Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

PVC vloeren voor de laagste prijs

Op zoek naar een duurzame vloer met een warme uitstraling en veel prettige eigenschappen zoals een groot onderhoudsgemak en krasvastigheid? Dan is een PVC vloer iets voor jou. Bebo Parket heeft het grootste aanbod PVC vloeren voor gegarandeerd de laagste prijs en levert en legt in heel Nederland.

Actie!
Van € 28,94
Vanaf
€ 1,98
pm2
Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag
Actie!
Van € 28,94
Vanaf
€ 1,98
pm2
Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag
Actie!
Van € 29,98
Vanaf
€ 1,98
pm2
Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag
Actie!
Van € 28,94
Vanaf
€ 2,98
pm2
Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag
Actie!
Van € 20,98
Vanaf
€ 2,98
pm2
Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag
Actie!
Van € 28,94
Vanaf
€ 3,98
pm2
Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag
Actie!
Van € 39,97
Vanaf
€ 2,98
pm2
Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag
Actie!
Van € 28,94
Vanaf
€ 4,98
pm2
Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag
Actie!
Van € 28,94
Vanaf
€ 4,98
pm2
Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m zaterdag

PVC vloeren voor iedereen

PVC vloeren hebben veel voordelen en zullen lang meegaan. Het is een gemakkelijke vloer die bovendien te verkrijgen is in elke denkbare kleur en decor/dessin of leg pvc visgraat. De techniek is tegenwoordig zover ontwikkeld dat er PVC vloeren bestaan met een houtstructuur of tegelstructuur. De PVC vloer is dan nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer of tegelvloer. Alleen als je erop loopt kun je horen dat je niet op een houten vloer loopt – een PVC vloer is veel stiller. Dankzij de houtstructuur zijn er daadwerkelijk groeven te voelen in de PVC vloer, wat extra bijdraagt aan de authentieke look en feel van een houten vloer. Je hoeft dus niet in te leveren op een luxe uitstraling, maar geniet wel van de vele gemakken van een PVC vloer.

PVC vloer kopen?

Bebo parket levert en legt in heel Nederland en daarnaast heb je op PVC vloeren en vinyl 25 jaar garantie. Kom eens kijken in de showroom, ons assortiment PVC vloeren is zeer ruim en onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren staan bekend om de vele voordelen. Dit maakt onze PVC vloeren geschikt voor iedere woning.

Geen contactgeluid

Onderhoudsvriendelijk

Verkrijgbaar in natuurlijke hout- of tegellook

Zeer harde toplaag

Bestand tegen krassen en vlekken

Zeer geschikt voor vloerverwarming

Vochtbestendig

Lange levensduur

PVCBAD
Laminaat vloer, Parketvloer, lamelparket, Pvc vloer, Tegel vloer Bebo Parket

Kunststof vloerbedekking

Wat is PVC vloerbedekking? PVC staat voor polyvinylchloride. Dit is een soort kunststof bestaande uit verschillende lagen met een totale dikte van enkele millimeters, afhankelijk van het soort PVC. PVC vloerbedekking met een klikverbinding is iets dikker (vaak tussen de 4 en 5 millimeter) dan PVC vloerbedekking die aan de ondergrond wordt verlijmd (vaak tussen de 2 en 3 millimeter). PVC vloerbedekking die aan de grond wordt verlijmd wordt ook wel dry-back PVC vloerbedekking of plak PVC genoemd. De minimale dikte van PVC vloerbedekking brengt verschillende voordelen met zich mee: PVC is het beste te combineren met vloerverwarming dan alle andere soorten vloerbedekking. Tevens produceert PVC vloerbedekking geen contactgeluid. Een nadeel van zo’n dunne vloer is dat de vloer koud kan aanvoelen, maar omdat kunststof vloerbedekking vaak wordt gecombineerd met vloerverwarming is dit nadeel eigenlijk te verwaarlozen. De harde toplaag van PVC vloerbedekking zorgt voor een hoge mate van slijtvastheid. Ook zullen er niet snel vlekken ontstaan.

PVC vloerbedekking in de badkamer

Kunststof vloerbedekking kan ook in de badkamer of keuken worden geplaatst. De kunststof vloerbedekking is namelijk volledig waterbestendig. Bij PVC vloerbedekking die zwevend wordt geplaatst is het verstandig om een geschikte, waterdichte ondervloer te plaatsen. Bij een dry-back PVC vloer is dit niet nodig. De PVC vloerbedekking wordt dan direct aan de ondergrond verlijmd, waardoor er geen vocht bij kan komen.

Verschil PVC en vinyl

Veel mensen denken dat PVC vloeren en vinyl-vloeren hetzelfde zijn, maar dat klopt niet helemaal. PVC en vinyl hebben wel erg veel overeenkomsten, maar PVC is te koop in pakken met stroken en vinyl wordt verkocht op een rol van doorgaans 4 meter breed. Hierdoor is een vinylvloer sneller te leggen. Vinyl werd vroeger ook wel zeil genoemd en is vaak goedkoper dan een PVC vloer. Wil je echter een duurzame vloer die tientallen jaren meegaat, dan kun je beter voor PVC kiezen. Een vinylvloer heeft een minder lange levensduur, maar is voor een snelle verandering van je interieur een voordeligere keuze.

Deze week PVC vloeren al vanaf € 4,98 pm2!

Prijzen PVC vloeren

Benieuwd naar de prijzen van een PVC vloer? Bebo Parket heeft de voordeligste prijzen van heel Nederland. Omdat we de productie van PVC vloeren in eigen beheer hebben, kunnen we de laagste prijs van het land garanderen. De laagste-prijsgarantie krijg je bij ons niet alleen bij PVC vloeren, maar bij alle soorten vloeren. Heb je ergens anders een goedkopere PVC vloer gezien? Lever de offerte bij ons in, dan gaan wij onder de prijs door!

Wat kost een PVC vloer?

Je kunt bij ons al een PVC vloer kopen vanaf € 4,98 per vierkante meter. Deze prijzen zijn exclusief BTW. Afhankelijk van de soort PVC vloer komt er ook een ondervloer bij. Speciale wensen voor je PVC vloer? Geef het ons door, dan houden we rekening met je wensen. We hebben een jaarlijkse fabrieksleegverkoop waarin we stunten met de prijzen van PVC vloeren. De groothandel is dan ook geopend voor particulieren. Houd onze social media kanalen in de gaten voor deze actie!

Kosten PVC vloeren

Een PVC vloer kan je bij ons voor een voordelige prijs kopen. Na aankoop heeft een PVC vloer nauwelijks kosten. Het onderhoud is minimaal. Je hoeft geen verzorgingsproducten te gebruiken zoals bij een houten vloer. Regelmatig stofzuigen is het belangrijkste. Daarmee verwijder je vuil dat voor krassen kan zorgen. Eens in de zoveel tijd kan je gebruik maken van een speciale PVC-reiniger. Deze reiniger geeft de PVC vloer een diepgaande reiniging. Bescherm je PVC vloer daarnaast tegen het krassen van meubels. Plaats onder de poten van je zware meubels viltdoppen. Zo geniet je jarenlang van je PVC vloer zonder enig onderhoud.

Hoe duur zijn PVC vloeren?

Hoe duur een PVC vloer is, hangt af van je eigen wensen en eisen. PVC vloeren hebben verschillende kwaliteiten. Wil je een super sterke PVC vloer van projectkwaliteit? Dan ligt de prijs uiteraard iets hoger. Dry-back PVC vloeren zijn doorgaans ook iets duurder dan een PVC vloer met kliksysteem. Neem gerust contact met ons op voor vragen over de prijzen van een PVC vloer. Of kom langs in de showroom, dan kunnen we je alle opties laten zien.

sfeerimpressie_pvclaminaat

Lees hier de meest gestelde vragen

Wat is PVC?

PVC [polyvinylchloride] is een doorzichtige kunststof met als belangrijkste eigenschappen waterdichtheid, gasdichtheid, elektrisch- thermisch- akoestisch isolerend, slijtvast en stootvast, duurzaam, brandvertragend, licht in gewicht, recyclebaar. Voor een PVC vloer wordt de kunststof laag bedrukt met een natuurgetrouwe imitatie van hout, steen, beton enz. en afgedekt met een slijtvaste toplaag. Een PVC vloer is ongeveer drie millimeter dik en zeer geschikt op vloerverwarming.

Kan PVC over laminaat worden gelegd?

PVC kan niet over laminaat gelegd worden Een klik PVC kan prima. Houd er rekening mee dat een ondervloer nodig is, dat de totale vloer hoger uit komt en dat in geval van vloerverwarming de warmteweerstand van de vloer hoger wordt.

Is een PVC vloer waterdicht?

Het materiaal PVC is waterdicht. Door een PVC vloer met watervaste lijm vast te verlijmen worden naden voorkomen. Bij klik PVC kunnen de naden met waterdichte naden lijm worden behandeld. Dit vraagt wel om de paar jaar om onderhoud. Door tenslotte de buitenranden met waterdichte siliconenkit af te werken verkrijgt u een volledig waterbestendige PVC vloer.

Kan je een PVC vloer dweilen?

Dweilen is prima voor de PVC vloer. Liefst met lauwwarm, schoon water. Eventueel, heel spaarzaam, PVC reiniger toevoegen. Geen kokend heet water gebruiken en voorkom dat er water op de vloer blijft staan.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!