Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Marmer Laminaat

Marmer laminaat is een laminaat vloer wat lijkt op een tegelvloer alleen dan in een laminaat versie. Dit laminaat is een uniek exemplaar wat u niet elke dag ziet. Je ziet het verschil bijna niet tussen een marmer laminaat vloer of een echte marmer vloer.

Keuze uit verschillende soorten

Je kunt bij marmer laminaat kiezen uit verschillende types namelijk een hoogglans marmer laminaat of een matte marmer laminaat. Ook kun je kiezen uit verschillende uitstralingen en kleuren. Wij bij Beboparket hebben veel soorten van dit marmer laminaat op voorraad liggen.

De kwaliteit van dit laminaat

Bij een laminaat vloer kunt u kiezen uit verschillende kwaliteiten laminaat vloeren. Vaak is een marmer laminaat vloer 8 mm dik en heeft daardoor de kwaliteit voor zwaar intensief gebruik. Dit noemen wij ook wel klasse 32. Ook heeft u bij dit laminaat een garantie van wel 25 jaar, de garantie houdt in dat u 25 jaar lang garantie heeft op het doorslijten van dit laminaat. Kom snel eens bij ons langs om de diverse soorten kwaliteiten te bekijken.

Onderhoud van marmer laminaat

Marmer laminaat is een laminaat soort wat zeer weinig onderhoud vraagt. Dit laminaat hoeft enkel maar eens te dweilen en te stofzuigen. Het marmer laminaat is zo gemaakt dat planken netjes aansluiten op elkaar waardoor het vocht niet makkelijk in de naad van het laminaat trekt. Als u dus voor dit laminaat kiest heeft u een goede keus gemaakt qua laminaat.

Veel gezochte laminaat vloeren

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!