Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Tegelvloer onderhouden

Heb je een prachtige tegelvloer van BeBo Parket aangeschaft, maar weet je niet hoe deze het beste kan worden onderhouden? Om ervoor te zorgen dat je tegelvloer het langst mooi blijft, is regelmatig onderhoud belangrijk. In deze tekst leggen we je alles uit over het onderhoud van je nieuwe tegelvloer en hoe jij het maximale uit je vloer kunt halen!

Bescherming tegen slijtage

Je wilt niet dat je nieuwe tegelvloer slijtage krijgt; zonder slijtage verleng je de levensduur met jaren. Hiervoor kun je viltjes onder meubels plaatsen om krassen te voorkomen. Daarnaast is een schoonloopmat die je bij de voor- en achterdeur neerlegt een goed idee; deze zorgt ervoor dat er geen steentjes en gruis in je ruimte komen.

Hoe verwijder je vlekken?

Heb je koffievlekken of iets gemorst? Dat kan natuurlijk gebeuren. Gelukkig kunnen de meeste vlekken eenvoudig worden verwijderd. Is er een ongelukje gebeurd? Dan kun je dit eenvoudig oplossen met wat warm water, een mild reinigingsmiddel, een zachte doek en/of spons. Zorg ervoor dat je geen schurende materialen gebruikt. Zo voorkom je dat je tegels beschadigen.

Eenvoudig schoonmaken?

Het is makkelijk om je tegelvloer schoon te maken. Dit kost maar weinig tijd en is makkelijk te doen door een stofzuiger en bezem te gebruiken. Als je de vloer wat grondiger wilt reinigen, is het aan te raden om de vloer vochtig te dweilen met schoonmaakmiddelen. Onze verkoopmedewerkers kunnen je adviseren over welke schoonmaakmiddelen geschikt zijn om je tegelvloer te behouden zonder de tegelvloer te beschadigen.

Kom naar de showroom voor advies!

Wil je meer informatie over het onderhouden en schoonmaken van je tegelvloer? Bezoek onze showroom, daar vind je ons uitgebreide assortiment tegels, zodat je de kwaliteit en variatie van onze producten zelf kunt ervaren. Natuurlijk staan onze tegelexperts klaar om je het beste advies te geven en al je vragen te beantwoorden. Vind jij het dus belangrijk dat jouw tegelvloer er altijd op zijn best uitziet? Wij helpen je graag! Tot snel.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!