Massief grenen planken

Massief grenen planken

een massief houten vloer is erg sfeervol. dat is de reden waarom veel mensen kiezen voor deze vloer. Het maakt je interieur helemaal compleet en zorgt voor een stijlvolle en gezellige uitstraling. Bij Beboparket hebben wij een breed assortiment aan massief houten planken voor de mooiste houten vloeren. Het leuke aan een massief grenen vloer is dat deze in verhouding goedkoper is en makkelijk in het onderhoud. Een massief grenen vloer is zachter dan andere houten vloeren en dit zorgt voor kleine krasjes op het hout. Dit is echter helemaal geen probleem, sterker nog dit zorgt voor een doorleefd en sterk uiterlijk van het hout. Massief grenen planken zij bij ons in de korting deze week.

Waarom massief grenen planken?

Naast het mooie uiterlijk van massief grenen planken zijn er nog meer voordelen. De massieve grenen planken zijn door hun dikte beter in isoleren dan bijvoorbeeld een laminaat vloer. Veel van de warmte gaat verloren bij een laminaat vloer. Dat is bij massief grenen planken minder het geval. U kunt uw massief grenen planken bewerken en laten schuren. Hierdoor kunt u zelf een draai geven aan de toestand van de vloer en gaat de vloer langer mee.

Korting

Deze week is onze leegverkoop. Alle vloeren worden met veel korting verkocht. Vooral de massief grenen planken zijn scherp geprijsd deze week. Als u nog een kwalitatieve vloer zoekt voor een licht prijsje bent u bij ons aan het goede adres. Het uitzoeken van een geschikte vloer is een ingewikkelde klus. Onze verkopers helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Vloer bij ons laten leggen? Geen probleem. Wij bezorgen en leggen elke dag door heel Nederland. Ook geven wij 1 jaar leg garantie zodat u bent verzekerd van een goed gelegde vloer.