Lichte PVC-vloer

Lichte PVC-vloeren behoren tot de meest verkochte vloeren uit ons assortiment. Niet zo gek, want een lichte PVC-vloer is goed te combineren met heel veel verschillende interieurstijlen. Daarnaast geeft een lichte PVC-vloer een frisse look aan de ruimte. Er is veel keuze in lichte PVC-vloeren, van vloeren met een strakke en chique uitstraling tot vloeren met een authentieke houtlook. Een eiken PVC-vloer bijvoorbeeld straalt veel warmte en sfeer uit. De lichte kleur zorgt voor een verfrissende look van de ruimte. 

PVC Vloer Beige

Van: 28,94

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Dry Back

Van: 29,98

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer plak

Van: 39,97

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Trendy Dry Back

Van: 28,94

€4,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Eiken

Van: 28,94

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Hotelkwaliteit

Van: 20,98

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek

PVC-vloer licht eiken

Een PVC-vloer met een licht eiken kleur geeft een moderne look aan de ruimte. Er zijn PVC-vloeren met een eiken kleur die nauwelijks noesten of kwasten hebben. Hierdoor krijgen de stroken PVC een rustige uitstraling. De ruimte waarin de PVC-vloer met licht eiken kleur wordt gelegd, krijgt hierdoor een strakke look. Er zijn weinig kleurnuances en daardoor oogt het vloerbeeld heel rustig. Het voordeel van een rustig vloerbeeld is dat je kunt experimenteren met uitbundige kleuren en sterke contrasten. Meubels met felle kleuren staan heel mooi bij een licht eiken PVC-vloer. Ook een donkere muur creëert een prachtig effect in combinatie met een lichte PVC-vloer. 

Eiken PVC-vloer met houtlook

licht eiken laminaat brede plank met v groef en voelbare houtstructuur 8 millimeter dikBen je op zoek naar een vloer die iets meer authenticiteit uitstraalt? Speciaal voor liefhebbers van de natuur hebben we lichte PVC-vloeren met een houtlook in het assortiment. Deze vloeren hebben bewust aangebrachte nerven en kwasten. De eiken PVC-vloer is daardoor nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. De houtlook van de PVC-vloer zorgt ervoor dat de vloer niet alleen eruit ziet als echt hout, je kunt de houtstructuur ook echt voelen. Dit wordt ook wel EiR (embossed in register) genoemd. Dit betekent dat het decor van de eiken PVC-vloer overeenkomt met de voelbare houtstructuur. EiR draagt enorm bij aan de authentieke uitstraling van hout. Met een licht eiken PVC-vloer in huis zal niemand het verschil kunnen zien tussen jouw vloer en een houten vloer! 

Lichte PVC-vloer met tegellook

Wat we steeds vaker zien is een heel licht interieur met veelal witte meubels. De ideale vloer hierbij is een lichte of zelfs witte PVC-vloer. Wederom kan je hier kiezen uit een lichte PVC-vloer met een tegellook of met een houtlook. Lichte PVC-vloeren met een houtlook creëren een Scandinavisch effect in combinatie met lichte meubels. Vaak wordt dit ook gecombineerd met een strak modern of chique interieur. De meubels hebben vaak een afwerking van hoogglans. Echter kan je een lichte PVC-vloer met een houtlook ook perfect combineren met een landelijk interieur. De lichte PVC-vloeren met een tegellook passen perfect bij de witte meubels met hoogglans afwerking. Deze interieurstijl zien we steeds vaker voorbij komen in combinatie met een lichte PVC-vloer afkomstig uit onze fabriek. Daar zijn we natuurlijk erg trots op! We helpen jou ook graag met het uitkiezen van een prachtige lichte PVC-vloer. Je kunt bij ons proefstaaltjes opvragen om zelf in alle rust verschillende lichte PVC-vloeren te bekijken. Of kom kijken in de fabriek, de koffie met iets lekkers staat klaar. Graag tot ziens! 

Deze week PVC Vloeren al vanaf €4,98 pm2!