Bebo Parket: voor een mooie massief eiken houten vloer


Massief eiken

Deze week houden we onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop!

Hout voert de boventoon
Een houten vloer straalt warmte uit en verhoogt uw woongenot. Het is bijna overal te leggen. En met de moderne afwerkingproducten kan het een leven lang mee. Een massieve eiken vloer ziet er schitterend uit en met de juiste afwerking komt het natuurlijke van deze houten vloer helemaal tot uiting.

Een mooie vloer
Eiken massieve vloeren zijn de hardere houtsoorten die tegen een stootje kunnen. De vloeren zijn minder kwetsbaar waardoor ze minder snel slijten en minder snel beschadigen. Behalve dat een massieve eiken vloer een unieke uitstraling heeft, geeft het uw interieur ook een exclusief tintje. Het is gemakkelijk schoon te houden en u kunt de vloer na verloop van tijd opnieuw lakken of behandelen waardoor het nieuw oogt.

Zwevend of vast verlijmd?
Een houten vloer kan zwevend gelegd of vast verlijmd worden. Een zwevende vloer is goedkoper en u kunt hem meenemen bij het verhuizen. Men kiest ook ervoor massieve vloerplanken te verlijmen op een spaanplaat ondervloer. Een vastgelijmde vloer klinkt minder hol. Het deskundige team van Bebo Parket team legt eiken massieve vloeren nauwkeurig en op deskundige wijze aan de hand van uw situatie en persoonlijke wensen.

Meer informatie nodig? Vul dan ons contactformulier in.

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoon

Bericht (verplicht)