Oude Stalvloeren wenge

 9,98

Prijs is i.c.m. lijm!

Oude wengé stalvloeren zijn perfect wanneer u op zoek bent naar kwalitatieve, karaktervolle houten vloeren. Deze vloeren zijn jarenlang belopen en klaar om bij de nieuwe eigenaar gelegd te worden. De uitstraling die de vloeren door de jaren heen hebben bereikt, is op geen enkele andere manier te produceren.

Antiek grenen stalvloeren

Antiek grenen stalvloeren zijn afkomstig van de mooiste, best onderhouden oude gebouwen. Oude stallen vind je overal in de wereld. Onze stalvloeren zijn afkomstig uit verschillende landen. We transporteren de grenen stalvloeren naar onze fabriek om ze te behandelen voor de toekomstige eigenaar.

Stalvloeren herstellen

Wanneer de grenen houten stalvloeren naar onze fabriek zijn getransporteerd, zijn ze klaar om herstelt te worden. Ze worden ieder voor zich nagekeken op ongemakken zoals breuken, versplintering en ongedierte. Iedere plank wordt zorgvuldig nagelopen en perfect hersteld om weer de kwalitatieve vloer te bereiken die iedere klant wenst.

Eindresultaat oude stalvloeren

Dankzij het herstellen en nabehandelen van de oude houten stalvloeren zijn ze helemaal klaar om bij een nieuwe eigenaar gelegd te worden. De antieke stalvloeren zijn daarnaast volledig gereinigd zodat u het gevoel heeft een nieuwe, maar toch karaktervolle houten vloer in uw woning hebt liggen. De vloeren zijn klaar om weer eeuwenlang mee te gaan.

Wij maken deze vloeren na in onze eigen fabriek, de prijs is voor de onbehandelde plank en de behandeling komt erbij op.
We gebruiken hiervoor een originele grenen D-classe die al een mooie oude uitstraling heeft door zijn open noesten.