Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Parador parket

Een houten vloer geeft iedere ruimte extra veel karakter. Het natuurmateriaal geeft elke leefruimte een levendige warmte en gezelligheid. Hout biedt de perfecte basis voor een smaakvol en stijlbewust interieur. Het bepaald simpelweg de uitstraling. Of het nu traditioneel of trendbewust is, op het gebied van kwaliteit zijn alle houten vloeren van Parador tijdloos!

Parador Parket Bebo Parket

Parador parket uitstraling

Parador parket is op het gebied van uitstraling sterk ontwikkelt. Door grote ervaringen met hout en de moderne technieken heeft u een zeer ruime keuze uit verschillende houtsoorten, legpatronen, plankformaten, decors, afwerkingen en kleuren. Dit maakt de parketvloeren van Parador uniek. Parador heeft verschillende collecties. Hierdoor heeft u keuze heeft uit tijdloos, elegant, traditioneel, modern of design gericht.

Parador parket voordelen?

  • Zeer gemakkelijk te leggen
  • Krasbestendig
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Geschikt voor vochtig dweilen
  • Vlekken zijn makkelijk te verwijderen
  • Hygiënisch
  • Geschikt voor zware belasting
  • Te leggen in elke ruimte

Parador parket onderhoud

Als u aan een parketvloer denkt, denkt u waarschijnlijk niet gelijk aan gemakkelijk onderhoud. Maar bij Parador zit dat anders. Een Parador parketvloer is erg gemakkelijk te onderhouden en vraagt weinig van uw tijd. Een droge reiniging met de stofzuiger of bezem en een vochtige dweil is voldoende om uw parketvloer zo goed mogelijk te onderhouden. Gebruik een onderhoudsmiddel wat speciaal bestemd is voor parket om het zo lang mogelijk mooi te houden. Om beschadigingen te voorkomen kunt u stoelen en tafels voorzien van zachte viltdoppen.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!