Oude geloogde schoolvloeren

 9,98

Prijs is i.c.m. lijm!

Oude geloogde schoolvoeren zijn prachtige vloeren die een hoop karakter in uw ruimte brengen. Deze vloeren hebben een uitstraling die niet met de hand te bereiken is. De oude schoolvloeren worden opgeknapt voor hergebruik. Het is de perfecte vloer wanneer u op zoek bent naar karakter en kwaliteit.

Karakteristieke schoolvoeren

Schoolvloeren zijn karakteristieke vloeren die je doen denken aan het verleden. Het zijn vloeren met een heel leven achter zich. Honderden en duizenden laarzen en klompen hebben eeuwenlang deze vloer betreden. Hiermee is de uitstraling bereikt die met de hand, machines of loog niet te realiseren is. Deze oude houten vloeren van massief grenen ademen de sfeer van vroeger uit. Hierdoor behaald het zijn diepe karakter.

Schoolvloeren van antiek grenen

Oude vloeren zijn in ieder land te vinden. Doordat de vloeren uit antiek grenen bestaan gaan zijn eeuwen lang mee. De grenen vloeren zijn te behandelen en te schuren om zo de kwaliteit weer terug te krijgen. Uiteraard is het de kunst om de prachtige karakteristieke schoolvloer look te behouden. Antiek grenen schoolvloeren zijn voor mensen die op zoek zijn naar karakter en kwaliteit.

Schoolvoeren herstellen

Wanneer de schoolvoer in onze fabriek aankomt dan worden planken in een ruimte opgeslagen en één voor één nagekeken op gebreken als breuken, versplintering, houtworm en andere ongerechtigheden. Ook wordt elke plank spijker vrij gemaakt en de veer en groef wordt nagelopen. Wanneer dit hele proces doorlopen is kan de bovenkant vetvrij worden gemaakt en lichtjes met de hand worden opgeschuurd tot alle elementen aan de oppervlakte zijn verdwenen.

Wij maken deze vloeren na in onze eigen fabriek, de prijs is voor de onbehandelde plank en de behandeling komt erbij op.
We gebruiken hiervoor een originele grenen D-classe die al een mooie oude uitstraling heeft door zijn open noesten.