Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Vanuit Almere fabrieksverkoop laminaat vloeren bezoeken

Fabrieksverkoop van laminaat en houten vloeren in Vriezenveen. Kom langs vanuit Almere naar onze goedkope laminaat fabriek en overtuig u van de uitmuntende kwaliteit die wij verkopen. Nergens vind zoveel keus in laminaat en houten vloeren en nergens zo goedkoop. Omdat wij in onze fabriek de vloeren zelf maken en verkopen aan bedrijven kunnen we ons permitteren een fabrieksverkoop te houden. Een fabrieksverkoop van de laatste luxe en de meest gevraagde decoren

Vloeren Bezorgen in Almere

Wanneer u vanuit Almere een bezoek brengt aan onze fabriek van waaruit we onze verkoop houden dan hoeft u geen aanhangwagen of boedelbak mee te nemen want wij bezorgen dagelijks in Almere en wanneer u een vloer bij ons koopt bezorgen we de vloer vaak gratis aan huis, bij vloeren die niet in de aanbieding zijn. Wanneer u echter een kleinere laminaatvloer bij ons besteld dan kan deze vaak wel achter in de auto mee naar huis en dan koopt u nog voordeliger.

Bezichtiging fabriek tijdens de fabrieksverkoop

Wanneer u tijdens de fabrieksverkoop in uw zoektocht naar laminaat vanuit Almere naar Vriezenveen komt, dan kunnen we u laten zien waar de vloeren worden gemaakt. Laminaat en houten vloeren liggen bij ons op voorraad maar een gedeelte van de vloeren worden door ons gekleurd in de fabriek zelf, en we kunnen ons voorstellen dat u dit zelf eens wilt zien. Dat is dus mogelijk, dit in tegenstelling tot de andere bedrijven die ook fabrieksverkoop op de gevel hebben staan en niet eens een vloer kunnen kleuren. Beboparket is als eerste en enige bedrijf dat erkend is als FABRIEKSVERKOOP. Almere heeft ook een bouwmarkt waar u laminaat en houten vloeren kunt kopen maar nooit zo goedkoop als in Vriezenveen

Almere fabrieksverkoop laminaat

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!