Houten Vloeren: Deze week leegverkoop!


Deze week zijn onze houten vloeren extreem laag geprijsd! Profiteer tijdens onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop van gruwelijk lage prijzen. In verband met nieuwe fabriek duizenden euro’s voordeel! Wij leggen en leveren in heel Nederland vloeren, altijd tegen de laagste prijs!

Frans Kloostervloeren

Frans kloostervloeren


Franse kloostervloeren zijn gemaakt van massief hout en worden verkocht tegen laminaat prijzen. Frans kloostervloer wordt geschaafd in de Pius Piaster ook wel Pin Des Landes genoemd.

Houten vloeren van: €39,98 pm2

Prijs: €3,98 pm2

opletten bij het leggen van vloeren

Massieve kasteelvloeren


De massieve kasteelvloeren zijn 19.5 cm breed en 2 cm dik. Omdat er veel voorraad is worden deze vloeren tegen een fractie van de nieuwwaarde verkocht. Deze planken zijn rondom voorzien van veer en groef.

Houten vloeren van: €49,98 pm2

Prijs: €5,98 pm2

brede lamelparket

Brede eiken duoplank of lamelparket


Ook lamelparket is deze week extra laag geprijsd! Nu al vanaf €18,98 pm2! Ook deze vloeren kunnen we voor je in elke gewenste kleur oliën. We hebben ook hiervan minimaal 80 pallets op voorraad.

Houten vloeren van: €69,98 pm2

Prijs: €18,98 pm2

vloer in schuur

Massief eiken vloerdelen


Mooie gave massief eiken houten vloeren. Sterk, onverwoestbaar, geschaafd en geschuurd met veer en groef rondom. Mooie brede plank met een perfecte passing. De vloeren zijn gemaakt van antieke balken waaruit ze gezaagd worden.

Van: €79,00 pm2

Prijs: €19,98 pm2

grijs lamelparket

BMO grijs geborsteld eiken lamelparket


Deze mooie grijze eiken lamelparket is bijna 20 cm breed met een massief eiken toplaag. Deze vloer is ook geschikt voor vloerverwarming en kan direct gelegd worden omdat deze al behandeld is in een warme grijze tint.

Van: €79,98 pm2

Prijs: €19,98 pm2

Houten vloeren

Een houten vloer geeft een huis karakter en een warmere, meer doorleefde aanblik. Een houten vloer of parketvloer past prachtig bij een oude boerderij of een klassiek herenhuis. Maar hout heeft wel onderhoud nodig. Houten vloeren zijn het best schoon te houden met een lauw sopje met speciale houtzeep waarin oliën zitten die het hout beschermen en voeden. Hout werkt. Dat betekend dat de houten vloer reageert op temperatuur-wisselingen en luchtvochtigheid door te krimpen en uit te zetten. Bij meerlaagse parketvloeren wordt de werking geminimaliseerd doordat de tussenlagen haaks op elkaar liggen.

Houten vloeren keuzes

De keuzes aan verschillende soorten houten vloeren zijn enorm, we kennen vloeren van eiken tot notenhout en van rustiek tot bijna foutvrije vloeren, van esdoorn tot wengé, van grenen tot bamboe. Hiernaast kun je variëren in legpatronen zoals visgraat, Hongaarse punt. Ook variatie in afwerking behoort tot de mogelijkheden,zoals de traditionele olie of de keiharde lak en uiteraard de vloerzeep.

Namaak houten vloer

De kunststof vloeren zitten momenteel zo ingenieus in elkaar dat ze in elke kleurnuance en elk motief en structuur kunnen worden gemaakt. Ze zijn nauwelijks nog van echte vloeren te onderscheiden deze vloeren zijn super eenvoudig in onderhoud en gaan jarenlang mee. Wat je ook kiest laat je vooraf goed informeren over de voor en de nadelen van elk type vloer.

Ruime keuze in houten vloeren

Natuurlijk zijn de keuzes aan vloeren enorm en bepalen smaak en budget waar je uiteindelijk voor kiest. Ga je voor puur natuur dan ga je waarschijnlijk voor een houten vloer maar ga je voor gemak en prijs dan zul je al gauw voor een mooie laminaatvloer kiezen. Wat weinig mensen weten is dat de luxere laminaatvloeren en de pvc vloeren het hout bijna helemaal benaderen in uitstraling, en een bijkomend voordeel is dat je niet al te diep in de buidel hoeft te tasten zoals bij een houten vloer.

Exclusieve houten vloeren

In ons uitgebreide assortiment houten vloeren hebben we ook een speciale lijn van vloeren die zeer exclusief zijn, namelijk de verouderde versie die we van oud hout maken. Deze exclusieve houten vloeren die van balken, eiken gebinten, en oude vloerdelen word gemaakt zijn vaak  al honderden jaren oud. Je begrijpt dat deze vloerdelen een zeer mooie en on nabootsbare uitstraling hebben die niet zijn na te maken zijn.

Lees hier meer over onder andere de oude mud koetshuisvloer en de oude schoolvloeren. Verder zie je ook een voorbeeld van de exclusieve boerderijvloeren waar enorm veel vraag naar is tegenwoordig. Zo zie je dat wij alle soorten houten vloeren kunnen maken én leveren. Deze week zijn we onder andere bezig met het vervaardigen van stalvloeren en pastorievloeren.
Mocht je belang hebben bij een van deze vloeren neem dan contact op met onze enthousiaste telefonistes.

0546-750238