Eiken parket

Massief eiken hout is een van de populairste houtsoorten in Europa. Veel vloeren, maar ook meubels worden gemaakt van het eiken hout. In Nederland zijn inmiddels verschillende soorten eiken parket vloeren verkrijgbaar, zoals massief eiken of massief eiken lamelparket. Bij massief eiken lamelparket gaat het om een eiken toplaag met een onderlaag van multiplex. Meer informatie over de eiken houten vloer wordt in de volgende alinea’s besproken.

Wat is eiken parket?

Eiken parket van Bebo ParketBij eiken parket gaat het om een vloerbedekking dat bestaat uit massief eiken
delen. Deze delen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen op meerdere manieren worden afgewerkt. U kunt bij de afwerking denken aan het oliën, in de was zetten of het lakken van de vloer. Door de verschillende mogelijkheden van een eiken parket vloer kunt u altijd een vloer creëren die bij u past!

Uitstraling eiken parket

Eiken planken zorgen voor een onderscheidend karakter en warmte in uw woning. De eiken parket vloerdelen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, zoals een brede plank van 24 centimeter. De brede planken zorgen voor een ruimtelijke uitstraling. Daarnaast bent u vrij om zelf een kleur te bepalen voor de toplaag van het eiken parket.

Werking van eiken parket

Van eiken parket zijn twee verschillende types op de Nederlandse markt verkrijgbaar; massief eiken en massief eiken lamelparket. Massief eiken werkt nog en daarom moeten deze delen worden verlijmd aan de ondergrond om de werking tegen te gaan. Wanneer u kiest voor een lamelparket vloer mag u zelf kiezen of u de vloer zwevend wil leggen of volledig verlijmen, beide opties zijn mogelijk voor een eiken lamelparket vloer.

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek