PVC vloer natuursteen look

Een PVC vloer met natuursteen look zien we vooral terug in interieurs met een landelijke of moderne stijl. Vanwege de uitstraling en het gemak van de PVC vloer groeit de populariteit van deze vloer met de week. Woonbladen en beurzen showen steeds vaker een PVC vloer met natuursteen look en men wil steeds vaker een duurzame vloer. We gaan steeds bewuster met het milieu om. Daarbij past een PVC vloer met natuursteen look perfect. Deze vloer heeft niet alleen een natuursteen look, de productie van PVC gebeurt op een milieuvriendelijke en verantwoorde wijze. Alle reden om te kiezen voor een PVC vloer met natuursteen look!

PVC Vloer Beige

Van: 28,94

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Dry Back

Van: 29,98

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer plak

Van: 39,97

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Trendy Dry Back

Van: 28,94

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Eiken

Van: 28,94

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Hotelkwaliteit

Van: 20,98

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek

PVC natuursteen vloer

PVC natuursteen vloeren zijn eenvoudig te reinigen, vragen nauwelijks onderhoud en hebben een lange levensduur. De aanschaf van PVC natuursteen vloeren kan wat prijziger zijn, maar verdeeld over de vele tientallen jaren dat je plezier hebt van de vloer valt de prijs enorm mee. Op al onze PVC natuursteen vloeren zit dan ook een garantie van 25 jaar. Dat betekent jarenlang onbezorgd genieten van een prachtige, natuurlijk uitziende vloer. Ook een PVC natuursteen vloer kopen? Bekijk onze gehele collectie PVC natuursteen vloeren in de showroom van onze groothandel. Tijdens de fabrieksleegverkoop zijn we geopend voor particulieren en profiteer je van groothandelsprijzen. Kom ook kijken en shop vandaag nog je nieuwe PVC natuursteen vloer. 

PVC natuursteen look

Natuursteen-laminaatVeel mensen kiezen voor een PVC vloer met een bepaalde look, bijvoorbeeld de natuursteen look. Het mooie van PVC is dat deze vloeren verkrijgbaar zijn in vrijwel elke look. Zoek je PVC met natuursteen look, dan kan dat. Maar ook als je PVC met houtlook zoekt, ben je bij ons aan het goede adres. We hebben een zeer ruim assortiment PVC vloeren met natuursteen look. De productie van PVC hebben we in eigen beheer. Daardoor kunnen we niet alleen de laagste-prijsgarantie bieden voor PVC met natuursteen look, we kunnen ook speciale verzoekjes verwerken. Kom eens kijken in de showroom, we weten zeker dat er een mooie PVC vloer met natuursteen look tussen zit voor je. 

Natuurlijke PVC vloer

Een natuurlijke PVC vloer is de wens van veel mensen. Gelukkig is dat het aspect waarin PVC vloeren uitblinken. Vrijwel alle PVC  vloeren hebben een natuurlijke look. Of je nu kiest voor een natuursteen look, een houtlook of een betonlook; alles is mogelijk bij PVC vloeren. Ook bij ons vind je een breed assortiment aan natuurlijke PVC vloeren. Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op, we kunnen altijd iets voor je betekenen. 

Stenen PVC vloer

Een stenen PVC vloer is praktisch en mooi. Praktisch omdat je bij een stenen PVC vloer nauwelijks onderhoud hebt en de vloer waterbestendig is. Mooi omdat een stenen PVC vloer niet te onderscheiden is van een echte stenen vloer. Het voordeel van een stenen PVC vloer is natuurlijk dat PVC goedkoper is dan steen en bovendien vele malen lichter. Geen gesleep dus, maar juist een zeer eenvoudige manier van leggen. Ga je verhuizen? Neem je stenen PVC vloer gewoon met je mee. Ideaal! Bekijk onze gehele collectie stenen PVC vloeren in de showroom of kom met ons videobellen, onze medewerkers laten via de telefoon alle opties zien. Zo kan je vanuit het gemak van je eigen huis een vloer uitzoeken! 

Deze week PVC Vloeren al vanaf €4,98 pm2!