Bebo Tegels

Bebo Tegels is een grote winkel met een zeer ruim assortiment. Hier vindt u de mooiste tegelvloeren en het ruimste aanbod aan sanitair. Bij Bebo Tegels kunt u een gehele badkamer inrichten! Hulp nodig bij het inrichten of het ontwerpen van uw nieuwe badkamer? Ook hiervoor kunt u bij Bebo Tegels terecht. Zij nemen graag de tijd voor u.

tegels2

Bebo Tegels is hét adres voor:

  • sanitair
  • wandtegels
  • vloertegels (binnen en buiten)
  • kunstgras

Bebo Tegels showroom

primabad badkamermeubel dreamz greeploos

Kom voor inspiratie en informatie naar de winkel waar een gehele bovenverdieping is ingericht met vele opstellingen van badkamers. Bebo Tegels biedt ook tegels en sanitair van veel verschillende bekende merken aan. Alle tegels en sanitair vindt u voor de aller laagste prijs. Bad meubels, kranen, douche goten en alle soorten tegels. Hier kunt u alles onder één dak kopen.

Natuur collectie

Houdt u niet van hedendaags strak en modern maar wilt u uw badkamer zo natuurlijk mogelijk inrichten? Bebo tegels heeft ook tegels in hout look en verschillende soorten natuursteen uitstralingen. In combinatie met de handgemaakte natuursteen producten waaronder de waskom, zeep dispensers, lampen en de tegels  maakt u de uitstraling helemaal compleet.

sanitari

Tegels en saintair zijn te vinden bij onze partner:

Bebo Tegels

Bovenlandweg 10,

7671 BE Vriezenveen

Tel: 0546-564785

E-mail: info@bebotegels.nl

Web: www.bebotegels.nl