Lamelparket vloeren

Lamelparket kopen? Bebo Parket uit Vriezenveen levert lamelparket in allerlei soorten en maten. Bebo Parket beschikt over groot assortiment lamelparket vloeren van duur tot goedkoop. Deze vloeren kunnen gelegd worden met een kliksysteem, de zogenoemde lamelparketvloeren. Lamelparket staat er om bekend dat het onderhoudsvriendelijk is en nagenoeg onverslijtbaar.  De toplaag varieert van 4 tot 8 mm en is warmte isolerend.

We hebben een ruime keus uit verschillende kleuren en structuren, zowel de laatste moderne kleuren als de nostalgische kleuren. Het is de ideale vloer die eenvoudig zelf te plaatsen is. Lamelparket is net als houten vloerdelen, gemaakt van massief hout. Het is opgebouwd uit verschillende lagen en het voordeel van deze vloer is dat het vrijwel niet meer werkt. Lamelparket bestaat uit samengestelde delen die vanaf de fabriek geolied of gelakt zijn. Hierdoor hoeft hij na het leggen niet meer afgewerkt te worden. Als u op zoek bent naar een gemakkelijke vloer, met een prachtige natuurlijke uitstraling, dan is lamelparket een goede keuze! Voor meer informatie staan onze medewerkers te allen tijde voor u klaar!

Lamelparket voor de laagste prijs per vierkante meter!

kersen lamelparket

Kersen lamelparket

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

i.c.m. ondervloer & plinten

Wij hebben al lamelparket vanaf

€7,98

Kom naar de fabriek

naturel lamelparket

Naturel lamelparket

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

i.c.m. ondervloer & plinten

Wij hebben al lamelparket vanaf

€7,98

Kom naar de fabriek

authentic lamelparket

Authentic lamelparket

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

i.c.m. ondervloer & plinten

Wij hebben al lamelparket vanaf

€7,98

Kom naar de fabriek

Deze week fabrieks leegverkoop op lamelparket!

Wij ruimen op = op

geropokt lamelparket

Gerookt lamelparket

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

i.c.m. ondervloer & plinten

Wij hebben al lamelparket vanaf

€7,98

Kom naar de fabriek

abdij-lamel

Abdij lamelparket

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

i.c.m. ondervloer & plinten

Wij hebben al lamelparket vanaf

€7,98

Kom naar de fabriek

visgraat

Visgraat

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

i.c.m. ondervloer & plinten

Wij hebben al lamelparket vanaf

€7,98

Kom naar de fabriek

goedkoop lamelparket

Goedkoop lamelparket

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

i.c.m. ondervloer & plinten

Wij hebben al lamelparket vanaf

€7,98

Kom naar de fabriek

white wash lamelparket

White wash eiken lamelparket

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

i.c.m. ondervloer & plinten

Wij hebben al lamelparket vanaf

€7,98

Kom naar de fabriek

Wat is lamelparket?

Lamelparket van Bebo Parket

Lamelparket is parket dat bestaat uit planken die opgebouwd zijn uit verschillende lagen. De bovenste laag is een toplaag, die bestaat uit hardhout. De onderlaag bestaat uit multiplex. Deze onderlaag is meestal 10 tot 16 mm dik en bestaat uit beuken of hardhout. De twee lagen zijn met lijm samengeperst. De lijm is vrijwel altijd D4-lijm, tenzij er anders staat vermeld.

Lamelparket is een algemene naam voor een houten vloer met een massieve toplaag, gecombineerd met één of meerdere onderlagen. Andere benamingen zijn onder andere samengestelde planken, multiplanken of duoplanken. Door deze opbouw is dit een vloer, geschikt voor elke woning, die zowel zwevend als ook volledig verlijmd kan worden.

Lamelparket heeft diverse voordelen ten opzichte van een massieve vloer. Ten eerste de werking.  Een massieve plank werkt, oorzaken hiervan zijn temperatuur en vochtgehalte. Door de minimale werking van deze planken kunnen lamelparket vloeren zwevend gelegd worden en zijn ze ook geschikt voor vloerverwarming. De planken zijn in veel verschillende houtsoorten, maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Het meeste verkochte lamelparket is heeft een toplaag van eiken.

Lamelparket wordt aangeboden in de vorm van de traditionele houten vloeren maar ook als visgraat vloer, tapis of mozaïek parket. Door de diverse kleuren en afwerkingen is lamelparket een erg gewilde vloer die eigenlijk in elk interieur toepasbaar is.

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek

 

Warme en natuurlijke uitstraling

Een lamelparket vloer heeft een mooie, natuurlijke uitstraling, het is kant en klaar en hoeft niet meer afgewerkt te worden. De warmte geeft direct sfeer aan een kamer. Elk interieur en elke stijl past bij een mooi lamelparket. In de loop der jaren wordt een lamelparket alleen maar mooier, en krijgt het steeds meer karakter.

Verschillende diktes, breedtes, lengtes en toplagen

Lamelparket is verkrijgbaar in verschillende diktes, toplagen, breedtes en lengtes. De planken zijn verkrijgbaar in diktes van 7mm tot een dikte van 20mm. De dunnere soorten lamelparket zijn voorzien van een klik verbinding, de toplaag is maximaal 15mm dik. Dit is vaak een kant en klaar lamelparket met een speciale supersterke coatlaag. Planken van 10mm en 15mm zijn de meest verkochte lamelparketten, de toplaag bestaat uit een extra uitgeharde massieve laag eiken van 2,5mm tot 4mm dik.

Deze vloeren zijn ook geschikt voor vloerverwarming. Deze diktes zorgen voor een optimale warmtegeleiding. Afhankelijk van de toplaag boven de vloerverwarming kan de vloer zowel zwevend als ook volledig verlijmd gelegd worden. Een volledige verlijming geeft de beste warmtegeleiding en geluidsdemping. De dikkere planken zijn voorzien van een dikkere toplaag, denk hierbij aan toplagen van 5mm tot en met ongeveer 8mm. Een dikkere toplaag heeft als voordeel dat de planken weer opnieuw behandeld kunnen worden, zodat de levensduur veel langer is.

Dan is er de A-kwaliteit, mooie strakke planken met kleine noesten, een perfecte uitstraling voor elk interieur. Tegenwoordig worden er ook veel lamelparketten aangeboden met een rustieke en robuuste toplaag van massief eiken. Deze planken verkopen we veel voor woningen met landelijke, industriële en brocante interieurs. Wij hebben hier een breed assortiment lamelparket, dus elk wat wils.

Wij hebben altijd diverse aanbiedingen voor onze lamelparket vloeren. Kom langs in onze fabriek om de actuele aanbiedingen te bekijken!

Rustiek naturel lamelparket
6 essen lamelparket naturel

Behandelen van lamelparket

Eiken lamelparket is het meest verkochte parket. Bij deze vloeren heeft u de keuze uit verschillende behandelingen en uitstralingen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de vloer te laten roken, zodat de planken een vergrijsde uitstraling krijgen en behouden.

Lamelparket vloeren

Een andere optie is het borstelen van het eiken lamelparket. Bij het borstelen worden de zachte delen iets verwijderd zodat de nerven er al het ware opliggen. Hiermee creëert u een robuuste uitstraling en kunt u de vloer vervolgens behandelen met een kleurolie voor een diepere tint.

U kunt er ook voor kiezen om het lamelparket af te werken met een kleur- of naturel olie. De olie is op hardwaxbasis. Voordelen van een hardwax afwerking op lamelparket zijn, dat de natuurlijke uitstraling blijft behouden. De structuur van de plank blijft altijd zichtbaar en het 

onderhoud van deze afwerking is minimaal.  Krassen en slijtage zijn eenvoudig weg te werken met een onderhoudsolie. Hierdoor blijft de vloer veel langer mooi. Een gelakte vloer kan niet bijgewerkt worden, deze moet weer helemaal opnieuw geschuurd of gepolijst worden en dat is bij een hard waxolie afwerking niet nodig.

Wat is de levensduur van een lamelparket vloer?

Hoe lang een lamelparket vloer mee gaat is afhankelijk van de dikte van de toplaag en het gebruik. Wanneer een parketvloer voor commercieel gebruik wordt gebruikt, heeft een parketvloer een levensduur van ongeveer 20 jaar. Wanneer de parketvloer wordt gebruikt voor intensief woongebruik, heeft de vloer een levensduur van gemiddeld 30 tot 40 jaar. De levensduur is afhankelijk van de dikte van de toplaag, wanneer een dikke toplaag op het multiplex zit kan de vloer vaker geschuurd worden. Vloeren met een dunne toplaag van twee millimeter hebben een levensduur van gemiddeld tot 30 jaar.

Diverse kleuren

Wij kunnen uw lamelparket in diverse kleuren afwerken. De keus hiervoor wordt vaak bepaald door de basis van het interieur, de grote van de ruimte en lichtinval. Vloeren in een landelijk interieur worden vaak voorzien van een grijze afwerklaag met hardwax olie, al dan niet samen met het roken van de vloer. Ook wordt vaak gekozen voor een white-wash behandeling. Een vloer afgewerkt met een krijtwitte olie afwerking past prachtig in een brocant of Scandinavisch interieur, maar zorgt ook voor licht in donkere ruimtes. Lamelparket afgewerkt met naturel olie of in diverse bruintinten past eigenlijk in elk interieur. De warme uitstraling zorgt voor gezelligheid en sfeer. In een strak interieur, design of minimalistische inrichting past een zwart geolied lamelparket. Deze afwerking zorgt voor de perfecte finishing touch en komt de inrichting helemaal tot recht.

Neem contact op of kom langs in de fabriek!

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden met lamelparket? Wij hebben altijd scherpe geprijsde aanbiedingen voor lamelparket waardoor u een goedkope lamelparket vloer kunt bemachtigen. Neem contact met ons of kom langs in onze fabriek. In onze fabriek kunt u de verschillende soorten lamelparket bekijken, bestellen en onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek