Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Deze week GRATIS tanken bij BeBo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

PVC in de slaapkamer

Help ik ben op zoek naar een vloer voor in mijn slaapkamer! Geen paniek, Bebo helpt je graag. Je bent op zoek naar een vloer die duurzaam, waterbestendig is en met een lange levensduur. In dat geval raden wij je onze PVC-vloeren aan. Onze PVC-vloeren zijn gemaakt van 100% schoon materiaal en zijn in talloze kleuren, texturen en formaten te verkrijgen. Kom inspiratie op doen voor jouw slaapkamer in één van onze showrooms.

De voordelen van PVC in de slaapkamer

PVC-vloeren zijn zeer aangenaam om met blote voeten op te lopen, door de warmte en zachtheid. Daarnaast staan PVC-vloeren erom bekend dat ze geluidsabsorberend zijn, waardoor je geen last hebt van eventuele geluiden. PVC is heel gemakkelijk in onderhoud, waardoor stof zich niet ophoopt, zoals bij tapijt en indien je een vlekje hebt, kun je deze met minimale inspanning verwijderen.

Visgraat of recht gelegd PVC?

Op zoek naar een vloer met tijdloze elegantie? Met onze PVC-visgraatvloeren creëer je heel gemakkelijk en snel een verfijnde sfeer in jouw slaapkamer. Het wordt een ruimte waar jij helemaal tot rust kunt komen na een lange dag. Onze PVC-visgraatvloeren zijn verkrijgbaar in lichte, donkere, warme, koele, bruine en/of grijstinten. Je hebt ook nog de keuze uit kleine visgraatvloeren of grote visgraatvloeren. Liever een recht gelegde PVC-vloer? Dan is er ook genoeg keuze voor jou. Je kunt ook nog kiezen voor onze kingsize collectie. In onze kingsize collectie vind je vloeren met een afmeting van 23,5 x 150,5 cm, deze zijn dus groter dan de ‘normale’ planken. We vertellen je er graag meer over in onze showroom.

Vloerverwarming in de slaapkamer?

Ja zeker, je lees het goed. Er is een mogelijkheid om jouw nieuwe PVC-vloer te leggen in combinatie met vloerverwarming. Het kunststof materiaal staat bekend om zijn uitstekende warmtegeleidende eigenschappen, waardoor het goed geschikt is voor het reguleren van de temperatuur van vloerverwarmingssystemen. Dat bekent dat jij ’s ochtends geen koude voeten meer hebt, zodra je uit bed stapt.

Maak gebruik van de legservice van BeBo

De legservice van BeBo kan iedere vloer voor je leggen, niks is te gek. Wanneer je een plak PVC-vloer wil laten leggen is het goed om te weten dat de ondergrond eerst geëgaliseerd dient te worden, voordat je de plak PVC-vloer kunt leggen. Bij een klik PVC-vloer is het van belang dat je kiest voor de juiste ondervloer. Om je hier goed advies over te kunnen geven, nodigen wij je uit in onze showroom. Onze vloerenadviseurs helpen je graag.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!