Bebo Tegels

Bebo Tegels is een grote winkel met een zeer ruim assortiment. Hier vind je de mooiste tegelvloeren en het ruimste aanbod aan sanitair. Bij Bebo Tegels kun je een gehele badkamer inrichten! Hulp nodig bij het inrichten of het ontwerpen van je nieuwe badkamer? Ook hiervoor kun je bij Bebo Tegels terecht. Zij nemen graag de tijd voor je.

tegels2

Bebo Tegels is hét adres voor:

  • sanitair
  • wandtegels
  • vloertegels (binnen en buiten)
  • kunstgras

Bebo Tegels showroom

primabad badkamermeubel dreamz greeploos

Kom voor inspiratie en informatie naar de winkel waar een gehele bovenverdieping is ingericht met vele opstellingen van badkamers. Bebo Tegels biedt ook tegels en sanitair van veel verschillende bekende merken aan. Alle tegels en sanitair vind je voor de aller laagste prijs. Bad meubels, kranen, douche goten en alle soorten tegels. Hier kun je alles onder één dak kopen.

Natuur collectie

fontein tegels

Houd je niet van hedendaags strak en modern maar wil je jouw badkamer zo natuurlijk mogelijk inrichten? Bebo tegels heeft ook tegels in houtlook en verschillende soorten natuursteen uitstralingen. In combinatie met de handgemaakte natuursteen producten waaronder de waskom, zeep dispensers, lampen en de tegels maak je de uitstraling helemaal compleet.

sanitari

Tegels en sanitair zijn te vinden bij onze partner:

Bebo Tegels

Bovenlandweg 10,

7671 BE Vriezenveen

Tel: 0546-564785

E-mail: info@bebotegels.nl

Web: www.bebotegels.nl

Lees hier de meeste gestelde vragen

Hoelang moet een tegelvloer drogen?

Factoren die meespelen bij de droogtijd van de tegellijm zijn de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid, de vochtabsorptie van ondergrond en tegel, type en samenstelling van de lijm. Gemiddeld kan na 24 tot 48 uur uitharden van de lijm, voorzichtig worden ingevoegd, waarna na een droogperiode van 7 tot 10 dagen de vloer volledig belast kan worden. Bij in cement gelegde tegels geld, na 5dagen beloopbaar en na 28 dagen volledig gebruiksklaar.

Welke plinten kies je bij een tegelvloer?

Plinten van hetzelfde materiaal als de vloer, versterken een stijlvolle uit straling van de vloer. Er zijn kant en klare tegelplinten te koop. Ook kunt u tegels [laten] verzagen tot stoken voor de plint met de mogelijkheid de zaagkant te kleuren in de juiste kleur.

Hoelang mag je niet over tegelvloer lopen?

Beloopbaarheid betekend dat u voorzichtig op het midden van de tegel kunt lopen, bv. om de tegelvloer in te voegen, maar deze niet zwaar mag belasten. Dit is, afhankelijk van de omstandigheden, na 12 tot 24 uur. Bij snellijm is dat na 4 uur.

In welke richting kun je tegels het beste leggen?

De combinatie van formaat en model van de tegel en de ruimte bepalen de beste legrichting. Als hoofdregel geld, een horizontale legrichting maakt breder, een verticale maakt langer en diagonaal maakt groter. Daarnaast is het zo dat tegels in de breedte gelegd al snel een onrustig beeld geven, en tegels geplaatst in de richting van het licht een rustige sfeer. Dat allemaal moet in de overweging meegenomen worden.