Keihard de goedkoopste!

Fabriek van Bebo Parket
Kom langs in onze fabriek tijdens onze leegverkoop
DEZE WEEK FABRIEKSLEEGVERKOOP IN ETTEN-LEUR & VRIEZENVEEN

Altimago houten vloer

Een echte houten vloer wordt met de tijd alsmaar mooier. Met de uitstraling van een Altimago houten vloer bent u zeker van een vloer met een authentieke uitstraling. Altimago vloeren zijn vloeren die naar de specifieke wens van de klant met een speciaal verouderingsproces worden verouderd. Dit wordt op een speciale manier gedaan zodat de pasvorm van de vloer perfect blijft.

Altimago houten vloer verouderen

De vloer wordt verouderd doormiddel van zes speciale kenmerken. Deze kenmerken zijn scheuren, ruw plekken, oudheidsporen, open noesten en een geschraapte veiling. U bepaald zelf geheel in welke mate de kenmerken naar uw eigen voorkeur moeten voldoen. Daarnaast wordt elk detail naar eigen wens afgestemd. Door middel van een handmatige kleurings- en verouderingsmethoden krijgt de vloer een echte authentieke uitstraling zoals u hem wenst. U heeft dus zelf de keuze of u wel of geen putjes, rechte of schuine kanten en gerafelde of ongerafelde kanten wenst.

Altimago houten vloer verschillende kleuren

De Altimago houten vloer is te verkrijgen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Hierbij kunt u denken aan planken vloeren maar ook aan een ingenieus houten systeem. Doordat het een nieuwe vloer is zijn de vloerdelen perfect te leggen. Tegelijkertijd straalt de vloer jarenlange kwaliteit uit. Een stijlvollere vloer bestaat niet. De Altimago vloer is te verkrijgen in elf traditionele kleuroliën. Deze kleuren zijn Taranto, Emilia, Umbria, Milano, Palermo, Roma, Latina, Sario, Lombardy en Pertino. De Altimago vloeren collectie kan zowel als multiplank en massief eiken hout geleverd worden.

Altimago houten vloer onderhoud

Altimago is ongetwijfeld een van de meest onderhoudsvriendelijke vloer. Op deze vloer zijn krassen en kleine beschadigingen amper waar te nemen. Met deze vloer hoeft u zich geen zorgen te maken over lelijke plekken en zorgvuldig veel onderhoud. De kleuren van deze vloeren zijn uniek en kunnen daarom ieder wat afwijken. Door uw eigen persoonlijke kleurolie te kiezen maakt u de vloer naar eigen wens helemaal af.

Altimago houten vloer

Wat onze klanten zeggen Onze klanten beoordelen ons met een 9/10

Jaron Stienstra

10/10

Goede ervaring gehad, met open armen ontvangen. Goede service, en top laminaat.

Ramon Smit

10/10

Zeer klantvriendelijk, laagdrempelig en hele nette prijzen. Wel opletten, prijzen zijn excl. BTW maar dat staat ook aangegeven.

Wendy Olivier

9/10

Go BEBO, topplek, heb gewoon een vakantie gevoel. Allemaal leuke extra’s maar vooral heel fijne hulp en meedenkadvies. Superblij.

Sven Valk

9/10

Top service gehad van begin tot het eind. Ik ben zeer tevreden. Top!