Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

PVC in de woonkamer

Als je kiest voor een PVC-vloer, dan kies je voor duurzaamheid. Deze vloeren hebben over het algemeen een lange levensduur, die vaak tussen de 15 en 30 jaar ligt, afhankelijk van verschillende factoren en de mate van onderhoud. Door te investeren in een PVC-vloer, zul je zien dat jij jarenlang plezier zult beleven van deze vloer: een investering voor de toekomst. Met een PVC-vloer haal je niet alleen een stijlvolle, tijdloze en praktische vloer in huis, maar ook een langdurige tevredenheid. BeBo, keihard de goedkoopste!

Soorten PVC

PVC is verkrijgbaar in twee soorten: klik-PVC en plak-PVC. Bij klik-PVC wordt de vloer zwevend op de ondervloer gelegd, waarbij plak-PVC de vloer direct op de ondervloer wordt verlijmd. Het is dus aan jou om te kiezen voor een geschikte ondervloer of dat je het laat egaliseren. Sommige PVC-vloeren hebben een slijtlaag van 0,3 mm, terwijl andere een slijtlaag van 0,55 mm hebben. Over het algemeen is een PVC-vloer met een slijtlaag van 0,3 mm zeer geschikt voor huishoudelijk gebruik, terwijl een slijtlaag van 0,55 mm beter beschikt is voor projectmatig gebruik.

Verschillende legpatronen

Steeds meer mensen kiezen voor een visgraatvloer in plaats van een recht gelegde vloer, omdat een visgraatvloer net iets meer luxe uitstraalt dan rechte planken. Maar wist je dat je niet alleen kunt kiezen tussen een visgraatvloer of rechte planken, maar ook tussen een realistisch tegelformaat of een Hongaarse punt? Het is belangrijk om te bepalen welke interieurstijl je voorkeur heeft, zodat je dit kunt meenemen in je besluit voor de vloer. Bijvoorbeeld, als je een industrieel interieur verkiest, zou je beter kunnen kiezen voor een realistisch tegelformaat, aangezien dit stoere en robuuste PVC-vloeren zijn. Als je daarentegen de voorkeur geeft aan een Japandi of modern interieur, zou de welbekende visgraatvloer waarschijnlijk beter bij je passen.

De mogelijkheden

De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat jij zeker de perfecte PVC-vloer voor jouw woning kan vinden. En, wij staan klaar om je daarbij te helpen! Zoals eerder vermeld, zijn er twee soorten PVC en verschillende legpatronen. Zodra je hierin een keuze in hebt gemaakt, kunnen wij samen kijken naar de geschikte kleur en of je de vloer wilt laten doorlopen in de keuken, het toilet of bijvoorbeeld de gang. Om de juiste beslissing te nemen, nodigen wij je graag uit in onze showroom.

Hoe onderhoud ik mijn PVC-vloer?

Om de mooiste uitstraling van je PVC-vloer te behouden, is regelmatig onderhoud essentieel. Dit kun je bereiken door regelmatig te stofzuigen en te dweilen met een licht, vochtige doek. Voor het dweilen raden we het gebruik van onze PVC-reiniger aan. Het kan ook handig zijn goede schoonloopmatten bij zowel de voor- als achterdeur te plaatsen, zodat eventuele vuil- en vochtresten worden tegengehouden voordat ze de vloer bereiken.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!