Houten Vloeren: Deze week leegverkoop!

Deze week zijn onze houten vloeren extreem laag geprijsd! Profiteer tijdens onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop van gruwelijk lage prijzen. In verband met nieuwe fabriek duizenden euro’s voordeel! Wij leggen en leveren in heel Nederland vloeren, altijd tegen de laagste prijs!

Frans kloostervloeren

Franse kloostervloeren, door de prachtige robuuste uitstraling geven deze dikke massief houten vloer planken uitstraling aan uw woning.

VAN € 39,98 VANAF €8,98
Kom naar de fabriek Videobellen Meer informatie ...
Massieve kasteelvloeren

Massieve kasteelvloeren gemaakt van eeuwenoude bomen met een uitstraling die alleen maar mooier wordt na verloop van tijd.

VAN € 49,98 VANAF €8,98
Kom naar de fabriek Videobellen Meer informatie ...
Brede eiken duoplank of lamelparket

Lamelparket eiken of duo planken, eiken vloer geschikt voor vloerverwarming met extra dikke eiken toplaag die de warmte makkelijk doorlaat, en niet kan uitzetten of krimpen.

VAN € 69,98 VANAF €18,98
Kom naar de fabriek Videobellen Meer informatie ...
Massief eiken vloerdelen

Massief eiken vloeren oersterk in elke kleur af te werken. Mooie robuuste uitstraling, slijtvast en niet kapot te krijgen.

VAN € 79,00 VANAF €19,98
Kom naar de fabriek Videobellen Meer informatie ...
BMO grijs geborsteld eiken lamelparket

Lamelparket geborsteld grijs eiken, fabrieksverkoop van lamelparket in mooie kleur afgewerkt geschikt voor vloerverwarming voorzien van veer en groef.

VAN € 79,98 VANAF €19,98
Kom naar de fabriek Videobellen Meer informatie ...

Houten vloeren

Een houten vloer geeft een huis karakter en een warmere, meer doorleefde aanblik. Een houten vloer of parketvloer past prachtig bij een oude boerderij of een klassiek herenhuis. Maar hout heeft wel onderhoud nodig. Houten vloeren zijn het best schoon te houden met een lauw sopje met speciale houtzeep waarin oliën zitten die het hout beschermen en voeden. Hout werkt. Dat betekend dat de houten vloer reageert op temperatuur-wisselingen en luchtvochtigheid door te krimpen en uit te zetten. Bij meerlaagse parketvloeren wordt de werking geminimaliseerd doordat de tussenlagen haaks op elkaar liggen.

Houten vloeren keuzes

De keuzes aan verschillende soorten houten vloeren zijn enorm, we kennen vloeren van eiken tot notenhout en van rustiek tot bijna foutvrije vloeren, van esdoorn tot wengé, van grenen tot bamboe. Hiernaast kun je variëren in legpatronen zoals visgraat, Hongaarse punt. Ook variatie in afwerking behoort tot de mogelijkheden,zoals de traditionele olie of de keiharde lak en uiteraard de vloerzeep.

Namaak houten vloer

De kunststof vloeren zitten momenteel zo ingenieus in elkaar dat ze in elke kleurnuance en elk motief en structuur kunnen worden gemaakt. Ze zijn nauwelijks nog van echte vloeren te onderscheiden deze vloeren zijn super eenvoudig in onderhoud en gaan jarenlang mee. Wat je ook kiest laat je vooraf goed informeren over de voor en de nadelen van elk type vloer.

Ruime keuze in houten vloeren

Natuurlijk zijn de keuzes aan vloeren enorm en bepalen smaak en budget waar je uiteindelijk voor kiest. Ga je voor puur natuur dan ga je waarschijnlijk voor een houten vloer maar ga je voor gemak en prijs dan zul je al gauw voor een mooie laminaatvloer kiezen. Wat weinig mensen weten is dat de luxere laminaatvloeren en de pvc vloeren het hout bijna helemaal benaderen in uitstraling, en een bijkomend voordeel is dat je niet al te diep in de buidel hoeft te tasten zoals bij een houten vloer.

Exclusieve houten vloeren

In ons uitgebreide assortiment houten vloeren hebben we ook een speciale lijn van vloeren die zeer exclusief zijn, namelijk de verouderde versie die we van oud hout maken. Deze exclusieve houten vloeren die van balken, eiken gebinten, en oude vloerdelen word gemaakt zijn vaak  al honderden jaren oud. Je begrijpt dat deze vloerdelen een zeer mooie en on nabootsbare uitstraling hebben die niet zijn na te maken zijn.

Lees hier meer over onder andere de oude mud koetshuisvloer, oude schoolvloeren en lamelparket. Verder zie je ook een voorbeeld van de exclusieve boerderijvloeren waar enorm veel vraag naar is tegenwoordig. Zo zie je dat wij alle soorten houten vloeren kunnen maken én leveren. Deze week zijn we onder andere bezig met het vervaardigen van stalvloeren en pastorievloeren.

Mocht je belang hebben bij een van deze vloeren neem dan contact op met onze enthousiaste telefonistes.

0546-750238