne uit Zwolle.

Laminaatvloer leggen in Dodewaard

10/10

Een goed bedrijf dat alles goed voor elkaar heeft, mooie producten, mooie prijzen en een geweldige service. We hebben hier een mooie vloer gehaald en deze ook laten leggen. De vloer ligt er nu in en dit is schitterend gebeurt. We zijn heel tevreden. Wij raden dit bedrijf zeker aan! Evelien uit Haarlem.

Eiken vloer gelegd in Zwolle

10/10

We zijn in de winkel geweest en waren zeer verbaast over het grote aanbod, heel veel mooie vloeren, dit maakte het wel een stuk moeilijker om een keuze te maken, maar we hebben een hele gave tint kunnen vinden die voor ons huis perfect is. We hebben toen gelijk een bestelling gedaan en voor het leveren van de vloer gekozen, een aantal dagen later hadden we de vloer in huis. We zijn de vloer zelf gaan leggen, dit was prima te doen, het kliksysteem maakt het erg makkelijk. De vloer ligt er nu in en hij is schitterend. We hebben nu een prachtige vloer met ene goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Een goed bereikbaar bedrijf dat mooie vloeren verkoopt, wij gaan het zeker aanraden. Westerhof uit Lisse.

Laminaatvloer in Haarlem

10/10

Een zeer professioneel bedrijf dat zijn zaken goed voor elkaar heeft. Vele mooie vloeren die voor erg scherpe prijzen worden aangeboden. We hebben een mooie vloer uitgekozen en deze laten transporteren, een aantal dagen later hadden we hem al in huis, we zijn de dag ervoor netjes gebeld met het precieze tijdstip van de levering. Wanneer u een mooie vloer wilt hebben voor een mooie prijs dan zou u hier heen moeten. Kortom, een aanrader! Frederic uit Vlaardingen.

Laminaatvloer in Lisse

10/10

Op het internet kwamen we Bebo parket tegen, eerst telefonisch contact gehad om een beetje informatie in te winnen. We zijn toen naar de winkel gegaan om een mooi laminaat te gaan kopen, we hebben een mooie vloer gekozen en hierbij gebruik gemaakt van de legcombi aanbieding die ze hadden. De vloer is nu gelegd en we zijn heel tevreden, Bebo parket bedankt! Gijs uit Amsterdam.

Laminaatvloer in Vlaardingen

10/10

We hadden met spoed een vloer nodig, op het internet gekeken en hier kwamen we bij Bebo parket terecht. Naar hun winkel toegegaan en hier gelijk een vloer gekocht en meegenomen. Een week na de aankoop kwamen de leggers om de vloer te gaan leggen, dit is netjes in een dag gedaan. De vloer ligt er nu in en we zijn superblij met het resultaat. Een echte aanrader. Ron uit Barendrecht.

Laminaatvloer leggen in Amsterdam

10/10

Vooraf een aantal mailtjes gestuurd, deze werden snel en goed beantwoord, een erg goede service. In de winkel een mooi laminaat gekocht en direct meegenomen. Het leggen kon helaas pas een paar weken later omdat ze redelijk vol zaten met het leggen. De vloer ligt er ondertussen in, het was het wachten waard, het is keurig gelegd. Klasse en nogmaals bedankt. De Vries uit Woerden.

Houten planken geleverd in Barendrecht

10/10

We zagen vele goede recensies van Bebo parket voorbijkomen dus hebben wij besloten om eens langs de winkel te gaan. In de winkel hebben wij een offerte laten maken, dit was een scherpe prijs. Thuis hebben we met behulp van staaltjes onze keuze kunnen maken, we hebben de offerte toen door laten gaan en 2 dagen later hadden we het laminaat in huis. We zijn er erg tevreden mee. Erica uit Zwolle.

Laminaatvloer in Woerden

10/10

Bebo parket is een topbedrijf! Zeer scherpe prijzen, een geweldige service en een uitstekende legservice. De vloer is door Bebo parket gelegd en dit ligt er super in! Een echte aanrader. Arjan uit Utrecht.

Laminaatvloer in Zwolle

10/10

Toen we aan het zoeken waren naar een vloer kwamen we al snel op de site van Bebo parket uit. Hier zagen we leuke aanbiedingen, door deze aanbiedingen hebben we besloten om helemaal naar Twente te gaan voor een vloer. We zijn erg blij met deze beslissing, we hebben een mooie vloer voor een mooie prijs meekunnen nemen. Een super vloer, een goede service en een superprijs. Sem uit Rotterdam.

Laminaatvloer gelegd in Utrecht

10/10

Via het internet zijn wij begonnen met zoeken naar een vloer voor ons nieuwe appartement, we zijn toen op de site van Bebo parket terecht gekomen. We hebben toen een belletje gedaan of de prijzen wel klopte aangezien ze zulke scherpe prijzen hadden, ze gaven aan dat het om combi aanbiedingen gingen, ook samen met de ondervloer en de plint kwamen we op een superprijs uit. We hebben de vloer ook laten leggen, in de winkel hebben we gelijk afspraken gemaakt qua data. Dit bedrijf kwam netjes al zijn gemaakte afspraken na, de vloer ligt er nu in en dit is prachtig gebeurd. Kwaliteit en service zoals vroeger. Joost uit Haarlem.

Laminaatvloer leggen in Rotterdam

10/10

We hebben een erg prettige ervaring met Bebo parket. We hebben hier een vloer gekocht en deze laten leveren en leggen. In de winkel hebben we gelijk afspraken gemaakt over de datums, deze zijn allemaal netjes nagekomen. De vloer ligt er nu al een tijdje in en we zijn erg te spreken over de prijs/kwaliteitsverhouding. Een goede service en een scherp prijs, kortom, een aanrader. Sander uit Eindhoven.

Laminaatvloer in Haarlem

10/10

We hebben op de website mooie vloeren gezien, hierdoor hebben we besloten om eens een kijkje te gaan nemen. In de winkel hebben we keuzes kunnen maken, een mooie tegelvloer voor bij ons in de keuken en mooie eiken planken voor in de rest van de woonkamer. In de winkel hebben wij goede adviezen gekregen waardoor wij deze keuzes hebben kunnen maken. We zijn erg blij dat we hier alles hebben besteld, we konden alles mooi bij elkaar houden waardoor we wisten dat dit perfect bij elkaar zou combineren. Ze leveren kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij raden Bebo parket aan iedereen aan. Van der Pluijm uit Hoofddorp.

Laminaatvloer leveren in Eindhoven

10/10

Normaal kopen wij dingen altijd in de buurt, hier hebben wij helaas niet echt een mooie vloer voor een leuke prijs kunnen vinden. We zijn toen op het internet gaan kijken en kwamen op de site van Bebo parket, hier stonden veel mooie vloeren voor leuke prijzen. We zijn toen naar de winkel gegaan en hebben hier een mooie vloer gevonden, deze vloer voldeed aan al onze verwachtingen en had ook een erg leuke prijs. We kregen de vloer 2 dagen later al in huis, de vloer moest toen eerst nog acclimatiseren en daarna konden we aan de slag. Wij raden het anderen zeker aan om ook hier hun vloer te bestellen. Sam uit Utrecht.

Houten planken en tegels in Hoofddorp

10/10

We zijn bij Bebo parket in de winkel geweest en hebben hier een mooi laminaat voor een leuke prijs gekocht. We hebben gebruik gemaakt van een leuke combiaanbieding waarbij de vloer, ondervloer, de plint en het leggen bij de prijs inzaten. De vloer ligt er al in en hij is schitterend. We zijn zeer tevreden, een echte aanrader. Rick uit Leiden.

Laminaatvloer in een appartement in Utrecht

10/10

In de winkel hebben we een mooi laminaat uitgekozen, omdat wij zelf niet heel handig zijn en wij na de sleuteloverdracht snel ons huis in moesten hebben wij besloten om het leggen door Bebo parket te laten doen. De vloer ligt er ondertussen in en we zijn heel tevreden. Een echte aanrader! Brinker uit Utrecht.

Laminaatvloer gelegd in Leiden

10/10

We zijn gaan googelen voor een nieuwe vloer, we kwamen telkens op de site van Bebo parket. We hebben contact via de site opgenomen, we kregen snel en goed antwoord waardoor we wisten wat we moesten verwachten. We hebben in de winkel een paar mooie vloeren gezien, hiervan hebben we een aantal staaltjes meegenomen en thuis hebben we de keuze kunnen maken. Toen we de bestelling hadden gedaan was het binnen een aantal dagen binnen. De vloer ligt er al in en we zijn er erg blij mee. We kunnen dit adres ook zeker eenieder aanbevelen. Irma uit Rijswijk.

Laminaatvloer leggen in Utrecht

10/10

We zijn op het internet begonnen met het zoeken naar een nieuwe vloer, we kwamen al snel op de site van Bebo parket. We zagen op de site mooie prijzen en hebben een belletje gedaan over de kwaliteiten, de prijs/kwaliteitsverhouding sprak ons zeer aan. We zijn toen naar de winkel gegaan en hebben een van deze mooie vloeren gekocht. Zeker aan te raden! Peter uit Zwolle.

Laminaat op de begane grond in Rijswijk (Zuid-Holland)

10/10

We zijn bij Bebo parket geweest en hebben een Quickstep vloer gekocht. Tegen een hele scherpe prijs hebben wij een A-merk vloer in huis. We hebben eerst alleen de benedenverdieping voorzien van laminaat maar hebben door de mooie prijs en de mooie plank besloten om de rest van het huis ook te doen. Wij raden dit bedrijf zeker aan! Marlies uit Berkel en Rodenrijs.

Laminaatvloer in Zwolle

10/10

We zagen op het internet erg aantrekkelijke prijzen voor houten vloeren, we hebben gebeld en hebben hier een beetje informatie verzameld over de vloeren. We hebben besloten om naar de winkel toe te gaan om hier de vloeren in het echt te gaan bekijken. In de winkel hebben wij vele gave vloeren gezien waarvan wij er zeker een hebben kunnen kiezen, hier hebben we een offerte van laten maken. Thuis de offerte nog doorgenomen en thuis alles even nagemeten, toen hebben we de beslissing gemaakt. We hadden de vloer al na een paar dagen in huis, hij moest nog even acclimatiseren en toen zijn we hem gaan leggen. Hij ligt er nu in en hij is schitterend, zeker een aanrader. Jeroen uit Breukelen.

Laminaat leveren in Berkel en Rodenrijs

10/10

We hebben bij Bebo parket een mooi laminaat gekozen en hebben deze direct meegenomen. Het laminaat ligt er ondertussen in en hij is prachtig. We zijn ook zeer blij met de prijs/kwaliteitsverhouding. De Vries uit Amsterdam.

Houten planken plaatsen in Breukelen

10/10

We hebben eerst een paar mailtjes gestuurd met vragen en onder andere de vraag om een offerte, alle mailtjes werden snel en goed beantwoord, ook de offerte kregen wij netjes op de mail. De offerte had een mooie prijs waardoor wij hebben besloten om naar de winkel te gaan. In de winkel werd ons het laminaat van de offerte gewezen, dit bleek een erg mooie vloer te zijn waardoor de beslissing wel gemaakt was. We hebben het laminaat gekocht en hebben deze direct meegenomen, de legservice die kwam een aantal weken later om de vloer schitterend te leggen. Wij raden dit bedrijf zeker aan! Schneider uit Maastricht.

Laminaat leggen in Amsterdam

10/10

We zagen op het internet zulke mooie prijzen dat we het haast niet konden geloven, we hebben toen gebeld en deze prijzen bleken wel te kloppen. We zijn toen naar hun winkel gegaan en hebben hier een vloer besteld. We wouden de vloer ook graag laten leggen, dit kon pas na een aantal weken maar dat was voor ons geen probleem. De vloer ligt er nu in en hij is schitterend. De prijzen die ze hebben zijn bijzonder aantrekkelijk, wij raden iedereen aan om met dit bedrijf in zee te gaan. Anke uit Vlaardingen.

Laminaatvloer leggen in Maastricht

10/10

We zijn zeer tevreden over de service van Bebo parket. Ze hebben de vloer gelegd bij ons en er was een foutje, een belletje en ze kwamen gelijk langs om dit te verbeteren. De vloer ligt er nu keurig in, we zijn er erg blij mee. Zeker een aanrader! Fam. Smeets uit Enschede.

Laminaatvloer in Vlaardingen

10/10

We zijn naar de winkel gegaan en hebben daar de verschillende planken bekeken, samen met een verkoper hebben we alles doorgenomen en hebben we een mooie plank uitgekozen. Na een scherpe offerte hebben wij gelijk een bestelling gedaan en hebben de planken thuis geleverd gekregen, de planken moesten nog een week acclimatiseren en daarna konden de planken gelegd worden. Als we weer een vloerenklus hebben dan gaan we zeker weer naar Bebo parket. Cecile uit Lochem.

Houten planken gelegd in Leeuwarden

10/10

We zijn zeer tevreden over de service van Bebo parket. Vanaf het eerste moment in de winkel waar wij koffie en broodjes kregen. Na rustig een bak koffie te hebben gedronken zijn wij voorzien van goed advies waardoor wij al gauw een beslissing hadden gemaakt welk laminaat het moest worden. Een echte aanrader! Laarhoven uit Noordwijk.

Levering houten planken in Lelystad

10/10

Ik heb een vloer besteld bij Bebo parket inclusief ondervloer, plint en het leggen. We waren zeer verbaast over de goedkope prijs die ons werd aangeboden. Het is super gelegd en we zijn super tevreden. Bebo parket bedankt. Weijers uit Breda.

Levering laminaat in Rotterdam

10/10

We zijn super blij met onze nieuwe laminaatvloer. We hadden wel 125 vierkante meter, maar dit is allemaal netjes in een dag gelegd. We zijn zeer tevreden over de diensten van Bebo parket. Marjan en Martin uit Amsterdam.

Vloer leggen in Hoofddorp

10/10

We hebben gebruik gemaakt van de combi aanbieding, hierbij kregen we de vloer, ondervloer, de plint en de vloer werd gelegd. We hadden wel 85 vierkante meter maar dit is allemaal netjes in een dag gelegd. Wij zijn super blij met de vloer! Rene uit Haarlem.

Laminaat in Amsterdam

10/10

We zijn bij Bebo parket in de winkel langs geweest en hebben hier een hele mooie vloer uitgekozen. Van het laminaat een mooie offerte ontvangen en hier gelijk akkoord mee gegaan, ook het leggen hebben wij besloten door het bedrijf te laten doen. We zijn zeer blij met deze beslissingen, alle afspraken zijn netjes nagekomen. De vloer is keurig gelegd, we zijn zeer tevreden. Een echte aanrader. Renata uit Zwijndrecht.

Laminaat leggen en afwerken met plinten in Haarlem

10/10

We hebben in de winkel hele gave brede lamelparket delen gezien, hier een offerte van laten maken. Een prachtige vloer, door Bebo parket in de whitewash gezet. Zeer prettig zaken doen met dit bedrijf! De vloer is keurig gelegd, we zijn er super blij mee! Holewijn uit Leeuwaarden.

Laminaatvloer in Zwijndrecht

10/10

In de winkel de vloer besteld en een aantal dagen later hadden wij de vloer al in huis. We zijn heel blij met de vloer en dat voor een hele mooie prijs. We raden dit zeker aan anderen aan! Weggen uit Lelystad.

Laminaatvloer in Landgraaf

10/10

We hadden een nieuwe vloer nodig voor onze bovenverdieping, hiervoor hadden we een beperkt budget. We begonnen met zoeken via het internet, al gauw kwamen we op de site van Bebo parket. Hele lage prijzen voor mooie vloer, dit konden we haast niet geloven. Na eerst telefonisch contact te hebben gehad zijn we naar Vriezenveen gegaan om een vloer te komen kopen. We waren zeer blij dat ze alle aanbiedingen gewoon ruim op voorraad hadden. Ook aan de service ontbrak niks, geweldig bedrijf! Oosting uit Nootdorp.

Houten planken leveren en leggen in Spijkenisse

10/10

In de winkel een vloer besteld, kon binnen een aantal dagen geleverd worde, levering was netjes op tijd en alles was aanwezig. Kortom een goed bedrijf dat alles goed voor elkaar heeft. Zeker een aanrader. Meijer uit Rotterdam.

Laminaatvloer in Nootdorp

10/10

Zeer mooie vloeren gezien in de winkel en hier een aantal stalen van meegekregen, dit wouden we zodat we dit bij onze keuken konden houden. We hebben onze keuze doorgebeld en een aantal dagen later hadden we de vloer in huis. We zijn heel blij met de vloer, een erg goede prijs/kwaliteitsverhouding. Noortje uit Hoofddorp.

Eiken lamelparket laten leveren en leggen in Apeldoorn

10/10

In de winkel een hele mooi laminaat gevonden, deze gelijk gekocht en meegenomen. We hadden ook besloten om de vloer te laten leggen, dit is zeer deskundig gelegd. De vloer is met een hoog tempo gelegd, maar toch heel precies. Verhorst uit Zevenhuizen.

Vloer in Vught

10/10

We hebben al een aantal vloeren gekocht maar we zijn nog nooit zo tevreden geweest als bij Bebo parket. Na een bezoek aan de winkel een aantal staaltjes mee naar huis gekregen en dit bij de keuken en ons meubilair gehouden, op basis hiervan hebben we een mooie vloer besteld. Een belletje was genoeg om de vloer te bestellen, we kregen ook nog netjes een telefoontje over hoe laat de vloer geleverd werd. Een bedrijf dat op alle fronten een topservice levert! Verbaas uit Landgraaf.

Laminaat leggen in Zevenhuizen

10/10

We hebben voor ons nieuwe huis een eiken vloer gekocht. We zijn in de winkel geweest en hebben hier een offerte laten maken van een vloer, thuis erover nagedacht en de beslissing gemaakt om de vloer te bestellen. Dit was een goede beslissing, we hebben de vloer een aantal dagen later gekleurd en al geleverd gekregen. De vloer moest nog een week acclimatiseren, de vloer is daarna gelegd en dit is schitterend gebeurd. We hebben een super vloer en zijn zeer tevreden over de service. Marco uit Spijkenisse.

Laminaat leggen in Maastricht

10/10

Wij zijn ontzettend tevreden over de diensten van Bebo parket. We waren op zoek naar een nieuwe vloer en hadden hier een beperkt budget voor. We zijn de zoektocht begonnen op het internet en kwamen al gauw op de website van Bebo parket uit. We waren zeer verrast over de prijzen die Bebo parket aanbood, na wat informatie te hebben ingewonnen via de telefoon de beslissing genomen om naar de winkel toe te gaan. We waren zeer enthousiast en hoopten dat alle informatie klopte, in de winkel bleek dit allemaal het geval te zijn en hadden wij al gauw een hele gave vloer gevonden. Alle afspraken over het leveren werden netjes nagekomen. Ondanks ons beperkte budget hebben we nu een prachtige nieuwe vloer in huis liggen. Ik ben er echt heel erg blij mee en voor deze prijs zoveel kwaliteit is bijna te mooi om waar te zijn. Holland uit ‘s-Gravenhage.

Houten planken leggen in Woerden

10/10

Wij hebben voor het bezoek aan de winkel eerst een aantal vragen telefonisch en via de mail gesteld, deze vragen werden zeer snel en vriendelijk beantwoord. In de winkel hebben wij op basis van het advies een keuze kunnen maken. We hebben de vloer laten leveren, we hebben netjes een belletje gekregen over hoe laat de vloer kwam zodat we hier rekening mee konden houden. We hebben een zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Anouk uit Houten.

Vloer leggen in ’s-Gravenhage

10/10

We zijn heel blij met onze nieuwe vloer. We zijn bij Bebo parket in de winkel geweest om eerst een nieuwe vloer te bestellen. Hier afspraken gemaakt voor het leveren en het leggen, deze afspraken werden allemaal netjes en precies op tijd nagekomen. Dat op zich is al een dienst die tegenwoordig zeldzaam is. Goede en snelle service voor een mooie prijs. Meijerink uit Almere.

Levering eiken lamelparket in Houten

10/10

Vanaf het voortraject via de mail en telefoon al helemaal overtuigd om bij Bebo parket een bestelling te plaatsen, snelle reacties, goed advies en altijd goed meedenkend. In de winkel mooie planken uitgekozen die naar onze wens in de whitewash werden gekleurd. Behalve de vloer hebben we alle benodigde randartikelen besteld en hebben de beslissing genomen om het lamelparket ook te laten leggen. Voor de prijs die ons aangeboden is zouden wij het zelf niet willen regelen. De vloer is schitterend gelegd. Kortom, goed bedrijf, snelle service en schitterende vloeren. Zeker een aanrader. Koelman uit Apeldoorn.

Laminaat vloer leggen in Almere

10/10

We zijn zeer goed geholpen door Bebo parket. Na een bezoek aan de winkel hebben wij een aantal staaltjes meegekregen, dit bij het meubilair en onze keuken gehouden en hierdoor een mooie vloer gekozen. We hebben de vloer een aantal dagen later geleverd gekregen, de levering was keurig op tijd en verliep netjes. We hebben de vloer zelf gelegd, dit was prima te doen en het ligt er mooi bij. Al met al een goede ervaring! Molenaar uit Vught.

Kronotex laminaat in Amsterdam

10/10

Geweldige service, snelle levering, mooie prijzen en een goede legservice. We zijn zeer te spreken over Bebo parket, alle bovenstaande punten zijn bij hun heel belangrijk, de klant staat bij hun op 1. Naast al deze punten is de prijs/kwaliteitsverhouding ook geweldig! Het resultaat is erg mooi! Edo uit Rotterdam.

Begane grond in Voorst

10/10

We zijn zeer tevreden met het laminaat dat we gekocht hebben. Het laminaat ligt er nu een aantal maanden in en het ligt er nog steeds als nieuw bij. De vloer is perfect gelegd, ook de afwerking met de kabels is perfect gedaan. De levering en het leggen verliepen vlekkeloos. Wij zijn super blij met onze vloer! Een aanrader! Sylvia uit Houten.

Laminaatvloer in Rotterdam

10/10

Net als velen anderen zijn wij ook geslaagd bij Bebo parket. Na in de winkel een mooi laminaat te hebben gekocht is deze ook perfect gelegd door het bedrijf. Wij zijn super tevreden en raden ook zeker aan iedereen aan om hier ook een vloer te bestellen. Alexander uit Maastricht.

Eikenhouten planken in Houten

10/10

Door een aantal onverwachte gebeurtenissen hadden wij met spoed een nieuwe vloer nodig, zelf hadden wij ook geen tijd om deze vloer te leggen. We hebben een bezoek gebracht aan de winkel, hebben gelijk een vloer uitgekozen. Een paar werkdagen later hadden we de vloer in huis en een week later hebben ze de vloer gelegd. Bebo parket levert echt een geweldige service, super! Wij bevelen het aan alle familie en vrienden. Bleumink uit Woerden.

Laminaatvloer leggen en leveren in Zoetermeer

10/10

Ook wij hebben een perfecte vloer bij Bebo parket besteld!! De vloer hadden wij binnen een week bij ons thuis staan en een week later kon die al gelegd worden. Geweldige prijzen waardoor het de moeite was om helemaal naar Vriezenveen heen te gaan. De leggers waren zeer vakkundig en daarnaast waren het hele vriendelijke mannen. We zijn super tevreden over onze vloer. Wij raden het aan iedereen aan. Langeveld uit Lisserbroek.

Laminaatvloer in Amsterdam

10/10

We zijn bij Bebo parket in de winkel geweest en hebben hier een mooi laminaat uitgekozen. Het leggen hebben wij ook door het bedrijf laten doen. We zijn heel tevreden over de vloer en het resultaat. Een uitstekende service die ze hebben verleend. Wij raden het aan iedereen aan! Kuipers uit Putte.

Houten planken geleverd en gelegd in Lisserbroek

10/10

We zijn bij Bebo parket in de winkel geweest en hebben een hele gave Kronotex vloer gekocht. Een hele mooie vloer met een geweldige kwaliteit. We hebben de vloer laten leveren en een week later laten leggen. De levering verliep prima, alles netjes verpakt waardoor het niet beschadigt kon worden. De vloer moest een paar dagen acclimatiseren waardoor hij eerder moest komen. De leggers die langskwamen waren zeer vriendelijk en verstonden hun vak. Ze hebben zeer netjes werk geleverd, het resultaat mag er wezen. Alles is achteraf netjes opgeruimd, we zijn zeer te spreken over dit bedrijf. Zeker een aanrader! Hermans uit Rotterdam

Laminaatvloer in Putte

10/10

We werden aangetrokken door de prijzen van het laminaat op de site, hierdoor de beslissing genomen om die kant op te rijden. In de winkel een mooi laminaat uitgekozen en deze laten bezorgen, de bezorging verliep vlekkeloos. We hebben al het laminaat netjes verpakt op een pallet gekregen, hierdoor was er niks beschadigt door het transport. Wij zijn dik tevreden. Een echte aanrader. Eline uit Bunnik.

Laminaatvloer gelegd in Rotterdam

10/10

We hebben bij Bebo parket in de winkel een mooi laminaat gevonden, ook de prijs was geweldig en over de kwaliteit zijn we ook zeer te spreken. Na wat goed advies in de winkel wisten we precies hoe we de vloer moesten leggen en waar we op moesten letten (hierdoor een fluitje van een cent). Straalman uit Amsterdam.

Laminaat op een bovenverdieping in Bunnik

10/10

We hebben een erg positieve ervaring met Bebo parket. Vooraf met het contact opnemen al vriendelijk geholpen en voorzien van een paar goede adviezen, hierdoor toch maar de beslissing genomen om helemaal naar Vriezenveen te gaan voor een vloer. Toen wij hier kwamen waren wij verrast over de klantvriendelijkheid, we zijn voorzien van koffie en broodjes, een geweldige service! Behalve de mooie service hadden ze ook mooie prijzen en hierdoor hadden wij al gauw een mooie vloer gevonden. De prijs/kwaliteitsverhouding is uitermate goed. Een mooie vloer die makkelijk te leggen was. Het resultaat is schitterend. Wij raden iedereen aan om bij dit bedrijf zijn vloer te halen. Versteeg uit Voorst.

Bovenverdieping in Apeldoorn

10/10

Wij vinden Bebo parket een goed en betrouwbaar bedrijf. We hebben hier een vloer besteld en ook laten leggen, het resultaat is super! Wij zouden Bebo parket aan iedereen aanraden! Jolanda uit Hoorn.

Laminaat leggen in Utrecht

10/10

Prachtige vloeren voor mooie prijzen dus wij hadden al snel een beslissing gemaakt om hier een vloer te halen. In de winkel hebben wij een mooie vloer uitgekozen en besloten om deze samen met het leggen aan te schaffen. Alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. De vloer is netjes bezorgt en helemaal netjes gelegd. We zijn super blij met het resultaat. Ontzettend bedankt Bebo parket. Ik beveel u aan al mijn familie en vrienden aan. Vonk uit Heemstede.

Laminaatvloer plaatsen in Hoorn

10/10

We hadden met spoed een vloer nodig in verband met onze verhuizing. We zijn bij hun in de winkel geweest en anderhalf week later lag de vloer erin. Het resultaat was geweldig! Helaas is er bij ons recent waterschade geweest. Een paar belletjes gedaan en ze hebben het beschadigde gedeelte vervangen, echt een topbedrijf! Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan! Vis uit Bodegraven.

Laminaat in Heemstede

10/10

Voor een zeer mooie prijs een laminaatvloer aangeschaft, dit ook laten leggen. Het bedrijf hielt zich aan alle gemaakte afspraken. De vloer is super gelegd, wij zijn heel tevreden. Jane uit Zoetermeer.

Laminaatvloer leggen in Bodegraven

10/10

Alle communicatie met dit bedrijf was duidelijk, meerdere telefoontjes gehad met dit bedrijf en ze zaten allemaal op een lijn waardoor alle informatie duidelijk was. Een bezoek aan de winkel gepleegd, hier een mooie vloer gekocht. Wij zijn heel tevreden over de vloer, hij ligt er prachtig bij en dat voor een mooie prijs. Bebo parket kunnen wij aan iedereen aanraden! Dekker uit Amsterdam.

Vloer in Zaandam

10/10

Bij een bezoek aan de winkel hadden we al redelijk snel het juiste laminaat voor ons gevonden. Een mooie vloer met een leuke prijs. De vloer kwam een paar dagen voor het leggen aan om te acclimatiseren. De vloer is na dit acclimatiseren keurig gelegd. We zijn zeer tevreden ook over de afwerking van de plinten. Ik zou het aan iedereen aanraden. Jennifer uit Haarlem.

Laminaat op een bovenverdieping in Eindhoven

10/10

We hebben ons hele huis laten lamineren. We zijn super tevreden over het resultaat, het is geweldig gedaan! Het kiezen van de vloer, het telefonische contact en het leggen verliep allemaal super. Dit is een winkel die zijn organisatie goed voor elkaar heeft. Beslist een aanrader! Bouwman uit Hardenberg.

Begane grond in Haarlem

10/10

We zijn zeer te spreken over de manier hoe Bebo parket met hun klanten omgaat, een zeer vakkundige en deskundige aanpak. Daarnaast worden klanten voorzien van gratis eten en drinken, een geweldige service! Goed advies meegekregen in de winkel waardoor we precies wisten wat er moest gebeuren voordat de vloer gelegd moest worden. Ook bij het leggen kwamen er zeer deskundige mensen. De vloer is schitterend gelegd en ook door de afwerking van de plinten kon je zien dat het professionals waren. Wij adviseren iedereen om contact met dit bedrijf op te nemen. Als je nog twijfel hebt, de prijzen halen die twijfel wel weg. Lonneke uit Sittard.

Volledig huis voorzien van laminaat in Hardenberg

10/10

Een zeer prettige en snelle service heb ik ervaren bij Bebo parket. Voordat ik naar de winkel ben geweest al goed voorzien van informatie via de telefoon. Ook in de winkel zijn wij van goed advies voorzien en hierdoor hebben wij al gauw een mooie vloer uitgekozen. We hebben de vloer ook laten leggen en het is prachtig geworden. Michiel uit Apeldoorn.

Laminaat leggen in Sittard

10/10

Vakkundige mensen bij Bebo parket, vanaf het eerste telefonische contact al vriendelijk en goed geholpen. In de winkel zijn wij ook voorzien van goed advies waardoor wij al gauw een vloer hadden uitgekozen. Na een offerte de beslissing genomen om de vloer ook te laten leggen. Wij zijn zeer te spreken over het resultaat! Rob uit Utrecht.

Leggen van Kronotex laminaat in Leiden

10/10

We begonnen onze zoektocht naar laminaat op het internet, al redelijk snel kwamen we op de site van Bebo parket. Een telefoontje gedaan naar het bedrijf om over alle informatie te beschikken. Na in de winkel een laminaat uitgekozen te hebben zijn er afspraken gemaakt voor de levering. Wij hadden zelf de vrijheid om een dag uit te kiezen, het precieze tijdstip hebben wij een dag van tevoren te horen gekregen. Duidelijke afspraken die allemaal zijn nagekomen. We zijn ook zeer te spreken over de kwaliteit van het laminaat, onze kleine heeft er al flink zijn best op gedaan maar nog geen kras te zien. Een echte aanrader. Nancy uit Middelharnis.

Leveren en leggen eiken planken in Amsterdam

10/10

Bij Bebo parket in de winkel een vloer uitgekozen, hier werd veel advies gegeven over de benodigdheden, de vloer en de plinten qua snijverlies. Ze hebben me ook advies gegeven dat er niet overal een staande plint kan en op welke plekken ik hierop moest letten. Op basis van deze adviezen een bestelling gedaan, alles kon binnen een paar werkdagen geleverd worden en een paar dagen later werd er gelegd. De vloer is keurig gelegd, we zijn erg tevreden. Na het leggen hebben ze de ruimtes ook opgeruimd. Echt een super keuze om de vloer te halen en te laten leggen door Bebo parket. Arjan uit Zoetermeer.

Laminaat in Middelharnis

10/10

We hebben een vloer bij Bebo parket gehaald. Duidelijke afspraken gemaakt over het leveren en leggen, alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Prima bedrijf! Alles is ook netjes gelegd en keurig afgewerkt met plinten. Een aanrader! Fam. Hartmans uit Amersfoort.

Laminaat gelegd in Zoetermeer

10/10

Na wat zoekwerk kwamen wij al gauw terecht op de site van Bebo parket. Met het bedrijf contact genomen voor wat informatie, aan de telefoon al vriendelijk geholpen. Hierdoor een fijn gevoel bij het bedrijf gekregen en om deze reden de beslissing genomen om naar de andere kant van het land te rijden voor een vloer (natuurlijk ook een beetje om de mooie prijzen). In de winkel hebben wij dan ook een mooie vloer gevonden voor een helemaal mooie prijs. We hadden de vloer pas een aantal maanden later nodig maar dit was geen probleem omdat het om een voorraad product ging, een week na de levering is de vloer netjes gelegd. De mannen begonnen vroeg in de morgen en hebben de vloer in een hoog tempo heel secuur gelegd. Puik werk van de heren! Ook de afwerking van de plinten is super strak, een waar kunstwerk. Edwin uit Rotterdam.

Laminaat in Amersfoort

10/10

Het contact dat wij voor het bezoek in de winkel hadden was al zeer goed en vriendelijk. Hierdoor hadden we zelf de beslissing al genomen om bij dit bedrijf een vloer te halen, we moesten alleen nog een mooie vloer uitkiezen. Door het grote assortiment hebben wij meer moeite dan verwacht gehad met het uitzoeken van een mooie vloer, maar we hebben voor ons de ideale vloer gevonden. Als je een vloer nodig hebt kun je het best met dit bedrijf contact opnemen. Ellen uit Zaandam

Laminaat in Rotterdam

10/10

Ik had met spoed een nieuwe laminaatvloer nodig. Begonnen met zoeken op het internet en zo ben ik bij Bebo parket terecht gekomen. Mooie prijzen en de vloeren zijn van een prima kwaliteit. De heren die de vloer gelegd hebben waren zeer vriendelijk en hebben de vloer naar alle tevredenheid gelegd. Wij hebben al meerdere vloeren bij verschillende leveranciers besteld maar hier zijn wij toch wel het best voorzien als je kijkt naar de prijs/kwaliteitsverhouding kijkt. Een echte aanrader! Wilma Koolwijk uit Eindhoven.

Houten planken bestelt en laten leggen in Rotterdam

10/10

Keer op keer snelle reacties op onze mail gehad, ook telefonisch zeer goed voorzien van adviezen. Hierdoor de beslissing gemaakt om langs de winkel te gaan, hier hebben we een gave nieuwe vloer uitgekozen voor een hele mooie prijs! De prijzen die ik in hun winkel tegenkwam waren velen malen lager dan prijzen van ander winkels, een echte aanrader!! Johan uit Volendam.

Bovenverdieping in Heemstede

10/10

Wij hebben een fantastische ervaring met het bedrijf Bebo parket. Vanaf het eerste contact in de winkel we werden voorzien van koffie en broodjes. We hebben rustig een bakje koffie gedronken en hebben onszelf daarna van informatie voorzien door een verkoper. Na veel goed advies hebben we een keuze gemaakt, een mooie eiken vloer voorzien van een whitewash kleur. Alles kon snel geleverd en gelegd worden wat ons goed uitkwam. Een echte aanrader! Daan en Lisa uit Amsterdam.

Aanschaf laminaat leveren in Volendam

10/10

We hebben een zeer goede ervaring met het bedrijf Bebo parket. Na in de winkel door goed advies besloten om voor een eiken lamelparket te gaan. We hebben vloerverwarming en hier konden geen massieve vloeren op. Alles werd door Bebo parket gedaan, zowel het leveren als het leggen. Het leggen is keurig gedaan en dan ook nog in een heel hoog tempo. Prachtig afgewerkt en super strak! Omdat de vloer vooraf al behandeld was konden wij direct na het leggen gebruik maken van de vloer. Een topservice! Wij raden Bebo aan iedereen aan! Nieuwendijk uit Amsterdam.

Grachtenpand voorzien van hout in Amsterdam

10/10

We hadden een nieuwe vloer op onze bovenverdieping nodig, ons budget hiervoor was minimaal. We gingen op het internet zoeken en kwamen al gauw op de website van Bebo parket. We zijn zeer verrast geweest over de prijzen die Bebo parket op hun site hadden staan. Door de site hadden we gelijk een bezoek aan het bedrijf in onze agenda gezet. In de winkel bleek er zelfs meer aanbod te zijn dan dat er op de site stond vermeld. We hebben hierdoor iets langer lopen zoeken, maar hierdoor wel de perfecte vloer gevonden. Omdat we boven graag alles in een dag gelegd wouden hebben hadden we besloten om het door Bebo parket te laten leggen. Onze hele bovenverdieping kon in een dag gedaan worden, tijdens het leggen hebben wij al gedeeltelijk de kamers van meubilair voorzien, hierdoor zijn we maar een dag onze bovenverdieping kwijt geweest. De vloer is snel, goed en vakkundig gelegd. Bebo parket bedankt, een aanrader voor iedereen! Tristan uit Leiden.

Woonkamer leggen met eiken planken in Amsterdam

10/10

Op advies van vrienden een bezoek aan Bebo parket in de agenda gezet. Hier in de winkel hebben wij hele gave eiken vloeren gezien, de planken konden ook nog in verschillende kleuren behandeld hebben. De uitgekozen vloer werd geheel volgend afspraak geleverd. Alles is netjes tot aan de deur geleverd en de levering was compleet. Een zeer betrouwbaar bedrijf! De vloer is hierna keurig en snel gelegd, we zijn zeer te spreken over het eindresultaat! Britt uit Amsterdam.

Laminaat woonkamer in Zoetermeer

10/10

Wij zijn bij Bebo parket in de winkel geweest, hier een mooie laminaatvloer uitgekozen en na een scherpe offerte besloten om de vloer ook te laten leggen. De vloer ligt er nu een paar weken in en hij ligt er schitterend bij. De mannen die de vloer gelegd hebben weten wat ze doen, echte vakmensen. We hebben al van meerdere vrienden en familieleden complimenten ontvangen. Kees uit Amsterdam.

Laminaat in Maastricht

10/10

We zijn erg tevreden over de service van het bedrijf. We hebben mooie laminaatvloeren voor het gehele huis besteld. Ik werd snel en goed geholpen in de winkel, we wisten al ongeveer waar we naar zochten en hierdoor was de keus snel gemaakt. Ook het contact erna, voor de levering en het leggen was het contact zeer prettig. Bij het leggen van de vloer had de legger voor alle situaties in huis oplossingen, een echt vakman. Wanneer u een vloer nodig heeft zult u hier moeten wezen. Fam. Geerling uit Arnhem.

Laminaatvloer leggen in Amsterdam

10/10

We waren heel tevreden met de diensten van Bebo parket. De prijs/kwaliteitverhouding zijn wij zeer over te spreken. De leggers die de vloer hebben gelegd verstaan hun vak, wij zijn heel tevreden! Een echte aanrader! Holzken uit Leiden.

Laminaat in Arnhem

10/10

De service van dit bedrijf is echt top! In de winkel een vloer uitgekozen, deze een maand later laten leveren en leggen. Nu de vloer er als totaal in ligt kunnen we pas echt goed zeggen hoe schitterend hij is. Onze complimenten voor Bebo parket. Met een woord, klasse! Lieke uit Rotterdam.

Laminaatvloer leggen in Leiden

10/10

We hebben een aantal weken terug de vloer laten leggen door Bebo parket. Zeer kundige leggers die hun vak goed verstaan. De leggers waren vriendelijk, netjes, snel en heel precies. Alles wat vooraf is afgesproken is allemaal nagekomen, goed contact en keurige leggers. Wat een topservice! De vloer is schitterend gelegd en na de tijd is alles netjes opgeruimd. Dit bedrijf raden wij aan iedereen aan!! Kwakman uit Heemstede.

Laminaat geleverd en geplaatst in Hoorn

10/10

Wij hebben een nieuw laminaat bij Bebo parket gekocht en we blijven maar complimenten krijgen! Een schitterende vloer die ook nog heel snel leverbaar was. Zeer vriendelijk personeel die mij de juiste vloer hebben geadviseerd. Mijn conclusie bestaat maar uit een woord: Geweldig!!. Bedankt Bebo parket. Emiel uit Breda.

Laminaatvloer in een huiskamer in IJmuiden

10/10

We zijn naar de winkel gekomen met het idee een massieve vloer te bestellen, na een paar goede adviezen de beslissing gemaakt om een lamel-parket te nemen. Een lamel-parket is een plank met een toplaag die zo was opgebouwd dat het niet meer kan werken. Wij hebben namelijk een appartement en mochten de vloer niet verlijmen. De vloer is werkelijk waar schitterend, onze familie, kennissen en vrienden denken allemaal dat het massieve planken zijn. De prijs/kwaliteitsverhouding is super! Wij raden iedereen aan die een vloer nodig heeft om hier te gaan kijken. Roos uit Breda.

Laminaatvloer in Breda

10/10

We zijn super tevreden met onze aankoop, alles is super verlopen. Alles begon met goed en duidelijk advies, hierdoor hebben wij een keuze kunnen maken en hebben wij ook de beslissing gemaakt om het te laten leggen door Bebo parket. De leggers hadden duidelijk al jaren ervaring, echte vakmensen die wisten waar ze mee bezig waren. De vloer ligt er schitterend bij. Wij raden iedereen aan die een vloer nodig heeft om hier een kijkje te nemen. Fam. Van Wijk uit Bovensmilde.

Lamel-parket leggen in Breda

10/10

Zeer tevreden met de uitstekende service. Het begon allemaal met een offerte die wij via de site hebben aangevraagd, op basis hiervan hebben wij besloten om langs de winkel te gaan om de vloer toch is in het echt te bekijken. In de winkel was het laminaat precies zoals we verwachte dus we hebben gelijk een bestelling gedaan. Het bedrijf was zeer flexibel met het leveren en leggen waardoor de vloer er 2 weken later in lag. Zowel het leveren als het leggen gebeurde op de aangegeven dagen/tijdstippen. De vloer ligt er schitterend bij en we zijn ook zeer te spreken over de afwerking van de plinten. Vriendelijk bedankt, wij zijn zeer tevreden klanten. Fam. Erkens uit Zoetermeer.

Laminaatvloer leggen in Bovensmilde

10/10

Wij hadden met spoed een nieuwe vloer nodig, na een belletje met Bebo parket kwamen wij erachter dat ze bijna al hun producten ruim op voorraad hebben. Een mooie vloer uitgekozen in hun winkel en een 2 weken later lag de vloer erin. De vloer is schitterend gelegd, wij zijn zeer tevreden over de afwerking en het werk dat geleverd is. Zeker een aanrader. Liesbeth uit Maastricht.

Laminaat leggen in Nieuwendijk

10/10

Onze vloer was aan vervanging toe, op aanraden van vrienden van ons zijn we een keer op de site gaan kijken van Bebo parket. We waren zeer verrast door de prijzen die werden aangeboden. Een paar dagen later toch maar een bezoek aan de winkel. In de winkel zijn we voorzien van goed advies waardoor we uiteindelijk voor een lamel-parket zijn gegaan. Dit was een plank met een toplaag waardoor de planken niet werken. Dit was voor ons ideaal, want wij moeten de vloer zwevend leggen. Van dit lamel-parket hebben wij een offerte gekregen en wij waren zeer te spreken over de prijs. Uiteindelijk liep onze verbouwing iets uit waardoor wij een paar weken van te voren het leggen nog moesten laten verplaatsen, hier was Bebo parket heel flexibel in. Al het telefonische en e-mail contact verliep zeer soepel en netjes. De dag dat de leggers kwamen om de vloer te leggen waren ze ruim op tijd, dan niet eerst een half uur koffie drinken, ze gingen gelijk aan de bak en als een speer. Zeer vriendelijke mannen die hun vak verstaan. Tijdens het leggen kon ik er zelf helaas niet bij zijn maar toen ik thuis kwam was ik zeer verrast, het resultaat was schitterend, alles was netjes opgeruimd en de plinten zaten perfect. Al met zijn wij super tevreden, andere bedrijven kunnen wat leren van dit bedrijf, een absolute aanrader! Fam. Stam uit Amersfoort.

Laminaat in Ommen

10/10

We zijn zeer te spreken over de service van Bebo parket. We hebben een 40 vierkante meter besteld, dit is super netjes gelegd en dit in een 3 uur tijd. Al het contact via de mail en telefoon was zeer prettig, ze zijn zeer goed bereikbaar. Judith uit Amsterdam.

Vloer aangekocht en laten leggen in Amersfoort

10/10

We zijn naar meerder winkels geweest en we waren er al redelijk gauw uit dat we dit bij Bebo parket gingen doen. De prijzen die Bebo parket heeft kwamen ruim onder de prijzen van de andere winkels. In de winkel goede adviezen gekregen en hier een mooie offerte van een laminaat vloer mogen ontvangen. We hadden erg veel vertrouwen in het bedrijf doordat ze op alle fronten van het bedrijf al goede service leverden, hierdoor hebben wij besloten om ook het leggen door Bebo parket te laten doen. Het leggen is zeer vakkundig gebeurd, we zijn er zeer over te spreken. Een echte aanrader! Theo uit Amsterdam.

Vloer in Amsterdam

10/10

Wij zijn bij Bebo parket geweest om een mooie nieuwe laminaatvloer te bestellen, hier na een beetje te hebben rondgeneusd een mooie gevonden. Hier een offerte van laten maken en toen er gelijk een bestelling van laten maken. Alle afspraken die we toen hebben afgesproken zijn nagekomen. De werknemers van dit bedrijf zijn heel vakkundig en weten wat ze doen. Een echte aanrader! Peter uit Amsterdam.

Laminaat leggen in Amsterdam

10/10

Na eerst telefonisch contact met het bedrijf te hebben gehad hebben wij de beslissing genomen om naar de winkel te gaan. In de winkel was heel vriendelijk personeel dat ons goed heeft voorzien van informatie. Hier op basis van de offerte gelijk afspraken gemaakt voor het leveren en het leggen. We hadden zelf de vrijheid om een dag te kiezen, al deze afspraken werden ook netjes nagekomen. De beslissing om de vloer te laten leggen was misschien wel de beste, het is werkelijk waar een kunstwerk, ook de plinten zijn allemaal perfect. Alle communicatie verliep perfect, een echte aanrader. Zuidervliet uit Hoorn.

Laminaatvloer in Amsterdam

10/10

We zijn zeer te spreken over de vloer die we bij Bebo parket hebben gehaald. Al het contact verliep goed, de belletjes, de mailtjes en de communicatie met het personeel in de winkel. We hadden alles besteld en 2 weken later lag alles erin. De leggers waren mannen die wisten waar ze mee bezig waren, echte vakmensen. Wij zijn super tevreden! Een echte aanrader! Francien uit IJmuiden.

Vloer leggen in Zwolle

10/10

Wij hebben een aantal weken terug onszelf voorzien van een nieuwe laminaat vloer, we hebben ook de beslissing genomen om het te laten leggen. Alle afspraken werden netjes nagekomen, we zijn zeer tevreden met hoe het er in ligt. Het was een goede beslissing om het te laten leggen. Bebo parket bedankt! Ellen en Ruud Bosman uit Berkel en Rodenrijs.

Appartement in Haarlem

10/10

We waren zeer verrast over de prijzen van Bebo parket, nadat we ook nog goede recensies hadden gezien hebben we de beslissing genomen om lang het bedrijf te gaan. In de showroom lagen mooie vloeren en na wat goed advies hadden we de beslissing snel gemaakt. De leggers waren ook keurig op tijd en hebben erg netjes werk geleverd, vakkundig werk! De afwerking rondom de kozijnen en wanden zijn ook als een echt kunstwerk gedaan! Een echte aanrader! Biesheuvel uit Kudelstaart.

Laminaatvloer in Berkel en Rodenrijs

10/10

Wij hebben een nieuw huis gekocht en deze moest compleet voorzien worden met vloeren. Doordat er nog veel moest gebeuren en wij vrij weinig tijd hadden hebben was er wel tijdsdruk bij de vloeren. Bebo parket was erg flexibel en snel met de levering/leggen. Het contact met het bedrijf was altijd vriendelijk en professioneel. Altijd snelle response op mijn mailtjes. Al met al een prima deal, zeker aan te raden! Verhoef uit Nieuwendijk.

Laminaat leggen 1e verdieping in Kudelstaart

10/10

Wij werden aangetrokken door de mooie prijzen die op de site vermeld waren. Natuurlijk weet je nooit zeker of de kwaliteit goed is bij lage prijzen, door vele goede recensies op hun site hebben toch de beslissing genomen om naar de winkel te gaan. We hebben hier velen laminaat planken gezien en verschillende kwaliteiten/prijzen. We zijn zeer te spreken over de prijs/kwaliteitsverhouding. Alles is keurig op tijd afgeleverd. We zijn zeer tevreden! Remy uit Ommen.

Laminaat in Utrecht

10/10

We hebben een mooi laminaat voor een super prijs weten te krijgen bij Bebo parket. Zeer vriendelijk personeel dat weet wat ze doen! Zeker een aanrader! Lamberts uit Rotterdam

Laminaat en plakplinten leveren in Berkel en Rodenrijs

10/10

De levering was keurig op tijd. Het plaatsen is ook zeer netjes en snel gebeurd, we zijn er heel tevreden over. We hebben al vele complimentjes gehad over de vloer en een aantal vrienden hebben hierdoor zelfs de beslissing genomen om hierdoor ook naar Bebo parket te gaan. Kortom we zijn erg tevreden van begin tot eind. Mark en Annet uit Zwolle.

Laminaat in Rotterdam

10/10

Wij raden aan iedereen aan om bij Bebo parket te halen, zeer goede en snelle service. De vloer ligt er schitterend bij! Fam. Roodenburg uit Haarlem.

Laminaatvloer, ondervloer en plinten in Amsterdam

10/10

Wij hebben een vloer bij Bebo parket gehaald, zeer prettig zaken doen met dit bedrijf. Het contact verliep soepel, een snelle levering was mogelijk en er was een mogelijkheid om pas na de levering contant te betalen. Ik weet nog niet hoe de kwaliteit van het laminaat is maar bij dit bedrijf heb ik er vol vertrouwen in dat het laminaat van goede kwaliteit is. Loman uit Amsterdam.

Laminaatvloer leggen in Den Haag

10/10

Wij waren benieuwd of alle reviews waar waren over Bebo parket, we hebben eerst een paar mailtjes gestuurd, die werden allemaal keurig netjes en op tijd beantwoord. Toen hebben we de beslissing genomen om naar de winkel te gaan om te kijken of de prijzen ook daadwerkelijk goedkoper waren, dit was zeker het geval, we waren velen malen goedkoper uit dan bij een paar andere winkels. Door de mooie prijs hebben wij ook besloten om onze andere verdiepingen te voorzien van een nieuw laminaat. We hebben geen klachten, de vloer is perfect. Bebo parket bedankt! Bob uit Nieuw Vennep.

Vloer besteld in Amsterdam

10/10

Een zeer goede en snelle levering van een laminaatvloer door Bebo. Deskundige medewerkers, zowel in de winkel als aan de telefoon. Ook wanneer ik een mailtje stuurde werd deze snel en correct beantwoord. Verder misschien nog wel het belangrijkste, ze waren spotgoedkoop. Twan uit Hilversum.

Laminaat in Nieuw Vennep

10/10

Het contact verliep prettig, wanneer ik s ‘avonds een mailtje stuurde werd er de volgende dag gelijk contact met mij opgenomen. Een adreswijziging vlak voor de levering werd zonder problemen of extra geld aangepast. De vloer werd keurig op tijd geleverd, de vloer is van een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Met andere woorden: we zijn zeer tevreden over de vloer, de service en de kwaliteit. Yvonne uit Utrecht.

Bebo parket, laminaatvloer in Hilversum

10/10

We zijn zeer content met het contact met Bebo parket. We hebben een aantal vloeren bekeken in de winkel waarvan we een aantal staaltjes hebben meegekregen. Thuis hebben we de beslissing gemaakt, een telefoontje was genoeg, we hadden de vloer 2 dagen later in huis. We vonden het ook zeer prettig dat we een dag ervoor kregen te horen hoe laat de vloer zou worden bezorgd. Linde uit Berkel en Rodenrijs.

Laminaat woonkamer/hal in Beverwijk

10/10

Wij begonnen onze zoektocht naar een houten vloer op het internet, al gauw kwamen wij meerdere malen bij Bebo parket terecht, wij werden erg aangetrokken door de scherpe prijzen. Eerst telefonisch contact gehad, al mijn vragen werden netjes en correct beantwoord, door de aantrekkelijke site en het prettige telefonische contact hebben wij de beslissing gemaakt om naar de winkel heen te gaan. Bij de winkel werden wij nogmaals voorzien van advies waardoor wij voor een eiken lamel parket zijn gegaan, hier werd een offerte voor gemaakt, deze viel ruim binnen ons budget waardoor wij de beslissing al gauw hadden genomen. Wij konden de vloer op korte termijn laten leveren wat voor ons ideaal was. Alleen maar lof voor dit bedrijf. Bebo parket bedankt! Vera uit Monnickendam.

Eiken planken in Deventer

10/10

Ook wij hebben bij Bebo parket een vloer gehaald. We hebben het leveren en het leggen door Bebo parket laten doen. De vloer is van hoge kwaliteit en ook het leggen verliep perfect. We zouden iedereen die een vloer nodig heeft Bebo parket aanraden. Irene en Arnold uit Duiven.

Vloer in Monnickendam

10/10

Wij zijn zeer tevreden over de communicatie tussen ons en Bebo parket. Zowel via de mail als telefonisch zijn wij goed voorzien van informatie. We hebben de beslissing genomen om naar Bebo parket te gaan en hebben hier een vloer besteld, een week later hadden we de vloer in huis. Het transport werd ook erg netjes gedaan, de pallet werd netjes in de tuin gezet. We hebben de vloer ook laten leggen en de vloer is perfect afgewerkt. Overgebleven laminaat kon gewoon retour, dit werd netjes verrekend. Al met al een zeer betrouwbaar bedrijf. Wanneer onze bovenverdieping aan vervanging toe is gaan we dit zeker weer bij Bebo parket halen. Bedankt voor de goede service! Fabrice uit Breda.

Laminaat compleet gelegd in Duiven

10/10

We hadden geen beter bedrijf kunnen vinden voor het bestellen van een vloer. Steeds snel een goede antwoorden op onze vragen. Alles werd netjes volgens afspraak geleverd, de leggers waren zelfs tot op de minuut op tijd. Complimenten voor de leggers, ze deden alles netjes in overleg met ons en hebben alles schitterend naar wens gelegd. We hebben scheve muren en deurposten die ook allemaal perfect zijn afgewerkt. De prijzen die wij hadden waren ook geweldig, ik denk wel een €1000 goedkoper dan bij andere winkels. Conclusie: petje af! Han Kamerbeek uit Amsterdam

Laminaat leveren en leggen in Breda

10/10

Wij hebben een laminaatvloer bij Bebo parket gekocht, deze een week later laten bezorgen en een paar dagen daarna laten leggen. Alles werd zeer vakkundig en snel gelegd. De afspraken die in de winkel allemaal zijn gemaakt werden vlekkeloos nagekomen. Vergeleken met de offertes van andere bedrijven waren wij honderden euro’s goedkoper door met dit bedrijf zaken te doen. Wij zijn echt meer dan tevreden. Bedankt Bebo parket! Laurens uit Den Haag.

Laminaat in Maarssen

10/10

Ik ben bij Bebo parket langs geweest, zeer snel en vriendelijk geholpen. We hebben een prachtige vloer uitgekozen en deze ook laten leggen. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanraden, ik ben helemaal tevreden, zowel over de service als over de kwaliteit. Heerens uit Hoofddorp.

Laminaatvloer laten leggen 1e etage in Amstelveen

10/10

Ik heb door Bebo parket een vloer laten leveren en leggen in mijn woon- en studeerkamer. Ik ben bijzonder tevreden. In de showroom voorzien van goede adviezen en op basis hiervan een laminaatvloer uitgekozen. De verkopers boden vele oplossingen aan voor lastige situaties in mijn huis. De vloer was van een goede kwaliteit, zeker voor de prijs die ik heb betaald. Geen verborgen kosten, ondervloer en plinten zaten er gratis bij. Alle afspraken werden netjes nagekomen, ze waren hier heel snel en flexibel mee. Ook de leggers waren heel vriendelijk en beleefd, werkten snel en hebben bovenal zeer net gewerkt. Als ik in de toekomst nog een keer een vloer nodig heb zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten. Marrewijk uit Ouderkerk aan den IJsel.

Vloer in Hoofddorp

10/10

Wij hebben een vloer gehaald bij Bebo parket, alles viel hier snel te regelen. Alles is keurig en snel gelegd, wij zijn zeer tevreden. Veltwink uit Julianadorp.

Leveren en plaatsen laminaatvloer in Ouderkerk aan den IJsel

10/10

In augustus hebben wij onszelf voorzien van een laminaatvloer bij Bebo parket, deze hebben wij ook laten leggen. Alles gebeurde netjes op de dagen die wij aangeven, ook het leggen is keurig netjes gedaan. Super! Geen klachten! Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan! John en Lisa uit Beverwijk.

Laminaat leggen in Julianadorp

10/10

Alles is netjes verlopen bij het kopen van onze vloer bij Bebo parket. Alle vragen werden netjes en correct beantwoord, verder werden wij voorzien van goede adviezen omdat wij een aantal lastige situaties in ons huis hebben. De prijzen waren velen malen lager dan een aantal andere winkels die wij hebben bezichtigd, hierdoor was onze keuze redelijk snel gemaakt. Het leggen hebben wij ook door hun laten doen, ook met deze beslissing waren we zeer tevreden, onze vloer licht er keurig bij. Een hele vriendelijke legger waarmee we gezellig een bak koffie en een praatje konden doen, maar hij was qua werk heel professioneel, snel en zeer keurig gelegd. Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf en raden dit ook aan iedereen aan! Remco uit Deventer.

Woonkamer in Middenbeemster

10/10

Onze vloer is een paar weken geleden geleverd en gelegd. Dit gebeurde allemaal netjes op de afgesproken dagen. De vloer werd door 2 mannen gelegd, dit ging in een behoorlijk tempo, half 8 begonnen en om half 1 al weer klaar. Nadat ze de vloer mooi gelegd hebben zijn ze ook netjes de troep wezen opruimen. We zijn tevreden met het resultaat.

Laminaatvloer  leggen 6e etage in Vlaardingen

10/10

Wij zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe vloer. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden. De communicatie met dit bedrijf liep zeer vlot, goede service, geduld, een mooi laminaat en super gelegd. Kortom een top bedrijf!! Harrie uit Hendrik Ido Ambacht.

Laminaat in kamer, keuken en gang in Hoorn

10/10

Wij zijn ook een van de velen die een laminaat vloer hebben gehaald bij Bebo parket. Wij hebben de beslissing genomen om naar de winkel te gaan door de vele positieve reviews. Het eerste contact via de mail liep snel en gemakkelijk. De levering netjes volgens afspraak, ook de leggers kwamen mooi op tijd op de afgesproken dag. De leggers hebben de hele dag hard gewerkt en aan het resultaat te zien zijn het echte vakmannen. Alles is tot in de kleinste details keurig afgewerkt, achteraf alles netjes opgeruimd. De vloer ligt er prachtig in, we zijn er blij mee! Evelien uit Vught

Laminaat leveren en leggen in Hendrik Ido Ambacht

10/10

Een tijdje terug hebben wij een vloer bij Bebo parket gehaald. De adviezen waren goed en op basis daarvan hebben wij een keuze in vloer kunnen maken, hier een offerte van laten maken en op basis hiervan de bestelling gedaan. De leggers hebben binnen een dag de gehele vloer gelegd, het ligt er prachtig in, de kwaliteit is prima. Wij zijn erg tevreden. Kim uit Maarssen.

Laminaat 1e en 2e verdieping in Vught

10/10

Hele prettige communicatie gehad met Bebo parket, ondanks de vele belletjes ben ik keer op keer weer netjes geholpen. De laminaatvloer toch maar in het echt wezen bekijken, de vloer voldeed precies aan de verwachtingen. De vloer hebben wij ook laten leggen, dit gebeurde zeer snel en secuur. Onze prachtige laminaatvloer ligt er nu keurig bij, ook de afwerking mag er wezen. Dit alles is gebeurd voor een zeer scherpe prijs, wij zijn super tevreden! Rutger uit Amstelveen.

Laminaatvloer in gehele woning in Den Haag

10/10

Mijn complimenten voor Bebo parket, van de verkopers tot de leggers. Het is tegenwoordig zeldzaam dat een bedrijf zich aan alle afspraken houdt, zowel bij het leveren als bij het leggen. Ruiter uit Oestgeest.

Laminaat gelegd in Heerhugowaard

10/10

Duidelijke afspraken gemaakt met Bebo parket, deze werden allemaal netjes nagekomen. De leggers werkten snel en nauwkeurig, hielpen met kasten verschuiven en ruimden alles netjes op. Een klein stukje plint vergeten te bestellen, maar dit kon snel worden na-geleverd. Prima bedrijf, een echte aanrader!! Bram uit Heerhugowaard.

Laminaatvloer in Oegstgeest

10/10

In Juni de vloer laten leveren/leggen, het is nu 3 maanden later en wij zijn nog erg tevreden. Het contact met het bedrijf verliep vlot en prettig, zowel via de mail als via de telefoon. Kortom wij zijn erg blij met onze nieuwe vloer. Ellen uit Enschede.

Laminaat leveren/leggen in Heerhugowaard

10/10

Zeer tevreden over de service van Bebo parket. Op zaterdag zijn wij langs gekomen en gemerkt dat dit bedrijf de klant echt als koning behandeld. We zijn voorzien van eten, drinken en goed advies. Na wat goed advies en een mooie offerte hebben wij besloten om de vloer af te nemen, 2 weken later hadden ze de vloer al gelegd. Het ligt er super bij, Bebo parket bedankt. Eva uit Middenbeemster.

Laminaat woonkamer, keuken en hal in Enschede

10/10

Zeer tevreden over de prettige service van Bebo parket. Vele malen gebeld, altijd netjes geholpen, er werd geduldig naar mijn vragen geluisterd en gaven altijd correct antwoord. Toen besloten om langs de winkel te gaan, daar een geweldige laminaatvloer uitgekozen en besloten om deze ook te laten leggen. De laminaatvloer is als een speer gelegd, binnen 5 uur lag de vloer er schitterend in. We zijn heel tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding. Kees uit Vlaardingen.

Laminaat gelegd in een appartement in Amsterdam

10/10

In de winkel een mooi laminaat gekozen en hier gelijk een ondervloer bij afgenomen. Ook gebruik gemaakt van de legservice, alles netjes in 1 dag gelegd inclusief ondervloer (70 vierkante meter). De leggers waren zeer vriendelijk en werkten hard, maar ondanks het snelle leggen heb ik geen foutje kunnen vinden. Wij zijn super blij met onze nieuwe vloer! Bovendien een prima prijs/kwaliteits-verhouding. Al met al een betrouwbaar bedrijf en dat is het allerbelangrijkste! Dekker uit Den Haag.

Laminaatvloer in Gouda

10/10

De adviezen in de winkel waren zeer professioneel, ook het leggen is zeer professioneel gebeurd. Wij hebben 80m2 bij hun in de winkel besteld en dit door hun laten leggen. Allereerst waren wij al verbaast over de prijs/kwaliteits-verhouding, deze was super! De leggers waren ervaren mannen, dit was aan het tempo van leggen te zien maar ook aan het resultaat. Duijvenbode uit Heerhugowaard.

Laminaat gelegd in Huizen

10/10

Meerdere keren contact gehad met het bedrijf, de communicatie verliep telkens erg prettig, er werd telkens goed meegedacht met ons. Wij komen uit de andere kant van het land maar vonden het waard om helemaal naar hun toe te komen. Wij hebben hier een vloer gehaald en direct meegenomen, wel wouden wij nog graag gebruik maken van de legservice, dit kon op korte termijn. De vloer ligt er nu super bij en wij zijn zeer tevreden. Bebo parket bedankt! Luuk uit Amsterdam.

Laminaatvloer leggen in Hoorn

10/10

Zeer goede communicatie en tevreden over het resultaat. Wij hadden ook laminaat over, gelukkig kon dit allemaal terug. Prima bedrijf! Fam. Rijntjes uit Gouda.

Vloeren leggen in Utrecht

10/10

Wij hadden met spoed een nieuwe vloer nodig, via de mail hadden we al een offerte gekregen. In de winkel hebben we de vloer nog bekeken en al gauw waren we erover uit dat dit de juiste vloer voor ons was. Tussen het leveren en leggen zat weinig tijd wat voor ons erg prettig was. De vloer is zeer netjes gelegd en wij zijn hier heel tevreden over. Een zeer goede service, kwaliteit en prijs. Wij willen Bebo parket graag bedanken.

Laminaatvloer leggen in IJmuiden

10/10

We hadden op korte termijn een vloer nodig, ook het leggen moest op korte termijn. Nadat we een vloer in de winkel gehaald hebben kon er een week later gelegd worden. De heren die de vloer gelegd hebben zijn de vanaf s ‘ochtends 7 tot s ‘avonds 7 bezig geweest om het in een dag af te krijgen omdat dit onze wens was. Een topservice! Ondanks de stress om alles in 1 dag te leggen hebben ze alles perfect gelegd. We zijn nu optimaal aan het genieten van onze vloer. Wij raden anderen het ook aan om bij Bebo parket een vloer te halen. Fam. Van Lisdonk.

Laminaatvloer in Breda

10/10

Na een bezoek bij Bebo parket een vloer gehaald, wij hebben een laminaatvloer gekozen en hebben daarbij staande MDF plinten besteld. Omdat wij een beetje haast hadden zijn wij vergeten om afdeklatten te halen voor de deurposten, dit werd voor een leuke prijs netjes bij ons thuis gebracht. Bebo parket bedankt, het was zeer prettig zaken doen. Manuel uit Eindhoven.

Gehele huis vloer leggen in Nijkerk

10/10

Bebo parket is fantastische, ons appartement is in een dag gelegd. De vloer ligt er super bij! Wij raden iedereen aan om hier een vloer te bestellen, alles is hier perfect geregeld. Als wij een cijfer zouden moeten geven zouden we dit bedrijf een 10 geven. Fam. Evers uit Huizen.

Laminaatvloer in Eindhoven

10/10

Wij zijn geslaagd bij Bebo parket. Wij hebben een vloer in de winkel gekozen die wij daarna hebben laten leveren, dit werd allemaal keurig op de juiste tijdstip gedaan. Maar ze hadden niet alleen een hele goede service, maar ook een hele scherpe prijs. Lokhorst uit Hoorn.

Laminaat in Laren

10/10

Na een paar mailtjes en een paar telefoontjes hebben wij besloten om naar de winkel te gaan en daar een vloer te bestellen. We hebben eerst advies gekregen van een verkoper waarna we daarna een vloer zijn gaan uitzoeken op basis van het advies. Al gauw hadden we een mooie vloer gevonden, het was een van de vele vaste voorraad producten waardoor wij de vloer direct mee konden nemen. Een paar dagen later was er nog een plek in hun agenda om de vloer te laten leggen. Het laminaat werd snel en zeer precies gelegd door 2 heren van Bebo parket. Wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen. Bedankt voor het prima leggen! Ronald uit de Meern

Gehele appartement uit Veenendaal

10/10

Afgelopen jaar hebben wij onze vloer vervangen, wij hebben een nieuwe vloer besteld bij Bebo parket. Wij hebben een Quickstep vloer besteld, hoge MDF plinten en beiden wouden wij graag laten bevestigen. Alles gebeurde netjes volgens afspraak. We zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van het laminaat en de perfectie van het leggen. De leggers hebben de vloer netjes in een dag gelegd. Wij zouden hier zo weer bestellen. Tamara uit Maarssen.

Laminaat leggen op de eerste etage in de Meern

10/10

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Bebo parket. Hele vriendelijke mensen daar in Twente, wij kregen netjes koffie en een broodje. Ook na de koop toen wij nog vragen hadden zijn wij zeer behulpzaam geholpen. Rick uit Hoofddorp.

Laminaat in Maarssen

10/10

In de winkel zijn wij goed van advies voorzien. Op basis van het goede advies een houten vloer gekozen en op basis van deze vloer een offerte laten opmaken. Een prima service! We hebben ook gebruik gemaakt van de legservice, dit is allemaal netjes in 1 dag gebeurd. We waren niet alleen blij met de vloer en het leggen, maar ook over de mooie prijs die wij hebben gekregen. Esther uit Utrecht.

Laminaat leggen in Hoofddorp

10/10

Veel winkels mogen een voorbeeld nemen aan de goede service, de mooie prijzen en de snelle reacties van het bedrijf Bebo parket. De vloer is in een hoog tempo gelegd maar ondanks dit hoge tempo zijn er geen fouten gemaakt, echte vakmensen! Achteraf is alle troep netjes opgeruimd. Ik ben super blij met mijn vloer! Bedankt! Klaassen uit IJmuiden.

Laminaat leggen in Haarlem

10/10

De service en levering verliepen perfect. De vloer is ook heel erg netjes gelegd. Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker weer in zee gaan met Bebo parket. Herman uit Eijsden.

Laminaat voor de huiskamer in Amsterdam, oud-west

10/10

Wij hebben de vloer laten leggen en de vloer is zeer goed gelegd. De afwerking mag er wezen, want niet alleen vloer maar ook de plinten zijn perfect bevestigd. Wij raden het iedereen aan om bij Bebo parket een vloer te bestellen. De vloeren zijn ook prima zelf te leggen maar door omstandigheden hadden wij de tijd er niet voor. Maar we zouden de vloer ook wanneer we wel tijd hebben nog weer leggen door Bebo parket omdat de vloer er perfect bij ligt. Linda uit Weesp.

Laminaatvloer bovenverdieping in Eijsden

10/10

Wij werden aangetrokken door de mooie prijzen op de site, we wouden de vloer alleen wel in het echt komen bekijken. In de winkel waren we er al gauw achter welke het zou worden, het was een zeer strakke prijs! We zijn zeer te spreken over de service. Hein uit Lisserbroek

Laminaat laten leggen in Weesp

10/10

Wij zijn van Beverwijk naar Velserbroek verhuisd. Bij een verhuizing komt altijd veel kijken en je komt met veel bedrijven in contact, je hoopt dan altijd dat alle bedrijven zich aan de afspraken houden. Bij Bebo parket hebben ze zich zeker aan de afspraken gehouden, alles kon op de dagen dat wij het wouden geleverd en gelegd worden. Ook de manier van leggen vonden wij zeer professioneel. Wij zijn zeer tevreden over Bebo parket. Willem en Nienke uit Velserbroek.

Laminaat voor de zolder in Lisserbroek

10/10

Wij zijn zeer tevreden over Bebo parket. Hebben de vloer ook door hun laten leggen en de vloer ligt er perfect bij. Bebo bedankt! Fam. Van den Berg uit Laren.

Laminaat gehele appartement in Velserbroek

10/10

Na in de winkel een super mooie vloer te hebben uitgekozen hebben wij besloten ook van de legservice gebruik te maken. Duidelijke communicatie en zeer goed gelegd! Rob uit Veenendaal.

Laminaatvloer op 2 verdiepingen in Den Haag

10/10

We wisten wat voor een vloer wij wouden, na wat gegoogle kwamen wij al gauw uit op de website van Bebo parket. Zij hadden de vloeren direct leverbaar voor een prijs veel lager dan andere. Ook in de praktijk bleek dat dit een prima bedrijf was, het contact via de telefoon en de mail was goed, snel en vriendelijk. Wij hebben de vloer op woensdag besteld en hadden hem vrijdag al. Ook een legservice werd aangeboden voor een leuke prijs maar dit wouden we toch zelf proberen. Maar het is echt een aanrader voor iedereen! Karel uit Hoofddorp.

Laminaatvloer leggen in Krabbendijke

10/10

We hebben een hele gave vloer gekozen en de hele benedenverdieping is perfect gelegd. Het hele proces is keurig verzorgd door Bebo parket. Het leveren allemaal keurig volgens de planning. Ook het leggen gebeurde allemaal volgens planning, de leggers hebben de vloer netjes in 1 dag gelegd. Na het leggen kon ons meubilair gelijk weer in de woning zodat we gelijk weer gebruik konden maken van de ruimte. Behalve de goede kwaliteit en service hebben we dit alles voor een geweldige prijs gehad. Bebo parket bedankt en ik kan het iedereen aanraden. Melanie uit Voorhout.

Laminaat uit Hoofddorp in Swalmen, midden-Limburg

10/10

Wij hebben ons hele huis voorzien van een nieuwe laminaat vloer van Bebo parket. We hebben bij hun in de winkel een mooie vloer uitgekozen waarnaar we ook hebben besloten het leggen door het bedrijf te laten doen. De vloer en de plinten zijn perfect gelegd, het ligt er prachtig bij en ook de afwerking met de plinten mag er wezen. Mijn complimenten voor de goede klantenservice, alle afspraken worden netjes nagekomen, ook toen er op het laatst wat geschoven moest worden met datums werd hier heel professioneel mee omgegaan. Alles is uiteindelijk op de dagen die wij graag wouden gebeurd, Bebo parket bedankt! Opgesomd een goede service, een mooi resultaat, een mooie prijs en door al deze redenen een echte aanrader! Suzanne uit Haarlem.

De gehele benedenverdieping in Voorhout

10/10

Er werd zeer goed met klanten omgegaan, onze wensen werden netjes in behandeling genomen en vervuld. Nadat wij een mooie vloer hadden gekozen kon deze op een dag naar keuze worden geleverd. De vloer heeft een mooie warme kleur en geeft een warme sfeer aan ons huis. Anita en Jella uit Amsterdam.

Laminaat leggen in Nieuw-Vennep

10/10

Een super vloer bij Bebo parket besteld. Wij zijn super tevreden! Willem uit Katwijk.

Laminaatvloer leggen in Maarssenbroek

10/10

Top, wat een fijne service levert Bebo parket. Het voortraject ging soepel en snel. We hebben in de winkel een vloer uitgekozen en hier een mooie offerte van ontvangen. Bij het leggen waren de leggers keurig op tijd, gingen snel aan de slag en werkten keurig/precies. Ze hebben keurig resultaat geleverd en hebben netjes alles opgeruimd na het leggen. Zeker een aanrader, wanneer ik zelf weer een vloer nodig zal hebben kom ik weer terug bij Bebo parket. Riordon uit Papendrecht.

Laminaat in Katwijk

10/10

Leuk contact gehad met Bebo parket. Bij het bezoeken van de winkel gelijk al verliefd geworden op mijn vloer. We hebben gelijk afspraken gemaakt voor het leveren en het leggen. De vloer is perfect gelegd. Wij zijn heel tevreden klanten, de prijs/kwaliteits-verhouding is super. Anne en Leon uit Bloemendaal.

Laminaat leggen in Papendrecht

10/10

Complimenten voor Bebo parket. Zowel het leveren als het leggen verliep allemaal keurig volgens de planning. Wij zijn zeer tevreden klanten! Fam. Boosgaard uit Den Haag.

Appartement in Bloemendaal

10/10

Er was een misverstandje in het begin over het afleveradres, ik had het adres van ons oude huis op de offerte gezet, dit werd netjes en vriendelijk verholpen. Alles werd snel geregeld zodat ik de vloer nog op de juiste tijd kon ontvangen. Een paar dagen later kwamen de vloerenleggers, ze waren keurig op tijd en hebben de vloer daarna keurig gelegd. Ontspannen, vriendelijk, vrolijk en hebben na de tijd ook nog alle rommel netjes opgeruimd. Ben zeer tevreden, wanneer ik nog een keer een vloer nodig zou hebben weet ik waar ik moet zijn. Gussenhoven uit Krabbendijke.

Laminaat in de hele woning in Amsterdam

10/10

We zijn zeer te spreken over de kwaliteit van het laminaat, het leggen en de service van Bebo parket. Ook alle plinten, zowel staand als liggend zijn keurig bevestigd. Ook in de keuken is alles netjes afgewerkt. Op plekken dat het nodig was zijn netjes aluminium strippen bevestigd. Bedankt Bebo parket! Glenn en Maureen uit Amsterdam.

Laminaat leggen in Zevenhuizen

10/10

Vanaf mijn eerste telefonische contact wist ik dat ik bij Bebo parket zou slagen. Ik was verbaasd over hoe klantgericht ze waren, zowel aan de telefoon als in de winkel. Gewoon fantastisch hoe ze met klanten omgaan, afspraak is ook afspraak, verder waren ze met veel dingen vrij flexibel, wat zeer prettig was, we werden netjes op de hoogte gehouden met de offerte/planning. We hebben in de winkel netjes staaltjes meegekregen. Echt inspelen op de wensen van de klant, super! Alles is keurig op de dag dat wij wouden geleverd en een paar dagen later is de vloer gelegd. De vloer is keurig gelegd en afgewerkt met bijpassende plinten. De laminaatlegger levert echt vakwerk en is ook heel vriendelijk, na afloop werd het hele huis netjes achtergelaten. Ik zou iedereen aanraden om met Bebo parket in zee te gaan. Tienkamp uit Den Haag.

Laminaatvloer in woonkamer in Amsterdam Zuidoost

10/10

Voor ons is de vloer perfect, we hebben zelf niks hoeven doen en de vloer ligt er schitterend bij. Bebo parket heeft echte vakmensen, vlot en betrouwbaar. Fam. Van Eijk uit Eefde.

Laminaat in onze woonkamer/hal in Den Haag

10/10

Wij hebben een zeer positieve ervaring met Bebo parket. Van de offerte die wij in de winkel hebben laten maken tot het leggen van de vloer. Niet verder zoeken, dit bedrijf is top! Succes met alles Bebo parket, wij zijn zeer tevreden. Bertus uit Hellevoetsluis

Laminaatvloer in Eefde

10/10

Fantastisch bedrijf! Bebo parket heeft ons een geweldige service verleend. Van het helpen met het vinden van de juiste laminaatvloer en bijpassende plinten, tot het leggen van de vloer. De mensen die de vloer hebben gelegd waren heel vriendelijk en echte professionals. Wij kunnen Bebo parket dan ook erg aanbevelen. Van offertestadium tot oplevering. Een hele scherpe prijs en een hele tevreden klant! Carla en Til uit Nieuw-Vennep.

Laminaat woonkamer en hallen in Hellevoetsluis

10/10

Gisteren is ons laminaat gelegd en alles is prima verlopen. Bij het laminaat kopen in de winkel waren wij al zeer tevreden maar ook het verdere contact was super! De vloerenleggers waren keurig op tijd en hebben alles netjes afgewerkt. Naderhand is alles opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met onze vloer. Caroline Hoek uit Maarssenbroek

Laminaatvloer in Maastricht

10/10

Staaltjes snel ontvangen, verder werden al onze vragen snel beantwoord, top service! Zowel het leveren als het leggen op de afgesproken dagen voldaan. De vloer ligt er nu schitterend bij, echte vakmensen die hun vak verstaan. Wij zijn heel blij met onze keuze Bebo parket. Andreas uit Kwintsheul.

Twee etages met laminaat gelegd in Vijfhuizen

10/10

Wij hebben laminaat gekocht bij Bebo parket. Niet alleen over de prijs zijn we zeer tevreden ook de kwaliteit is geweldig! Het voldoet aan de verwachtingen. Naast goed advies ook het transport netjes volgens afspraak. Ihsane uit Zoetermeer.

Laminaatvloer in gehele huis in Kwintsheul

10/10

Bebo parket is het beste vloerenbedrijf waar wij mee in contact zijn geweest! Van bestelling tot oplevering! Alle afspraken werden netjes nagekomen. Vragen werden netjes, snel en goed beantwoord. De service was top en de vloer ligt er mooi bij. Bebo parket bedankt voor de prima service. Familie Heijden uit Amsterdam.

Laminaatvloer in Zoetermeer

10/10

Super tevreden met Bebo parket, alles snel gelegd en keurig verzorgd. De leggers waren echte vakmensen, alles is keurig gelegd. Als we weer iets zouden moeten hebben zouden we zo weer naar Bebo parket gaan. Lieke uit Zevenhuizen.

Woonkamer vloer in Blaricum

10/10

Ik heb al vele vloeren gehad maar heb bij Bebo parket toch wel de beste ervaring gehad. Eerst in de winkel een mooie vloer uitgekozen en een offerte laten maken. Thuis nog een aantal aanpassingen doorgegeven en dit was allemaal zo aangepast, kort daarna heb ik de vloer al laten leveren. Behalve het leveren had ik ook al een legafspraak gemaakt, helaas kon ik me hier door uitloop van de verbouwing niet aan houden, dit was voor Bebo parket geen probleem en ik kon gewoon weer een nieuwe dag kiezen. Toen de leggers kwamen kon ik merken dat dit mensen waren met liefde voor hun werk, echte vakmensen. Uren lang netjes gewerkt, niks haastig. Ik overdrijf niet. Deze zaak kan ik iedereen aanbevelen! Frans en Elly uit Haarlem.

Laminaat in de huiskamer en hal in ’s-Hertogenbosch

10/10

Ik kan me geen betere service, prijs en kwaliteit bedenken als bij Bebo parket. Wat een geweldig bedrijf! Toen we de vloer voor het eerst zagen waren we direct verliefd. We hebben de woon- en slaapkamer voorzien van mooie Kronotex vloeren. We zijn zeer te spreken over het leggen, de vakmensen hebben de vloer heel precies gelegd en dat ook nog heel snel. We zijn zeer tevreden! Een echte aanrader! Mirco uit Maassluis.

Laminaat leggen in Haarlem

10/10

Onze vloer is zeer netjes en vakkundig gelegd door Henk. Hij heeft ons hele huis in 2 dagen gelegd, elke verdieping is keurig gelegd. Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer, Bebo parket raden wij aan iedereen aan! Van de Wall uit Zoetermeer.

Leveren en leggen laminaatvloeren in Maassluis

10/10

Bebo parket is een zeer flexibel bedrijf, alles kon snel geleverd worden en wij konden zelf een dag kiezen. Dit was ook bij het leggen zo, de vloer kon snel gelegd worden en weer op een dag naar keuze. De legger was net als het bedrijf zeer professioneel. De vloer is zeer strak gelegd en ook de afwerking met plinten is schitterend. Het leggen was zeer georganiseerd en alles is na de tijd netjes opgeruimd. De prijs is scherp en de materialen zijn goed. Wij zijn zeer tevreden klanten. Familie Vrier uit Maastricht.

Leggen van een laminaatvloer in Zoetermeer

10/10

Wat is zo bijzonder aan Bebo parket? Net als vele andere bedrijven leveren ze de vloer tijdig en netjes. Maar wat maakt ze echt bijzonder? De service en het luisteren naar de klant naar wat de klant wil. Geen hoeveelheid te veel en de leggers bleven perfectionisten, alles kon op de dagen naar onze wens. In de winkel zijn wij voorzien van zeer goede adviezen, er werden goed advies gegeven met de prijs/kwaliteit vergelijking. Er werden geen dure oplossingen gezocht, een goede en portemonnee vriendelijke oplossing. Ik zou hier zo nogmaals een vloer kopen en zou dit bedrijf ook zeker aan andere aanraden. Martijn uit Vijfhuizen.

Laminaat door het hele huis in Den Haag

10/10

Pas geleden een vloer uitgekozen en laten leggen door Bebo parket, het resultaat mag er wezen. Heb het ook aangeraden aan vrienden en familie! Marvin uit Gelderland.

Laminaat benedenverdieping in Den haag

10/10

Bij ons is er een prachtige nieuwe houten vloer neergelegd. Onze wens was een rustiek houten vloer, in de winkel hadden we keuzes qua noesten en qua breedtes. We hebben een hele gave brede plank gezien van 23,5cm breed die ook in rustiek te verkrijgen viel, wij waren gelijk verliefd. Een week later hadden we de vloer in de whitewash in huis liggen, weer een week later hebben ze de vloer er al ingelegd. Het waren geen makkelijke ruimtes om te leggen maar het resultaat mag er wezen. We zijn super blij met het resultaat! Fam. Hermans uit Lisse

Laminaat leggen in Gelderland

10/10

Heb een hele goede ervaring met dit bedrijf, na veel goed advies een mooie vloer uitgekozen. De vloer ligt er nu in en hij is prachtig! Ik raad Bebo parket aan iedereen aan! Margreet uit Blaricum.

Parketvloer in woonkamer en hal in Lisse

10/10

Ook wij hebben een zeer goede ervaring met Bebo parket. Gelijk in de showroom kregen wij al veel vertrouwen in het bedrijf, mooie vloeren voor leuke prijzen. De vloer is daarna ook door hun gelegd, een echte vakman is bezig geweest, de vloer is heel gaaf geworden! Een en al lof voor dit bedrijf! Ons advies is dan ook om de vloer hier te halen!! Bebo parket bedankt! Jan uit ‘s-Hertogenbosch.

Bovenverdieping in Geldrop

10/10

We zijn bij Bebo parket geweest om een nieuwe vloer te kiezen. We waren van plan om de vloer direct mee te nemen maar helaas viel ons oog op een vloer die besteld moet worden, maar gelukkig kon dit voor een leuke prijs geleverd worden, dit scheelde ons een hoop moeite. Door het makkelijke kliksysteem was het leggen prima zelf te leggen, het ligt er netjes bij. Zeer tevreden, ik ga er zeker reclame over maken. Rowy uit Gorinchem

Kamer, keuken en gang in Brunssum

10/10

We hadden besloten om een nieuwe vloer en ondervloer te nemen, na op het internet gekeken te hebben kwamen we al gauw bij Bebo parket uit. Ze boden mooie vloeren voor hele scherpe aan op het internet. Na eerst telefonisch wat advies te hebben gevraagd hebben we de beslissing genomen om naar de showroom te gaan. In de showroom hadden we al vrij snel een hele mooie vloer gevonden. Nadat ons eerst een offerte is gemaakt met alle randartikelen hebben wij de vloer direct meegenomen. We zijn de vloer zelf gaan leggen en dit bleek zelfs veel makkelijker dan we hadden verwacht, de laminaat planken konden stuk per stuk in elkaar worden geklikt. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Bebo parket bedankt! Jos en margriet uit Zoetermeer.

Laminaat leggen in ons nieuwe huis in Gorinchem

10/10

Absoluut een aanrader, een geweldige service bieden ze aan. Komen netjes al hun afspraken na, eerlijk zaken doen! Nadat we zelf in de winkel een mooie plank en een mooie behandeling hadden gekozen werd er verder alles voor ons gedaan. Ze hebben zowel de vloer geleverd als gelegd. De vloer is prachtig gelegd door Nico, ook de plinten zijn netjes aan de muur bevestigd. Heel erg mooi!! Hans en Susan uit Heerlen.

Laminaatvloer in woonkamer en hal in Zoetermeer

10/10

Super goede service van Bebo parket, alles is netjes op tijd geleverd waardoor wij het allemaal op tijd in huis hadden. Doordat wij alles netjes op tijd in huis hadden konden wij direct na de verbouwing weer gebruik maken van ons huis. Wij raden Bebo aan iedereen aan! Trudy uit Den Haag

Lamelparket gelegd in Heerlen

10/10

Wij hebben een tijdje terug onze vloer laten leggen. Wij zijn tevreden over de hele gang van zaken, na eerst een mooie vloer hebben gekozen kregen wij netjes een offerte. Wij konden bij akkoord gelijk zelf een lever en leg datum prikken. Alles was duidelijk en het leggen gebeurde niet alleen netjes maar ook super snel, hierdoor konden we al het meubilair in huis zetten en weer van ons huis gebruik maken. Cherida uit Den Haag.

Laminaat gehele woning in Gouda

10/10

Het hele huis voorzien van nieuwe vloeren en plinten. De samenwerking met het bedrijf was zeer goed. Erg tevreden over het eindresultaat, maar ook over de goede service. Eva uit Gorinchem

Laminaat in Rotterdam

10/10

Voor onze zolderkamer hadden we met spoed een nieuwe vloer nodig. We zijn voor een laminaat vloer gegaan die wij ook wouden laten leggen. Het is prima gedaan, aardige meneer, alles netjes en volgens afspraak. Wij zijn er blij mee! Deen uit Zandvoort.

Laminaatvloer in Gorinchem

10/10

Nadat we in de winkel zijn geweest is alles super snel geleverd, dit is allemaal netjes gebeurd. Ook het leggen hebben we door Bebo parket laten doen, hier hebben we geen spijt van, de vloer ligt er schitterend bij. Kortom een aanrader! Ruud uit Zandvoort.

Laminaat leggen in Amstelveen

10/10

We zijn zeer tevreden over Bebo parket. We zijn een keer langs geweest en hebben hier toen alles afgesproken, alles is netjes op de afgesproken dagen/tijden geleverd. Wij raden het bedrijf aan iedereen aan! Fam. Jansen uit Geldrop.

Laminaatvloer gelegd in Zandvoort

10/10

Ik heb de hele benedenverdieping laten vervangen. We hebben de nieuwe vloer bij Bebo parket gehaald. Nadat we zelf een vloer hadden gekozen is verder alles door Bebo parket geregeld. Zowel het leveren als het leggen is uitermate snel gebeurd. De vloer is zeer vakkundig gelegd! Wij zijn super tevreden! Annemarie uit Brunssum.

Laminaat leggen in Amsterdam

10/10

Erg tevreden, niet alleen over de vloer maar het personeel was vriendelijk, behulpzaam, snel en degelijk. Heel fijn en voor een geweldige prijs! Bianca uit Zaandam.

Laminaatvloer in Nieuw-Vennep

10/10

Bebo vloeren gaf ons het advies om in onze situatie voor een pvc vloer te gaan, dit omdat het heel goed overweg kan met vloerverwarming. Nadat we door de collectie zijn gegaan hebben we een schitterende vloer weten te kiezen. Na deze te hebben aangeschaft hebben we besloten om ook van de legservice gebruik te maken. Ze hebben de vloer eerst geëgaliseerd en daarna de vloer perfect gelegd. We zijn ontzettend blij met de vloer! Reuben uit Oostwoud.

Laminaat leveren en leggen in Zaandam

10/10

In de winkel voorzien van een zeer nette en snelle service, we werden zeer goed geholpen en er werd zelfs eten en drinken aangeboden. Het leggen is zeer vakkundig gedaan, niks werd afgeraffeld of even snel gedaan. We hadden 90m2 maar dit werd allemaal netjes in 1 dag gelegd. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Tham uit Amsterdam.

Adviseren, leveren en leggen in Oostwoud

10/10

Uitermate snelle service, de klant is koning bij Bebo parket. De levering keurig volgens afspraak. De vloer is vervolgens met veel aandacht voor details gelegd. Ellen uit Gouda.

Laminaat leveren en leggen in Amsterdam

10/10

We zijn zeer netjes geholpen, eerst in de winkel door een goede verkoper, maar ook nadat we zelf 2 keer de levering hebben verzet hebben ze alles keurig op tijd geleverd. Bebo parket is een flexibel en snel bedrijf, maar ook het laminaat is heel mooi. Ron uit Rotterdam.

Laminaat leveren & leggen in Amsterdam

10/10

We zijn eenmalig langs Bebo parket geweest en alles was geregeld. We hebben een vloer uitgekozen en er is direct een leg-datum gekozen, 2 weken later lag de vloer er keurig in. We zijn zeer te spreken over dit bedrijf, Bebo parket bedankt! Joppo uit Den Haag.

Laminaat en plinten leggen in Bergen op Zoom

10/10

Een vloer gekocht en laten leggen, het resultaat mag er wezen. Bebo parket bedankt! Lorenzo uit Amsterdam.

Studentenkamer vloer leggen in Den Haag

10/10

Ik ben erg tevreden met de service van Bebo parket. Aardige mensen die enorm snel en voor een goede prijs de vloer kunnen leveren en leggen. Echt helemaal super! Van der Vlist uit Nieuw-Vennep.

Laminaat leggen in Heerhugowaard

10/10

Zeer tevreden klant. Nadat we in de winkel zijn geweest verliep het contact verder via de mail en de telefoon, onze vragen werden heel snel beantwoord, hierdoor konden we alles op tijd inplannen met de aannemer. Ik wist niet of mijn vloer egalisatie nodig had, maar met de juiste ondervloer was dit gelukkig niet nodig. De levering en het leggen verliep allemaal volgens planning. Helemaal perfect, van het uitzoeken tot het eindresultaat. Een aanrader! Erna uit Hillegom.

Laminaat leggen in woonkamer en gang in Amersfoort

10/10

Fantastische vakmensen en ook heel vriendelijk. Zowel de verkopers in de winkel die mij perfect geïnformeerd hebben over verschillende vloeren, als de mensen die mijn laatste vragen via de mail of telefoon beantwoorde. Ben heel tevreden over hoe alles gegaan is, een prima bedrijf met zeer behulpzame mensen. Je bent niet een van de zoveel klanten, de persoonlijke aandacht staat zeer hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Voor herhaling vatbaar! Pollemans uit Gennep.

Laminaat leveren en leggen in Hillegom

10/10

We zijn langs geweest in de winkel, nadat we zeer professioneel geholpen zijn mochten wij ook 2 stalen meenemen. Op basis van de stalen hebben wij uiteindelijk een beslissing gemaakt, het combineert perfect met ons meubilair. De levering was zoals voorspeld stipt op tijd, alles compleet met de juiste plinten en ondervloer. We hebben de vloer zelf gelegd en door het makkelijke kliksysteem is dit perfect gelukt. Alles is volgens planning verlopen, zeer tevreden! Bianca uit Amsterdam

Laminaat + plinten leveren en leggen in Gennep

10/10

Wij zijn ontzettend tevreden hoe alles is afgehandeld. We hadden in verband met lekkage met spoed een nieuwe vloer nodig, alles is diezelfde week nog geregeld. Toen kwamen we erachter dat de vloer nog te vochtig was, maar het was geen probleem om het leggen een weekje te verzetten. De vakmensen die het laminaat gingen leggen waren zeer meedenkend en vriendelijk. Wij raden Bebo parket aan iedereen aan! Sjaan uit Amsterdam.

Bestelling laminaat vloer in Amsterdam

10/10

In de winkel begon het al met de geweldige service, we werden van alle benodigde informatie voorzien en kregen gratis eten en drinken. We hebben een offerte laten aanmaken. Thuis hebben we nog een aantal vragen via de mail gestuurd en deze werden keurig/snel beantwoord. Nadat al onze vragen beantwoord waren hebben we de beslissing genomen om de vloer te bestellen. De vloer bestellen was een geweldige keus, de vloer ligt er perfect bij! Rianne uit Bergen op Zoom.

Laminaatvloer in het hele huis in Amsterdam

10/10

Wij zijn net als alle andere zeer te spreken over Bebo parket. Snel en duidelijk contact over en weer. Alles werd naar wens uitgevoerd. Zowel de goede uitleg als het meedenken in sommige situaties werd zeer gewaardeerd. Ook het leveren en leggen werd op de door ons gekozen dagen ingevuld. Wij zijn zeer te spreken over Bebo parket. Kortom een aanrader. Gert uit Hoofddorp.

Laminaat bestellen en leggen in Zoetermeer

10/10

Complimenten voor de zeer goede afhandeling van mijn order en het leggen van de vloer. Het laminaat is keurig gelegd, je kunt zien dat het vakmensen zijn. Ben zeer tevreden over Bebo parket, een echte aanrader. Mart uit Assendelft.

Laminaat leggen door gehele huis in Hoofddorp

10/10

Laminaat gelegd door Jeroen en zijn collega. Ze hebben zeer netjes werk geleverd, ze werkten snel, netjes, waren vriendelijk en het resultaat mag er wezen. Een aanrader! Diny uit Leiden.

Laminaat in slaapkamers en gang in Assendelft

10/10

Heel tevreden over het hele proces, vanaf de showroom tot aan het leggen. Bij Bebo in de fabriek een mooie houten vloer gekozen, de vloer door hun laten behandelen, dit zorgde ervoor dat ik direct na het leggen over de vloer heen kon. De vloer is netjes in 1 dag gelegd. Super service! Heuvel uit Heerhugowaard.

Leggen laminaat in Leiden

10/10

Ik ben zeer tevreden en blij met mijn nieuwe twenterand flooring super naturals classic laminaat. Ik heb na een bezoek aan de winkel 3 stalen meegekregen, hierna heb ik thuis samen met mijn vrouw een besluit genomen om voor super naturals classic te gaan om dat dit mooi combineerde met ons meubilair. Alles kon gelegd worden op de datum die wij aangaven. De leggers waren zeer vakkundig en vriendelijk. Het resultaat mag er wezen, de vloer is prachtig. De vloer is van een super kwaliteit en heeft een mooie en natuurlijke uitstraling. Kortom zeer tevreden! Koolwijk uit Amersfoort.

Laminaat in Maarssenbroek

10/10

Wij hebben in februari een combinatie van laminaat en parket laten leggen. We zijn zeer tevreden over beide vloeren. Het overleg, de prijs en de snelheid waren allemaal naar wens. Een aanrader, zeker als tijd een factor is. Van Beek uit Rotterdam.

Vloer woonkamer in Spijkenisse

10/10

In de voorbereiding kregen wij snel respons, een goede service! We hebben een laminaat vloer aangeschaft en hebben besloten ook gebruik te maken van de legservice. Alles werd netjes op tijd geleverd en op de afgesproken dag gelegd. Alles werd na de tijd ook opgeruimd waardoor we gelijk gebruik konden maken van de vloer. Kortom geweldig werk geleverd! Van Dijk uit Zoetermeer.

Vloeren leggen, laminaat en parket in Rotterdam

10/10

Alles volgens afspraak gelegd. Het ligt er netjes bij en we zijn zeer tevreden. Arie uit Amstelveen.

Laminaat legservice in Zoetermeer

10/10

Bebo parket was zeer professioneel, behulpzaam, snel, goede prijzen en ook een zeer goede kwaliteit. Door al deze voordelen tegenover andere bedrijven ben ik een zeer tevreden klant! Een echte aanrader! Raymond uit Amsterdam.

Laminaat slaapkamer en gangen in Amstelveen

10/10

Een quickstep vloer besteld bij Bebo parket, alles kwam netjes op tijd. De vloer werd daarna gelegd door Bebo parket, dit is zeer vakkundig gedaan, achteraf is alles netjes opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Bebo parket bedankt! Floris uit Zoetermeer

Laminaatvloer woonkamer/keuken/hal in Hekelingen

10/10

Fijne vakmensen, goed en vakkundig geholpen. De vloer wordt gelegd door specialisten, ik raad het iedereen aan! Patrick van der Pas uit Castricum.

Laminaatvloer in Nieuw Vennep

10/10

Materialen snel en naar wens geleverd. Daarnaast is de vloer snel en vakkundig gelegd. Uitstekende service!! Margie uit Maarssenbroek.

Laminaatvloer in Castricum

10/10

Geweldige service!! Vorige week bij Bebo parket langs geweest en direct een vloer meegenomen. We werden snel en goed geholpen. We hadden achteraf nog wat over en dit kon gewoon terug, het geld hadden we gelijk weer op onze rekening staan. Super service! Hilde en Hugo uit Spijkenisse

Vloer woonkamer in Schiedam

10/10

Zeer goede en snelle service op onze mails/vragen! Onze vloer ligt er prachtig bij, onze complimenten voor de leggers! Wij raden Bebo parket aan iedereen aan! Margreet uit Hekelingen.

Laminaat woonkamer in Nieuwegein

10/10

Wij hebben een laminaatvloer laten leggen door Bebo parket. Nadat we bij Bebo in de winkel een offerte hebben laten maken hebben we besloten om dit te doen. We hebben de vloer laten leggen en het resultaat mag er wezen! Ze hebben met 2 man alles in 1 dag gelegd, ook een staande plint is bevestigd. Na afloop alles netjes opgeruimd en stof gezogen, het meubilair kon er direct na het leggen in. We hebben niks hoeven doen. Wie waar voor zijn geld wil krijgen moet bij Bebo parket kijken. Ria uit Nieuw Vennep.

Laminaat leveren in Dordrecht

10/10

Hele nette en snelle service! Door een rekenfout hadden we te weinig laminaat gehaald, Bebo parket wist nog voordat de vloer gelegd werd een nalevering te versturen waardoor wij alles op tijd konden gaan leggen. Het laminaat ligt er mooi bij. Een echte aanrader! Bos uit Rotterdam.

Legservice laminaat in Rotterdam

10/10

We zijn zeer te spreken over het laminaat! Goede afspraken die allemaal op schrift zijn vastgelegd, een snelle levering waarna de vloer vakkundig gelegd is. Het resultaat is prachtig. Ik beveel dit bedrijf graag aan. Scholten uit Wageningen.

Laminaat en plakplinten in het hele in Den Haag

10/10

Bij ons appartement een laminaatvloer laten leggen. De communicatie en het meedenken was super! Binnen een dag was alles netjes gelegd, het ziet er super-strak uit. We zijn super tevreden over de vloer, de service en alles daaromheen. Van der Wal uit Lisse.

Laminaat in Wageningen

10/10

Zeer prettige ervaring, de vloer is geweldig gelegd. We zijn zeer tevreden! Danielle uit Schiedam.

Plaatsen laminaatvloer in Lisse

10/10

Mooi en van goede kwaliteit! We hebben een nieuwe vloer gehaald bij Bebo parket, achteraf een paar pakken over, deze mochten wij terugbrengen waarna we gewoon het geld weerkregen. Zou dit iedereen aanraden. Jongman uit Nieuwegein.

Slaapverdieping in Hoofddorp

10/10

Keurig en snel is de vloer bij ons gelegd. Bebo parket heeft een goede service verleend! Pieter de vos uit Haarlem.

Laminaat leggen in Boskoop

10/10

Afgelopen jaar de vloer laten leggen op de benedenverdieping. We zijn zeer tevreden, het is keurig gelegd. Bebo parket heeft ons netjes te woord gestaan en alle afspraken werden vlot per mail bevestigd. De levering van het materiaal verliep uitstekend, maar ook over het leggen zijn we zeer te spreken. Zelda uit Bruchem.

Laminaat leggen in hele appartement in Haarlem

10/10

Vloer volgens afspraak snel geleverd, alles netjes geregeld! Uitstekende service en voorlichting. Zal het iedereen aanbevelen. Graaf uit Dordrecht.

Laminaat leggen in Bruchem (gemeente Zaltbommel)

10/10

We zijn zeer tevreden over onze nieuwe vloer. Goede service en vakkundig gelegd. Narelle uit Rotterdam.

Vloer leggen en leveren in Amsterdam

10/10

Afgelopen vrijdag is het laminaat geplaatst op onze benedenverdieping. Het is keurig gelegd, ben er zeer tevreden over. Ik ben door Han en zijn collega zeer vriendelijk behandeld, een echte aanrader. Ben zeer blij met mijn aankoop. Jan uit Maarsbergen.

Laminaat leggen in de hele woning,  in de Bilt

10/10

Ik ben zeer tevreden over de service. Ik ben snel en keurig geholpen. Ze hebben voor mij de vloer gelegd en het resultaat mag er wezen. Alle afspraken die zijn gemaakt werden netjes op de afgesproken tijden voldaan. Bebo parket gaf snel en netjes antwoord, een echte aanrader. Admiraal uit Leiden.

Laminaat leggen in Maarsbergen

10/10

Mooie vloer, vakkundig maar toch ook snel gelegd. Alle afspraken netjes nagekomen. Ook de volgende keer weer naar Bebo parket. Gafour uit Hoofddorp.

Laminaatvloer in Leiden

10/10

Mocht u een nieuwe vloer nodig hebben hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn geweldig geholpen door Bebo parket, de service, de leversnelheid, het leggen, alles werd perfect gedaan. Alles is keurig gelegd en er werd in veel situaties goed meegedacht. Vlot en bekwaam werd de vloer gelegd. Pico bello in orde! Een echt aanrader. Staalduinen uit Boskoop.

Zelf laminaat leggen in Heerhugowaard

10/10

In november is er bij mij een nieuwe vloer in huis gelegd, de oppervlakte is een 16m2 en hiervoor had ik een laminaat, ondervloer en plint aangeschaft. Mij werd verteld dat de leggers om 8 uur zouden beginnen en de bel ging precies om 8 uur. De leggers begonnen direct en hebben de gehele vloer in 2 uur gelegd, ook de moeilijke hoeken zijn netjes afgewerkt. Naast dat ik heel tevreden ben over het legwerk ben ik ook zeer te spreken over de service die mij in de winkel werd verleend. Wat is Bebo parket een top bedrijf! Karin uit Zwolle.

Laminaat + hoge muurplinten leggen 1e verdieping in Vleuten

10/10

Wij hebben in november een vloer gehaald en laten leggen bij/door het bedrijf Bebo parket. Ze kwamen maar liefst met 3 man, de vloer werd in ca. 6 uur gelegd en ligt er heel strak bij. Niet alleen het leggen was keurig ook het contact met Bebo zelf, altijd snelle reacties en alles is volgens planning verlopen. Een bedrijf om aan te raden. Martin de jong uit Hilversum.

Ondervloer, laminaat + plakplinten in Zwolle

10/10

Vloer is snel en goed gelegd. Prima prijs. Niks te klagen. Bearasink uit Amsterdam.

Laminaat gehele appartement in Hilversum

10/10

Een mooie vloer die snel en vakkundig gelegd is. Alles volgens de gemaakte afspraken voor een super prijs. Bebo parket kan ik iedereen aanraden! Paul uit de Bilt.

Laminaat leggen in woning in Voorburg

10/10

Vorige week is bij ons het laminaat geleverd, wij hadden de vrijheid om zelf een dag voor het leveren te kiezen. Wij kregen netjes een dag van tevoren een tijdstip te horen over hoe laat het geleverd zou worden, dit kwam daarna ook op de juiste tijd. We zijn begonnen met de vloer en het begint al heel mooi te worden. Wij zullen eventuele volgende vloeren ook weer bij Bebo Parket halen! Arjen uit Heerhugowaard.

All-in laminaat laten leggen in Sassenheim

10/10

Zeer tevreden over de legservice! De twee mannen (Jeroen en Henk) begonnen om 7 uur en waren om 13:30 klaar met 46m2, naast de vloer waren ook de staande plinten heel strak bevestigd. Er werd in vele situaties ook goed meegedacht door de leggers, bij de gedeeltes waar geen staande plint bevestigd kon worden werd er netjes een platte plint bevestigd. Toplui! Baars uit Zwolle.

Laminaat leggen in Haarlem

10/10

We hebben een snelle, goede en vriendelijke service/communicatie van Bebo parket gehad. We hadden 50m2 laminaat nodig (laminaat, ondervloer, plinten, leggen), de vloer en het leggen gebeurde allemaal keurig volgens planning, dit allemaal ook nog voor een zeer goede prijs. Leeuwse uit Sassenheim.

Willen-Jan.

10/10

Supersnelle en goede service voor het leggen van een laminaatvloer in Almere.
Na diverse telefoongesprekken met de vriendelijke klantenservice van jullie bedrijf zijn we naar Vriezenveen gereden om onze droomvloer bij jullie uit te zoeken. Wij waren met spoed op zoek naar een nieuwe vloer in verband met een lekkage. Uit het uitgebreide assortiment konden we al snel onze keus maken. We zijn daarbij erg goed geholpen. Bebo parket heeft zich aan de beloftes gehouden door de vloer al de volgende dag bij ons af te leveren. Hierdoor konden de leggers na twee dagen de vloer leggen. De vloer is er vakkundig en snel in gelegd. Zodoende konden we binnen 1 week onze woonkamer al weer inrichten.

fam. Nijkamp

10/10

All-in aanbieding van een goed en mooi laminaat in Leiden.
Op de site zagen we een all-in aanbieding voor een laminaatvloer die ons wel aanstond. In de fabriekshal, vol met klanten, zijn we snel en toch op een plezierige manier geholpen door èèn van de verkoopsters. We hebben gekozen voor het grey oak laminaat. De all-in aanbieding is een goede formule, duidelijk voor een betaalbare prijs. Via e-mail contact hebben we de bezorg en leverdatum door gegeven. De datums werden binnen een dag al bevestigd. De verdere service omtrent betalen, bezorgen en leggen verliep duidelijk en volgens afspraak. Bij de aflevering zagen we dat de plinten niet geleverd waren, meteen gebeld, en de leggers hebben deze toen meegenomen. De vloer is er vakkundig ingelegd, helemaal naar onze zin. Bebo parket is van harte aan te bevelen.

Freddy

10/10

Laminaat van het all-in pakket in Amsterdam.
De all-in aanbieding van laminaatvloeren is echt aan te raden. Je hebt de keuze uit vier schitterde vloeren, en alles wordt van A tot Z geregeld. De vloer evenals de ondervloer zijn van goede kwaliteit en zelfs de plinten passen er goed bij. De vloer is gezorgd en zelfs gelegd naar wens. De communicatie is heel duidelijk en transparant. De afspraken worden nagekomen. Je hebt zelf inspraak wat betreft het leggen en alles wordt direct netjes afgewerkt. Doordat we veel te veel laminaat besteld hadden, is de hal ook meteen doorgelegd. Alles is nu een mooi geheel geworden helemaal boven onze verwachtingen. Top service en vriendelijke personeel bij dit grote bedrijf.

Vinnie

10/10

Laminaat vakkundig gelegd in Utrecht.
Na aanleiding van een offerte die we online hadden aangevraagd hebben we een mooi laminaat bij Bebo parket besteld. Tevens is er een afspraak gemaakt voor bezorgen en leggen. Alles is keurig op elkaar afgestemd. Via de mail hebben we een plattegrond gestuurd, nadat deze berekend is, bleek dat wij te weinig m2 hadden doorgegeven. Door deze service hebben wij het geluk gehad dat de leggers de vloer er naar tevredenheid in konden leggen en vooral ook af konden maken. Wij zijn dan ook helemaal tevreden met de vloer maar vooral met de goede en correcte communicatie. Dit is een betrouwbaar bedrijf.

Klazien

10/10

Laminaat in Amsterdam.
Wij hebben een laminaatvloer gekocht aan de andere kant van het land. Je vindt er bekwaam en vriendelijke personeel, wat betreft de verkopers, maar ook de bezorger en de leggers. De lage prijzen gaven de doorslag om helemaal naar Bebo parket in Vriezenveen te gaan, maar het is ook echt de moeite waard. De vloer is helemaal naar wens gelegd binnen èèn dag. Het teveel aan laminaat wat we besteld hadden, hebben de leggers weer meegenomen. Binnen enkele dagen was het bedrag al op onze bankrekening terug gestort. Wij ervaren Bebo parket als een betrouwbaar bedrijf met een vriendelijke en goede service.

Madelon

10/10

Laminaatvloer, bezorgt en gelegd in Voorhout.
Bebo parket is een bedrijf waar alles goed geregeld wordt. Tijdens ons bezoek aan jullie bedrijf, zijn we heel vriendelijk en deskundig geholpen. Onze offerte hebben we meteen omgezet in een bestelling. Alles is verder ook soepel verlopen. We zijn dan ook heel tevreden met het resultaat. De leggers hebben zelfs het teveel aan laminaat weer meegenomen, omdat we ons verrekend hadden, en dit geld is binnen enkele dagen teruggestort op onze bankrekening. Kortom, een heel betrouwbaar bedrijf.

Hetty

10/10

Aanbieding laminaat van goede kwaliteit in Heemstede.
Wij hebben bij Bebo parket een mooie laminaatvloer gekocht, die in een all-in aanbieding was. Alles is prima geregeld, helemaal naar onze wens. Ook zijn we tevreden over de vloerenleggers, vriendelijke heren, die de vloer er mooi en snel ingelegd hebben. Wij hebben voor de white-wash vloer gekozen, op aanraden van de verkoopster, en inderdaad, de vloer past perfect bij onze meubels. Ik zou iedereen adviseren om eerst eens naar Bebo parket te gaan, mooie vloeren tegen lage prijzen.

van Beekbergen

10/10

Laminaat vloer laten leggen in woon/eetkamer in Den Haag.
Online hebben we een laminaatvloer bij Bebo parket gekocht. Alles werd heel duidelijk en naar onze wens geregeld. De vloer is op de afgesproken dag afgeleverd en enkele dagen later stonden de leggers al vroeg op de stoep. Het legwerk is heel netjes uitgevoerd, en de woon/eetkamer is opgeruimd achtergelaten. Doordat er te weinig plinten waren geleverd, is dit een paar dagen later alsnog in orde gemaakt. Ondanks dat we ongezien een vloer hebben besteld, kunnen we geen reden bedenken, om dit niet bij Bebo parket te doen.

Chanty

10/10

Vloer laten bezorgen en leggen in Ede.
Nadat we onze offerte bevestigd hadden, is alles keurig volgens afspraak verlopen. Onze telefoontjes werden vriendelijk beantwoord. Je weet waar je aan toe bent, omdat er regelmatig contact is vanuit Bebo zelf, over tijden van levering en leggen. De afspraken worden ook nagekomen; bezorgen op tijd en het laminaat is er vakkundig ingelegd. Wij raden Bebo parket dan ook aan, een betrouwbaar bedrijf.

Jan en Tieneke

10/10

Laminaatvloer voor ons appartement in Breda.
Via de webshop van Bebo hebben we een super toffe laminaatvloer gekocht. We hebben direct voor ons hele appartement laminaat besteld, zodat alles èèn geheel word. De vloer is gratis bij ons in Breda geleverd. De leggers hebben de vloer er super ingelegd. Vakkundig en ze werken snel. Op onze vragen via de telefoon en mail werd snel en vriendelijke gereageerd, zowel voor als nadat we de bestelling gedaan hadden. Goede communicatie en afhandeling. Een aanbeveling waard.

Karel

10/10

Laminaatvloer laten bezorgen en leggen in Den Haag.
Bij Bebo parket, helemaal aan de andere kant van het land, in Vriezenveen hebben we een te gek laminaat gekocht. We zijn er heel vriendelijk en vakkundig geholpen, de prijs stond ons meteen aan, zodat we de vloer ook meteen gekocht hebben. Alles is verder duidelijk en goed geregeld, zodat we onze vloer in een korte tijd konden laten bezorgen en leggen. De vloer was in eerste instantie niet helemaal afgewerkt naar onze zin, maar dit is alsnog opgelost. Door de goede bereikbaarheid via telefoon en mail konden we ons probleem snel oplossen via de klantenservice. Wij zijn desondanks toch heel tevreden, een bedrijf wat zijn afspraken nakomt.

Kelderman

10/10

Laminaat leggen in Workum.
In de loods van Bebo parket hebben we een perfecte laminaatvloer gekocht. Door de hulp van een deskundige verkoper konden we onze keus al snel maken. We kregen een offerte met een scherpe prijs die ons meteen aanstond. Nadat we tot aankoop over zijn gegaan is alles netjes en snel verlopen. De vloer is mooi op tijd geleverd, zodat deze eerst kon acclimatiseren, voordat de leggers hier kwamen. Door de ervaren leggers is deze klus snel en goed geklaard.

Vincent

10/10

Laminaatvloer Leidschendam.
Onze ervaring met Bebo parket is heel goed. Snel, deskundig, betrouwbaar en het belangrijkste: betaalbaar. Nadat we een vloer gekocht hadden, werd alles probleemloos geregeld. De bezorging ging volgens afspraak. De vloer is perfect gelegd, ondanks de vele ronde muren in onze woning. Ook de plinten zijn keurig langs de rondingen geplaatst. De overgebleven plinten en pakken laminaat hebben we enkele weken later teruggebracht en dit is meteen opgelost.

John

10/10

Laminaat laten leggen op onze bovenverdieping in Vlaardingen.
Wij hebben voor weinig geld een mooie laminaatvloer gekocht bij Bebo parket. Het was een all-in aanbieding zodat de vloer ook bij ons is gelegd. De vloer is er kundig en snel ingelegd, ondanks de vele kleine kamertjes. Bebo parket is een aanrader dus.

Maik

10/10

Laminaat laten leggen op de eerste en tweede verdieping van onze woning in Zoetermeer.
In de verkoophal zijn we heel vriendelijke en vakkundig geholpen door een verkoper. Wij hebben dus ook een goed laminaat tegen een lage prijs kunnen kopen. Op de meegekregen offerte hebben we via mail en telefoon gereageerd. Ook bij de klantenservice zit deskundig personeel. De veranderingen zijn correct doorgevoerd, en alles is naar wens bezorgd. Binnen veertien dagen was alles afgerond, inclusief het leggen. Omdat we aan hadden gegeven dat boven alle ruimtes niet leeggemaakt konden worden, hebben de leggers dit tegen een meerprijs ook gedaan. De vloer is binnen twee dagen overal mooi gelegd en goed afgewerkt. Vriendelijke leggers die je met een gerust had in je woning laat werken. Wij willen dit bedrijf dan ook zeker aanraden.

Theodor

10/10

Laminaat voor Nijmegen.
Wij zijn heel tevreden over de service van Bebo parket. Het mooie en betaalbare laminaat wat we in de hal hebben uitgezocht is snel geleverd en netjes gelegd. Het contact via telefoon en email verliep ook heel klantvriendelijk.

Janine

10/10

Laminaatvloer besteld en laten bezorgen en leggen in Wijk bij Duurstede.
Via het internet hebben we een mooie laminaatvloer uitgezocht. Eerst hebben we een staaltje besteld, dat binnen twee dagen via de post bezorgd is, zodat we al snel de bestelling door konden voeren. De vloer is geleverd en gelegd op dagen die ons het beste uitkwamen en alles is dan ook naar tevredenheid afgehandeld.

Jerney

10/10

Tegel laminaatvloer voor keuken en hal in Katwijk.
In jullie fabriek hebben we een waterbestendige laminaatvloer voor onze keuken en hal uit gekozen. De aantrekkelijke prijs inclusief leggen en bezorgen heeft voor ons de doorslag gegeven om alles meteen af te handelen. We hebben vooraf betaald, en alles is op tijd en volgens afspraak geleverd en gelegd. Wij zijn dan ook dik tevreden.

Ria en Piet

10/10

Laminaat laten leggen op de hele bovenverdieping in Arnhem.
We kwamen bij jullie voor een laminaatvloer, die in de showroom voor een speciale prijs verkocht werd. Ondanks de mega drukte werden we toch binnen een half uur geholpen. We werden rustig en deskundig geholpen en hebben zodoende meteen een vloer uit de aanbieding besteld. Naderhand hebben we pas besloten om de vloer ook te laten leggen op de bovenverdieping, en dit kon zelfs op korte termijn ingepland worden. Alles is correct en duidelijk afgehandeld. De vloer is snel en vakkundig gelegd, zodat we heel tevreden zijn. De hele service van Bebo parket is positief.

Theo

10/10

Laminaat voor de hele woning in Oost-Souburg.
Het bestellen van laminaat via de webshop is heel eenvoudig. Nadat we eerst een proefstukje hadden aangevraagd, hebben we direct de vloer besteld. De kwaliteit/prijs vonden we super. De vloer is zelfs bij onze voordeur afgeleverd, ondanks de smalle straten hier. Jullie legger Nico heeft de vloer gelegd en heeft deskundig gedaan. Wij zijn tevreden met de goede en snelle service van jullie bedrijf en de laminaatvloer is schitterend.

Nina

10/10

Laminaat in Soest laten leggen en bezorgen.
Nadat we online een offerte hadden aangevraagd van een laminaatvloer die we hadden gezien op de site www.bebolaminaat.nl , hebben we de vloer telefonisch besteld. De afspraken die mondeling gemaakt zijn, werden direct via de mail bevestigd. Deze duidelijke afhandeling, evenals een betaling via Ideal gaf ons een betrouwbaar gevoel. De vloer is netjes afgeleverd, op de afgesproken tijd en eind van de week gelegd door twee leggers. Vriendelijke gasten, de leggers, die goed op elkaar afgestemd waren, zodat de vloer snel en goed is gelegd.

Paulien

10/10

PVC vloer laten leggen op de benedenverdieping in Amsterdam.
We zijn naar Vriezenveen gereden, omdat jullie aanbiedingen heel aantrekkelijk zijn. In de hal aangekomen, zagen we nog veel meer aanbiedingen. Onze keus is uiteindelijke gevallen op een klick PVC, een restpartij die ons helemaal aanstond. De week erop is de vloer al bij ons afgeleverd, volgens afspraak. Ook de leggers hebben een staaltje vakwerk bij ons geleverd, want de mooie vloer ligt er perfect in.

Henke

10/10

Eèn laminaat voor de hele woning in Tiel.
Ongeveer anderhalf jaar geleden hebben we bij Bebo parket een schitterende laminaatvloer gekocht. Goede kwaliteit tegen een heel mooie prijs. De ongeveer 120m2 is er in èèn dag ingelegd op drie verdiepingen, en er is toen vakwerk afgeleverd. Nu, anderhalf jaar later zijn we nog steeds zeer tevreden, de vloer ligt er nog steeds prachtig in en houdt zich ook goed.

Sonja en Paul

10/10

Te weinig laminaat, toch goed opgelost in Woudrichem.
Nadat we bij jullie te weinig laminaat hadden besteld, is dit toch nog goed en nagenoeg kosteloos opgelost. De vloer is op de aangegeven datum bezorgd en enkele dagen later kwamen de leggers ook mooi op tijd. Toen bleek dat we enkele m2 te weinig hadden besteld, hebben de leggers de vloer zover afgewerkt, dat mijn vriend de open stukken moeiteloos kon aanvullen. De volgende dag al werden de pakken bezorgd zodat de vloer snel afgemaakt kon worden. Super service.

Wilma en Hassan

10/10

Laminaat besteld voor Rotterdam.
We hebben de vloeren eerst bij jullie in de houthal bekeken, maar door de drukte zijn we al snel weer naar huis gegaan. Thuis hebben we, aan de hand van onze bouwtekening, telefonisch een bestelling van de laminaatvloer gedaan. Via de mail hebben we een foto naar jullie toegestuurd die we in de hal hadden gemaakt van onze laminaatvloer. De juiste vloer is dan ook netjes bij ons afgeleverd, en enkele dagen erna vakkundig gelegd. Toen bleek dat we veel te veel laminaat ( en ondervloer)hadden besteld, konden we dit zonder probleem retourneren en het geld is teruggestort.

Bokma

10/10

Laminaat leggen in Zoetermeer.
Nadat de laminaatvloer bij ons afgeleverd is, bleek dat er in enkele pakken de verkeerde kleur laminaat zat. Dit hebben we telefonisch doorgegeven en de dag erna is dit al weer omgewisseld. Goede en snelle service dus. Jullie legservice heeft bij ons op de eerste verdieping vakkundig de laminaatvloer gelegd. De vloer inclusief hoge en platte plinten is er in èèn dag ingelegd en we zijn er heel tevreden over.

Klappe

10/10

Laminaat bezorgt en gelegd in Woerden.
Nadat we via de mail onze offerte hadden bevestigd, waarbij we ook bezorg en legdatum door hadden gegeven, is alles helemaal naar onze wens verlopen. Een vriendelijke chauffeur heeft de vloer bij ons bezorgd en onder de karpot geplaatst en eind van de week is de vloer in ons hele appartement gelegd en keurig afgewerkt. Nico en Leon hebben vakwerk afgeleverd; in bijna twee dagen was de klus helemaal af. Toen bleek dat we te weinig plinten hadden gekocht, hebben ze zelfs de tweede dag deze plinten meegenomen, zodat alles netjes afgewerkt kon worden. Een aanrader dus.

Nieuwendorp

10/10

Laminaat voor de 1ste en de zolderverdieping in Leeuwarden.
Toen we op internet de aanbiedingen zagen van laminaat, hebben we meteen gebeld voor informatie. Een vriendelijke telefoniste vertelde ons dat de speciale aanbiedingen van laminaat in de showroom gelden, daarom zijn we de dag erop ook helemaal naar Vriezenveen gereden. En inderdaad de vloeren waren allemaal op voorraad, zodat we de vloer meteen hebben gekocht en meegenomen. Samen met de verkoper hebben we berekend hoeveel m2 we nodig hadden, goede service en behulpzaam personeel. Ook de legservice was super. De mannen begonnen al om 7.00uur en hebben tot ongeveer 18.00uur doorgewerkt om beide verdiepingen te leggen en netjes af te werken. We hebben een schitterende vloer voor weinig geld en zijn super tevreden.

Hekhuis

10/10

Laminaat benedenverdieping in Hoofddorp.
Via de website https://www.laminaatvloeren.com/ hebben we eerst staaltjes opgevraagd. Nadat we deze ontvangen hadden, konden we snel onze keus maken. Via de site konden we eenvoudig een bestelling doorgeven van de vloer maar ook van de ondervloer en de plinten die we wilden hebben. Nadat we de bestelling hadden geplaatst werd er dezelfde dag al contact met ons opgenomen. De gewenste leverdatum is gehanteerd, en de datum voor het leggen is telefonisch met ons geregeld. We dachten dat bezorgen en leggen tegelijk kon, maar de vloer moest eerst enkele dagen in ons huis liggen om aan de temperatuur te wennen. Binnen twee weken hadden we de vloer er al liggen. Alles ziet er netjes uit en is volgens afspraak verlopen.

van Vliet

10/10

Laminaat leggen in hele flat in Eindhoven.
Bij Bebo parket had ik een prettig en efficiënt contact met èèn van de medewerkers daar. Tijdens de aankoop van de laminaatvloer kon ik zelf de lever en legdatum bepalen, zodat ik niet van mijn planning hoefde af te wijken. De mensen van de legservice hebben vakwerk geleverd, alles ziet er netjes uit. Ik ben dan ook helemaal tevreden over jullie service!

Chanly

10/10

Laminaat bezorgt en gelegd in Rijswijk.
Wij zijn helemaal tevreden. In jullie fabriekshal een top laminaatvloer gekocht, het ziet er mooi uit. Wij kregen een duidelijke uitleg over de verschillende vloeren, maar ook over de juiste ondervloer en plintkeuze. Nu de vloer door jullie vakmensen gelegd is zijn we zeer tevreden. Zelfs de deuren zijn even netjes bijgewerkt zodat de vloer mooi doorgelegd kon worden naar de hal.

Marion

10/10

Laminaat leggen in Zandvoort aan Zee.
Na aankoop van een laminaatvloer bij jullie in de fabriek, was er ook een bezorg en legdatum afgesproken. Van begin tot het eind was er omtrent deze service een goed contact, zodat ik wist waar ik aan toe was en wat er van mij werd verwacht. De leggers waren vakkundig en uiterst correct. Ik ben dan ook zeer tevreden over het resultaat

Mariëlle

10/10

Laminaatvloer gelegd in Zwolle.
Voor ons nieuwe appartement hebben we een mooie en betaalbare laminaatvloer bij Bebo parket gekocht. Super kwaliteit voor scherpe prijs. Hierdoor hadden we ook nog voldoende budget om de vloer te laten leggen in het hele appartement. Over het hele legwerk zijn we bijzonder tevreden, evenals de vriendelijke service van jullie medewerkers.

Ramona

10/10

Laminaat slaapkamers in Amsterdam.
Lage prijzen, prima kwaliteit en toch goede service door deskundig personeel.

Bennie

10/10

Laminaat in de woonkamer in Rijsbergen.
Wij zijn bij Bebo zeer goed geholpen. Door de snelle service kon de vloer binnen èèn week gelegd worden, zodat we konden verhuizen op de afgesproken datum. Dit was niet te realiseren bij een ander vloerenbedrijf. Ondanks alles is de vloer helemaal naar wens gelegd en zijn we dik tevreden. Top bedrijf.

Veldhuijs

10/10

Laminaat in woning in Zaandam.
Wij hebben bij Bebo parket laminaat uitgezocht voor de 3 verdiepingen van ons nieuwbouwhuis. Door de scherpe prijs van de offerte hebben we de vloer meteen gekocht. Alles is op tijd afgeleverd en in twee dagen gelegd. De vloer staat prachtig en vormt een perfect geheel met de verdere inrichting. Goed advies en super service.

van de Laar

10/10

Laminaatvloer gelegd in Hellevoetsluis.
Online een mooie en goedkope laminaatvloer bij Bebo gekocht. De vloer hebben we ook laten bezorgen en leggen. Alles is helemaal naar wens verlopen.

Peters

10/10

Laminaat gelegd in Soesterberg.
Via de webshop van Bebo hebben we een schitterend laminaat kocht. Het legteam van Colin heeft daarna bij ons vakwerk afgeleverd. De woonkamer, keuken, berging en hal was binnen een dag klaar en keurig afgewerkt. Ik ben dan ook een tevreden klant.

Jeffrey

10/10

2 etages met 4 kamers voorzien van laminaat in Bilthoven.
De white-wash laminaatvloer uit de all-in aanbieding hebben we op beide verdiepingen laten leggen in vier verschillende vertrekken. De vloeren zijn naar wens doorgetrokken naar de overloop boven en beneden naar de gang en berging. Nu is het een prachtig geheel geworden. Er is licht en ruimte ontstaan. De leggers waren laat bij ons, omdat ze in een file hadden gestaan, maar hebben wel alles in èèn lange dag afgemaakt. Gezellige heren en vakkundig, en het resultaat ziet er goed uit.

M. Kuilder

10/10

Laminaat vervangen in huiskamer in Nijmegen.
Alle afspraken zijn nagekomen. Mooie laminaatvloer, goede kwaliteit/prijsverhouding. Vriendelijke en goede service. Super en betrouwbaar bedrijf.

Jan Herms

10/10

Laminaat bestelt, bezorgt en gelegd in Schiedam.
Nadat ik de positieve recensies over Bebo parket op internet gelezen had, zijn we dan ook helemaal naar jullie toe gereden om een mooie laminaatvloer uit te kiezen. De kwaliteit- en prijsverhouding zitten wel goed. Toen bleek dat de uitgekozen vloer niet meer leverbaar was, is ons dit direct telefonisch meegedeeld. Er zijn toen twee stalen naar ons opgestuurd om eventueel een andere vloer uit te kiezen vloer. Door deze service hebben we een nieuwe keus gemaakt en telefonisch een nieuwe bestelling gedaan. Toen de vloer, netjes en op tijd bij ons was afgeleverd, zagen we meteen dat deze vloer, zelfs met een V-groef(zonder meerprijs), helemaal naar wens was. De leggers hebben de vloer er netjes en helemaal naar wens ingelegd. De draden en snoeren zijn zelfs netjes onder de plinten weggewerkt. Door deze correcte service zullen wij Bebo parket dan ook van harte aanbevelen.

Ria Dekkersma

10/10

Woonkamer & hal appartement in Amsterdam.
Door de vele goede reacties op jullie site, besloten we om een laminaatvloer bij jullie te kopen. Door het uitgebreide aanbod en de hulp van een ervaren verkoopster konden we dan ook een mooie vloer uitkiezen. Toen de prijs ook nog eens reuze meeviel hebben we terplekke meteen de knoop doorgehakt en hebben we de vloer gekocht om te laten bezorgen en ook te laten leggen. De verdere service is prima en bijzonder klantvriendelijk. Prettig dat telefonische contact voor de levering en het leggen. Toen we op het laatst de data moesten verzetten omdat de verbouwing tegenliep, was ook dat geen probleem en werd er meteen op ingehaakt. Alles is dan ook helemaal naar wens goed gekomen. De vloer ligt er strak in en geeft de kamer en hal een warme uitstraling. Voor een vloer voor de bovenverdieping komen we dan ook zeker weer bij jullie.

Sylvia

10/10

Laminaat leveren en leggen in Almere.
Nadat we via internet een laminaatvloer bij jullie besteld hebben is er een goede en snelle service verleend. De vloer is op de afgesproken dag bij ons afgeleverd en enkele dagen later door twee vakmensen netjes gelegd en alles is naar wens afgewerkt. Bovendien zijn jullie echt de goedkoopste van heel Nederland voor dit type vloer. Zeker aan te raden.

Han

10/10

Laminaat voor Beverwijk.
Ondanks de enorme drukte in jullie fabriekshal op zaterdagmorgen, zijn we netjes en vriendelijk geholpen bij het uitkiezen van een laminaatvloer. Nadat we onze koffie met brood ophadden werden we al snel geholpen. De verkoper nam echt even de tijd, zodat we een mooie vloer konden uitzoeken. We hebben de vloer zelf meteen meegenomen. De vloer werd netjes bij onze auto gezet, zodat we de vloer simpel konden inladen. Nadat de verbouwing klaar was, hebben we een afspraak gemaakt voor het leggen van de vloer. Alles is daarna helemaal naar wens afgehandeld en de vloer ligt er keurig in. Doordat alles in èèn dag is afgewerkt, konden we toch nog op tijd de bestelde meubels laten komen. Super goede en erg klantvriendelijke service.

Smelt

10/10

Bezorgen en leggen laminaatvloer in IJsselstein.
Voor een goede prijs hebben we een mooie laminaatvloer bij Bebo parket gekocht. De vloer past perfect bij onze stoere landelijke meubels. Ondanks de oude staat van de woning waar geen muur recht is, ligt het laminaat er toch perfect in. Super service met goede kwaliteit voor een lage prijs wat wil een klant nog meer?

Jan-Jaques

10/10

Gehele appartement in Heemstede.
Nadat we een all-in laminaatvloer bij jullie hadden uitgezocht in december is deze vloer er pas in de eerste week van mei ingelegd. Jullie zijn de beloften allemaal nagekomen, zodat we er nu vlak voor de verhuizing alles netjes bij hebben liggen. Er is echt vakwerk afgeleverd in een kort tijdsbestek. Wij zijn dan ook helemaal tevreden.

Winni

10/10

Laminaatvloer leggen in Rotterdam.
Wij zijn tevreden over de vloer en de verdere service van Bebo parket. De afspraken worden nagekomen, en het contact hierover is prettig en duidelijke. De vloer is netjes afgeleverd en de leggers hebben de vloer helemaal naar onze wens gelegd en alles netjes achtergelaten.

Frans

10/10

All-in laminaat Den Haag.

Omdat de all-in aanbieding van laminaat bij Bebo alleen in de verkoophal geldt, zijn we ook helemaal vanuit Den Haag naar de andere kant van het lang gereden. Doordat de vloer ons meteen aanstond hebben we voor de Grey oak gekozen. Door de vele m2 konden we de vloer niet zelf meenemen, dus deze is op de afgesproken datum netjes bij onze voordeur afgeleverd. Nu de vloer er ligt zijn we heel blij met onze keus

Fam. Stegeman

10/10

Leggen laminaat in Oudewater.
Voor vloeren in onze nieuwe woning zijn we weer met Bebo parket in zee gegaan, en weer is alles naar volle tevredenheid afgehandeld.

Titus van Goor

10/10

55m2 laminaat voor Pijnacker.
Voor onze grote leefkeuken hebben we een prachtig tegellaminaat in met leisteenuitstraling uitgezocht. Nu de vloer ook door jullie is gelegd is de uistraling perfect. De vloer niet te onderscheiden van een echte leisteenvloer, maar voelt veel warmer aan

Frank

10/10

Laminaat voor slaapkamer in Leiden.
Nadat we een te gekke laminaatvloer bij jullie hadden gekocht voor een even te gekke prijs, hebben we meteen een afspraak gemaakt voor leggen van het laminaat. Omdat we weinig m2 hadden, zo de vloer gelegd worden als de leggers in de buurt van Leiden waren. We dachten dat zal wel maanden duren, maar na anderhalve week werden we al gebeld. Diezelfde week is de laminaatvloer dan ook bij ons gelegd. Het legwerk was snel gedaan en de ruimte is netjes opgeleverd. Bebo parket bedankt voor deze snelle en goede service.

Jochem

10/10

Laminaat in appartement in Arnhem.
Nadat we via het internet een laminaatvloer van Bebo parket hadden gekocht is alles volgens afspraak verlopen. Door de duidelijke communicatie, telefonisch en via de mail, weet je als klant waar je aan toe bent. De vloer is helemaal volgens plan geleverd en gelegd. TOP!

Fennie

10/10

All-in aanbieding van laminaat voor Utrecht.
Na ons bezoek aan jullie loods, waar we een mooie vloer hebben uitgezocht is alles door een snelle en duidelijke communicatie via de telefoon en mail heel snel afgehandeld. De gemaakte planning wat betreft bezorgen en plannen is helemaal goed gekomen. De vriendelijke leggers hebben de vloer binnen een dag er helemaal ingelegd en alles is keurig afgewerkt en achtergelaten. Goede service van jullie, echt een aanrader.

kareltje

10/10

Laminaat in Pijnacker.
In de fabriek van Bebo parket hebben we een mooie laminaatvloer gekocht van een goede kwaliteit en met een uitstraling die helemaal bij ons interieur past. Bij Bebo hebben ze all-in aanbiedingen, zodat je ook nog voordelig gebruik kunt maken van de legservice. Nadat onze nieuwbouwwoning was opgeleverd hebben we hier dan ook een afspraak voor gemaakt. De vloer is er netjes en snel ingelegd, volgens afspraak zodat we de volgende dag ook konden beginnen met inrichten. Doordat alles volgens afspraak is gegaan en er vakwerk is afgeleverd kan ik dit dan ook zeker aanbevelen.

E. Kruidkros

10/10

Het leggen van laminaat in Amersfoort.
De Bebo legservice werkt volgens afspraak. Nadat een chauffeur ons laminaat samen met de ondervloer en diverse plinten keurig bij onze voordeur heeft afgeleverd, konden we de pakken eenvoudig in de woning leggen. Enkele dagen later is de vloer er heel vakkundig ingelegd en netjes afgewerkt. De afwerking is met ons doorgesproken, en zodoende is alles helemaal naar onze zin. Dit is dan ook echt een aanrader.

Jeroen

10/10

Laminaatvloer leggen in Amsterdam.
Vorig jaar hebben we tijdens een uitverkoop een mooie laminaatvloer gekocht. We hebben de vloer meteen meegenomen, want we hadden daar opslagruimte voor, en deze aanbieding konden we niet laten schieten. We hebben toen ook gevraagd of de vloer na de verbouwing ook nog gelegd kon worden; dit was geen probleem. Enkele weken geleden konden we dan eindelijk een afspraak hiervoor maken, bijna een jaar later, want de verbouwing was gigantisch uitgelopen. We konden zelf een legdag aangeven en deze kon ook nog ingepland worden. Op de afgesproken dag stonden er om 7 uur al twee leggers bij ons op de stoep en tegen de avond was ons lag de laminaatvloer er op de boven en onderverdieping al helemaal in. Alles is netjes afgewerkt en ook nog een keurig opgeruimd. Top deze service, de afspraken worden goed nagekomen, en door het vakmanschap van de leggers is alles in èèn dag klaargekomen

Arends

10/10

Hele woning laten leggen met laminaat in Lemele.
In de verkoophal van Bebo parket hebben we een mooi en goed laminaat gekocht, voor onze woning. Door de scherpe prijs van de all-in aanbieding, konden we de vloer ook laten leggen. We hebben dan ook meteen afspraken gemaakt voor levering en leggen, zodat de vloer er ruim voor de feestdagen in zou liggen. Ondanks dat het schilder- en behangwerk bij ons uit was gelopen, is de vloer toch nog een week voor kerst gelegd. Dit is helemaal naar wens verlopen, gezellige en vriendelijke vakmensen, die netjes en snel werken. Door deze snelle service konden we voor de kerst toch nog de hele woning inrichten, zodat we deze dagen heerlijk thuis konden doorbrengen. Top bedrijf, waar de klant nog koning is, met heel vriendelijke en behulpzaam personeel.

Jansma

10/10

Laminaat uit de all-in aanbieding, Aarle-Rixtel.
Wij hebben goede ervaringen over de aankoop van een kwaliteitslaminaat met een bijbehorende ondervloer en mooie plinten, evenals de bezorg en legservice. Alles gebeurt volgens afspraak, je wordt op de hoogte gehouden wat betreft het bezorgen en leggen. Vriendelijke en deskundig personeel. Wij zijn hier tevreden over en zullen dit dan ook zeker door geven.

Roy en Anita

10/10

Laminaat voor de zolder in Nieuwegein.
Bij Bebo parket hebben we een voordelige laminaatvloer gekocht, met een white- wash uitstraling. De kwaliteit hoefde niet optimaal te zijn, maar ik wilde wel een mooie frisse uitstraling, daar zijn we dan ook zeker in geslaagd en bovendien voor een speciale aanbiedingprijs. Zodoende hadden we budget genoeg om de vloer er ook nog te laten leggen, wat een hele klus is, met veel inhammen en rare hoeken. De vloer is er heel netjes ingelegd, en super afgewerkt. Nu de slaap- en studeerkamer en de overloop en pakruimtes met een soort laminaat zijn gelegd, is alles èèn mooi geheel geworden. Ook voor mensen met een kleiner budget kan Bebo parket van grote betekenis zijn!

Petra

10/10

Laminaat leggen in Santpoort.
Wij hebben gebruik gemaakt van de legservice van Bebo parket. De vloer die we gekocht hebben is helemaal naar onze wens en ook nog eens tegen een scherpe prijs. Doordat de hele prijs opgaaf binnen ons budget bleef hebben we de vloer laten leggen. Eerst werd de vloer bij ons afgeleverd, omdat deze moest acclimatiseren, en enkele dagen later is deze gelegd. alles is keurig en volgens afspraak verlopen. Doordat we zelf nergens achteraan hoefden te bellen waren we blij met de hele gang van zaken, heel betrouwbaar en klantvriendelijk.

Busscher

10/10

Op woensdag 25 februari 2015 is door Bebo parket onze vloer in de huiskamer gelegd. Leon was mooi op tijd en heeft de vloer perfect gelegd. Wij raden het bedrijf zeker aan, vriendelijk en een super prijs! Lisa Duiven uit Haarlem.

Anoniem

10/10

Ik had met flinke spoed een vloer nodig. Ik heb Bebo parket op woensdag gebeld en de vloer was de volgende dinsdag gelegd! Alles was netjes geregeld! Mooi resultaat. Han Duijff uit Voorburg.

Familie Goossen

10/10

Trap laten stofferen in Hoevelaken
Nadat ik met mijn ouders bij jullie zijn geweest om een vloerbedekking te kopen, is alles naar volle tevredenheid bij mijn ouders afgehandeld. De trap is netjes en goed bekleed met de vloerbedekking, en alles is na het werk weer keurig opgeruimd. Eén legger heeft zelfs nog even voor mijn moeder gestofzuigd. SUPER SERVICE!

Rob van der Hout

10/10

Het bekleden van een trap met Pvc in Nijmegen
Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijke service van Bebo vloerbedekking. Vorige maand hebben we bij jullie een schitterend tapijt uitgezocht voor de bovenverdieping inclusief de trap. Alles is keurig bij ons bezorgd en de leggers hebben alles met vakmanschap bekleed. De communicatie via de telefoon en per mail is duidelijk en snel. Bovendien is alles na het leggen ook nog eens netjes opgeruimd.

Familie Koops

10/10

Dichte trap in Ede
Ik ben twee weken geleden bij Bebo geweest en heb daar een vloerbedekking uitgezocht die op onze dichte trap geplaatst kon worden. Het tapijt is besteld en gisteren door een vriendelijke medewerker op de trap gemaakt. Alles is helemaal naar wens verlopen en er is heel netjes gewerkt.

Familie Braamhaar

10/10

Trappen bekleden in Zutphen
Nadat we een mooie vloerbekleding hadden uitgezocht met een vintage uitstraling is deze vandaag op de trappen en overloop bekleed. Het resultaat is verbluffend mooi geworden. Dank je wel voor je goede advies Mariëlle.

Ruben Adriaansen

10/10

Bovenverdieping en trap bekleden in Oosterbeek
Nadat we een mooie vloerbekleding hadden uitgezocht met een vintage uitstraling is deze vandaag op de trappen en overloop bekleed. Het resultaat is verbluffend mooi geworden. Dank je wel voor je goede advies Mariëlle.

Familie van der Til

10/10

Trappen bekleed in Winterswijk
Toen we vinyl kochten voor de hal en de trappen hebben we bij bebo vloeren meteen afgesproken dat we dit ook wilden laten leggen. De jongens van de legservice hebben de werkzaamheden super uitgevoerd. Bovendien waren ze erg vriendelijk. Tijdens het koffiedrinken kregen we ook nog advies over het onderhoud. We zijn hier dan ook erg tevreden over.

Familie Klerks

10/10

Trap, overloop en slaapkamers bekleden met één soort tapijt in Epe
Toen ons werd gevraagd of we een resencie wilden plaatsen, hebben we dat dan ook meteen gedaan toen alles bekleed was. Doordat de hele bovenverdieping haast bekleed moest worden inclusief een dichte trap, hebben we deze klus dan ook door Bebo vloerbedekking laten doen. Alles is helemaal naar wens verlopen, zonder problemen, vooral door de snelle en goede communicatie. Wij sluiten ons dus ook aan bij de vele positieve reacties van andere mensen.

Familie Kerkhof

10/10

Traploper gekocht en laten leggen door Bebo vloeren in Laren
Bij bebo vloeren hebben we een schitterende traploper gekocht, helemaal bij onze woning en stijl passend. Omdat wij twee linkerhanden hebben, hebben we deze ook laten plaatsen door de specialisten van Bebo. Het resultaat is helemaal top. Binnenkort komen we dan ook zeker weer terug, want we zagen er ook te gekke meubels.

Gerard Bokhoven

10/10

Twee trappen en overloop, in een oud pand, laten bekleden met Pvc in Doetinchem
Wij hebben bij Bebo vloerbedekking in Vriezenveen Pvc gekocht met een sleetse uitstraling. Dit past perfect bij onze industriële inrichting van onze oude pand. Omdat de vloer geplakt moet worden hebben we dit laten doen. De mannen van de legservice hebben dit schitterend gedaan, echte vaklui zou ik zeggen. Daarom bedankt voor de goede service (door vriendelijk personeel.)

Familie van Veen

10/10

Hal, trap, overloop en slaapkamers laten bekleden met tapijt en vinyl in Elst
Nadat we een poosje geleden al bij Bebo vloeren in Vriezenveen zijn geweest om daar vinyl voor de hal en overloop en tapijt voor de trap en de slaapkamers te kopen, hebben we ook de afspraak gemaakt om dit te laten plaatsen in onze woning na de verbouwing. De verschillende soorten bekleding passen prachtig bij elkaar, op aanraden van de verkoopster. Nadat er een mooie prijs was gemaakt voor de bekleding met bezorgen en leggen hebben we dan ook meteen de deal gesloten. Toen we vorige week door konden geven, dat de verbouwing zover klaar was, is er meteen een legafspraak vastgesteld. Alles is dan ook netjes volgens afspraak verlopen en het resultaat is helemaal perfect. De leggers hebben er zelfs nog foto?s van gemaakt, dat wil toch wel wat zeggen.

Henrie Bakker

10/10

De hele woning met laminaat gelegd in Vlaardingen
Hallo mensen,
Wij hebben voor onze hele woning laminaat gekocht bij Beboparket. Wij zijn snel en uiterst correct geholpen door een bekwame verkoper. Het verdere contact in verband met het bezorgen en het leggen van de vloer verliep keurig en volgens de planning. De vloer is gelegd door vakkundige leggers, beleefd en vriendelijk. Na het leggen is het huis keurig achter gelaten. De vloer ligt er nog steeds mooi in, alleen de plinten lieten los. Inmiddels is Leon hier al weer geweest en heeft dit prima hersteld. Hierdoor geven we ook met een gerust hart door dat de vloer bij Bebo parket wegkomt, want mond op mond reclame werkt toch altijd nog het best.

Hein Koemans

10/10

Onze laminaatvloer, bij Bebo parket gekocht, vanuit Boskoop.
In het voorjaar hebben wij een weekend in Twente doorgebracht, om dan ook naar Bebo parket toe te gaan. De lage prijzen en de goede recensies over het bedrijf gaven hierin de doorslag. We zijn bijzonder vriendelijke ontvangen en geholpen, en konden zodoende al snel een mooie vloer uitzoeken. De verdere service wat betreft leveren en leggen gaat heel soepel en snel. Er wordt snel gereageerd op je mails. Veranderingen in de datums wat betreft het leveren en leggen van de vloer is moeiteloos opgelost. De vloer is gelegd door kundig personeel en we zijn helemaal tevreden met onze mooie laminaatvloer.

Henk Coemans

10/10

Tapijt gekocht en laten leggen op trappen en overloop in Deventer
Toen we op internet regelmatig Bebo vloeren zagen in verband met scherpe prijzen voor vloerbedekking zijn we helemaal naar Vriezenveen gereden. Wij zijn vriendelijke en deskundig geholpen door een verkoper en hebben dan ook een mooie vloerbekleding bij jullie gekocht. Tevens hebben we afspaken gemaakt voor het leveren en leggen van de vloerbekleding. De vloerbekleding is keurig en strak gelegd, ook op de twee trappen. De leggers gaven mijn vrouw ook nog handige tips voor het onderhoud. Wij zijn dan nu ook helemaal tevreden met de hele gang van zaken en zullen dit dan ook zeker doorvertellen.

Femme Van Laar

10/10

Trap bekleden in Apeldoorn
Nadat we vorig jaar al vloerbekleding voor de benedenverdieping hadden gekocht bij Bebo, zijn we nu naar jullie toegegaan voor trapbekleding. Ook nu zijn we weer heel vriendelijk en deskundig geholpen, zodat we bijpassende vloerbekleding hebben uitgezocht. Deze keer hebben we het leggen ook door jullie laten doen, omdat er twee trappen bekleed moesten worden. Zowel de open als de dichte trap zijn mooi strak bekleed en het eindresultaat is dan ook helemaal naar wens. Alles is snel afgehandeld volgens afspraak. Bebo vloerbedekking is een topbedrijf, zeker een aanrader dus.

Ton Jonker

10/10

Bovenverdieping en trap laten bekleden in twee kleuren in Bennekom
Wij zijn vanuit Bennekom helemaal naar Vriezenveen gereden, om naar vloerbekleding te kijken voor de bovenverdieping met twee trappen. We hebben een prachtig projecttapijt uitgekozen, in twee kleuren, voor een mooie prijs. Op aanraden van een verkoopster wordt de trap in twee kleuren bekleed, veiliger, zodat je de treden duidelijker ziet. Omdat niet alle slaapkamers doorlopen naar de overloop wordt ook hier met de andere kleur gewerkt. Omdat de totaalprijs inclusief het leggen ons enorm meeviel hebben we dan ook direct de knoop doorgehakt. Alle afspraken in verband met het bezorgen en leggen zijn netjes nagekomen. De heren van de legservice waren vriendelijk, snel en echte vakmensen. Het is dan ook prachtig geworden en zijn er erg blij mee.

Familie Assink

10/10

Vloerbedekking voor een trap in Arnhem
Op aan van vrienden hier bij ons in Arnhem zijn we naar Bebo vloerbedekking gegaan en hebben daar tapijt gekocht voor onze trap en deze ook laten leggen. Wij hadden nooit gedacht dat de trap weer zo mooi zou worden. Bebo heeft echt vakwerk afgeleverd, snel en netjes. We zijn meer dan tevreden, dit is dus echt een aanrader.

Familie Evers

10/10

Trap gestofferd in Nijkerk
Nadat we in vriezenveen bij Bebo vloeren een goede kwaliteit vloerbekleding voor de trap en overloop hadden gekocht, is deze afgelopen vrijdag bij ons geÏnstalleerd. Zowel de service in de winkel als ook van de leggers was optimaal. Vriendelijke personeel en vakkundig. we zijn dan ook dik tevreden, helemaal top!

Thijmen Jansing

10/10

2 trappen laten bekleden, Doesburg
Nadat we in de krant een advertentie van Bebo zagen, met wel hele lage prijzen voor Pvc vloeren zijn we dan ook naar jullie toe gekomen. We hebben een mooie Pvc vloer bij jullie uitgezocht, waar ook onze trappen mee bekleed kunnen worden. De afspraken die zijn gemaakt zijn nagekomen en de leggers hebben een stukje vakwerk achtergelaten. Goede service voor een lage prijs, wat wil je nog meer?

Thiemo Alberink

10/10

Vinyl voor slaapkamers, overloop en trap in Zevenaar
Op Marktplaats zagen we een aanbieding van vinyltapijt met een prachtig houtdecor. Omdat jullie bedrijf niet naast de deur is, hebben we eerst via de mail informatie opgevraagd. We werden door een bekwame telefoniste al snel teruggebeld, en kregen alle informatie die we wilden weten. We zijn vanuit Zevenaar dan ook naar jullie toe gegaan. Bij aankomst werden we ontvangen met koffie en cake. Op ons gemak konden we toen een mooie vinylvloer uitkiezen. Door de scherpe prijzen van de vloer met bezorgen en leggen hebben we dan ook direct de bestelling gedaan. Ons nieuwe huis is dan nu ook helemaal bekleed met vloerbedekking van Bebo. Hout beneden en vinyl op trappen en bovenverdieping. Alles loopt mooi in elkaar over, een schitterend eindresultaat. zelfs de inloopmat is nog even voor ons op mat gemaakt. Bebo vloeren is een vakkundig bedrijf met vriendelijk personeel.

Familie Beumers

10/10

Vloerbedekking bezorgen en leggen in Apeldoorn
Nadat we bij jullie in de winkel een mooie vloerbekleding hadden uitgezocht waarbij de kwaliteit/prijs verhouding meer dan goed zat, hebben we deze ook laten bezorgen en leggen. De afspraken hierover zijn allemaal keurig nagekomen. Jullie goede leggers werkten hier met plezier en alles is netjes achtergelaten. Bedankt mensen van Bebo uit Vriezenveen.

Leo van der Hout

10/10

Trap bekleden en bovenverdieping in Oss
Nadat we hele mooie vloerbekleding bij jullie uitgezocht hadden, is deze door jullie legservice mooi gelegd in de slaapkamers, overloop en zelfs een trap. Alles is één geheel geworden en is dan ook helemaal naar onze wens. Top service tegen een goedkope prijs.

Fred Abbink

10/10

Trap bekleden in Apeldoorn
Tijdens ons bezoek aan jullie bedrijf helemaal in Vriezenveen, hebben jullie een nette prijs voor ons gemaakt voor de vloerbekleding met bezorgen en leggen bij ons in apeldoorn. We zijn nu dan ook super tevreden met het resultaat, Jullie werken met echte vakmensen, en wat beloofd is, is ook allemaal waargemaakt.

Marco Vogels

10/10

Trappen bekleden in Bemmel
Voor onze nieuwe woning hebben we bij Bebo een mooi vinyl gekocht met de afspraak dat de trappen door jullie bekleed zouden worden. Nadat de schilders hun klus bij ons in huis af hadden hebben we het vinyl laten bezorgen, zodat het ook gelegd kon worden. Hierover konden we op korte termijn een afspraak regelen, zodat onze planning mooi door kon gaan. De trappen zijn allebei keurig bekleed en zelfs de overloop is meegenomen, wat we eigenlijk niet af hadden gesproken. Top die service, ik zal jullie bedrijf dan ook zeker aanraden bij onze kennissen en familie.

Familie Akker

10/10

Het bekleden van een trap in Soest
Toen we bij jullie in de winkel een mooi tapijt voor trapbekleding hadden uitgezocht hebben we meteen een afspraak gemaakt voor het bezorgen en voor het plaatsen op de trap. De afspraken zijn daarna allemaal correct afgehandeld, de communicatie hierover was prettig. Nu de trap dan mooi bekleed is zijn we erg tevreden.

Lisa Evers

10/10

Trap bekleding in Groenlo
Wij hebben onze trap laten bekleden door vakmensen van Bebo. Nadat we een mooie vloerbedekking voor de trap hadden uitgezocht, is deze ook door de mensen van Bebo op de trap bevestigd. Alles is vlot en helemaal naar wens verlopen.

Teun van der Aa

10/10

Trap stofferen in Arnhem
tijdens de aankoop van Pvc voor de hal en de trap is er meteen een legafspraak gemaakt. Voordat het materiaal bij ons bezorgd werd, is de levertijd van de bezorgdag zelfs telefonisch aan ons doorgegeven. Super service. De leggers waren er ook op de doorgegeven tijd, en de trap en de hal zijn keurig netjes bekleed. Onze buurvrouw heeft nu ook belangstelling hiervoor, dus we hebben haar dan ook doorverwezen naar jullie. Als het goed is heeft ze al contact met jullie opgenomen. Zo werkt een goede mond op mond reklame!

Familie van Rossum

10/10

Trap bekleden in Twello
Tijdens een oriënterend bezoek aan jullie bedrijf, hebben we een offerte en een staal meegekregen van een hele mooie Pvc vloer. Omdat jullie ook vloeren plaatsen tegen goede tarieven zijn we dan ook met jullie in zee gegaan. Daar hebben we achteraf dan ook absoluut geen spijt van want de vloer en de trap zijn door een goede vakman snel en erg netjes bekleed. Deze all-in service is super handig en wordt helemaal naar wens afgehandeld. Dikke tien!

Mick van As

10/10

Trap, overloop en hal laten bekleden in De Lier
Ik was op zoek naar een bepaald merk projecttapijt. Via de mail heb ik dan ook contact gezocht met jullie bedrijf. Binnen één dag had ik al een scherpe offerte bij de mail, evenals een belofte dat er staaltjes opgestuurd konden worden. door de scherpe prijs en de snelle service hebben we dan ook een order bij jullie geplaatst, tevens voor bezorgen en leggen. Het stofferen is heel vlot en helemaal naar onze wens verlopen, evenals de afhandeling. Wij hadden een prettig contact met de leggers en kregen bovendien ook nog eens onderhoudadvies. Goede service van A tot Z.

Puck Waterman

10/10

Trap bekleden met vinyl en leggen op zolder in Geesteren
Bebo vloeren is een vakhandel, die bekwame mensen in dienst heeft omtrent de aanschaf van een vloerbekleding tot en met het bekleden in de woning. De beide trappen zijn keurig bekleed en alles loopt mooi door naar de zolder. het is nu een afgewerkte eenheid geworden. Dik in orde dus!

Edwin

10/10

Trap bekleden in Twello
Toen we afgelopen woensdag naar jullie toe reden, hadden we niet gedacht dat we binnen anderhalve week ook al een beklede trap zouden hebben. Zeer klantvriendelijke personeel, die een goed advies kunnen geven, mooie prijs en snelle service. Alles is helemaal volgens afspraak verlopen. Een aanbeveling waard.

Cas Leus

10/10

Trappen laten bekleden door Bebo vloerbedekking in Den Bosch
Zeer tevreden, alles is helemaal naar wens afgehandeld, als er weer een nieuwe vloerbekleding ergens in ons huis moet komen, dan gaan we zeker weer naar Bebo vloerbedekking in vriezenveen.

Familie Degen lamelparket

10/10

Trap bekleden in Apeldoorn
Nadat we voordelig tapijt voor de trap bij Bebo vloerbedekking hadden gekocht, hebben we de trap ook door jullie laten bekleden. Dit is snel, vakkundig en bovendien heel mooi gedaan. wij zijn dan ook heel tevreden en zullen jullie zeker aanbevelen.

Familie de Graaf vloer hengelo

10/10

Trap bekleden in Deventer
We zijn super tevreden over de snelle afhandeling van onze bestelling. Binnen één week kon onze trap al bekleed worden. Een enthousiaste bekleder heeft echt vakwerk afgeleverd. Hij deed zijn werk hier met veel plezier. Toen hij onze veel te grote schoonloopmat zag liggen heeft hij deze ook nog even op maat gesneden. Tijdens zijn koffiepauze heeft hij ons nog onderhoudtips gegeven. Super klantvriendelijke personeel bij Bebo vloeren. wij zijn dan ook heel tevreden en zullen jullie bedrijf dan ook aanbevelen.

Familie de Maas van Dorssen lamelparket

10/10

Via internet ben ik bij beboparket terecht gekomen. Ik heb besloten om eerst de vloer te bezichtigen. Ik ben naar de showroom gegaan en daar ben ik goed ontvangen en ben ik goed geholpen. Ik ging een uur later met een mooie lamelparket naar huis. Ik ben er nog steeds heel erg tevreden over.

Familie Rademaker mooie vloer amersfoort

10/10

Een tijdje geleden viel ons een advertentie op in de krant van beboparket. Toen we een vloer nodig waren zijn we er naar toe geweest en zijn we super goed geholpen door een leuke, spontane verkoper die goed wist waar hij over praatte. We hebben nu een mooie parketvloer liggen waar we erg tevreden mee zijn. We gaan zeker reclame maken voor het bedrijf.

Geweldig

10/10

Wij hebben bij beboparket een mooie vloer gekocht waar we heel erg blij mee zijn. We hebben de showroom bezocht om een vloer te bezichtigen. We zijn daar netjes geholpen door de verkopers. Ze hebben een eerst netjes een berekening gemaakt van de vloer , en voor die prijs konden we de vloer niet laten liggen. We hebben de vloer besteld en laten leveren. De vloer kon al heel snel geleverd worden en is netjes op de afgesproken tijd afgeleverd.

Familie van Woezik uit Wijchem vloer

10/10

Mijn vrouw is via internet terecht gekomen bij beboparket, waar we vervolgens een hele mooie eiken lamelparket hebben gekocht. We hebben eerst een boekje gebracht aan de showroom in Vriezenveen, waar we goed geinformeerd zijn door een enthousiaste, vriendelijke jongeman. Na alle informatie die we ontvangen hebben, hebben we voor deze vloer gekozen. We zijn er nog elke dag blij mee.

Bren Scholten

10/10

Wij hebben plavuizen op de vloer in de woonkamer liggen, maar dat is zo koud aan de voeten, dat we besloten om er een andere vloer overheen te leggen. Daarom zijn we naar Bebo parket gegaan en hebben daar een prachtig laminaat uitgekozen met een hele goede ondervloer. De uiteindelijke prijs viel ons enorm mee. Nu we de vloer erin hebben liggen voelt het inderdaad warmer aan en door de uistraling en kleur lijkt het hele interieur ook veel warmer en knusser.

Maud Bongers

10/10

We zijn in 2011 verhuisd naar een andere woning. We zijn voor de vloer geslaagd bij bebo parket in Vriezenveen. Prachtige eiken kroegvloer voor een scherpe prijs. Toen we in het najaar van 2014 begonnen met het vergroten van de woning was er bij ons geen enkele twijfel. Weer naar beboparket en bebo tegel. Weer geweldig geslaagd en heel goed geholpen. Wij waren misschien soms wel eens ‘ last’ posten., belden we weer of de levering uitgesteld kon worden i.v.m bouwperikelen. Nooit werden we sjachereinig of vervelend te woord gestaan, altijd vriendelijk en meedenkend. Van ons krijgt bebo parket en bebo tegels op alle gebieden een uitstekend. Wij .raden het bedrijf zeker aan. Vertellen vol enthousiasme over bebo parket en bebo tegel.

Tosca Hartman

10/10

We hebben een hele tijd geleden een vloer gekocht en daar zijn we erg tevreden mee. We hebben er nog wat gekocht en daar zijn we net zo tevreden mee. We zijn bij de showroom wezen kijken en daar zijn we goed geholpen. We zijn door een advertentie in de krant bij jullie gekomen. We hebben de vloer door de leggers laten legen en daar zijn we blij mee. Ze hebben het netjes gedaan. We hebben nu een mooie vloer liggen in Wijchem. We komen zeker weten terug. Familie van Woezik uit Wijchem vloer

Marinus Hintzbergen

10/10

Wij hebben bij Bebo parket een nieuwe laminaatvloer uitgezocht, omdat dit soort vloeren ons prima bevalt. De vloer heeft een mooie warme uitstraling en lijkt op een echte teak vloer. De prijs was ook goed en daarom zijn we dan ook dik tevreden.

Els van Ede

10/10

Bij ons landelijke interieur zochten we een mooie houten vloer, die ook nog eens te betalen is. Daarom zijn we naar Bebo parket gegaan en hebben bij jullie een schitterende eiken vloer gekocht. De uiteindelijke prijs viel ook nog eens reuze mee, zodat de koop door is gegaan. Wij hebben de vloer eerst zelf gekleurd met de olie en dit was eenvoudig te doen. Nadat mijn man de vloer had gelegd heb ik hem weer met een olielaag afgewerkt, en het resultaat is prachtig. De vloer is helemaal naar onze zin. Bedankt voor de goede adviezen.

Sabine van Eijk

10/10

Ik zocht een nieuwe vloer voor mijn huis maar die moest wel eenvoudig in onderhoud zijn. Zodoende hen ik bij Bebo parket een mooie laminaatvloer gekocht. De vloer is echt heel mooi, haast niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Stofzuigen en zo af en toe even dweilen en klaar is kees. Bovendien viel de totaalprijs ook nog eens enorm mee.

Carla Peters

10/10

Ik was op zoek naar een laminaatvloer met een uitstraling van een white washed houten vloer. Toen ik jullie advertentie tegen kwam met mooie aanbiedingen ben ik dan ook meteen naar jullie gegaan. In de hal zag ik een mega keus laminaat, in veel verschillende uitvoeringen en daartussen zag ik ook de vloer helemaal naar mijn wens. Een laminaat vloer met een eikenhout print voorzien van een vintage white washed uitstraling. Toen ik de totaalprijs hoorde, was de keus dan ook snel gemaakt.

Laura van Rijn Klerkx

10/10

Voor mijn woning heb ik een mooie laminaatvloer bij Bebo parket gekocht. Daar vind je hele mooie laminaatvloeren van een goede kwaliteit, tegen een hele scherpe prijs. De verkoper vertelde, dat de prijs bij hun zo laag is omdat ze zoveel in- en verkopen en dat geloof ik meteen, want het is daar mega druk.

Linda Hermans-Simons

10/10

Als ik moest kiezen zou ik voor een mooie laminaatvloer gaan, alleen mijn ouders twijfelden, en daarom heb ik ze meegenomen naar jullie hal. Voor de nieuwe aanleunwoning moest er een nieuwe vloerbedekking komen, maar deze moest praktisch zijn, zodat je vlekken snel kunt verwijderen. Een vriendelijke verkoopster heeft ons daarbij geholpen en zodoende hebben ze een keus gemaakt. Nu hebben ze een mooie warm bruine laminaatvloer die op een eiken vloer lijkt. De vloer is van een goede kwaliteit, en was zodoende ook heel eenvoudig te leggen. Eens in de week wordt de vloer door de hulp gedweild en alle morsvlekken zijn weer weg. Mijn moeder is er dan ook heel blij mee, vooral nu we er ook nog een mooi kleed voor onder de salontafel bij hebben gekocht.

Gerda de Kleine

10/10

Omdat ik zeker wist dat ik een houten vloer in mijn woonkamer wilde, ben ik eens gaan speuren op het internet. Daar kwam ik vaak Bebo parket tegen, met mooie aanbiedingen. Na telefonisch contact zijn we daarom ook naar jullie verkoophal gegaan. Door het uitgebreide assortiment was het best wel moeilijk kiezen, maar uiteindelijke hebben we een prachtige eiken vloer gekocht. De vloer was gemakkelijk te leggen en af te werken met de olie, zoals jullie al zeiden. Dank je wel voor de deskundige raad. Wij hebben nu de perfecte vloer en dat tegen een hele scherpe prijs. Bij andere bedrijven kwamen we geen eiken vloer tegen, naar onze wens, voor dat geld.

Ina van Rijswijk-Walda