Keihard de goedkoopste!

BeBo Voor Elk Budget!
BeBo: Voor Elk Budget! Bezoek onze showrooms in
Etten-Leur of Vriezenveen
Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN VRIEZENVEEN & ETTEN-LEUR

Tegelvloer voegen

Ben jij benieuwd hoe je een tegelvloer zelf kunt voegen? Wij vertellen je hier graag alles over. Een tegelvloer geeft aan ieder interieur een prachtig uiterlijk. Het voegen van die tegels is dan ook minstens zo belangrijk. Hierdoor zorg je ervoor dat je vloeren jarenlang meegaan en het staat ook nog eens erg mooi. Wij vertellen je graag, hoe je succesvol jouw vloer voegt.

Welke benodigdheden heb jij nodig

Het is belangrijk dat je zorgt dat je alle benodigdheden allemaal van te voren bij elkaar pakt. Zo heb je voegmortel nodig, een troffel, een spons, een voegrubber en een emmer met schoon water. Zo kun je straks direct beginnen met het mengen. Kies de voegmortelkleur die bij jouw tegels past en die natuurlijk van goede kwaliteit is.

Het mengen van de voegmortel

Meng nu de voegmortel volgens de instructie op de verpakking. De voegmortel is goed als deze niet van je troffel af glijd, maar nog wel gemakkelijk te verwerken is straks. Laat de mortel even een paar minuten staan voordat je begint.

Hoe breng je de voegmortel aan

Zorg dat je genoeg voegmortel op je troffel hebt om dit gelijkmatig op de tegelvloer aan te kunnen brengen. Let op dat je niet in te grote secties werkt, dit kan ervoor zorgen dat de voegmortel al opdroogt. Zorg ervoor dat alle voegen volledig zijn gevuld.

Starten met voegen

Druk de voegmortel stevig in de voegen met een voegrubber. Werk in een hoek van 45 graden zodat je overtollig mortel verwijderd en de voegdiepte even hoog krijgt overal.

Het afwerken van de voegen

Na het voegen van een klein gedeelte van je vloer, mag je met een vochtige spons het overtollige voegmortel van de tegels verwijderen. Zorg ervoor dat je de spons wel iedere keer goed uitspoelt, zo krijg je een mooie schone afwerking.

Na het voegen is het een kwestie van geduld, de voegmortel moet enkele uren drogen voordat je de vloer volledig mag betreden.

Ben je nou benieuwd naar al onze tegelvloeren? Bezoek dan onze showroom en profiteer deze week nog van extreem hoge kortingen tijdens onze fabrieksleegverkoop. We kijken er naar uit om je te helpen bij het realiseren van jouw vloerwensen!

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!