PVC vloer beige

Op zoek naar een beige PVC vloer voor in huis of op kantoor? Een beige PVC vloer is zeer veelzijdig en eenvoudig te combineren met veel verschillende soorten interieurs. De neutrale kleur van een beige PVC vloer matcht gemakkelijk met allerlei stijlen. Bovendien straalt een beige PVC vloer veel rust uit. Kortom: een beige PVC vloer zorgt voor woongenot. Bekijk al onze PVC vloeren en zoek vandaag nog jouw nieuwe beige PVC vloer uit! 

PVC Vloer Beige

Van: 28,94

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Dry Back

Van: 29,98

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer plak

Van: 39,97

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Trendy Dry Back

Van: 28,94

€1,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Eiken

Van: 28,94

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
PVC Vloer Hotelkwaliteit

Van: 20,98

€2,98

Kom naar de fabriek
Prijs geldig i.c.m. randartikelen t/m Zaterdag
Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek

Beige PVC vloer kopen

Zit je erover te denken om een beige PVC vloer te kopen, dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben een ruim assortiment met beige PVC vloeren. Deze vloeren kunnen in elke ruimte van het huis worden geplaatst. Bovendien past een beige PVC vloer in elk soort interieur. Niet voor niets is de beige PVC vloer al jarenlang een gewild item. We verkopen de beige PVC vloer dan ook het meeste van alle andere PVC vloeren. Ook een beige PVC vloer kopen? Kom gerust langs in de showroom van de groothandel om alle opties te bekijken. 

Beige PVC vloer eiken

beige laminaat brede plank met v groef en voelbare houtstructuur 8 millimeter dikDe beige PVC vloer is zo populair omdat er een grote gelijkenis is tussen een massief eikenhouten vloer. De beige kleur heeft logischerwijs dezelfde tint als hout en omdat er bewust een houtstructuur is aangebracht, lijkt de beige PVC vloer nog natuurlijker. De houtstructuur bestaat uit voelbare en zichtbare nerven en kwasten. Met een beige PVC vloer haal je echt de natuur in huis. Gasten zullen het verschil tussen een massief houten vloer en de beige PVC vloer niet kunnen ontdekken. 

Beige PVC vloer houtlook

Een beige PVC vloer met houtlook is misschien wel één van de meest toegepaste vloeren in woningen. De beige kleur van de PVC vloer is enorm veelzijdig en goed te combineren met verschillende soorten meubels. Daarnaast is het een rustige kleur die tevens elementen uit de natuur weergeeft. Je kunt bij een beige PVC vloer kiezen uit extra rustieke eigenschappen of juist een rustig vloerbeeld. Ook bestaan er verschillende tinten beige PVC vloeren. Een lichte beige PVC vloer laat elke kamer groter ogen. De beige PVC vloer geeft dan een ruimtelijk effect. Als je dus een kleinere ruimte hebt, kies dan voor een lichte beige PVC vloer om een ruimtelijk effect te creëren. 

PVC vloer beige woonkamer

Ook in de woonkamer zou een beige PVC vloer niet misstaan. Over de kwaliteit onze beige PVC vloeren hoef je niet te twijfelen: we hebben PVC vloeren met een toplaag van 0,3 millimeter en 0,55 millimeter. De eerste is geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik en de tweede zelfs voor projectmatig gebruik. De sterke slijtlaag van de beige PVC vloer gaat jarenlang mee. Niet voor niets geven we dan ook 25 jaar garantie op PVC vloeren. Ook een beige PVC vloer uitkiezen? Kom alle PVC vloeren in onze showroom bekijken. 

Beige PVC vloer badkamer

Wist je dat je een PVC vloer beige ook gerust in de badkamer kunt leggen? PVC vloeren zijn waterbestendig en zullen dus niet gaan werken als ze in contact komen met vocht. Fleur de badkamer op met een beige PVC vloer en ga voor een landelijke look. In combinatie met veel witte tinten in de badkamer staat een beige PVC vloer heel modern. Bovendien geniet je van veel gemak als je een beige PVC vloer in de badkamer plaatst: PVC is zeer eenvoudig te reinigen en behoeft nauwelijks onderhoud. Je geniet dus jaren van een onderhoudsvrije beige PVC vloer.

Kom naar de showroom

Op zoek naar een beige PVC vloer? Bebo Vloeren heeft een ruim assortiment met beige PVC vloeren van verschillende topmerken. Altijd met de laagste prijs van Nederland. Bekijk ons gehele aanbod beige PVC vloeren in de showroom van onze groothandel. In de showroom kunnen we je het beste adviseren over een beige PVC vloer. Kom eens langs, de koffie met wat lekkers staat altijd klaar! 

Deze week PVC Vloeren al vanaf €4,98 pm2!