Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Het schoonmaken van een houten vloer

Er gaat niets boven de warmte en charme van een houten vloer, maar hoe hou je deze prachtige vloer nou schoon? We begrijpen dat dit lastig kan zijn en daarom zijn wij hier om jou te helpen. In deze korte uitleg delen wij graag enkele stappen met jou over hoe jij je houten vloer gemakkelijk schoon maakt.

Houten vloeren schoonmaken

Houten vloeren voegen ontzettend veel warmte toe aan iedere ruimte, alleen hebben ze wel speciale zorg nodig. Als eerste begin met het verwijderen van vuil en stof door te vegen of te stofzuigen. Zorg er wel voor dat je dit ten alle tijden doet met een zachte borstel! Gebruik vervolgens een vochtige doek of dweil met een houten vloerreiniger om de vloer goed en grondig te reinigen. In dit geval mag de vloer niet te nat worden, aangezien hout heel gevoelig is voor vocht. Ook is het van belang om met regelmaat houtolie of -was aan te brengen, zodat de glans van de houten vloer blijft.

Vlekken en beschadigingen

Helaas kunnen vlekken onvermijdelijk zijn, maar als je er snel bij bent kunnen deze vaak nog worden verwijderd. Het is heel belangrijk om voorzichtig te deppen met een vochtige doek en een klein beetje milde zeep. In hevige gevallen kan licht schuren en opnieuw afwerken ook helpen.

Houten vloer oliën

Je houten vloer oliën hangt heel erg af van hoe intensief je vloer wordt gebruikt. Als je een druk huishouden hebt en de vloer wordt veel gebruikt, zul je de vloer vaker moeten oliën. Bij normaal gebruik raden wij dit om de 1 tot 3 jaar aan.

Met de juiste zorg en aandacht zal je houten vloer zijn prachtige uitstraling behouden. Regelmatig schoonmaken en onderhouden zijn de basis voor een schone houten vloer.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!