Krono laminaat

Met Krono laminaat creëer je een eigen persoonlijke stijl. Krono staat bekend om zijn meerdere goede kwaliteiten en heeft een ruime keuze aan verschillende stijlen, kleuren, structuren en afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke vloer, of kies voor een vloer die een moderne uitstraling heeft waardoor de rest van je woning direct moderner oogt. De gewenste uitstraling bereik je met een Krono laminaatvloer.

Duurzaam laminaat

Krono laminaat staat bekend om zijn goede kwaliteiten. Alle laminaatvloeren zijn zeer duurzaam en kunnen tegen een stootje. Krono laminaat is de ideale laminaatvloer wanneer je kinderen of huisdieren hebt. Een hond of kat kan lekker met zijn speeltje rondrennen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de toplaag van je laminaatvloer. Knoeien is geen probleem, het laminaat is eenvoudig schoon te maken. Dankzij de harde toplaag is het laminaat van Krono krasbestendig, slijtvast en kan het tegen een stootje.

Krono 1clic2go kliksysteem

Een laminaatvloer moet natuurlijk eenvoudig te plaatsen zijn. Het Krono Original laminaat beschikt over een 1clic2go systeem. Door middel van dit systeem is het laminaat in een handomdraai te plaatsen. Hierdoor hoeft het laminaat niet door een professionele vakman gelegd te worden, maar is het Krono laminaat ook zeer eenvoudig te leggen voor iedere doe-het-zelver.