Merken houten vloeren

Op het gebied van houten vloeren bestaan er diverse merken. Elk merk heeft zijn eigen product en specialisatie. Bekijk welk merk u het meest aanspreekt.

altimago

Altimago

Altimago vloeren worden verouderd op basis van klantspecifieke wensen met speciale verouderingstechnieken. De vloerdelen worden op een speciale manier verouderd, zodat de pasvorm van de vloerdelen perfect blijft. De vloer wordt geheel naar de wens van de klant geproduceerd. Tevens heeft u ook keuze uit verschillende kleur- en afwerkingsmogelijkheden. Altimago houten vloeren zijn in veel verschillende afmetingen leverbaar, ook extra breed.

berg&bergparket

Berg en Berg

Berg en Berg parketvloeren worden geproduceerd in Zweden. Het parket beschikt over een prachtige en vooral unieke uitstraling. Het doel van Berg en Berg parket is vrijwel de beste en meest natuurlijk ogende parketvloeren produceren, welke zeer stevig en duurzaam zijn. Berg en Berg staat voor het milieu en zorgt er daarom ook voor dat zij alleen van duurzaam beheerde bossen gebruik maken, en op een milieuvriendelijke manier hun vloeren produceren.

Meister

Meister biedt een zeer kwalitatieve houtsoort aan welke warmte en klasse uitstraalt. Meister heeft een zeer ruim aanbod aan diverse houten vloeren. Deze vloeren staan bekend om hun kwalitatieve opbouw, een robuust oppervlak en een hoogwaardige HDF drager. Door unieke productiemethoden worden noesten, scheuren en houtporiën bijzonder benadrukt. Elke plank is uniek en op deze manier volgens Meister ‘een begroeting uit de natuur’.

Meister

Meranti

Meranti houten vloeren zijn vloeren die gemaakt zijn uit tropisch hardhout. Hierdoor heeft het hout een bijzonder warme kleur en daardoor een unieke uitstraling. Het hout is in verschillende kleurtinten verkrijgbaar. Meranti bomen worden op een duurzame manier gekapt en worden standaard geleverd met een FSC of PEFC duurzaamheidscertificaat.

Meranti
Nature Line

Nature Line

Nature Line parket biedt karakter, stijl en kwaliteit. De vloeren van Nature Line zijn allen geproduceerd uit hardhout. Hierdoor heeft de vloer een betere bescherming en is het minder kwetsbaar voor beschadigingen en zware objecten. De houten vloeren van Nature Line zijn stijlvol en kwalitatief en vallen tegelijkertijd binnen uw budget.

Parador

Parador

Parador parket is op het gebied van uitstraling door de jaren heen sterk ontwikkelt. Hierdoor heeft u een zeer ruime keuze uit verschillende houtsoorten, formaten, decors, kleuren en afwerkingen. Tevens is Parador parket zeer gemakkelijk in het onderhoud en vraagt weinig van uw tijd. Parador is te leggen in iedere gewenste ruimte dankzij zijn hoge kwaliteit.