Lamelparket vloeren

Lamelparket is net als houten vloerdelen, gemaakt van massief hout. Het is opgebouwd uit verschillende lagen en het voordeel van deze vloer is dat het vrijwel niet meer werkt. Lamelparket bestaat uit samengestelde delen die vanaf de fabriek geolied of gelakt zijn. Hierdoor hoeft hij na het leggen niet meer afgewerkt te worden. Als u op zoek bent naar een gemakkelijke vloer, met een prachtige natuurlijke uitstraling, is lamelparket een goede keuze. Voor meer informatie staan onze medewerkers te allen tijde voor u klaar!

Wat is lamelparket?

Lamelparket van Bebo ParketLamelparket is parket dat bestaat uit planken die opgebouwd zijn uit verschillende lagen. De bovenste laag is een toplaag, die bestaat uit hardhout. De onderlaag bestaat uit multiplex. Deze onderlaag is meestal 10 tot 16 mm dik en bestaat uit beuken of hardhout. De twee lagen zijn met lijm samengeperst. De lijm is vrijwel altijd D4-lijm, tenzij er anders staat vermeld.

Uitstraling lamelparket

Een lamelparket vloer heeft een mooie, natuurlijke uitstraling. Lamelparket is kant en klaar en hoeft niet meer afgewerkt te worden. De warmte van het lamelparket geeft direct sfeer aan een kamer. Elk interieur en elke stijl past bij een mooi lamelparket. In de loop der jaren wordt een lamelparket alleen maar mooier, en krijgt het steeds meer karakter.

Werking lamelparket

Door de twee lagen die met lijm zijn samengeperst, is de werking van lamelparket minimaal. Hierdoor is lamelparket uitstekend geschikt om zwevend te leggen, wat vaak wordt aanbevolen in nieuwbouwwoningen. Lamelparket is ook te leggen op zwevende platen, rachels of op verlijmde platen.

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek