Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Prijs van tegels

Als je op zoek bent naar nieuwe tegels is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de prijs is van nieuwe tegels voor je vloer of wand. Dit noemen we de kosten van tegels per m². Bij BeBo begrijpen we dat de prijs een belangrijke overweging is. Daarom is het goed om te weten dat wij deze week onze fabrieksleegverkoop houden. Dit betekent dat wij de hoogste kwaliteit tegels aanbieden voor de laagste prijs. Kom naar onze showroom om te bekijken welke tegels wij op dit moment op voorraad hebben en profiteer van uitzonderlijke acties.

Prijzen per m²

Bij BeBo vind je in elke prijsklasse voor ieders wat wils. Of je nou voor je nieuwe tegels een klein of juist een wat groter budget beschikbaar hebt, bij ons slaag je altijd. Wij hebben verschillende prijzen voor tegels. We hebben bijvoorbeeld tegels voor in de keuken, maar ook voor de entree, of juist in het toilet of de badkamer. Onze prijzen beginnen bij tegels die worden aangeboden voor een fractie van de nieuwwaarde. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de beste deal aangeboden krijgt.

Acties en aanbiedingen

Mis onze fabrieksleegverkoop niet! Wij hebben deze week extreme kortingen op ons assortiment tegels. Dit is het perfecte moment om te slagen voor uw nieuwe tegels. Dus overweeg je nog om die lang gewenste tegelvloer nu te realiseren, kom dan deze week langs. Dan bekijken we samen de mogelijkheden in onze showroom.

Kwaliteit van tegels

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk. Helemaal in verhouding met onze lage prijzen. Wij selecteren onze tegels op slijtvastheid, duurzaamheid en waarde voor je interieur. Bij ons vind je enkel producten van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je nieuwe tegels lang mee gaan zodat je er lang van kan genieten.

Bezoek onze showroom

Kom je bij ons in de showroom? Onze vloerendeskundigen helpen je graag met het bekijken van ons volledige assortiment tegels. Zij kunnen je adviseren over de kwaliteit van onze tegels en voorzien van de prijzen. Wacht niet langer en kom snel bij ons langs om te profiteren van de beste topdeals!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!