Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Massieve houten vloer

Je ziet het vaak voorkomen in tijdschriften en andere woonbladen, een massieve houten vloer. Een massieve houten vloer zal gaan zorgen voor meer warmte en sfeer in jouw woning en wordt daarom in veel huizen gelegd. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een massieve eiken of een grenen vloer. Meer informatie over de massieve houten vloer wordt in de volgende alinea’s besproken.

Massieve houten vloer van Bebo Parket

Wat is een massieve houten vloer?

Een plank van een massief houtsoort bestaan geheel uit dit hout. Bijvoorbeeld een massieve eiken houten vloer of een massieve grenen houten vloer. De massieve planken zijn afkomstig uit Frankrijk waardoor de planken beschikken over een goede en sterke kwaliteit. De Franse planken staan bekend om de goede kwaliteit, waardoor de massieve planken jaren in jouw woning zullen liggen.

Uitstraling van een massieve houten vloer

Massieve vloerdelen beschikken over een rustieke uitstraling. Vaak gaat het om delen met mooie noesten en scheuren die de robuuste uitstraling van de vloer benadrukken. Een massieve vloer kan in elke gewenste kleur behandeld worden, waardoor de vloer aan iedere wens kan voldoen. Massieve vloeren zijn verkrijgbaar is verschillende breedtes en diktes.

Werking van een massieve houten vloer

Massieve vloerdelen werken nog. De delen zijn niet vast verlijmd op een multiplex ondergrond, waardoor de planken krom kunnen trekken. Tevens kunnen scheuren in de planken ontstaan, waardoor je een rustieke uitstraling krijgt van jouw houten vloer. Om de werking van de planken tegen te gaan, raden wij je aan om de planken te gaan verlijmen aan de ondergrond. Voordelen van een massieve houten vloer zijn:

  • Robuust
  • Authentieke uitstraling
  • Lange levensduur
  • Product van Europees kwaliteit

Lees hier de meest gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een massieve houten vloer?

De voordelen van een massieve houten vloer zijn onder andere de duurzaamheid, de tijdloze uitstraling en de mogelijkheid om de vloer meerdere keren te kunnen schuren en opnieuw af te werken.

Hoe moet ik een massieve houten vloer leggen?

Massieve houten vloeren kunnen op verschillende manieren worden gelegd, zoals zwevend, verlijmd of genageld. Het is belangrijk om de juiste legmethode te kiezen op basis van de situatie en de ondergrond. Het leggen van een massieve houten vloer is een specialistische klus waarbij enige legervaring gewenst is.

Welke ondervloer heb ik nodig voor een massieve houten vloer?

Voor een massieve houten vloer heb je meestal een speciale ondervloer nodig die de vloer beschermt tegen vocht en isolatie biedt tegen warmteverlies. Welke ondervloer voor jou de beste keuze is hangt af van de situatie dus laat je daarover goed informeren.

Waarom kiezen voor een massieve houten vloer?

Een massieve houten vloer is een goede keuze vanwege de duurzaamheid, de uitstraling en de lange levensduur. Een massieve houten vloer kan meerdere keren geschuurd en opnieuw afgewerkt worden. Een massieve houten vloer is een waardevaste investering.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!