Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Houten vloeren borstelen

Om uw houten vloer nét wat extra karakter te geven kunt u er voor kiezen om uw vloer te laten borstelen. Borstelen is een proces waarin de structuur en de poriën van het hout ‘open’ worden geborsteld. Hiermee wordt er een uniek effect gecreëerd en zo krijgt uw houten vloer of parketvloer een natuurlijkere uitstraling.

Hoe wordt een houten vloer geborsteld?

Met het borstelen van een houten vloer wordt het zachte hout tussen de hardere houtnerven weggeslagen. Hierdoor worden de houtnerven nog duidelijker zichtbaar. Het gevolg hiervan is dat de houten vloer een duidelijkere houttekening krijgt. Bij het borstelen kunnen verschillende soorten borstels gebruikt worden. Zo zijn er borstels die een ruwer oppervlak geven, en borstels voor een fijnere afwerking.

borstelen

Uitstraling geborstelde houten vloer

Een geborstelde houten vloer zorgt voor een unieke uitstraling. Het hout krijgt door het proces van het borstelen extra veel karakter. De houtnerf is beter zichtbaar en voelbaar. Het borstelen geeft een extra unieke uitstraling in combinatie met het kleuren van het hout of parket. De kleur blijft door het borstelen op een uniek wijze achter in de open geborstelde houtstructuur.

Geborstelde houten vloer onderhouden

Het nadeel van een geborstelde vloer is dat het hout eerder vuil gaat worden. Dit komt doordat het vuil gemakkelijker blijft haken in een ruw oppervlak dan in een glad oppervlak. Hierdoor is het belangrijk dat u de houten vloer goed onderhoud om slijtage en andere ongemakken voorkomen. U kunt de houten vloer regelmatig onderhouden en voorzien van speciale onderhoudsbehandelingen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!