Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Wat is een keramische tegel

Keramische tegels zijn gemaakt van keramisch materiaal, meestal zand en klei. Dit wordt gedroogd en vervolgens gebakken op zeer hoge temperaturen van minimaal 1000 °C. Door toevoeging van mineralen wordt de tegel steviger en dit maakt ze zeer geschikt voor gemiddeld tot intensief gebruik. Keramische tegels zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en als wand- of vloeregels toepasbaar in alle denkbare verblijfsruimtes zoals woon-, bad- en slaapkamer. Onze keramische buitentegels zijn vorstbestendig en maken je tuin, terras of buitenkeuken helemaal af.

Voordelen van keramische tegels

Keramische tegels zijn bijzonder kras- en slijtvast, trekken niet krom en buigen niet. Keramische tegels zijn onder te verdelen in twee soorten. Gerectificeerd en niet gerectificeerde tegels. Gerectificeerde tegels worden direct na het bakproces op maat gesneden en daarom zijn de tegels kaarsrecht en maatvast. Het grootste voordeel is dat je deze tegels kunt verwerken met een minimale voeg wat resulteert in een strak en rustig geheel. Niet gerectificeerde tegels zijn tegels die vóór het bakproces op maat gesneden zijn. Dit maakt de randen minder scherp wat zorgt voor iets bredere voegen. Deze variant is vaak ook wat goedkoper.

Veel verschillende kleuren, vormen en maten

Tijden veranderen en hoewel we nog vaak geneigd zijn een kleine ruimte te betegelen met een klein formaat is het tegendeel allang bewezen. Een kleine ruimte in combinatie met een grote wand- of vloertegel geeft een verrassend modern en strak effect. Ook in beschikbare vormen heeft de tijd niet stil gestaan. De klassieke metro tegel zal nooit verdwijnen maar ook het mozaïek of de hexagon vorm winnen terrein. Dé trend op dit moment is ons keramisch parket, eventueel in visgraatpatroon of Hongaarse punt motief is het een echte blikvanger. Op het eerste oog nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer dus een ware sfeermaker. BeBo Parket volgt alle trends in keramische wand- en vloertegels dus wát je wensen ook zijn, bij ons zal je altijd de tegel vinden die je zoekt. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag.

Waar zijn keramische tegels toe te passen

Keramische tegels zijn werkelijk in iedere ruimte van een woning, bedrijfspand of openbare ruimte toe te passen. Zelfs buiten zal een mooie keramische tuintegel niet misstaan. Ze zijn duurzaam, krasbestendig, slijtvast en vergen nauwelijks onderhoud. Ook zijn ze zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Het keramische materiaal geleidt de warmte of koeling bijzonder goed en houdt deze ook langere tijd vast. Dit zorgt zowel in de winter als in de zomer voor aangename temperaturen en een hoog woon of werkgenot.

BeBo Parket voor de beste prijs én uitstekende service

Zodra je onze showroom binnenstapt word je ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee met een vers belegd broodje, kop soep of zoete snack. Onze tegelspecialisten hebben alle informatie over onze keramische binnen en buitentegels en helpen je graag met het maken van de juiste keuze. BeBo Parket blinkt uit door de lage prijzen maar zeker ook in de persoonlijke service op maat.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!