Wie opzoek is naar een laminaatvloer met een natuurgetrouw decor, maakt met Balterio laminaat de perfecte keuze. Het is een laminaatvloer die vrijwel niet te onderscheiden is van echt hout. Dat maakt Balterio laminaat zo geweldig. Het laminaat is verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren, stijlen en afwerkingen.

Opvallende houtstructuur

Balterio laminaat is een unieke laminaatvloer die je nergens anders zult terugzien. De structuur van de planken is zo natuurgetrouw en realistisch, dat het haast niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. Uiteraard is een laminaatvloer stukken goedkoper én praktischer dan een echte houten vloer. De structuur van het laminaat zijn opvallend en voelbaar. Met Balterio haal je een unieke vloer in huis.

Balterio laminaat komt in verschillende soorten. Zo heeft dit merk vlakke laminaat vloerenlaminaat met v-groef tot aan smal en breed laminaat.

Balterio laminaat is gemakkelijk te leggen

De laminaatvloeren van Balterio zijn gemakkelijk te leggen voor zowel een professionele legger als uzelf. Dankzij het grensverleggende Click Xpress® systeem is het laminaat snel en gemakkelijk te plaatsen. De panelen klikken probleemloos in elkaar wat zorgt voor een stevige, naadloze vloer als gevolg. Daarnaast is dit laminaat ook goed te verplaatsen, wat verhuizing en uitbreiding mogelijk maakt. U kunt de planken gemakkelijk uit elkaar halen en vervolgens weer in elkaar klikken. Dit systeem is betrouwbaar, sterk en het werkt sneller dan andere systemen.

Meer voordelen Balterio laminaat

Naast de gemakkelijke installatie heeft Balterio laminaat nog meer voordelen. Zo is het laminaat brandbestendig, stootvast, slipvast en vlakbestendig. De vloeren zijn daarnaast gemakkelijk in onderhoud. Bekijk het aanbod hieronder of kom langs in de fabriek!