Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Vinyl laminaat

Vinyl wordt gemaakt van de speciale kunststof ‘polyvinylchloride’. Een vinyl vloer bestaat uit meerdere lagen. De toplaag van een vinyl vloer is een harde, slijtvaste laag. Vinyl laminaat is een flexibele kunststof. Vinyl laminaat wordt op hoogwaardige kwaliteit geprint. Dit houdt in dat vinyl kliklaminaat beschikt over een hout-look print die nauwelijks te onderscheiden is van echt hout. Ook geeft het direct een realistisch gevoel.

laminaat zeil opbouw

Een laminaat zeil is dus een erg flexibele vloer met een harde toplaag. De dikte van de toplaag bepaald direct de slijtvastheid van het vinyl kliklaminaat. Dankzij de kwalitatieve toplaag van vinyl kliklaminaat is dit een vloersoort die erg lang mee gaat. Onder de flexibele, maar harde toplaag bevindt zich een schuimlaag wat zorgt voor een geluiddempend effect. Het dempt het geluid zowel naar de bovenruimte als naar de onderruimtes. Hierdoor is een vinyl laminaatvloer tevens uiterst geschikt in een appartement woning waar aan een bepaalde decibel eis moet worden voldaan.

vinyl

Hout-look uitstraling

De toplaag van vinyl laminaat is geschikt voor het op hoogwaardige kwaliteit bedrukken van houtstructuur of een andere print. Een vinyl vloer oogt hierdoor als een luxe vloer. Als je kiest voor een vinyl laminaat met een hout-look kan je er tevens voor kiezen dat het vinyl een voelbare houtstructuur heeft. Hierdoor wordt de uitstraling van echt hout extra benadrukt. Tevens is vinyl kliklaminaat naast een hout-look ook in veel andere gewenste patronen te verkrijgen.

Praktische voordelen van vinyl laminaat

Naast het feit dat vinyl kliklaminaat zeer slijtvast en uiterst geluiddempend is, heeft het nog aan aantal meerdere praktische voordelen. Vinyl kliklaminaat is vochtbestendig. Hierdoor zal je nooit problemen met vocht ervaren. De vloer is hierdoor ook gemakkelijk te onderhouden. Stofzuigen en dweilen kan je zonder zorgen of problemen doen. Daarnaast is vinyl laminaat zeer geschikt voor mensen met klachten aan de luchtwegen zoals astma.

Bij Bebo parket vind je het ruimste assortiment laminaat tegen de laagste prijs.

Handelsweg 6,
7671 DB Vriezenveen
Tel: 0546-566127 / 06-38 55 86 96
E-mail: info@bebovloeren.nl
Web: www.bebovloeren.nl

 

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!