Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Bebo Parket: voor een mooie massief eiken houten vloer

Laminaat vloer, Parketvloer, lamelparket, Pvc vloer, Tegel vloer Bebo Parket

Deze week houden we onze jaarlijkse fabrieksleegverkoop!

Hout voert de boventoon
Een houten vloer straalt warmte uit en verhoogt uw woongenot. Het is bijna overal te leggen. En met de moderne afwerkingproducten kan het een leven lang mee. Een massieve eiken vloer ziet er schitterend uit en met de juiste afwerking komt het natuurlijke van deze houten vloer helemaal tot uiting.

Een mooie vloer
Eiken massieve vloeren zijn de hardere houtsoorten die tegen een stootje kunnen. De vloeren zijn minder kwetsbaar waardoor ze minder snel slijten en minder snel beschadigen. Behalve dat een massieve eiken vloer een unieke uitstraling heeft, geeft het uw interieur ook een exclusief tintje. Het is gemakkelijk schoon te houden en u kunt de vloer na verloop van tijd opnieuw lakken of behandelen waardoor het nieuw oogt.

Zwevend of vast verlijmd?
Een houten vloer kan zwevend gelegd of vast verlijmd worden. Een zwevende vloer is goedkoper en u kunt hem meenemen bij het verhuizen. Men kiest ook ervoor massieve vloerplanken te verlijmen op een spaanplaat ondervloer. Een vastgelijmde vloer klinkt minder hol. Het deskundige team van Bebo Parket team legt eiken massieve vloeren nauwkeurig en op deskundige wijze aan de hand van uw situatie en persoonlijke wensen.

Meer informatie nodig? Vul dan ons contactformulier in.

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!