Kronotex

Kronotex is een laminaatmerk wat als één van de betere soorten bekend staat. Kronotex laminaat vloeren hebben mooie natuurlijke decors en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Door de goede kwaliteit is dit een duurzame vloer. Bij Kronotex vindt u veel collecties, zo is er voor elke ruimte en elk interieur wel een passende vloer te vinden. 

Kronospan

Het laminaat van deze fabrikant staat bekend als een sterk laminaat. Dit laminaat is redelijk milieuvriendelijk, omdat de vloeren voor het grootste deel van de verwerking uit hout bestaan. Deze fabrikant heeft de hele productie van het laminaat in eigen hand. Zo ondergaat het laminaat een speciale behandeling, waardoor de vloer veel minder vatbaar is voor vocht. Ook het kliksysteem wordt telkens weer verbeterd, zodat een laminaatvloer sneller en beter te installeren is. De beschermlaag (de coating) is bijzonder sterk en antibacterieel. Speciale Europese ontwerpers zorgen ervoor dat de collectie van Kronospan up-to-date blijft.

Kronospan laminaat

Kronospan laminaat heeft een trendy uitstraling. U ziet vooral veel rustieke houtdecors met een grijze ondertoon. Een Kronospan vloer is dan ook haast niet van een echte houten vloer te onderscheiden. Daarnaast is de vloer afgewerkt met een bijzonder sterke coating die ook nog eens verkleuringen tegengaat. U kunt de meubels rustig verplaatsen zonder dat er krassen of deuken ontstaan. Alle Kronospan vloeren zijn hypoallergeen. 

Kronotex Exquisit

Een van de mooiste collecties van Kronotex is de Exquisit serie. Deze vloeren hebben een mooie matte uitstraling en schitterende natuurlijke uitstralingen. De vloer heeft de uitstraling van een plankenvloer. De vloer krijgt hierdoor een extra dimensie. Dit laminaat is in elke interieur toepasbaar, dus zowel in de klassieke als ook in de moderne interieurs. Het reliëf in de afwerklaag en de v-groef benadrukt het effect van een oude plankenvloer. Wilt u een nog spannender uitstraling door meerdere kleurnuances, kies dan voor de Kronotex Exquisit Plus-serie.