Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Kosten visgraat vloer

Wat zijn de kosten van een visgraat vloer?

Veel mensen gaan er vanuit dat een visgraat vloer duur is. Ze denken dat de aanschaf prijs hoog is en dat ook onderhoud aan de prijs is. Dat is misschien bij sommige bedrijven het geval, maar niet bij Bebo Parket! Wij hanteren geen hoge prijzen. Afhankelijk van of u een houten / parket visgraat vloer wenst of een laminaat visgraat vloer verschillen de kosten:

Ontdek het zelf en kom langs in de fabriek in Vriezenveen!

Wij bieden u de beste kwaliteit voor een lage prijs. Bebo Parket wil tevreden klanten die niet te veel betalen voor hun nieuwe visgraat parket vloer of visgraat laminaat vloer. Door slim en in grote hoeveelheden in te kopen kunnen wij dit realiseren.

De prijs van een visgraat parket vloer

Uiteraard zijn de kosten van een visgraat parket vloer hoger dan de kosten van visgraat laminaat. Dit heeft te maken met het feit dat een visgraat houten vloer van massief hout is. Bij laminaat is dat niet het geval. Toch is een massief houten visgraat vloer erg betaalbaar bij Bebo Parket. Vanaf slechts € 17,98 per m2 vindt u dit type vloer al in onze fabriek.

Wij bij Bebo Parket adviseren u over de beste behandelingen voor uw visgraat parket vloer zodat u niet komt te zitten met hoge kosten. Een visgraat parket vloer heeft een sfeervolle uitstraling en past in elk interieur. De vloer met dit patroon bestaat al een hele tijd. In de middeleeuwen werd deze vloer voor het eerst gelegd door de rijke handelaren in Nederland. Nu komt deze vloer weer helemaal terug en je zie je steeds meer interieurs met een visgraat parket vloer.

Zoekt u dus nog een visgraat parket vloer met een goede kwaliteit voor een lage prijs? Dan kunt u op Bebo Parket rekenen! Kom een keer langs. De koffie met cake staat voor u klaar en wij letten op de kosten bij de visgraat parket.

Bekijk hier de visgraat parket pagina.

visgraatparket

De prijs van een visgraat laminaat vloer

Wilt u een visgraat vloer voor nóg minder geld? Dan is de visgraat laminaat vloer de vloer voor u. Deze vloer heeft de volledige uitstraling van een houten visgraat vloer maar is al verkrijgbaar bij Bebo Parket vanaf € 1,98 per m2 (bij afname plinten en ondervloer). U weet niet wat u ziet als u bij ons in de fabriek komt. De hoogste kwaliteit (laminaat) vloeren voor bodem prijzen!

Bekijk hier de verschillende soorten visgraat laminaat.

visgraat laminaat

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!