Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Hoe maak je een houten vloer schoon?

Je bent trotste eigenaar van een prachtige houten vloer en wilt graag dat deze er altijd schitterend uitziet. Het is dan heel belangrijk om te weten hoe je deze vloer goed kunt schoonmaken en onderhouden. In dit korte artikel laten we je graag zien hoe je jouw houten vloer kunt gemakkelijk én snel kunt laten stralen.

Stof en vuil verwijderen

We beginnen bij de basis: het verwijderen van stof én vuil. Wanneer je gaat vegen is het belangrijk om een zachte bezem of stofzuiger met een speciale vloerborstel, te gebruiken. Zorg ervoor dat je dit met regelmaat doet om krassen en slijtage van de vloer te voorkomen.

Vlekken op je houten vloer

Paniek! Je hebt een vlek op je houten vloer. Het is belangrijk om de vlek voorzichtig te deppen met een vochtige doek en een klein beetje milde zeep. Zorg dat je de vloer niet te nat maakt, want hierdoor kan het hout beschadigen. Wanneer je de vlek hebt verwijderd, droog je de houten vloer grondig af.

Regelmatig dweilen

Je wilt graag dat jouw vloer er altijd fris uitziet, dan raden wij aan om met regelmaat te dweilen. Hiervoor kun je het beste een speciale houten vloer reiniger of mild afwasmiddel en water gebruiken. Als je gaat dweilen, dweil dan met een licht vochtige doek. Het is echt van belang om niet te veel water te gebruiken om kromtrekken van het hout te voorkomen.

Het onderhouden van jouw houten vloer

Om krassen te voorkomen is het belangrijk om beschermmateriaal onder jouw meubels en vloerkleden te plaatsen. Hiervoor kun je Scratch No More viltjes gebruiken. We raden ook aan om speciale houten vloerolie of -was met regelmaat aan te brengen, zodat de vloer de mooie glans blijft houden.

Schoonmaken hoeft niet moeilijk te zijn én al zeker niet veel tijd te kosten. Volg deze korte gids en je houten vloer zal er fantastisch blijven uitzien.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!