Meister laminaat

Meister laminaat heeft een zeer kwalitatieve toplaag. Dit maakt het laminaat aantrekkelijk wanneer je opzoek bent naar een sterkte laminaatvloer die eenvoudig te reinigen is. Meister laminaat heeft keuze uit verschillende formaten. Lange planken, tegelformaat of korte formaten. Dankzij de verschillende collecties heeft Meister eindeloos veel keuze.

Eenvoudige reiniging

Ben je opzoek naar een gemakkelijk te reinigen en eenvoudige vloer? Dan is Meister laminaat hiervoor de perfecte keuze. Meister laminaat staat bekend om zijn kwalitatieve oppervlak waardoor het een zeer onderhoudsvriendelijke vloerbedekking is. Een Meister laminaatvloer gaat in het dagelijks leven overal in mee. De ideale vloer wanneer je kinderen of huisdieren hebt.

Meister laminaat afwerking

Meister is het er mee eens dat een mooie laminaatvloer de juiste afwerking verdient. Meister heeft daarom bij iedere vloer een complete selectie plinten en accessoires ontwikkeld. De plinten zijn simpel te monteren doormiddel van clips die vooraf tegen de muur worden gemonteerd. Hierdoor heb je geen gedoe met loslatende plakplinten. Ook zijn afwerk profielen in identiek decor van het laminaat verkrijgbaar.

Meer voordelen van Meister laminaat

  • 100% natuurlijke grondstoffen
  • Zeer stabiel
  • Sommige collecties inclusief geïntegreerde geluidsisolatie
  • Eenvoudige reiniging
  • Sterke melaminehars toplaag