Keihard de goedkoopste!

Deze week totale fabrieksleegverkoop!
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
Fabriek van Bebo Parket
Alleen deze week GRATIS tanken bij Bebo Gratis brandstof bij een complete vloer!*
Bebo Parket gratis tanken auto
Bebo Parket gratis tanken auto
80% korting op veel vloeren

Meister houten vloeren

Meister is tegenwoordig niet meer weg te denken op het gebied van een houten vloer. Het is een zeer kwalitatieve houten vloer die onmisbaar is in iedere woning. Het straalt warmte en klasse uit en is verkrijgbaar in verschillende soorten. U heeft een zeer ruime keuze waardoor er voor iedereen de perfecte Meister houten vloer verkrijgbaar is.

Meister opbouw houten vloer

Meister houten vloeren hebben een zeer kwalitatieve opbouw. Ze beschikken over een zeer robuust oppervlak dankzij de hoogwaardige HDF- drager die op de houten toplaag versmolten is. Deze lagen worden onder hitte en druk met elkaar versmolten. Tijdens dit proces wordt de vloer direct geïmpregneerd en gestabiliseerd. De onderkant van de HDF- drager bevat een laag houtpoeder zodat de vloer nog meer stabiliteit heeft.

Meister houten vloer Bebo Parket

Meister houten vloer gemakkelijk onderhoud

De houten vloeren van Meister zijn erg gemakkelijk te onderhouden. Dit komt mede door het hoge weerstandsvermogen dat het hout heeft. U kunt de vloer simpelweg schoonmaken zoals u dat gewend bent. De Meister houten vloeren zijn zeer slijtvast waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over lelijke beschadigingen.

Voordelige Meister houten vloer

De prijs is het grootste voordeel van een Meister houten vloer. Zoveel kwaliteit, voor zo’n mooie prijs zal niemand verwachten. De vloeren zijn gemiddeld 11 mm dik waardoor het erg stevig en kwalitatief is. Het is geschikt voor iedere ruimte, van licht tot zwaar belopen ruimtes. Wanneer u op zoek bent naar een houten vloer voor uw gehele woning, winkelpand of bedrijf, is Meister een zeer goede keuze.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!