Vloertegels

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en overweeg je vloertegels? Vloertegels zijn ideaal in onderhoud, ze zijn namelijk goed schoon te houden en er is wel zoveel keus, dat ze in ieder interieur passen. Vaak is de vloertegel gemaakt van keramiek, hout of kunststof.  Maar waarom zou je kiezen voor een tegelvloer? De verschillende vloertegels zijn te vinden in ons grote assortiment in vloeren.

Waarom een tegelvloer?

De keuze voor een tegelvloer is niet moeilijk als je de pluspunten ervan kent. Tegels zijn duurzaam en hitte- en vochtbestendig. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor jouw badkamer en andere natte ruimtes, zeker als men kiest voor een soort waarvan de toplaag antislip is. Bij Bebo Parket kun je deze vloertegels uitzoeken in zowel moderne frisse kleuren als in prachtige naturel tinten of sfeervolle oosterse designs. Niet alleen het gemak in jouw badkamer telt, ook vuil door het morsen in de keuken, speelkamer, hobbyruimte, of zelfs een dierenverblijf, is met de juiste tegelvloer geen probleem. Vegen of een vochtige doek is vaak al voldoende, maar ook een stevige schrobbeurt kan geen kwaad. Jouw tegelvloer blijft er als nieuw uit zien. Vloertegels en vloerverwarming is een perfecte combinatie. Een tegelvloer houdt de warmte lang vast en zorgt voor een aangename temperatuur in het hele vertrek.  

Vloertegels voor elke ruimte

Met een goed gekozen tegelvloer van Bebo Parket kies je voor een vloer die een leven lang mee kan gaan zonder aan uitstraling te verliezen. Met bijvoorbeeld natuursteen zoals leisteen, graniet of marmer creëer je een unieke, stijlvolle vloer die in geen enkel interieur zal misstaan. Zoek je vloertegels voor in de keuken en wens je hier dezelfde uitstraling, dan kan het verstandig zijn een imitatie van natuursteen in keramiek te nemen. De verschillen zijn nauwelijks te zien, maar het onderhoud van keramiek is veel eenvoudiger. Ook voor de liefhebber van de warme, natuurlijke uitstraling van hout is er een prachtig keramisch parket. Deze tegel, verkrijgbaar in verschillende houtmotieven, oogt zeer natuurgetrouw en is er in allerlei lengtes en breedtes. Heb je liever een betonlook tegel, ook hiervoor kun je bij Bebo Parket terecht.   

Tegels kopen

Van de zolder tot de kelder en van de hal bij de voordeur tot in de garage of op het terras achter het huis. Waar je maar wilt, bij Bebo Parket kun je de juiste soort tegels kopen. In de kleur, de maat en het decor dat je wenst. Altijd tegen een scherpe prijs. Denk ook eens aan het combineren van verschillende maten en vormen tegels, ook wel romaans verband genoemd, of aan het combineren van tegels in twee of meer kleuren. De mogelijkheden lijken wel eindeloos. Onze verkoopadviseurs zijn je graag van dienst bij als je vragen. Ze denken met je mee in welke tegels je het beste kunt gebruiken in de ruimte waarvoor je tegels koopt, maar denken ook met je mee over voegbreedtes, welk legpatroon er mogelijk is enzovoorts.

Kwaliteit voor een scherpe prijs 

De kosten voor een tegelvloer lopen sterk uiteen. Dat heeft alles te maken met hoe de tegel geproduceerd is. Gewonnen, rechtstreeks uit de natuur, of gebakken in de oven. Ambachtelijk vervaardigt zoals bijvoorbeeld terracotta tegels, ook wel boeren plavuis of estriken genoemd, of in massa geproduceerde quarrytegels die er ongeveer hetzelfde uitzien. Extra bewerkingen zoals glazuren en/of decoreren in prachtige oosterse motieven. Zelfs de formaten van de tegels, van heel groot tot kleine mozaïektegelmatjes, vierkant, rechthoek, of zeskantig, kunnen voor prijsverschillen zorgen. Maar dat wil niet zeggen dat Bebo Parket niet de beste kwaliteit tegen de laagste prijs kan leveren. Wil je tegels kopen, kom dan naar onze showroom ervaar onze persoonlijke service op maat. Of neem contact op en vraag een vrijblijvende offerte.