Massieve houten vloer

U ziet het vaak voorkomen in tijdschriften en andere woonbladen, een massieve houten vloer. Een massieve houten vloer zal gaan zorgen voor meer warmte en sfeer in uw woning en wordt daarom in veel huizen gelegd. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een massieve eiken of een grenen vloer. Meer informatie over de massieve houten vloer wordt in de volgende alinea’s besproken.

Wat is een massieve houten vloer?

Massieve houten vloer van Bebo Parket

Een plank van een massief houtsoort bestaan geheel uit dit hout. Bijvoorbeeld een massieve eiken houten vloer of een massieve grenen houten vloer. De massieve planken zijn afkomstig uit Frankrijk waardoor de planken beschikken over een goede en sterke kwaliteit. De Franse planken staan bekend om de goede kwaliteit, waardoor de massieve planken jaren in uw woning zullen liggen.

 

Uitstraling van een massieve houten vloer

Massieve vloerdelen beschikken over een rustieke uitstraling. Vaak gaat het om delen met mooie noesten en scheuren die de robuuste uitstraling van de vloer benadrukken. Een massieve vloer kan in elke gewenste kleur behandeld worden, waardoor de vloer aan iedere wens kan voldoen. Massieve vloeren zijn verkrijgbaar is verschillende breedtes en diktes.

Werking van een massieve houten vloer

Massieve vloerdelen werken nog. De delen zijn niet vast verlijmd op een  multiplex ondergrond, waardoor de planken krom kunnen trekken. Tevens kunnen scheuren in de planken ontstaan, waardoor u een rustieke uitstraling krijgt van uw houten vloer. Om de werking van de planken tegen te gaan, raden wij u aan om de planken te gaan verlijmen aan de ondergrond. Voordelen van een massieve houten vloer zijn:

  • Robuust
  • Authentieke uitstraling
  • Lange levensduur
  • Product van Europees kwaliteit
Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek