Visgraat laminaat

Bij een Visgraatvloer denkt u vast aan hoge prijzen en moeilijk om te leggen. Wij laten u graag zien dat dat niet altijd zo is. Hier bij Bebo Parket kunnen wij u lage prijzen aanbieden voor dit type vloer. Wij hebben een team van leggers die professioneel te werk gaan en veel ervaring hebben in het legen van een visgraat laminaat vloer. Ook leveren en leggen wij door het hele land.

Bekijk ons assortiment visgraat laminaat

Hieronder een greep uit de verschillende soorten laminaat met visgraat motief die u bij ons in de fabriek kunt vinden. Informeer hiervoor bij onze verkoopmedewerkers.

Visgraat laminaat voor de laagste prijs per vierkante meter!

Deze week fabrieksleegverkoop

Wij ruimen op = op

Overproductie laminaat OP=OP!

Al vanaf 48 cent per vierkante meter! Meer info

Wat zijn de kosten van een visgraat laminaat vloer?

Bij Bebo Parket vindt u een visgraat laminaat vloer tegen absolute bodem prijzen. Als u ook de plinten en ondervloer bij ons aanschaft, dan vindt u bij ons al visgraat laminaat vanaf € 1,98 per m2 en er zijn altijd aanbiedingen voor een visgraat laminaatvloer. Daarom is het brengen van een bezoekje aan onze fabriek zeker de moeite waard. Bekijk hier alle informatie omtrent de kosten en prijs van visgraat laminaat.

Een visgraat laminaat vloer heeft een mooi klassieke look

die past bij elk interieur. Een visgraatvloer was vroeger niet voor iedereen betaalbaar. Dat is nu voorbij met de komst van visgraat laminaat. Met de technieken van vandaag zie je haast geen verschil meer tussen een massief houten visgraatvloer en een visgraat laminaat vloer. Door dat het laminaat is werkt de vloer niet (vocht opnemend en kromtrekkingen) in tegenstelling tot bijvoorbeeld een massief houten visgraatvloer.

Het visgraat patroon bestaat al een lange tijd.

Vroeger in de middeleeuwen werd het voor het eerst gebruikt. Toen was deze vloer om te laten zien dat je geld had. Daarom werd een visgraatvloer ook vaak op de begane grond gelegd in een huis zodat visite kon zien dat je van adel was. Nu is het visgraat patroon weer helemaal in en word er steeds meer voor een visgraat laminaat vloer gekozen.