Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Nature Line parket vloer

Nature Line parket heeft een zeer breed assortiment houten vloeren. U heeft keuze uit 45 verschillende vloeren. De vloer van uw persoonlijke wensen zit er daardoor ongetwijfeld bij. Nature Line parketvloeren biedt u gegarandeerd een natuurlijke, stijlvolle uitstraling en echte kwaliteit om jarenlang van te kunnen genieten. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze.

Nature Line parket Bebo Parket

Nature Line uitstraling

Als u op zoek bent naar een vloer met stijl, dan bied Nature Line de perfecte uitstraling. Deze parketvloer straalt karakter en kwaliteit uit en valt tegelijkertijd binnen uw budget. U kunt zonder twijfel een vloer naar uw persoonlijke wens vinden. Nature Line is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Van algemeen naar stijlvol, en van traditioneel naar modieus parket. De prijs en kwaliteitsverhouding is simpelweg goed.

Nature Line werking parket

Nature Line is een parketvloer wat inhoud dat het uit hout bestaat. Hout leeft en werkt, door klimaatverandering en luchtvochtigheid. Om de werking van de parketvloer zoveel mogelijk te voorkomen, zijn de drie lagen waaruit de Nature Line vloer is opgebouwd, aan elkaar verlijmd. Hierdoor worden de lengte- en breedte werking van de parketvloer gecompenseerd.

Nature Line hardheid

De hardheid van een vloer wordt bepaald door de houtsoort. Hoe hard een vloer ook is, iedere vloer blijft kwetsbaar voor beschadigingen en zware objecten. In de Nature Line collectie zijn alleen harde houtsoorten te vinden. Dankzij de juiste afwerking krijgt de parketvloer een prachtige uitstraling, zorgt het voor bescherming en verbeterd het de sterkte van de vloer. Ook is de parketvloer hierdoor gemakkelijker te onderhouden.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!