Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Meranti houten vloeren

Meranti houten vloeren zijn vloeren die bestaan uit tropisch hardhout. Meranti hout heeft een bijzonder, warme kleur en geeft daardoor een unieke uitstraling aan iedere ruimte. Het is in zeer veel verschillende tinten te verkrijgen. Ze hebben een gemiddelde duurzaamheid en zijn geschikt voor iedere woning. Kom naar onze fabriek om deze prachtige houtsoort te bewonderen, of neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

Tropisch loofhoutsoort Meranti

Het hout van Meranti houten vloeren zijn afkomstig van de Meranti boomsoort. Het houtsoort van de Meranti boom is tropisch loofhout. Deze bomen groeien het hele jaar door en zijn alleen te vinden rond de evenaar. Ze kennen dus geen seizoenen waardoor er ook geen groeistilstand of bladverlies ontstaat. Er zijn veel verschillende tropische loofhoutsoorten met zeer verschillende eigenschappen. Meranti houten vloeren beperkt zich tot één soort, zoals de naam al zegt, de rode Meranti.

Meranti houten vloeren Bebo Parket

De bijzondere kleur van Meranti hout

Meranti hout heeft van zichzelf een bijzondere kleur. De kleur van Meranti hout varieert sterk van donkerrood tot licht roodbruin en van bleekroze tot rozerood. Tijdens de droging en blootstelling aan het licht verdwijnen de sterke rode en roze kleuren en donkert het hout na. Het hout blijft een prachtige, warme kleur behouden. Daarnaast heeft Meranti hout een vrij regelmatige houtstructuur.

Meranti hout duurzaamheid

Rode Meranti licht op het gebied van duurzaamheid gemiddeld. Het valt in de duurzaamheidsklasse 4-3 (5 tot 10/ 10 tot 15 jaar). De Meranti bomen worden op een duurzame manier gekapt. De houten vloeren worden standaard geleverd met een FSC of PEFC duurzaamheids- certificaat.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!