Berg en Berg parket

Berg en Berg parketvloeren worden geproduceerd in Zweden. Het is parket met een prachtige en vooral unieke uitstraling. Het zijn bijzondere parketvloeren en dat zult u direct ervaren wanneer u voor Berg en Berg parket kiest. Het is een vloer die extra stevig is, en daarnaast ook nog eens milieuvriendelijk en duurzaam. Voor meer informatie over deze unieke parketvloeren staan onze medewerkers ten allen tijde voor u klaar!

Berg en Berg parket uitstraling

Berg en Berg parket van Bebo Parket

Berg en Berg parket heeft een prachtige doorlopende drie-strook uitstraling. Door middel van 2,39 meter lange stroken, en minimaal dertig centimeter op de kopse kant. Daarnaast is het parket afgewerkt met olie, welke vervolgens aan de lucht gedroogd is. Hierdoor krijg je een natuurlijkere uitstraling en is de vloer beter te onderhouden in tegenstelling tot UV- geoliede producten. Voor een éxtra natuurlijke uitstraling kan het parket nog afgelakt worden met projectlak of andere olie. Ook is het parket wit gepigmenteerd te verkrijgen. U bepaald zelf de uitstraling!

Berg en Berg toplaag

De landhuisdelen van het Berg en Berg parket hebben een breedte van 19,5 centimeter. Dat is wat breder dan de gemiddelde landhuisdelen. Het parket bevat alleen Noors Grenen kwartiers gezaagde tussenlagen. Het hout is langzaam gegroeid en de jaarringen van het hout liggen allemaal keurig recht naast elkaar. Dit maakt het hout veel stabieler.

Berg en Berg tussenlaag

Berg en Berg parket is duurzaam parket. Er wordt dus gedacht aan het milieu. Het totale product bevat meet dan 70% FSC. Het parket kent zeventig uitvoeringen en zijn verdeeld over vier houtsoorten. Deze houtsoorten zijn allemaal 100% FSC. Wanneer u voor een parketvloer van Berg en Berg parket kiest, maakt u een milieu bewuste keuze.

Neem contact op met Bebo Parket
Kom naar de fabriek