Oude Pastorie vloeren concrete

 9,98

Prijs is i.c.m. lijm!

Oude pastorie vloeren zijn als karakteristiek te omschrijven. Het zijn vloeren met een heel leven achter zich, die door ons zorgvuldig zijn bewerkt om weer tot een kwalitatieve houten vloer te komen. Het is een perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar karakter en kwaliteit. De oude houten pastorie vloer brengt de sfeer van vroeger weer naar boven.

Pastorie vloeren

Oude pastorie vloeren zijn vloeren met geschiedenis. De vloeren zijn jarenlang belopen door verschillende levens voor ons. Door het betreden van deze vloer heeft het zijn karakter gekregen die het nu heeft. Deze uitstraling is op geen enkele andere manier na te maken.

Herstelproces pastorie vloeren

Wanneer de oude pastorie vloeren klaar zijn om het herstelproces te ondergaan worden ze bij ons in de fabriek opgeslagen. De vloeren worden ieder voor zich nagelopen op beschadigingen, breuken, houtworm en andere ongemakken. De vloeren worden grondig gereinigd en licht opgeschuurd om hem weer in perfecte staat te verkrijgen.

Nabehandeling pastorie vloeren

Wanneer de oude houten vloer het herstelproces heeft ondergaan is het klaar voor de nabehandeling. De planken worden enige dagen in een afgesloten container met daarin een gas dat de insecten en wormen gelegd, om eventuele ongedierte te bestrijden. Uiteindelijk wordt het een authentiek oude vloer, maar zonder enige ongemakken.

Wij maken deze vloeren na in onze eigen fabriek, de prijs is voor de onbehandelde plank en de behandeling komt erbij op.
We gebruiken hiervoor een originele grenen D-classe die al een mooie oude uitstraling heeft door zijn open noesten.