Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Laminaat merken

Bebo Parket biedt een ruim assortiment aan op het gebied van laminaatvloeren. Op deze pagina tref je een overzicht aan van een aantal bekende laminaat merken die bij Bebo Parket te vinden zijn. Kies een laminaat merk en vind uitgebreide informatie over de specificaties. Uiteraard vind je bij ons veel meer laminaat merken die bij in de showroom te vinden zijn.

Balterio
Balterio

Kies je voor het laminaat van Balterio, dan is dat een bewuste keuze. Balterio kiest bij het produceren van zijn vloeren voor milieubewuste producten. Tevens beschikken de vloeren over een Click Xpress systeem voor eenvoudige plaatsing. De hand geschaafde afwerking geeft de planken een natuurlijk karakter. Het laminaat is vrijwel niet te onderscheiden van echt hout, waardoor je bij het maken van de keuze voor Balterio, het kappen van tropisch hardhout bespaart.

Parador
Parador

Dankzij veel ervaring en technische kennis staat Parador bekend om zijn laminaat met natuurgetrouw decor. De laminaatvloeren hebben een functionele opbouw dankzij geavanceerde techniek. Ook de laminaatvloeren van Parador beschikken over een kliksysteem voor eenvoudige plaatsing. De slijtvaste deklaag van melaminehars zorgt voor hoge kwaliteit.

Meister
Meister

De laminaatvloeren van Meister staan voor een authentiek uiterlijk, robuustheid en eenvoudig onderhoud. Ze besteden veel aandacht aan een hoge kwaliteitsklasse en designkeuze. Het actuele assortiment is zeer breed waardoor je een ruime keuze heeft. Tevens staan de laminaatvloeren van Meister bekend om zijn ongevoeligheid voor krassen, antistatische werking en daarnaast is het geschikt in vochtige ruimtes.

Krono_2
Krono

Krono laminaat staat bekend om zijn goede kwaliteiten. Alle laminaatvloeren zijn zeer duurzaam en kunnen tegen een stootje. Met Krono laminaat creëer je een eigen persoonlijke stijl. Het Krono Original laminaat beschikt over een 1clic2go systeem. Door middel van dit systeem is het laminaat in een handomdraai te plaatsen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!