Eiken laminaat

Eiken laminaat geeft een prachtige, natuurlijke uitstraling. Als u op zoek bent naar warmte in uw woning dan is een eiken laminaatvloer altijd de perfecte keuze. Dankzij ons ruime assortiment zit er voor iedere wens de juiste laminaatvloer bij. Zo hebben we voor de liefhebber van de laatste trends de laminaat grijs eiken en ook de laminaat wit eiken in het assortiment. Dit zijn de licht eiken laminaat kleuren waar het meest naar gezocht wordt op dit moment, mooie warme kleuren die uw interieur ten goede komt. Al deze soorten eiken laminaat hebben we op voorraad.

laminaat eiken

 

Verschillende soorten eiken laminaat

Wanneer u kiest voor een eiken laminaatvloer heeft u keuze uit veel verschillende soorten. Hierbij kunt u denken aan diverse tinten en decors.

U heeft keuze uit verschillende soorten laminaat:

  • Lichte eiken laminaat
  • Amerikaanse eiken laminaat
  • Wilde eiken laminaat
  • Zomer eiken laminaat
  • Naturel eiken laminaat
  • Witte eiken laminaat
  • Rustieke eiken laminaat
  • Grijs eiken laminaat
  • Bruine eiken laminaat

Alle soorten laminaat zijn uit voorraad leverbaar en binnen 24 uur aan huis geleverd.

Eiken laminaat met v-groef

Ons laminaat met V-groef die lijkt op een echte houten vloer kunt u ook laten leggen door gebruik te maken van de leggers van Bebo Parket. Voor bijpassende plinten bent u ook op het juiste adres bij ons bedrijf in Vriezenveen. Op de website ziet u vele voorbeelden van verschillende soorten laminaat met een voelbare houtstructuur maar ook van de vlakke laminaat.

Intensief gebruik

Doordat eiken laminaat zo goed te gebruiken is bij intensief gebruik is het naast woningen ook geschikt voor in bedrijven of winkelpanden. Dankzij verschillende kleuren en decors is er voor elke ruimte een passende eiken laminaatvloer te vinden. Voor advies staan er altijd medewerkers voor u klaar.

Voordelen

Tegenwoordig is een eiken laminaatvloer haast niet meer te onderscheiden van een echte eiken houten vloer. Het voordeel hiervan is dat het er even mooi uitziet maar dat laminaat veel goedkoper is dan een massief houten vloer. Daarnaast is laminaat veel gemakkelijker te onderhouden dan een houten vloer. Ook is vloerverwarming makkelijker te leggen onder laminaat. Eiken laminaat is zeer sterk en een goede keuze bij intensief gebruik. Het onderhoud van de lichte eiken laminaat en van de grijs eiken laminaat kunt doen met de wax en clean speciaal ontwikkeld voor de donkere eiken laminaat soorten en het wit eiken laminaat.

 

COMBI DEAL!

Deze aanbieding geldt alleen als u de randartikelen erbij afneemt!

Kom naar de fabriek
Bekijk het assortiment van Beboparket

Veel gezochte laminaat vloeren