Gietvloer look

Gietvloeren zijn heel gewild de laatste jaren. Dat is ook niet zo gek, want een gietvloer heeft een heel glad oppervlak. Het gladde oppervlak van een gietvloer of PVC-vloer met gietvloer look heeft als voordeel dat het heel gemakkelijk te reinigen is. Ook is een gietvloer zeer praktisch voor mensen met een allergie. Er gaat namelijk geen stof tussen de naden zitten, aangezien een gietvloer geen naden heeft. Ook een PVC-vloer met gietvloer look heeft nauwelijks naden. Met een PVC-vloer met een gietvloer look geniet je van alle voordelen van een PVC-vloer, maar krijg je het strakke uiterlijk van een gietvloer! 

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek

PVC-vloer gietvloer look

Een PVC-vloer met gietvloer look is een hele praktische vloer. Niet alleen heeft deze PVC-vloer een strakke uitstraling, ook geniet je met deze vloer in huis van veel voordelen. Zo zijn PVC-vloeren bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie. PVC-vloeren met een gietvloer look zijn antistatisch, ze trekken dus geen stof aan. Ook zijn PVC-vloeren heel eenvoudig te reinigen. Het stofzuigen van de vloer is hierbij het belangrijkste. De naden van een PVC-vloer zijn minimaal, vooral bij een dry-back PVC-vloer. Heb je een allergie, kies dan voor een PVC-vloer zonder v-groef. Deze sluiten nauw op elkaar aan en er zijn geen groeven waarin vuil kan nestelen. 

PVC-vloer gietvloer look kopen

Gietvloer PVC vloerenPVC-vloer met gietvloer look kopen? Wij hebben verschillende PVC-vloeren met een gietvloer look. De gietvloer look is al tijden vrij populair, maar de laatste jaren wordt de vloer steeds gewilder. Dit komt uiteraard door het strakke uiterlijk, maar ook door het grote onderhoudsgemak. Daarnaast is een PVC-vloer met een gietvloer look uitstekend te combineren met vloerverwarming. Het rendement van vloerverwarming is het hoogste in combinatie met een PVC-vloer met gietvloer look. Deze vloer is super dun, waardoor de warmte van de vloerverwarming het snelste wordt geleid. Met een PVC-vloer met gietvloer look krijg je dus niet alleen een mooie vloer in huis, je bespaart ook op de vaste lasten. 

Gietvloer look PVC

Zowel een gietvloer als een PVC-vloer met gietvloer look is een duurzame soort vloerbedekking. Gietvloer look PVC heeft een lange levensduur en wordt milieuvriendelijk geproduceerd. Ook heeft gietvloer look PVC nauwelijks onderhoud nodig. Zoals eerder benoemd is regelmatig stofzuigen het belangrijkste. Daarnaast kan je eens in de zoveel tijd gebruik maken van een speciale PVC-reiniger. Deze reiniger is veilig voor gietvloer look PVC-vloeren, laat geen strepen achter en reinigt de vloer grondig. Ook een PVC-vloer met gietvloer look kopen? Kom kijken in de showroom van onze groothandel, we hebben een ruim assortiment met PVC-vloeren met gietvloer look. Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van jouw gietvloer look PVC-vloer. Graag tot ziens! 

Deze week PVC Vloeren al vanaf €4,98 pm2!