PVC laminaat

Op zoek naar onderhoudsvriendelijk laminaat met een natuurlijke uitstraling? Dan is PVC klik laminaat iets voor jou! Bij Bebo parket vind je het ruimste assortiment laminaatvloeren tegen de laagste prijs.

Assortiment PVC laminaat

Hieronder staan een groot aantal verschillende tinten PVC laminaat. Benieuwd naar het totale assortiment? Bezoek onze fabriek!

Deze week fabrieksleegverkoop

Wij ruimen op = op

Overproductie laminaat OP=OP!

Al vanaf 48 cent per vierkante meter! Meer info

Wat is PVC Laminaat?

PVC laminaat is een dunne vloer die is opgebouwd uit een onderlaag van melamine. Daarboven een drager van high-density fibreboard. Daarboven een print. En daar bovenop een kunststof toplaag. PVC laminaat wordt verkocht in planken, waardoor het een natuurlijkere uitstraling krijgt en het lijkt alsof het echte planken zijn. Ook zijn ze te verkrijgen met vellingskant (afgeschuinde kant). Daarnaast is PVC klik laminaat sterker dan origineel laminaat. Het is ook erg gemakkelijk schoon te houden.

PVC laminaat ervaring

Bebo parket heeft veel ervaring met PVC laminaat. Naast dat PVC laminaat erg veel wordt verkochte en gelegd door de klant zelf, heeft Bebo parket ook veel ervaring in het leggen van PVC laminaat door hun eigen laminaatleggers. De ervaring van zowel de klant als van de leggers zijn zeer positief.

Voordelen PVC Laminaat

PVC laminaat heeft vele kenmerkende voordelen:

  • Stil en geluiddempend
  • Voelt warm en comfortabel aan
  • Sterk en duurzaam
  • Voordelig in de aanschaf
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Zeer hygiënisch
  • Geschikt voor vloerverwarming en -verkoeling
fabrieksverkoop laminaat vloeren deze week

Sfeerimpressie pvc laminaat

Pvc laminaat is een vloer met een zeer geavanceerd decorlaag. Deze decorlaag wordt met hoogwaardige technieken geprint. Dit houdt in dat het perfect nagebootst kan worden van een echte houten vloer. Tevens heeft het ook een zicht- en voelbare structuur wat de natuurlijkheid van echt hout extra benadrukt. Zoals hieronder in de sfeerimpressie te zien is, is PVC klik laminaat in veel uiteenlopende decors verkrijgbaar. Eindeloos veel kleuren en afwerkingen. Liever een strakke vloer zonder poespas? Dan is dit ook mogelijk. Bekijk voor meer informatie en impressies de vloeren bij ons in de showroom. sfeerimpressie pvc laminaat

PVC Klik laminaat leggen

PVC laminaatvloeren beschikken zoals alle laminaatvloeren over een kliksysteem waarmee de onderdelen aan elkaar verbonden zijn. Een PVC kliklaminaat is erg gemakkelijk te leggen doordat je het zelf kan zagen. Om de planken op maat te krijgen kunt u het gewoon inkorten. Soms is de kans aanwezig dat de ondergrond geëgaliseerd moet worden. Dit is niet altijd het geval, vaak is de juiste ondervloer voor laminaat de oplossing. PVC kliklaminaat moet zwevend gelegd worden. Het laminaat is vrijwel in elke ruimte te leggen. Van woonkamer tot slaapkamer, en van winkelruimte tot bedrijfspand. PVC kliklaminaat is in verschillende kwaliteitsklassen te verkrijgen.

Laminaat pvc vloeren

Bent u op zoek naar goedkoop laminaat pvc? Bij Bebo Parket vindt u verschillende laminaat pvc vloeren in de aanbieding. Bij ons vindt u altijd een passend aanbod. Daarnaast werken wij ook met restpartijen. Restpartijen zijn altijd zeer scherp afgeprijsd.

Kom naar de fabriek

Lees hier de meest gestelde vragen

Wat is pvc-laminaat?

Dit is een laminaatplank die is gemaakt op een traditionele laminaat wijze doordat ze van HDF en een ijzersterke kunststof is gemaakt. Beide materialen hebben hun eigen product specifieke eigenschappen en kwaliteiten.

Wat is het verschil tussen pvc en pvc-laminaat?

PVC Laminaat heeft praktisch altijd een onderlaag van houtvezels waardoor het stijf en redelijk stabiel is. Dit zorgt ervoor dat een minimale oneffenheid in de ondergrond overbrugt kan worden.  Nadeel van houtvezels is dat het gevoelig voor vocht is. Laminaat is uitermate geschikt voor op vloerverwarming.

Pvc-laminaat leggen, waar moet je opletten?

Laminaat heeft een zeer vlakke ondergrond nodig. Soms is het nodig dat de ondergrond geëgaliseerd moet worden, bij een klik pvc-laminaat zorgt de ondervloer ook vaak deels hiervoor. Ook moet de plank bij het verwerken een temperatuur hebben tussen de 18 en 27 graden en mag de ondergrond niet verwarmd zijn door de vloerverwarming.

Kan je pvc-laminaat leggen op vloerbedekking?

Nee. Laminaat heeft een zeer vlakke en stabiele ondergrond nodig. Het verende materiaal van, tapijt kan beschadiging van de klikverbinding veroorzaken. Ook kunnen bacteriën of schimmels in opgesloten tapijt voor een ongezond binnen klimaat zorgen.

Veel gezochte laminaat vloeren