Altimago houten vloer

Een echte Altimago houten vloer wordt met de tijd alsmaar mooier. Met deze prachtige houten vloer bent u verzekerd van een authentieke uitstraling. Altimago vloeren worden naar de specifieke wens van de klant met een speciaal verouderingsproces verouderd. Dit wordt op een speciale manier gedaan zodat de pasvorm van de vloer perfect blijft.

Altimago houten vloer verouderen

Altimago houten vloer

Altimago houten vloer

De houten vloeren van Altimago kunnen op zes verschillende speciale manieren worden verouderd. U bepaald zelf in welke mate de kenmerken naar uw voorkeur moeten voldoen. Door middel van een handmatige keurings- en verouderingsmethode krijgt u de houten vloer precies zoals u hem wenst. De verouderingsmogelijkheden zijn:

  • scheuren
  • ruw plekken
  • oudheid sporen
  • opennoesten
  • geschraapte veiling

Altimago houten vloer verschillende kleuren

De Altimago houten vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. U heeft keuze uit elf verschillende traditionele kleuroliën. Deze kleuren zijn Taranto, Emilia, Umbra, Milano, Palermo, Roma, Latina, Lombardy en Pertino. Een Altimago houten vloer straalt jarenlange kwaliteit uit. De vloeren kunnen zowel in multiplank als massief eiken hout geleverd worden.

Altimago houten vloeren onderhoud

Altimago houten vloeren zijn een van de meest onderhoudsvriendelijke vloeren. Op deze vloer zijn krassen en kleine beschadigingen amper waar te nemen. Met deze vloer hoeft u zich dus geen zorgen te maken over lelijke plekken, beschadigingen en zorgvuldig veel onderhoud. Door middel van de speciale onderhoud set voor houten vloeren bent u voorzien van jarenlang plezier van uw prachtige vloer.

[/vc_row]
Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek