Laminaat merken

Bebo Parket biedt een ruim assortiment aan op het gebied van laminaatvloeren. Op deze pagina tref je een overzicht aan van een aantal bekende laminaat merken die bij Bebo Parket te vinden zijn. Kies een laminaat merk en vind uitgebreide informatie over de specificaties. Uiteraard vind je bij ons veel meer laminaat merken die bij in de showroom te vinden zijn.

Quickstep

Quickstep

Quick step staat bekend om zijn kwalitatieve vloeren. Voor iedere ruimte is er een geschikte Quick step vloer te vinden. Het is onverwoestbaar en daarnaast beschikt het over unieke eigenschappen wat deze vloer zeer aantrekkelijk maakt. Tevens beschikken alle laminaat vloeren van Quick step over een kliksysteem waardoor de planken eenvoudig aan elkaar te klikken zijn zodat werkelijk iedereen deze vloer kan leggen.

Balterio

Balterio

Kies je voor het laminaat van Balterio, dan is dat een bewuste keuze. Balterio kiest bij het produceren van zijn vloeren voor milieubewuste producten. Tevens beschikken de vloeren over een Click Xpress systeem voor eenvoudige plaatsing. De hand geschaafde afwerking geeft de planken een natuurlijk karakter. Het laminaat is vrijwel niet te onderscheiden van echt hout, waardoor je bij het maken van de keuze voor Balterio, het kappen van tropisch hardhout bespaart.

Parador

Parador

Dankzij veel ervaring en technische kennis staat Parador bekend om zijn laminaat met natuurgetrouw decor. De laminaatvloeren hebben een functionele opbouw dankzij geavanceerde techniek. Ook de laminaatvloeren van Parador beschikken over een kliksysteem voor eenvoudige plaatsing. De slijtvaste deklaag van melaminehars zorgt voor hoge kwaliteit.

Meister

Meister

De laminaatvloeren van Meister staan voor een authentiek uiterlijk, robuustheid en eenvoudig onderhoud. Ze besteden veel aandacht aan een hoge kwaliteitsklasse en designkeuze. Het actuele assortiment is zeer breed waardoor je een ruime keuze heeft. Tevens staan de laminaatvloeren van Meister bekend om zijn ongevoeligheid voor krassen, antistatische werking en daarnaast is het geschikt in vochtige ruimtes.

Krono

Krono_2

Krono laminaat staat bekend om zijn goede kwaliteiten. Alle laminaatvloeren zijn zeer duurzaam en kunnen tegen een stootje. Met Krono laminaat creëer je een eigen persoonlijke stijl. Het Krono Original laminaat beschikt over een 1clic2go systeem. Door middel van dit systeem is het laminaat in een handomdraai te plaatsen.